2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Canım benimde sağlık ocağında kaydım var ve beni uzman dr gittikten 2 gün sonra aramaya başladılar.yani 7 haftalıktım sen git bir sor istersen.Bu arada banada dr um 2 li testimi yaptıktan sonra 3 lüyü yaptırma 2 lide hata payı daha düşükmüş ama 3 lüde daha yüksekmiş ben yaptırmadım düşünmüyorumda yaptırmayı.

bugün isimlerden konuşmuşsunuz ne güzel bazılarınız karar verebilmiş. eşim isim konusunda kararını verdi, iki isim koyacakmış ikincisi kesin alex türkçe yazılması gerektiğinden aleks diye olur herhalde. birinci ismi değiştiriyor arada ama kendi karar verecek gibi görünüyor.

ben tek isim olsun istedim hep, barış olsun dedim. barış olmazmış sevemedi...
kardeşim asrın ismini önerdi, yeğenimi severken asrın yakışıklısı diye seviyormuş birden asrın neden olmasın demiş telefonda bana söyledi hemen. eşim ses çıkarmadı ben de konuşmuyorum bu konu hakkında artık.

asrın güzel olabilirdi aslında. yarın dünyamız yeni bir burca geçecekmiş, yeni bir asır olacak. asrın da asrın insanı anlamında, doğduğu ayla da harfleri uyumlu şans açısından. off ne zor isim bulmak, bulsan da insanları ikna etmek...

aynen.......:18::18::18::18::18:

benimde göğüsler çok şişti inanılmaz acıyor.
ve halkası çoook yayıldı kocaman oldu rengide baya kararmış kii benimki çok belirsizdi
bide o harenin içinde leke gibi daha kahverengi bi alan var fındık kadar her iki göğsümdede
enteresan bi hal aldılar kısacası amma uzattım he

zeynepp34 sanırsam ılk demıstım testlerde bi gariplik olduğu şuan vicdan azabı çekıyorum ama kafana takma canım ben ne badireler atlattım.. en son kalple ılgılı sorunu vardı dün onunda sağlam olduğunu öğrendim... Allah bebeşine uzun ve sağlıklı ömür versin ...

merhaba kizlar
aklim karisti bugun
ne ne kadar alinmali diye
citcitli badiler, pijama alti ustu birseyler aldik bebise
ama bebekler cabuk buyuyor cok abartmak da iyi degil
belli bir sayi var mi ne alinmali, ne kadar alinmali:44:
rast gele birseyler aliyorum begendikce ama asil ihtiyaclar baslamadim hic battaniyeymis bebek havlusuymus ne bileyim hic bilmiyorum bunlari

reflu sanrım cnm...bende de oluyo hamılelıkten once yoktu normalmıs doktorum bana gavıscon tablet verdı bı danıs doktoruna..portakal cıkolata fln yıyınce daha cok olur

evet yaa mandalin portakal çikolata bunlardan sonra oluyo.haklısın güzelim en iyisi doktoruma bi sorıyım ben..olmadı yazsın bişeyler...
:18::18:

walla bende bilmiyorum ne lınır die.bi magazaya gircem ve fazla abartmadan alıcam.. nasılsa hediye de gelicek.bide dogduktan sonra buyume hızına göre eksiklerini alırız.ilk 1-2aylık alsak yeterr...

sozde bilerek yaptiysa ayip etmis gercekten ama dusunceli davranmissin abinle dengeni korumaya calisarak abin demedi mi niye uzaklasiyorsun diye.insanlarin karakterini degistiremiyiruz malesef heleki karsindaki insan sabit fikirliyse soyleniyorsun biraz sonra kabul etmek zorunda kaliyoruz isin garibi karsidaki insanda farketmiyor bunu ben boyleyim diyemiyor yasaya yasaya ogreniliyor iste abinde alismis demekki idare ediyor:)) hersey gulluk gulistanlik olmuyor.
annesi kalsaymis iyi olurmus ya sonra kardesi de kalir ama yengen kendime yeterim diye dusunuyor galiba tecrubeli dedin ya kendi bilir ya siz ustunuze duseni yapmissiniz senin durumuda biliyo zorda kalsa gel der herhalde yada sen zorlandigini gorursen onu baahane edip tekrar teklif edersin
belli olmaz belki annecigine benzer huylari:))sevdeyi bende dusunuyorum kiz olursa bakalim biraz once kayinvalidemle konustum cinsiyeti sordu kiz cocuklari cok tatli oluyor dedi bizimki ne olacak bakalim insallah canim daha ne guzel gunler gorecegiz

