- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.341
kızlar bugün gene eşime rest çektim ama sinirlerim çok bozuldu hani şimdi bizim kızımız kesinleşti ya aradı annesi falan ben konusmadım ama kadın çok hoşnut kalmadı.. bende kaynımı aradım dah küçük 21 yaşında aramızda ıyıdır sorun yok yanı dedım prenses gelıyormus amcası yapma ya diye tepki verdi benımde şartellerim attı.. yok emınlermıymiş falan filan bende dedım doğumda hıc birini istemıyorum ve çoçuğu da hıc bır zaman göstermicem . yaa bunların azraili ben olsam Allah günah yazmıcak bana..
kızlar bugün gene eşime rest çektim ama sinirlerim çok bozuldu hani şimdi bizim kızımız kesinleşti ya aradı annesi falan ben konusmadım ama kadın çok hoşnut kalmadı.. bende kaynımı aradım dah küçük 21 yaşında aramızda ıyıdır sorun yok yanı dedım prenses gelıyormus amcası yapma ya diye tepki verdi benımde şartellerim attı.. yok emınlermıymiş falan filan bende dedım doğumda hıc birini istemıyorum ve çoçuğu da hıc bır zaman göstermicem . yaa bunların azraili ben olsam Allah günah yazmıcak bana..
merhaba kizlar
aklim karisti bugun
ne ne kadar alinmali diye
citcitli badiler, pijama alti ustu birseyler aldik bebise
ama bebekler cabuk buyuyor cok abartmak da iyi degil
belli bir sayi var mi ne alinmali, ne kadar alinmali:44:
rast gele birseyler aliyorum begendikce ama asil ihtiyaclar baslamadim hic battaniyeymis bebek havlusuymus ne bileyim hic bilmiyorum bunlari
hayirli olsun canim sizin de isim
bizim de metehandi esim cok istiyordu ben hani iptal edene kadar biraz ugrastim ve mete kaldimetehani da cok seviyorum ama biz de hamile olmamdan once karar vermistik bu isme cok duusnmedik ustunde
aynen bnde valla dktrun yapmayacaksın bşy dedgi andan bu yana senn gbi bnde işi tembelliğe vurdum Allah'tan eşimde anlayışlı.)))dediğin gbi bz değişmeyecegmz için huylar da değişmz...ama bazen onlar gbi olmayı istemiorum degl hani...
esler anlayisli olmasa isimiz zor valla bende isterim titiz olmayi cok is yapmayi ama olmayinca olmuyo malesef
ilk 4 ay hava sıcak olacağı için sık sık üst değiştirmek gerekecek. tek endişem bıngıldak henüz yumuşak olduğu için rahat değiştirebileceğim kolsuz badiler, zarf yaka kısa kollu badiler alayım diyorum. sayısını bilemiyorum genellikle 3 aylık ebatlarda almak lazımmış sanırım. alt üst takım bir kaç tane gezmelik alacağım. ilaveten penye hırka ve yelekler lazım. battaniye 2 tane penye, banyo havlusu 2 tane yetiyor. alt değiştirme bir eve bir gezmelik 2 tane almalı. ben şimdilik sağlık bakım eşyalarını e-bebekte sepete attım, önümüzdeki ay onları alacağım: tırnak makası, burun spiratörü, kulak çubuğu, oda ve su termometreleri, ateş ölçer vs. bir sürü şey var. aslında hazır liste olsa işimiz kolay olurdu, ama listelere fuzuli birçok şey de koyarlar. ben şimdilik yeğenim için neler kullanılıyor onlara bakıyorum :)
ya afedersınız kızlar ama ılkdefa beddua cıkıcaktı agzımdan zor tuttum
ne demek yaa hadı yaaaa mış!!
umarım esın akıllı olurda aılesıne gereklı tepkıyı verır senı gaza getırmek ıstememde
bende olsma hıc bırını yanımda ıstemem
annemler ablamlar erkek kardeslerım kımsenın ayakalrı yere basmıyor yegenımız oldu dıye
cınsıyet ne onemı varyaaaaaaaasızde esını naıelsı bızdede gelın kendı oglancı olmadıgı ıcın uzuluyor ne dıyyım Allah akıl fıkır vereeeeeeeeeeeee
metenin soylenisi guzel gercekten bilinen ama cok konmayan bir isim yalniz metehan koysaydinizda mete diye seslenirlerdi zaten:))
gercekten bu zihniyeti anlamiyorum
erkek bebek meraki
oncelikle Allah saglikli bir evlat versin saglikla kucaginiza alin denilir
ne farkeder ki bizim yavrumuz kiz ya da erkek, hadi bir de ikinci cocugun olsa tamam belki diycem, o zaman yapma yaa dese bir nebze
uzme sen tatli canini canim
aram ne bılıyım canım ısım olarak dalgası cok gecılır dıye dusunuyorum ama sen bılırsın tabıkı :)
eşim ılk başından beri kız istiyordu nazlı kızım olsun herseye dudak büksün oje ruj kavgaları yapalım kzıım bana su ver dıyım o da of baba desin hep hayalı buydu.. gereklı cevabı veriyor ama ben yıne üzülüyorum erkek olup da Allahım ne gunah ısledım de bana böyle bır evlat verdın dıyecegıme hayırlı olsun kız olsun.. hem nasıl bır zıhnıyettir ya bu Allah sabır versın cinsiyet dıye tutturan herkese[/QUOTE
