2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar ya cok kötü bir geceydi aksam misafirliğe gitmiştik geldim biseyim yok uydum eşimde gece çalışmasına gitmişti işe midem bulandı kustum dokundumu acaba yediklerim sabah kalktım sadece yesil elma yedim biraz bastırsın diye kötü bisi olsa kendime gelemezdim sanırım degil mi kızlar?

teşekkür ederim canım...ben de boğazım hafif yanıyo diye içiyorum..korkumdan..faranjitim azarsa ayvayı yedim..grip filan olmazdım ben ama faranjit olursam antibiotik kullanmadan geçmiyo..((

günaydın güzel anneler ve melekleri isim mevzusu konuşulmuş herhalde..ben de çevremde olan beğendiğim bi kaç erkek ismi yazayım size...yalnız klasik isimler biraz..kerem(yeğenimin adı)tolga,uras,altuğ,orkun,ozan..

herkeslere günaydınnnnnnnnnnnnnnn
ben de bi isim söyleyeyim gerçi ben hala isim koyamadım bebişime eşim beğenmiyor çünkü
ahlas, kayra kız için de sare. belki birinin işine yarar :)

günaydın kızlaar.çok soğuk bi güne uyandık bugun...kıyamet kopar mı bilmem ama soğuktan donmazsak iyidir. ayak parmaklarımı hissetmiyorum şuan..:18::18:

bence korkulacak bişey yoktur canım.yediklerin ağır gelmiştir belki..eskisi gibi herşeyi rahat yiyemiyoruz sonucta.mercanköşkü nane kaynat..yada ıhlamur falan limonla.iyi gelir..inşallah bikaç saate bişeyin kalmaz.hem kusmasan daha çok rahatsız edebilirdi seni..

inşallah canım bende öyle düşündüm çıkarmasam daha fena olurdum sanırım. herşeyden korkar olduk annelik böle bişey sanırım.

herkeslere günaydınnnnnnnnnnnnnnn
ben de bi isim söyleyeyim gerçi ben hala isim koyamadım bebişime eşim beğenmiyor çünkü
ahlas, kayra kız için de sare. belki birinin işine yarar :)

ahlas değişikmiş anlamı neki acaba

kızlar şeker yükleme testi ne zaman yapılıyor kaçıncı haftada?

cnm ben yeni gittim dün doktora 4hafta sonra gel dedi aç karnına 3saat fln sürüyomuş heralde

gunaydın güzel teyzoşlar hayırlı cumalar olsun puff dona dona geldim işyerine neyseki yollar açıktı umarım herkes iyidir

Günaydın güzel anneler umarım herkes iyidir... Evet hava gerçekten çok soğuk,bu arada isim konusu geçmiş bizim cinsiyet belli değil ama herkesin hissiyatı kız yönünde bir tek yüksek voltaj bacım erkek dedi bakalım ne olacak ben kız ismi olarak balım veya melinda düşünüyorum erkek olursa da saygın ismini beğeniyorum sizce nasıl fikirlerinizi bekliyorum

günaydııın

herkese hayırlı cumalar, gönlünüzden geçen tüm dualar kabul olsun
bebişlerimiz kıpır kıpır sağlıklı mutlu olsunlar Inşallah

biz bıııırr bııırr dona dona işe geldik, aslında gelmeyecektim evden çalışmak istemiştim ama
yine kendime yenik düştüm ve geldim

bizde kızımız için birkaç isim düşündük;
Ela, Ece ve Bade

Bade'nin anlamı birçok yerde kutsal aşk olarak geçiyor bizimde çok hoşumuza gidiyor ama henüz eşimle mutabakata varamadık

gunaydın canım, evet bade güzel anlamıda çok hoşmuş gerçekten ama bade diyince benım aklıma şu mahsunun sevgilisi vardı kuzen guneyde oynuyor hep gelıyor ne alakaysa ama benim kafa bazen farklı çalışıyor ayva deyince de deve geliyor aklıma misila ne alakaysa

elayı da çok beğeniyorum ben görümcemin kızının adı ela birde

Günaydın anneler ve tatlı bebişleriii :)

sdrkyn istanbuldan kar getirdin bize ama idari izne yetecek kadar değil malesef :) neyseki bugün cuma, onunla avunuruz biz de. Bebiş de ben de iyiyiz, hala kıpraşmasını bekliyorum naaarin kızımın. Hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun, bitki çayı için aile hekimi içebilirsin sıkıntı yok dedi, bir sınır koymadı ama kendi doktoruma da sormak aklıma gelmedi. Ama başka bir arkadaşın doktoru 2 bardağı geçmesin demiş. Bol bol ılık su içine de bal ve limon. Bunun zararı olmaz sanırım, tabi tansiyona da dikkat ederek

Bade içinde ikimizin isminden harfler barındırıyor yani ikimizin karışımı
o yüzden bize anlamlı geliyor
anlamını beğeniyorum ama

insanın aklına gerçekten direk bade işçil geliyor
güzelliği benzeyebilir ama erkek tercihi benzemese çok iyi olur

soguk bır gune merhaba kızlarrrrrrrrrrr

bugun dıs doktorumla randevum var teller sıkısıcak 4 aydır rahattım hamıleyım dıye bısey yapmıyordu
ama tedavı kaldıgı yerden devam bugun hamılelık kursuda baslıyo hem ona hem doktora hem alısverıse bakalım nasıl yetısıcem:)

günaydın çalışan anne :) ben de işteyim, dün hava kötü diye erkenden eve gönderildim ama bugün için kimse birşey demeyince sıcak yatağımla vedalaşmak zorunda kaldım...

seçtiğin üç ismi de çok severim, özellikle "e" harfli isimlere eşimin ailesinde yatkınlık var, düşünebilirdik kızımız olsaydı. bade'yi işçil'den önce de severdim ama anlamına dikkat etmemiştim. bade şarap içki demekmiş, eski farsça. isim olarak konuyormuş ama hoşnut olmayanlar çıkabilir. sen kutsal aşk anlamına niyetlenirsin millet şaraba takar. tdk.org.tr'den de anlamına bakabilirsin, senin için de baktım aynı dediğim gibi yazıyor

gunaydın canım
o uc ismi ben de cok begeniyorum benim de kiz olsa dusundugum isimlerdendi ucu de, ilk yaptigim listede en baslarda

Kızlar size bişey sorabilir miyim
benim bi prensesim olucak kız istiyorduk daha evlenmeden eşim kız bebek elbiseleri filan aldı o derece yanii
4. Ayımızda kontrole gittiğimizde doktor kesin değil ama kız dedi ultrasyonuda eskiydi ben bebişimin kolunu bacağını bile seçemedim o ekrandan çıkarken kesin kız dimi dedim bişey diyemedi bence kız 5. Ayda detaylı ultrasyonda kesin öğrenirsin dedi gönderdi

sorum şu 4. Ayından sonra cinsiyeti değişen oldumu sizde geçmişe bakim dedim ama maşallah muhabbeiniz bol olduğundan okuyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…