2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
benim oğluşumda henüz başlamadı tekmelemeye acaba bi sorun mu var die aklıma da geliyor ama 20. haftada başlarsın hıssetmeye dıyorlar bıraz daha sabretmek lazım

yoktur canm merak etme kimi bebekler erken başlıyo mesela benm kızım gibi kimiside geç başlıyo tekmelemeye 2 hafta içinde başlar artık tekmelemeye hele bi başlasın da gör annesineler yapıyo neler

yoktur canm merak etme kimi bebekler erken başlıyo mesela benm kızım gibi kimiside geç başlıyo tekmelemeye 2 hafta içinde başlar artık tekmelemeye hele bi başlasın da gör annesineler yapıyo neler

merak da ediyor ınsan nasıl bı his diye inş. canım bakalım artık önümüzdeki haftalara

iyi akşamlar kızlar..bitki çayları bize yasak ama ıhlamur için bi sınırlama var mı?bugün 2 fincan içtim yine içsem zararı olur mu ki...:2:

Bitki çaylarından sadece adaçayı yasak diye biliyorum ben. Diğer bitki çaylarını 2 fincandan fazla olmama koşuluyla içebiliriz. Ben her yemekten sonra rezene çayı içiyorum mesela, zararlı olduğuna da inanmıyorum. Ama herhalde idrar söktürücü ya da bağırsak çalıştırıcı olan bitki çaylarına kısıtlama vardır, vücut su ve mineral kaybetmesin diye.

Selam kızlar. Ben yine her zamanki gibi kaçırdım güzel muhabbetleri neyse sonradan okumasıda fena değil. Ben daha hastalığı yeni atlattım ama bu seferde babamız çok kötü grip oldu. Bide benimki hastalanınca bir asabi bir asabi dün gece ağlattı beni. Yaa ben salakla işerindeki sıkıntılarımı paylaşıyorum, o da beni azarlıyo niye kendini strese sokuoysun yok kafana çok takıyoun diye ama bi söyleyişi var sanarsınız dövecek beni. Sabah da özür diliyo, aşkım hastayım canım yanıyo, hırsımı da senden aldım diye. Manyak ben gözünün içine bakıyorum hasta diye bişey istesin de yapayım diye, ama suç ben de. Yatsın bi köşede çeksin günlerce angut. Ohh rahatladım, sabah bişey diyememiştim ağlamaktan.

Everycim isme bayıldım çünküüüü biz de Mete koymayı düşünüyoruz. Eşim Alper olsun istiyodu. Hatta kayınpederimin ismi ile Alper Müfit diye konuşmuştuk çok önceden ama ben de iki isim istemeyenlerdenim. Alper de sonradan çok siyasi geldi bana. Eşime Meteyi önerdim, önce karşı çıktı, ama şimdi ben yeni isimler söyledikçe Mete iyi Mete, hem soyadımıza da uyuyo diyo. Ama geçen gün anneme söyledim, o ne biçim isim anlamı ne dedi, ben de büyük hun imparatoru dedim, kıyamet koptu. Vay o ne biçim isimmiş, öyle anlammı olurmuş. Ben de kararsız kaldım ama kocacığımın aklına yattı, hayırlısı artık.

Yok canım baya yasak çay var internetten bakarsan mesela ada çayının söktürücü özelliği olduğu için yasak

Aram ismini tercih ettiğinize göre Ermeni asıllısınız sanırım. Ari, Ara ve Aram çok güzel isimler, yalnız Dora ismi kafama takıldı, kız ismi değil mi?

Ya bizim anketteki ikizler kimlerin kızlar çok merak ettim nasıl bir duygu tekme 2 kat artıyo düşününce değişik geliyor gerçi ben benimkinin tekmesini hissedemedim bekliyorz sabırsızlıkla oğlum bize vursun tekme atsın diye

Neyse bakalım benim kociş yemek bekler gideyimde doyurayım oğluşla kocişi Herkese iyi akşamlar ve iyi geceler yarın görüşürüz inşallah iş yerleri tatil olmayanlarında yarın tatil olur yatıp keyif yaparlar.

Aram ismini tercih ettiğinize göre Ermeni asıllısınız sanırım. Ari, Ara ve Aram çok güzel isimler, yalnız Dora ismi kafama takıldı, kız ismi değil mi?

yok canım ben türküm eşim de kürt..2 isim olacak bizim..