Ne yalan söyleyeyim önce sağlık, kız erkek farketmez tabi ama bende hep kızım olsun isterdim eskiden etekler giydireyim tokalar takayım çok özenmişimdir.Allah erkek nasip etti tabi şimdi oğluşum bitane ya insan anne olucağını duyunca bile yetiyor cinsiyet hiç önemli değil.Bu arada bendede tam tersi oldu eşimle abim erkeği duyunca çok sevindiler ama anneme söylediğimde allah sağlık versin ama sana yoldaş olacak bir kızın olsun isterdim dedi nasip tabi. Annemler başka memlekette kimsem yok burda o yüzden öyle umut etmiş içinden heralde amaaaan Allah tamamına erdirsin tek sıkıntımız kızmı erkekmi olsun inşallah başka dert keder olmasın
canim ogretmen degil miydin tekmelese sen ogrencilere sinirlenince tekmelerdi benim koyde lise cocuklarla inatlasiyorum.bazen olsa o zaman olurdu tam tersine tekmelemiyor diye biliyorum
bendede oyle pek buyumediler ama kurudular
Günaydın kızlar umarım herkes iyidir ben gayet iyiyim hastalara şifalar diliyorum. Kızlar ben bişi sorcam yaaa ben bebeğimi yeni yeni hissediyorum galiba içimde böyle sızlama gibi bişiler oluyo ilk defa bu kadar net ve çok hissediyorum sizinde öyle mi olmuştu bu bebeğin hareketleri mi yoksa başka bişi mi acaba bilgilerdirir misiniz biraz beni...
biz furkan meriç koymaya karar verdik en son kocamın fikri değişmezse tabi kızlar nasıl sizce
iyi akşamlar kızlar..bitki çayları bize yasak ama ıhlamur için bi sınırlama var mı?bugün 2 fincan içtim yine içsem zararı olur mu ki...:2:
benim en başta uçlar bi büyüdü bi büyüdü kocaman oldular son 2-3 haftadırda tam tersi küçüldü..anlamadım niye büyüdü niye küçüldüKizlar meme ucunuz koyulastimi rengi benimkinde kabarcıklar falan çikti
eve geldim bi taraftan mutfağı topluyor bi taraftan radyo dinliyordum..hamilelere idari izin duyunca birden sevindim sanki kamuda çalışıyorm da..sonra bizim personel müdürünü aradım sordum yok dedi biz özel olduğumuz için bizde geçerli değil dedi
yuhh yaaa ınsan yerıne koyarsın verdıklerı tepkıye bak neyse sen sınırlenme ....kızlar bugün gene eşime rest çektim ama sinirlerim çok bozuldu hani şimdi bizim kızımız kesinleşti ya aradı annesi falan ben konusmadım ama kadın çok hoşnut kalmadı.. bende kaynımı aradım dah küçük 21 yaşında aramızda ıyıdır sorun yok yanı dedım prenses gelıyormus amcası yapma ya diye tepki verdi benımde şartellerim attı.. yok emınlermıymiş falan filan bende dedım doğumda hıc birini istemıyorum ve çoçuğu da hıc bır zaman göstermicem . yaa bunların azraili ben olsam Allah günah yazmıcak bana..
Selam ozelden mesaj atmaya çalıştım ama olmadi sat 13 ağustos tahmini doğum 20 mayis bebeğim kızmış:) adıda güneş olacak inşallah... eklermisiniz??
eşim ılk başından beri kız istiyordu nazlı kızım olsun herseye dudak büksün oje ruj kavgaları yapalım kzıım bana su ver dıyım o da of baba desin hep hayalı buydu.. gereklı cevabı veriyor ama ben yıne üzülüyorum erkek olup da Allahım ne gunah ısledım de bana böyle bır evlat verdın dıyecegıme hayırlı olsun kız olsun.. hem nasıl bır zıhnıyettir ya bu Allah sabır versın cinsiyet dıye tutturan herkese[/QUOTE
Ne yalan söyleyeyim önce sağlık, kız erkek farketmez tabi ama bende hep kızım olsun isterdim eskiden etekler giydireyim tokalar takayım çok özenmişimdir.Allah erkek nasip etti tabi şimdi oğluşum bitane ya insan anne olucağını duyunca bile yetiyor cinsiyet hiç önemli değil.Bu arada bendede tam tersi oldu eşimle abim erkeği duyunca çok sevindiler ama anneme söylediğimde allah sağlık versin ama sana yoldaş olacak bir kızın olsun isterdim dedi nasip tabi. Annemler başka memlekette kimsem yok burda o yüzden öyle umut etmiş içinden heralde amaaaan Allah tamamına erdirsin tek sıkıntımız kızmı erkekmi olsun inşallah başka dert keder olmasın
aynen canım bende ailemden uzakta oturuorum ve en çok annem istedi kız olsun sana yoldaş olsun iiaşalah die Allahta gönlümmüze göre verdi çok şükür bir prensesimiz gelicek annesine yoldaş Allahın izniyle
Bazıları tamamen yasak ama ıhlamur gibi zararsız çayları günde sadece 2 fincan öneriyorlar çünkü etken maddeleri bebek için kuvvetli gelebilirmiş.İçme bence canım ılık süt iç boğazın falan ağrıyorsa bebek içinde iyi hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?