2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar bu ayrıntılı ultrason hangi hafta aralıklarında yapılıyor? ben doktora sordum önce şeker yüklemei dedi..19 aralıka randevu verdi..o zaman 23. haftada olacağım..ayrıntılı için 23. haftadan sonra geç kalmış olur muyum?..

kızlar soruma cevap istiyorum..geç kalmış olmaz mıyım randevu almak için ? Bunu doktora sormalıyım biliyorum ama ben arka arkaya sorunca çok hızlı gidiyorsun hepsi sırayla diyip beni susturmuştu..ben de o an bu hesabı yapamadım tabi...taaa 19 aralığa şeker yüklemesi için gideceğim bir dahakine..ve bana doktor tel falan vermedi..siz hastaneyi aratıp mı bağlatıyorsunuz? doktora telden ulaşabiliyor musunuz? kafam karıştı benim..o kadar yoğun ki tele bağlmazlar gibi geliyor..ağlayasım var

kizlarrrrr
bulundugum sehirde gunluk sut bulamiyorum
sisede sut satilmiyor mu genelde gunluk sutler
kutu sute her zaman karsiyim hic icmem uzun omurlu, ama artik sute baslamak istiyorum canim istemeye basladi, ariyorum ariyorum yok
plastik sisede olan da uzun omurlu sutmus
annem kutu sut almis pinar organik ama o da uzun omurlu
ne yapiyorsunuz hangi sutten iciyorsunuz?
yogurdum tamam koyden gonderiyorlar mis gibi yiyoruz afiyetle ama sut konusu kotu
yurt disinda 3 gun omru olan cok guzel sutler vardi o zaman da tiksindigimden icemiyordum

Eki Görüntüle 586034 Eki Görüntüle 586035

Kızlar ben bir nevresim tak. birde pike takımı aldımm
%100 pamuk
Nevresim takımı 19.90 tl
Pike takımı 44.90 tl
Kaçırmayın bence

güle güle uyusun annesi oğluşun içinde bunlar geçen hafta butik bebede de vardı ya uyku seti aldım bende bir tane.bu nevresimide çok beğenmiştim ama eşim aldırmadı sonra alırız diye bende şimdik aldım gitti aklımda durcağıma dolabımda dursun dimi ama

Son düzenleme:

eşim sütaşın günlük şişe sütlerinden alıyor..3 gün ömürlü oluyor.

bende malesef günlük süt bulamıyorum o yüzden mecburen kutu süt içiyorum ama kızlar bi ara migroste günlük süt olduğunu söylemişlerdi bi bak istersen ....

Son düzenleme:

bende bulamıyorum canım onlardan çevremdeki bakkala markete sordum yok hep kutuda.bizde pınar alıyoruz şimdi kutuda napalım.bide arada pınarın devam sütü var ondan alıom mineralli filan yazıyor ondan içiom arada.çok az şekerli gibi kendinden.

canım ben itimattan 3 gunluk olan cam sıse sut alıyordum yada yarm lt sutasın vardı
cam sıse ama sonra marulun ondan daha fazla calsıum etkısı oldugnu ogrenınce hemde dogal
bu yuzden hr sabah marul tuketıyorum sut yerıne sıcka bısey ıcmek ıcnde kusburnu ıhlamur ıcıyorum kahvaltıda

oy o duduakların ısevsınler ne tatlı yaaa :) elıde basında vay basıma gelenler der gıbı :) masallah kuzucuguna canım

şimdi ağzımdan ejderha gibi alevler çıkarcam midem fena yanıyor kaynanam olsa bebeğin saçları yapıyodur derdi

2 yudum soguk süt bunu duymustum bı yerden esımle hep mıde yanmamızda bunu yapıyoruz canım
bızde ıse yarıyor kı eısm gastrıtı var

maşallah ah yavrum ne düşünüyo acaba

Bende dayanamadım canımm
Hatta senin aldığından bir tane daha alayım mı diye kararsız kaldımm :44:
Önlüktede ben kararsız kaldımm zaten ilk zaman kısmetse emecek
Bez değilde naylon tarzı önlük taraftarıyım ben leke olmaz suya tut as kullan gibi
Gerçi ilk zamanlarda da kusabiliyorlar dimii :26:

kızlar erkekler eşitlenmiş:44:
aradaki o kadar fark yokmuydu yani:44:

Dur ben o eşiti bozayım
Ben işaretlemedim henüzz
Unuttum :26:

Amanınn olmuş olmuşş annesi buu kocaman olmuşş
Rabbim nazarlardan, belalardan, kem gözlerden korusun kollasınn meleğii
Nasıll çirkin çıkmışş Allahım yarabbimmm
Köfte dudaklııı ne kelimee bildiğin anjelie jolie olmuş bu fıstıkk
Kucağınada sağlıkla gelsin meleğin canım

oyyy yavrummmmm cok sekerrrr
parmaklarinin sekerligine baksana naisl belirgin tatli duruyor
uykuluyum anne der gibi eli kafasinda
saglikla buyusun kizin deryacim cok tatli

sağol every teyzesiii
hiçç sorma o tombak parmakları koparıvercektim ekrana atlayıp
sağlıkla gelsinler inş kızlarımızda oğluşlarımızdaaaa

anam maşallah ona ne hoş çıkmış eli kafasında ne düşünüyo acep

sorma teyzesiiiii filozof olcak bizim kız heralde pek bi düşünceli
elini kolunu nereye koycagını bilemedi yavrum bi kafasına bi agzına gezip durdu

canım bu gittiğim doktor benden 12 ocakta ayrıntılı usg istedi
yani 21 haftada fln olcam.
şeker yüklemesini de 26. hafta civarında yapıyoruz dedi.
bunun randevusunu radyolojiden alıyomuşssun zaten
ama tabi yinede doktoruna sorman gerekir hangi tarihe almam gerekir diye
cep teli yoksa hastaneden iste bakalım doktorunu önemli old söylersen baglamak zorundalar ama
bakalım dr ne diyecek

bende malesef günlük süt bulamıyorum o yüzden mecburen kutu süt içiyorum ama kızlar bi ara migroste günlük süt olduğunu söylemişlerdi bi bak istersen ....

eşim sütaşın günlük şişe sütlerinden alıyor..3 gün ömürlü oluyor.

ben bulamadim sutasin gunluk sutunu kizlar
migrosu da didik ettik sadece pinar organik kutuda sut var baska da bulamadim birsey
marulu cok tuketiyorum neyseki gulsevdam salatamiz eksik olmuyor

amin canım amin korusun rabbim yavrularımızı inşallah
teyzesi çok çirkin bu kızzzz büzmüş dudakları poz veriyo bide bize
biran önce çıksalar artık dimi hemen mayısss gelsinnnnnnnnn
sağlıkla gelsin kuzularımız inşşşş

biraz konuyula alakasız olcek ama bi ara tv de izledim anne sütüne en yakın süt eşşek sütüymüş hatta izmirde çiftliği bile varmış yakında olaydım eşşek sütü içerdim mecbur

ben bulamadim sutasin gunluk sutunu kizlar
migrosu da didik ettik sadece pinar organik kutuda sut var baska da bulamadim birsey
marulu cok tuketiyorum neyseki gulsevdam salatamiz eksik olmuyor

canım bende sütaşın şu 3 hünlük sütlerinden alıyorum
ama geçen gün tv de gıda ve süt uzmanı çıkmıştı o dediki
açıktan süt almayın kaynattıgınız vakit bilinçsizce tüm mineralleri öldürüyosunuz
pastörize edilmiş hazır sütleri tercih edin
onlar fabrika ortamında usulüne uygun işlenip ambalajlanıyor
bence hiç içmemekten iyidir canım güvendigin bi markanınkini alabilirsin diye düşünüyorum

24 e kadar yapılıyormuş, öyle dedi doktorum. şeker yüklemesini 26 da dedi. bence sen başka bir hastaneyi ara bilgi al, hiç ulaşamazsan..

Son düzenleme:

dedigin gibi hic icmememden iyidir yavas yavas basliyim ben
sutasin gunluk sutu bulmam mumkun degil zaten en azindan bu pinar in organik yazanina basliyim

biraz konuyula alakasız olcek ama bi ara tv de izledim anne sütüne en yakın süt eşşek sütüymüş hatta izmirde çiftliği bile varmış yakında olaydım eşşek sütü içerdim mecbur

sen niye anne sütüne yakın süt içeceksin ki :)) o bebekler için, inek sütü demir eksikliğine sebep olduğu için beyin gelişimini desteklemiyormuş, bebeklere verilen sütün, anne sütüne yakın olması gerekiyor o yüzden.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…