Aram ismini kürtçe isimleri ararken bulmuştum hoşuma gitmişti ama sen ermeni kökenli olduğunu söyleyince kafamm karıştı

dora da unisex bi isim..benim tanıdığım doralar da hep erkekti:18::18::18::18::18:

iyi akşamlar kızlar..bitki çayları bize yasak ama ıhlamur için bi sınırlama var mı?bugün 2 fincan içtim yine içsem zararı olur mu ki...:2:

ıhlamur kusburnu aktardan aldım sabah kahvaltılarında kaynatıp ıcıyorum 330 ml kupada
benım bıldıgım sınemakı ve yesıl cay gıbılerı kullanılmamalı canım

kızlaar be rojda13 übayadır görmüorum göreninniz varmı merak ettim, iidir iişalah

umarım bı sorun yoktur yoğunluktan gıremıyordur

Olurmu öyle sey canım ..Sen kötü niyetli soylemedınkı ... ALLAH korusun ya daha kötü olmuş olsaydı ve sen soylememiş olsaydın o zaman daha fazla vıcdan azabı cekmezmıydın ..:)
Şuan için içim rahat doktorum kötü birşey olmadıgını ıfade ederek benı kendıme getırdı... Senın yaşadıklarınıda okudum canım ..Gercekten anne adayı için bu tur durumlarla karşılasmak cok üzücü bır durum ...
Daha öncede sylemıstım RABBİM kımseyı evlat acısıyla sınamasın ...Herkese Saglık huzur versın inş..:)

Bizim kayınvalıde tarafıda senınkılerın tam tersi canım...
Kız cocugu olanları çok şanslı görürler...
ilk bebegımde oglumun olacagını soyledım Olsun hayırlısı olsun ılk nede olsa 2. inş kız olur demıslerdı...
ıkıncısinde ise bir oglumun daha olacagını öğrendım,, onların kız sevdası oldugundan dolayı 9 ay boyunca cınsıyetını bılmeme ragmen ögrenmek ıstemedım supriz olsun dedimki 9 ay boyunca bana acıma duygusuyla bakıp canımı sıkmasınlar diye.. 9 ay boyunca hep kız olacak umudu vardı...
şimdiki bebegımde kız olmasaydı yine onalara karsı aynı uygulamayı yapardım...Bu tür zihniyeti taşıyan kişilere bu davranışlar müstehak ..:)

evimize geldik yemeğimizi yedik, geçmişi de okumayı bıtırdım sukur her sey yolundaymış

canım pipilin hayırlı olsun

isim konusunu halletmenıze sevındım canım darısı benım başıma

ahh canım benım ya kendıne dert etmişsin bende oğlanlar falan hasta da fırsat bulamadım sandım :26: canım senın kız sapasağlam gelcek allahın izniyle iyiki testlerimi yaptırmıyorum

ahh be tatlım bu ınsanlar ne fenalar ne kötü yürekliler yegen geliyor diye sevinmiyorda cinsiyetini düşünüyor allah ıslah etsin

Gerçekten unisex mi? Ben eski Türkler'in kızlarına koyduğu bir isim diye biliyorum Dora'yı, iki tanıdığım var kızlarının adı Dora olan...Doru erkek oluyor genelde.
Aram ismini, evet Ermeni kökenliler tercih ediyor.
Ben etnik kökene atıfta bulunan isimleri seviyorum ancak toplum içinde yaygın olarak kullanılagelen bir isim değilse şöyle bir durum oluyor genelde:
-Aaa, adın Abrek mi, ne demek o?
-Çerkezce savaşçı demekmiş, benim babam Çerkez.
Böyle olduğunda etnik kökene özellikle vurgu yapılmış oluyor, iş etnik zenginlikten çıkıp başka bir şeye gidiyor diye düşünüyorum.

Benim isim konusundaki tercihimi sorarsan, Arapça ve Farsça kökenli olmayan isimlerden koymayı tercih ediyorum, kutsal kitaplarda geçenler de üstünü çizdiklerimden oluyor bu durumda. İsimle kutsallık olmaz sonuçta, kutsal olan tek şey Tanrı'dır. Dindarlığını vurgulama takıntısı olmayanlara tavsiyem de bu yönde olacak naçizane. :)

canım bısey demek ıstıyorum yanlıs anlamazsan Tanrı hrıstıyanlar ıcın bızım ıcın Allah denır
ve dındarlık vurguluma degıl sahsen bunu ustume alındım cunku bu konuda en cok ben ısım anlamına dıkkat ettıgımı belırtıyordum
bır cocugun anne baba uzerındekı yegane hakkı isim ve cocuk ısmının anlamını alır bu yuzden vurgulama takıntısı degıl dıkkat etme dıyelım uygulamaya calısanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…