2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ya afedersınız kızlar ama ılkdefa beddua cıkıcaktı agzımdan zor tuttum
ne demek yaa hadı yaaaa mış!!
umarım esın akıllı olurda aılesıne gereklı tepkıyı verır senı gaza getırmek ıstememde
bende olsma hıc bırını yanımda ıstemem

annemler ablamlar erkek kardeslerım kımsenın ayakalrı yere basmıyor yegenımız oldu dıye
cınsıyet ne onemı varyaaaaaaaa sızde esını naıelsı bızdede gelın kendı oglancı olmadıgı ıcın uzuluyor ne dıyyım Allah akıl fıkır vereeeeeeeeeeeee

gercekten bu zihniyeti anlamiyorum
erkek bebek meraki
oncelikle Allah saglikli bir evlat versin saglikla kucaginiza alin denilir
ne farkeder ki bizim yavrumuz kiz ya da erkek, hadi bir de ikinci cocugun olsa tamam belki diycem, o zaman yapma yaa dese bir nebze
uzme sen tatli canini canim

ilk 4 ay hava sıcak olacağı için sık sık üst değiştirmek gerekecek. tek endişem bıngıldak henüz yumuşak olduğu için rahat değiştirebileceğim kolsuz badiler, zarf yaka kısa kollu badiler alayım diyorum. sayısını bilemiyorum genellikle 3 aylık ebatlarda almak lazımmış sanırım. alt üst takım bir kaç tane gezmelik alacağım. ilaveten penye hırka ve yelekler lazım. battaniye 2 tane penye, banyo havlusu 2 tane yetiyor. alt değiştirme bir eve bir gezmelik 2 tane almalı. ben şimdilik sağlık bakım eşyalarını e-bebekte sepete attım, önümüzdeki ay onları alacağım: tırnak makası, burun aspiratörü, kulak çubuğu, oda ve su termometreleri, ateş ölçer vs. bir sürü şey var. aslında hazır liste olsa işimiz kolay olurdu, ama listelere fuzuli birçok şey de koyarlar. ben şimdilik yeğenim için neler kullanılıyor onlara bakıyorum :)

Son düzenleme:
hayirli olsun canim sizin de isim
bizim de metehandi esim cok istiyordu ben hani iptal edene kadar biraz ugrastim ve mete kaldi metehani da cok seviyorum ama biz de hamile olmamdan once karar vermistik bu isme cok duusnmedik ustunde

metenin soylenisi guzel gercekten bilinen ama cok konmayan bir isim yalniz metehan koysaydinizda mete diye seslenirlerdi zaten:))

dogru diyorsun
annem bugun uyardi beni
cok abartiyorsun badilerde citcitlilarda dedi
zaten hizla buyuycek ileri donem baska seyler gerekecek bunlar yeter dedi
dedigin gibi simdi diger urunler alinabilir
ben battaniye alt degistirme bezi ve havluyu halledeyim bir dahaki gezmelerimde sagol fikir verdigin icin
onun haricinde temizlik malzemelerini zaten burdan alamama yurt disina gidince alicam
uzun zaman gelemem diye ben 1 yasina kadar ufak tefek gezmelik seyler de almak istiyorum zaman buldukca bir de orasi her daim serin oldugundan yelekler hirkalar yaptirmam lazim

eşim ılk başından beri kız istiyordu nazlı kızım olsun herseye dudak büksün oje ruj kavgaları yapalım kzıım bana su ver dıyım o da of baba desin hep hayalı buydu.. gereklı cevabı veriyor ama ben yıne üzülüyorum erkek olup da Allahım ne gunah ısledım de bana böyle bır evlat verdın dıyecegıme hayırlı olsun kız olsun.. hem nasıl bır zıhnıyettir ya bu Allah sabır versın cinsiyet dıye tutturan herkese

metenin soylenisi guzel gercekten bilinen ama cok konmayan bir isim yalniz metehan koysaydinizda mete diye seslenirlerdi zaten:))

evet mete cok biliniyor ama cok yaygin degil tam dedigin gibi bugun bir kadin oglunu cagiriyordu efe diye kullanaga hos geldi
ben de hemen mete diye hayal ettim kendim sesleniyorken o da hosuma gitti

yok canım üzmüyorum daha doğrusu umursamıyorum benım kızım dünyanın en tatlısı en hayırlısı.. Allahın bana bağışladığı en büyük mucize ben sevıyorum babası seviyor benım aılemde herkes sevıyorve herkes mutlu kız olduğu ıcın.. cahelat işte başka ne denir ki

aram ne bılıyım canım ısım olarak dalgası cok gecılır dıye dusunuyorum ama sen bılırsın tabıkı :)

ben de başlarda öyle düşünmüştüm ama zamanla alıştım hoşuma gitmeye başladı..anlamı falan da güzel...bir de kime söylesem bi tanıdıklarının da adı Aram oluyodu

