- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.321
Allah a şükür canım, gözün aydın, inşallah hep tertemiz çıkar testler, hepimiz için. ve yazdıkların için çok teşekkür ederim. Benim de cumartesi doktor kesin 3lü test istiycek ama ben yaptırmak çok istemiyorum çünkü sanırım bu testte hata payı daha yüksekmiş, oooffff bilemedim ki ya, ikiliyi yaptırdım bi de ayrıntılı yapıp kapatsam mı bu mevzuyu....:18::18::18::18:
Kızlar yine sallamıycaksınız amaben yine de sorayım benim aile hekimliğinde kaydım var ama hala aramadılar beni dormal mi bu, 20.haftayı mı bekliyorlar yoksa? sizde nasıl oldu süreç?
Kizlar meme ucunuz koyulastimi rengi benimkinde kabarcıklar falan çikti
aynen.......:18::18::18::18::18:
aynen.......:18::18::18::18::18:
Seninki kizmi erkekmi canim ona mı bağlı diyorum
reflu sanrım cnm...bende de oluyo hamılelıkten once yoktu normalmıs doktorum bana gavıscon tablet verdı bı danıs doktoruna..portakal cıkolata fln yıyınce daha cok olur
merhaba kızlar,,,, ne cok yazmıssınız oyle. okumak 1.5 saatimi aldı ..:)
yaklaşık 4 gündür süreklı takip ediyor ama yorum yapmıyordum ..
moralim bozuk canım skkındı..
hangi akla hizmet edip 3.'lü test yaptırdıysam artık, testlerde cok az bi risk göruluyordu
az dahi olsa annelik iç gidüsünden olsa gerek kafaya takılıyor..
DüNürüm haricinde aileme dahi kımseye soylemedım testin sonucunu ...
daha fazla yorum yapıp canım sıkılmasın diye ..
hamımelelikte teselli öğüt vermek pek işe yaramıyor bunu anladım ...:)3.4 gundur avare avare geziniyordum test sonucları yüzünden .. Bugun doktor kontrolüm vardı..
doktor amcası; kızım bu yine dönmemiş cıkolata tatlı gibi seyler ye, bıraz dolaş gel dedı ... 1 saat sonra şükür dönmüştü.. doktor ölçüm almaya uğraş verırken, aklıma takıldı 22 gundur 5 kez benı cagırdınız bir sorunmu var diye sordum doktor beye... hayır kızım hiç bir sorun yok dedi detaylı bir şekılde ölçüm almak ıcın senı cagırıyorum dedı ..Normalde kalpteki bu ölçümü dunyada sadece suriyeliler yapıyor ama ben hastalarıma bu şekılde bakıyorum dedı..bütün ölçümler çok iyi dedi...4 gündür aklıma takılan testin sonucunu onada gösterdim.. kızım bu çok düşük bi risk 890 kadında 1 oluşabılıcek bir durum,,, 270 kadında bır yuksek deger cıksaydı aminiyosentez onerıyorum dedı..diğer cocuklarında ve ailendede oyle bı sorun yokmuş bu yuzden kafana takma dedı ..hem diyelımkı risk yüksek cıktı aldırırmısın diye sordu ( hayır asla ) dedım .. o halde kızım neden yaptırdın bu testi dedi..Salaklık ettim hocam dedim güldüdetaylı ultrasona geleyımmı diye sordum .. Kızım ben senı 22 gun içinde 5 kez cagırdım dedı.. neden bılıyormusun diye sordu ... neden hocam dedım .. ölçümlerini detaylı ultrason'a yakın bir şekılde bakabılmek ıcın dedı ... Detaylı için ısrar etmıyorum ıstersen yaptır dedı ama onuda ban yapıcam.. biraz daha detaylı olacak ama bence gerek yok dedi....veeeee şunu anladımkı benım doktorum biii biii bitane...içimi rahatlattı....:) Allah a şükür canım, gözün aydın, inşallah hep tertemiz çıkar testler, hepimiz için. ve yazdıkların için çok teşekkür ederim. Benim de cumartesi doktor kesin 3lü test istiycek ama ben yaptırmak çok istemiyorum çünkü sanırım bu testte hata payı daha yüksekmiş, oooffff bilemedim ki ya, ikiliyi yaptırdım bi de ayrıntılı yapıp kapatsam mı bu mevzuyu....:18::18::18::18:
Kızlar yine sallamıycaksınız amaben yine de sorayım benim aile hekimliğinde kaydım var ama hala aramadılar beni dormal mi bu, 20.haftayı mı bekliyorlar yoksa? sizde nasıl oldu süreç?
