- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.061
Eki Görüntüle 586034 Eki Görüntüle 586035
Kızlar ben bir nevresim tak. birde pike takımı aldımm
%100 pamuk
Nevresim takımı 19.90 tl
Pike takımı 44.90 tl
Kaçırmayın bence
kizlarrrrr
bulundugum sehirde gunluk sut bulamiyorum
sisede sut satilmiyor mu genelde gunluk sutler
kutu sute her zaman karsiyim hic icmem uzun omurlu, ama artik sute baslamak istiyorum canim istemeye basladi, ariyorum ariyorum yok
plastik sisede olan da uzun omurlu sutmus
annem kutu sut almis pinar organik ama o da uzun omurlu
ne yapiyorsunuz hangi sutten iciyorsunuz?
yogurdum tamam koyden gonderiyorlar mis gibi yiyoruz afiyetle ama sut konusu kotu
yurt disinda 3 gun omru olan cok guzel sutler vardi o zaman da tiksindigimden icemiyordum
bende malesef günlük süt bulamıyorumkizlarrrrr
kutu sute her zaman karsiyim hic icmem uzun omurlu, ama artik sute baslamak istiyorum canim istemeye basladi, ariyorum ariyorum yok
yogurdum tamam koyden gonderiyorlar mis gibi yiyoruz afiyetle ama sut konusu kotu
yurt disinda 3 gun omru olan cok guzel sutler vardi o zaman da tiksindigimden icemiyordum
kizlarrrrr
kizlarrrrr
Kızlarr Kızlarrrrrrrr herkese selamlarrrrrrr umarım herkesler iyidirrrrrr
biz cumartesi doktordaydık yeni bi dr a gittim ve memnun kaldım çok şükür
herşey yolundaymış kızımızın keyfi yerindeydi ne pozlar verdi bize
vee en beğendiğimi teyzeleriyle paylaşayım dedim
bakın teyzeleri benim köfte dudaklı cilveli prensesime
Eki Görüntüle 586080
şimdi ağzımdan ejderha gibi alevler çıkarcammidem fena yanıyor kaynanam olsa bebeğin saçları yapıyodur derdi
Eki Görüntüle 586080
ben de birşey almıyordum daha ama dayanamadım çok ucuzdu nevresim takımları bir de şu önlüklerden aldım hem bunlardan çok lazım olacak değişik değişik kullanırız
Eki Görüntüle 586082 Eki Görüntüle 586083
kızlar erkekler eşitlenmiş:44:
aradaki o kadar fark yokmuydu yani:44:
Eki Görüntüle 586080
İnşallahh canımm
Hepimizinnn kuzucuklarıı güzelce uyuyuppp kocaman veletler olsunnlaarr
Ürünün özelliğinide buraya sıkıştırı veriyimm
Kumaş Cinsi: %100 Pamuk
Gümüş iyonlarıyla zenginleştirilmiş antibakteriyel %100 pamuklu kumaş (silver protection) Tüm ürünlerimiz bebeklerimizin sağlığına ve doğaya zararlı hiç bir kimyasal kullanılmadığını belgeleyen ekotex class 1 ile sertifikalandırılmıştır.
Set İçerisinde;
Nevresim Kılıfı: 100x140 cm
Çarşaf: 120x170 cm
Yastık Kılıfı: 35x50 cm ( 2 Adet )[/QUOTE
ben de alıcam canım acaba nasıldır?
oyyy yavrummmmm cok sekerrrr
parmaklarinin sekerligine baksana naisl belirgin tatli duruyor
uykuluyum anne der gibi eli kafasinda
saglikla buyusun kizin deryacim cok tatli
anam maşallah onane hoş çıkmış eli kafasında ne düşünüyo acep
kızlar bu ayrıntılı ultrason hangi hafta aralıklarında yapılıyor? ben doktora sordum önce şeker yüklemei dedi..19 aralıka randevu verdi..o zaman 23. haftada olacağım..ayrıntılı için 23. haftadan sonra geç kalmış olur muyum?..