Selam ozelden mesaj atmaya çalıştım ama olmadi sat 13 ağustos tahmini doğum 20 mayis bebeğim kızmış:) adıda güneş olacak inşallah... eklermisiniz??

canim ogretmen degil miydin tekmelese sen ogrencilere sinirlenince tekmelerdi benim koyde lise cocuklarla inatlasiyorum.bazen olsa o zaman olurdu tam tersine tekmelemiyor diye biliyorum

bendede oyle pek buyumediler ama kurudular

ay ne bilim canım ya..tekmelemiyo sinir oldum...başlasın artık tekmeler...

hafif sızlama gibi bişiler bana da oluyo ama bana onun hareketi gibi gelmiyo ne bilim..ne bekliyorsam artık...

biz furkan meriç koymaya karar verdik en son kocamın fikri değişmezse tabi kızlar nasıl sizce

meriç güzel isim canım ama ben furkan ismine ufuk ismini çok yakıştırıyorum...

iyi akşamlar kızlar..bitki çayları bize yasak ama ıhlamur için bi sınırlama var mı?bugün 2 fincan içtim yine içsem zararı olur mu ki...:2:

iyi akşamlar kızlar..bitki çayları bize yasak ama ıhlamur için bi sınırlama var mı?bugün 2 fincan içtim yine içsem zararı olur mu ki...:2:

Bazıları tamamen yasak ama ıhlamur gibi zararsız çayları günde sadece 2 fincan öneriyorlar çünkü etken maddeleri bebek için kuvvetli gelebilirmiş.İçme bence canım ılık süt iç boğazın falan ağrıyorsa bebek içinde iyi hem

Kizlar meme ucunuz koyulastimi rengi benimkinde kabarcıklar falan çikti
benim en başta uçlar bi büyüdü bi büyüdü kocaman oldular son 2-3 haftadırda tam tersi küçüldü..anlamadım niye büyüdü niye küçüldü
eve geldim bi taraftan mutfağı topluyor bi taraftan radyo dinliyordum..hamilelere idari izin duyunca birden sevindim sanki kamuda çalışıyorm da..sonra bizim personel müdürünü aradım sordum yok dedi biz özel olduğumuz için bizde geçerli değil dedi hevesim kursağımda kaldı..umarım düşmeden gidip gelirim yarın..insan yürürken korkuyo klerinizi

bu arada 21 aralık kıyamet senaryosu hakkında düşündüklerinizi sordum ama kendi fikrimi söylememişim..açıkçası izmir adına çok sevindim ekonomisi baya bi kazandı iyi ki bizim bi şehirimizi seçmişler ama bunu öyle ciddiye alanlar var ki saat bile belirlemişler, inançsız insanlar inancak birşey arıyorlar işte..kıyamet senaryosu yarın yatınca hepsinin suratı ne hale gelecek çok merak ediyorum

yuhh yaaa ınsan yerıne koyarsın verdıklerı tepkıye bak neyse sen sınırlenme ....
Selam ozelden mesaj atmaya çalıştım ama olmadi sat 13 ağustos tahmini doğum 20 mayis bebeğim kızmış:) adıda güneş olacak inşallah... eklermisiniz??

cnm yasını ve kacıncı bebıs oldugunu da yazarmısın

aslında kaynına pat diye diceksin "cinsiyeti erkekten gelen sperm belirliyo bi lafın varsa telefonu veriyim abine söyle diceksin öyle dumur bi şekilde kalcak

teşekkür ederim canım..ballı süt içeyim bari..boğazım hafif yanıyoda korkumdan bişiler içeyim diye aranıyorum...

benim oğluşumda henüz başlamadı tekmelemeye acaba bi sorun mu var die aklıma da geliyor ama 20. haftada başlarsın hıssetmeye dıyorlar bıraz daha sabretmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…