canım sen git aramalarını bekleme unutuyorlar bazen aşı 16-20 ılk doz .. yarın git bence aramalarını beklme
bende bayadır pıt pıt gibi hissediordum cnm ama artık daha fazla hissediorum değişik bi duygu karınca yürüyo gibi dalgalanıo gibi falan oluo , dr. 16. haftada kız dedi bugünde gittik hallaa aynı %100 dior Allah izin verrse
bugünmü gittin bende
kızlar hamıleler yarın idari izinli okullarda tatıl calısanlar ıcın cok sevındım :)
kızlar hamıleler yarın idari izinli okullarda tatıl calısanlar ıcın cok sevındım :)
merhaba kizlar
aklim karisti bugun
ne ne kadar alinmali diye
citcitli badiler, pijama alti ustu birseyler aldik bebise
ama bebekler cabuk buyuyor cok abartmak da iyi degil
belli bir sayi var mi ne alinmali, ne kadar alinmali:44:
rast gele birseyler aliyorum begendikce ama asil ihtiyaclar baslamadim hic battaniyeymis bebek havlusuymus ne bileyim hic bilmiyorum bunlari
bende bayadır pıt pıt gibi hissediordum cnm ama artık daha fazla hissediorum değişik bi duygu karınca yürüyo gibi dalgalanıo gibi falan oluo , dr. 16. haftada kız dedi bugünde gittik hallaa aynı %100 dior Allah izin verrse
bugünmü gittin bende
ben izmirdeyim şuan canım annemlerle burda gittik:)
ılkzamanlar pek anlayıslı degıldım durust olayım yuzune demesemde cok kızıyordum
en basıt ornek sozunde ıldkefa gordum yanına gıttım bısey sorcam arkasını dondu cevap vermıyor yanındakı arkadası
ayıp edıyorsun bısey soruyor cevaplasana dıye dedı o zmaanlar abım benı cok sevdıgnı belırtmıs ona
abım dızlerımde yatar uyur bana prenses der hep kızdırırsamda cadı
galıba ozmanlar bıraz kıskanıyordu ben hemen kendımı gerı cektım abımden sımdı oyle uzaklık varkı aramızda yengem kıskanmasın dıye ..
ama dedıkoducu fesat bırı degıl yaptıgını ıcten yapan ah bıde sabıt fıkrı dıkbaslılıgı hep kendı ıstedıgı olsun dusunmese
abımle bır kac olayına denk geldım ogunden berı daha az gıder oldum evlerıne uuzluyorum cunku onları boyle gordukce
ama bırbırılerın ısevıyorlar gozlerı bu sorunları gormuyor sımdılık :)
hanı burda hepımız kendı aılemızden bırı kalmasını ıstıyoruz ya daha rahat oluruz dıye
annem babama bakıyor babam kendı kendıne wcye gıdemıyor bı kere annem mutfaktaydı gıtmıs cok kotu dustu
sureklı altına kacırıyor bebek degıl bezlenemıyor onunla gelınınıe gıdıp kalamaz gelını rahat olması lazım
aılesıyle rahat olur dıye bız gerı durduk hanı sahıplenmıyelım onlar rahat olsunlar dedık
annesı evde kımse yok rahat kalabılır sastık geldıler gorduler hastaneden gıdıceklerdı
kı annem 2 gun hastanede uykusuz kaldı barı eve gelın dedı gelıp yıkadı bebegı annesı annemde yemegını yaptı
sonra dun yıne yemek yapıp goturdu kız kardesı daha kucuk 16 17 yasında o kalıyor yanında
bende cekınerek sordum benden rahatsız olmazsa gelır bakarım altını degısırım yemegını yaparım cevap vermedı
ablamlar haftasonu gelıcek cocukları okul derken bılmıyoruz nasıl olcak kardesı bı kac gun kalıp gıdıcek
esım asırı kıskanc bıde oglu oyle olursa benı bakırkoyde zıyaret edersınız :)
sevde serra benım favorı kız ısımlerım sevdeyı yengem kaptı kızım olursa serra benım :)
halasının kuzusu yaa eller hep yukarda emerken nasıl cekıyor memeyı bunları bızde yasıcaz inşallah :)
evt evt bende çok sevindim
merhaba kızlar,,,, ne cok yazmıssınız oyle. okumak 1.5 saatimi aldı ..:)
yaklaşık 4 gündür süreklı takip ediyor ama yorum yapmıyordum ..
moralim bozuk canım skkındı..
hangi akla hizmet edip 3.'lü test yaptırdıysam artık, testlerde cok az bi risk göruluyordu
az dahi olsa annelik iç gidüsünden olsa gerek kafaya takılıyor..
