- 13 Ocak 2010
- 3.288
- 3.506
- 698
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #21.401
ıhlamur kusburnu aktardan aldım sabah kahvaltılarında kaynatıp ıcıyorum 330 ml kupada
benım bıldıgım sınemakı ve yesıl cay gıbılerı kullanılmamalı canım
umarım bı sorun yoktur yoğunluktan gıremıyordur
günaydın kızlar ya cok kötü bir geceydi aksam misafirliğe gitmiştik geldim biseyim yok uydum eşimde gece çalışmasına gitmişti işe midem bulandı kustum dokundumu acaba yediklerim sabah kalktım sadece yesil elma yedim biraz bastırsın diye kötü bisi olsa kendime gelemezdim sanırım degil mi kızlar?
bence korkulacak bişey yoktur canım.yediklerin ağır gelmiştir belki..eskisi gibi herşeyi rahat yiyemiyoruz sonucta.mercanköşkü nane kaynat..yada ıhlamur falan limonla.iyi gelir..inşallah bikaç saate bişeyin kalmaz.hem kusmasan daha çok rahatsız edebilirdi seni..
herkeslere günaydınnnnnnnnnnnnnnn
ben de bi isim söyleyeyim gerçi ben hala isim koyamadım bebişime eşim beğenmiyor çünkü
ahlas, kayra kız için de sare. belki birinin işine yarar :)
kızlar şeker yükleme testi ne zaman yapılıyor kaçıncı haftada?
günaydııın
herkese hayırlı cumalar, gönlünüzden geçen tüm dualar kabul olsun
bebişlerimiz kıpır kıpır sağlıklı mutlu olsunlar Inşallah
biz bıııırr bııırr dona dona işe geldik, aslında gelmeyecektim evden çalışmak istemiştim ama
yine kendime yenik düştüm ve geldim
bizde kızımız için birkaç isim düşündük;
Ela, Ece ve Bade
Bade'nin anlamı birçok yerde kutsal aşk olarak geçiyor bizimde çok hoşumuza gidiyor ama henüz eşimle mutabakata varamadık
gunaydın canım, evet bade güzel anlamıda çok hoşmuş gerçekten ama bade diyince benım aklıma şu mahsunun sevgilisi vardı kuzen guneyde oynuyor hep gelıyor ne alakaysaama benim kafa bazen farklı çalışıyor ayva deyince de deve geliyor aklıma misila ne alakaysa
elayı da çok beğeniyorum ben görümcemin kızının adı ela birde
günaydııın
biz bıııırr bııırr dona dona işe geldik, aslında gelmeyecektim evden çalışmak istemiştim ama
Ela, Ece ve Bade
Bade'nin anlamı birçok yerde kutsal aşk olarak geçiyor bizimde çok hoşumuza gidiyor ama henüz eşimle mutabakata varamadık
günaydııın
Ela, Ece ve Bade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?