kızlar soruma cevap istiyorum..geç kalmış olmaz mıyım randevu almak için ? Bunu doktora sormalıyım biliyorum ama ben arka arkaya sorunca çok hızlı gidiyorsun hepsi sırayla diyip beni susturmuştu..ben de o an bu hesabı yapamadım tabi...taaa 19 aralığa şeker yüklemesi için gideceğim bir dahakine..ve bana doktor tel falan vermedi..siz hastaneyi aratıp mı bağlatıyorsunuz? doktora telden ulaşabiliyor musunuz? kafam karıştı benim..o kadar yoğun ki tele bağlmazlar gibi geliyor..ağlayasım var
bende malesef günlük süt bulamıyorumo yüzden mecburen kutu süt içiyorum ama kızlar bi ara migroste günlük süt olduğunu söylemişlerdi bi bak istersen ....
eşim sütaşın günlük şişe sütlerinden alıyor..3 gün ömürlü oluyor.
bende bulamıyorum canım onlardançevremdeki bakkala markete sordum yok hep kutuda.bizde pınar alıyoruz şimdi kutuda napalım.bide arada pınarın devam sütü var ondan alıom mineralli filan yazıyor ondan içiom arada.çok az şekerli gibi kendinden.
canım ben itimattan 3 gunluk olan cam sıse sut alıyordum yada yarm lt sutasın vardı
cam sıse ama sonra marulun ondan daha fazla calsıum etkısı oldugnu ogrenınce hemde dogal
bu yuzden hr sabah marul tuketıyorum sut yerıne sıcka bısey ıcmek ıcnde kusburnu ıhlamur ıcıyorum kahvaltıda
Bende dayanamadım canımm
Hatta senin aldığından bir tane daha alayım mı diye kararsız kaldımm :44:
Önlüktede ben kararsız kaldımm zaten ilk zaman kısmetse emecek
Bez değilde naylon tarzı önlük taraftarıyım ben leke olmaz suya tut as kullan gibi
Gerçi ilk zamanlarda da kusabiliyorlar dimii :26:
Dur ben o eşiti bozayım
Ben işaretlemedim henüzz
Unuttum :26:
Amanınn olmuş olmuşş annesi buu kocaman olmuşş
Rabbim nazarlardan, belalardan, kem gözlerden korusun kollasınn meleğii
Nasıll çirkin çıkmışş Allahım yarabbimmm
Köfte dudaklııı ne kelimee bildiğin anjelie jolie olmuş bu fıstıkk
Kucağınada sağlıkla gelsin meleğin canım
ben de alıcam canım acaba nasıldır?
ben bulamadim sutasin gunluk sutunu kizlar
migrosu da didik ettik sadece pinar organik kutuda sut var baska da bulamadim birsey
marulu cok tuketiyorum neyseki gulsevdam salatamiz eksik olmuyor
kızlar bu ayrıntılı ultrason hangi hafta aralıklarında yapılıyor? ben doktora sordum önce şeker yüklemei dedi..19 aralıka randevu verdi..o zaman 23. haftada olacağım..ayrıntılı için 23. haftadan sonra geç kalmış olur muyum?..
kızlar soruma cevap istiyorum..geç kalmış olmaz mıyım randevu almak için ? Bunu doktora sormalıyım biliyorum ama ben arka arkaya sorunca çok hızlı gidiyorsun hepsi sırayla diyip beni susturmuştu..ben de o an bu hesabı yapamadım tabi...taaa 19 aralığa şeker yüklemesi için gideceğim bir dahakine..ve bana doktor tel falan vermedi..siz hastaneyi aratıp mı bağlatıyorsunuz? doktora telden ulaşabiliyor musunuz? kafam karıştı benim..o kadar yoğun ki tele bağlmazlar gibi geliyor..ağlayasım var
canım bende sütaşın şu 3 hünlük sütlerinden alıyorum
ama geçen gün tv de gıda ve süt uzmanı çıkmıştı o dediki
açıktan süt almayın kaynattıgınız vakit bilinçsizce tüm mineralleri öldürüyosunuz
pastörize edilmiş hazır sütleri tercih edin
onlar fabrika ortamında usulüne uygun işlenip ambalajlanıyor
bence hiç içmemekten iyidir canım güvendigin bi markanınkini alabilirsin diye düşünüyorum
biraz konuyula alakasız olcekama bi ara tv de izledim anne sütüne en yakın süt eşşek sütüymüş hatta izmirde çiftliği bile varmış yakında olaydım eşşek sütü içerdim mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?