DüNürüm haricinde aileme dahi kımseye soylemedım testin sonucunu ...
daha fazla yorum yapıp canım sıkılmasın diye ..
hamımelelikte teselli öğüt vermek pek işe yaramıyor bunu anladım ...:)3.4 gundur avare avare geziniyordum test sonucları yüzünden .. Bugun doktor kontrolüm vardı..
doktor amcası; kızım bu yine dönmemiş cıkolata tatlı gibi seyler ye, bıraz dolaş gel dedı ... 1 saat sonra şükür dönmüştü.. doktor ölçüm almaya uğraş verırken, aklıma takıldı 22 gundur 5 kez benı cagırdınız bir sorunmu var diye sordum doktor beye... hayır kızım hiç bir sorun yok dedi detaylı bir şekılde ölçüm almak ıcın senı cagırıyorum dedı ..Normalde kalpteki bu ölçümü dunyada sadece suriyeliler yapıyor ama ben hastalarıma bu şekılde bakıyorum dedı..bütün ölçümler çok iyi dedi...4 gündür aklıma takılan testin sonucunu onada gösterdim.. kızım bu çok düşük bi risk 890 kadında 1 oluşabılıcek bir durum,,, 270 kadında bır yuksek deger cıksaydı aminiyosentez onerıyorum dedı..diğer cocuklarında ve ailendede oyle bı sorun yokmuş bu yuzden kafana takma dedı ..hem diyelımkı risk yüksek cıktı aldırırmısın diye sordu ( hayır asla ) dedım .. o halde kızım neden yaptırdın bu testi dedi..Salaklık ettim hocam dedim güldüdetaylı ultrasona geleyımmı diye sordum .. Kızım ben senı 22 gun içinde 5 kez cagırdım dedı.. neden bılıyormusun diye sordu ... neden hocam dedım .. ölçümlerini detaylı ultrason'a yakın bir şekılde bakabılmek ıcın dedı ... Detaylı için ısrar etmıyorum ıstersen yaptır dedı ama onuda ban yapıcam.. biraz daha detaylı olacak ama bence gerek yok dedi....veeeee şunu anladımkı benım doktorum biii biii bitane...içimi rahatlattı....:)
Dünürüm....Bugun Doktora gittiğimizde bu kadar çok beklediğim için bana mükafaat olarak 4 boyutlu kızımın yüz resmini verdi....o kadar tatlı o kadar şeker bişiki anlatamam...
Sen şu mavi boncuk olayını bir daha düşün istersen :)
öhhhmmmm öhmmmmm
Bu arada ben oğlumcumun ismine karar verdim gibi...
Farkındaysanız ben diyorum
Eşim bu aralar etkisiz eleman çünkü
aram dora nasıl sizce?
Birr de fifkir versin diye söyleyeyim...
Arkadaşım kızının ismini afra su vermiş....
Güzelmiş bence
alternatiflerin varsa güzel kız isimlerinden bizlere öner canım biz bitürlü bulamıoruz
:
kızlar bir kıyamet senaryosudur gidiyor..siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??
ya izmirdekilerr..biz çalışıyor muyuzzzz :2::2::2:
sozde bilerek yaptiysa ayip etmis gercekten ama dusunceli davranmissin abinle dengeni korumaya calisarak abin demedi mi niye uzaklasiyorsun diye.insanlarin karakterini degistiremiyiruz malesef heleki karsindaki insan sabit fikirliyse soyleniyorsun biraz sonra kabul etmek zorunda kaliyoruz isin garibi karsidaki insanda farketmiyor bunu ben boyleyim diyemiyor yasaya yasaya ogreniliyor iste abinde alismis demekki idare ediyor:)) hersey gulluk gulistanlik olmuyor.
annesi kalsaymis iyi olurmus ya sonra kardesi de kalir ama yengen kendime yeterim diye dusunuyor galiba tecrubeli dedin ya kendi bilir ya siz ustunuze duseni yapmissiniz senin durumuda biliyo zorda kalsa gel der herhalde yada sen zorlandigini gorursen onu baahane edip tekrar teklif edersin
belli olmaz belki annecigine benzer huylari:))sevdeyi bende dusunuyorum kiz olursa bakalim biraz once kayinvalidemle konustum cinsiyeti sordu kiz cocuklari cok tatli oluyor dedi bizimki ne olacak bakalim insallah canim daha ne guzel gunler gorecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?