canım ya dedıgın gıbı kım ne dese boş doktor ıcını rahatlatmayınca
sonucta herseyın yolunda gıtmesıne sevındım Rabbım kımseyı evladıyla sevdıgıyle ımtıhan etmesın
kızına bende talıbım baskasına dünürüm deme bakimmmmm :)

aram ne bılıyım canım ısım olarak dalgası cok gecılır dıye dusunuyorum ama sen bılırsın tabıkı :)

alternatiflerin varsa güzel kız isimlerinden bizlere öner canım biz bitürlü bulamıoruz

:

burda soylenen bır cok ısme bayıldım
aklımda hep serra sevde beril ısımlerı vardı kendıme ısım ararken bulduklarımı yazarım canım :)

Kızlar yine sallamıycaksınız ama ben yine de sorayım benim aile hekimliğinde kaydım var ama hala aramadılar beni dormal mi bu, 20.haftayı mı bekliyorlar yoksa? sizde nasıl oldu süreç?

nıye sallamıyalım canım ? goren muhakkak yazar bana kart falan vermedıler aramadılar
hatta ben gıdıp konusutm benı aramıyorsunuz dıye 20. hafta olunca arıcaz dedıler beklıyorum hala
galıba ebeden ebeye ılgı degısıyor kımınkısı asırı ılgılı benımde senınde sansımıza ılgısızlerı :)

kızlar bir kıyamet senaryosudur gidiyor..siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??

bız maya takvımıne degıl kuranı kerımın dedıklerıne ınanıyoruz bu yuzden gulup gecıyorum sadece bu senaryoya :)

ya izmirdekilerr..biz çalışıyor muyuzzzz :2::2::2:

ama sızde hava burdakı gıbı degılse ıdarı ızın yoktur belkı canım bılemıcem haberlerı ızleyıp bakalım acıklama yapılır

abım farkında degıl olmasınıda ıstemem onlar mutlu olsun
evı karıstıran kotu bırı olaydı ne yapardık her daım annemın dedıgı gıbı kendınden asagıısna bakıp sukredıceksın
bu hayattakı her alanda gecerlı daha kotusu olabılırdı dıyıp kendını ferahlatmak :)
ablam yarın arayıp son defa teklıf edıcek hafta sonları o hafta ıcı buyuk ablam ıle benım kalabılcegımı
kendı ısterse dıye..
sevde ısmı cok guzel yaa kızın olursa ınan o ısmı koyarsan cok sevınırım hayırlısı canım
kız erkek ayrımı yapan ozellıkle buyuklere okadar kızıyorumkı suan sevde bızım gozumuzde 10 erkek toruna bedel
ne farkeder kız erkek sevgısı yeter yaa

off kızlar eymen ismini aklıma soktunuz esıme soyledım hayretkı beğendı sok sok sok :)
sımdı yanına bır ısım eymen emin gibi dusunmem lazım gercı alternatıf ısımler aramaya devam edıcem
ama sonucta esıme bı ısım begendırdım ya rahatladım :)

Son düzenleme:
kızlar bugün gene eşime rest çektim ama sinirlerim çok bozuldu hani şimdi bizim kızımız kesinleşti ya aradı annesi falan ben konusmadım ama kadın çok hoşnut kalmadı.. bende kaynımı aradım dah küçük 21 yaşında aramızda ıyıdır sorun yok yanı dedım prenses gelıyormus amcası yapma ya diye tepki verdi benımde şartellerim attı.. yok emınlermıymiş falan filan bende dedım doğumda hıc birini istemıyorum ve çoçuğu da hıc bır zaman göstermicem . yaa bunların azraili ben olsam Allah günah yazmıcak bana..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…