- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.041
bir pipi gördüm sankiiiiiiiiiiiiiiii
pekbicici totemin harika balım yine ters tahmin ve yine bankooo
kız dedin kocaman tapulu bir pipi resmimiz oldu zati sünnetlikleri de hazırlamıştım ben
usg yi koyduğu gibi şak diye belirdi karşımızda çok da mutlu olduk babacıkla
allaha şükür herşeyimiz yolunda gidiyor 250 gram olmuşuz koskoca bir erkekiz
prensimizin ismi YAMAN olucak hayırlısıyla bizi de listeye ekleyebilirsiniz teyzelerii ve hepinize güzel bi hafta dileriz oğluşla
ben konyada yaşıyorum canım.selçuklu tıp diye biryer var .ayrıntılı ultrasyona greceğim ben dedim.san adet tarihiniz ne dedi.söyledim 7 ocağa gün verdiler.aslında banada vermicekelrdi günü yani 1 ay sonra falan dediler.ben azcık çene çaldım bide bende zehirli guatr var dedim ki var gerçekten :)tamam cnm dedi erdi tarihi.sanırım ben iyi tarafına denk geldim.tel ile almadım yani hastaneye gittim aldım :)öyle bir deneyin isteyin.
valla canım randevu öyleymiş.hatta sekreter kız başka bir usg bölümü daha varmış hastanede.burası çok dolu seni oraya yönlendiriyim ordan snucu al burası baksın dedi.bende mümkünse falan derken kız hadi vereyim dr bana kızacak ama falan dedi verdi sağolsun..bilmiyordum hiç öyle olduğunu.biraz şanslı günümdeymişim demekki .keşke sşzde daha önceden alsaymışssınız randevuyu.yani 1 ay öncedençne biliyim usg fiyatları ne öyle çok abartı.
Eki Görüntüle 586034 Eki Görüntüle 586035
Kızlar ben bir nevresim tak. birde pike takımı aldımm
%100 pamuk
Nevresim takımı 19.90 tl
Pike takımı 44.90 tl
Kaçırmayın bence
gule gule kullansın yavrun canım bende belkı nevresı mtakımı alaıblırım sagol bılgılendırme ıcın
hayırlı olsunEki Görüntüle 586034 Eki Görüntüle 586035
%100 pamuk
Nevresim takımı 19.90 tl
Pike takımı 44.90 tl
Kaçırmayın bence
kaynım aradı öğle arasııı
Napıyorsunn iyimisin bebiş nasıl diyee :26:
Dedimm kıyamet 21 aralıkta kopacaktıı yoksa bugün müü kopacaktaa öleceğiz dedimm
Hayırdır aramazdınn sen :44: (Bende fenayım)
Hiç içimden geldii bir arayım dedimm dedi
Telefonu çalınmış 1 ay önce nolar gitmiş, haberim yok dedim
Abisinden almış teliii
Bende iyiyiz büyüyoruzz amcası işte dedim kapadımm
Ayy içimin yağları eriyorrr aldığımm kilolarda gr gr gidiyorr sefam olsunn
hayırlı olsuniçinde güzelce uyusunda büyüsün oğluşun
kızlar merhaba uzun bi aradan sonra tekrar iş başındayım evde yatması da iyiydi hani :))))
h.sonu biraz kızımız için oda takımı araştırmasına girdik ama pek güzel bişi bulamadık. Bu arada tanıdık bi abimiz vardı dükkanında çok çeşit var bebeğimiz olacağını duyunca bizde bebek nevresimleri uyku setleri bornozları var dedi uygun fiyatlı veririm dedi. Bende özdilek uyku setini beğendim ayırdı ama tam almadık belki beşik ölçüleri tutmaz dedik.
beğendiğim bu nasıl sizce...
Little Bear Ranforce Bebek Uyku Seti#Little Bear Ranforce Baby Sleeping Set
şimdi ağzımdan ejderha gibi alevler çıkarcamMidem fena yanıyor Kaynanam olsa bebeğin saçları yapıyodur derdi
canım o zaman sana kaynanalık ediyim biraz. :) ben oğluma hamileyken aşırı derecede yanma vardı,bazen ağlatacak derecede...ve oğlum çok saçlı kıllı çıktı,neredeyse bıyıklı sakallı falan...yani bende tuttu teori..şimdi de yanmam başladı,eşime diyorum bu da sana çekecek..saçlı olcak diye..ama işin aslı başka tabi,normal bu yanmalar,bebek yukarı çıktıkça olcak
şimdi ağzımdan ejderha gibi alevler çıkarcammidem fena yanıyor kaynanam olsa bebeğin saçları yapıyodur derdi
Eki Görüntüle 586034 Eki Görüntüle 586035
%100 pamuk
Nevresim takımı 19.90 tl
Pike takımı 44.90 tl
Kaçırmayın bence
ayy bende bende..kalsiyum içtim şimdi onun asitleri nasıl yaktı yemek borumu falan..bende nette araştırma yapıyodum gebelikte mide yanmasına ne iyi gelir diye..
Kızlarr Kızlarrrrrrrr herkese selamlarrrrrrr umarım herkesler iyidirrrrrr
biz cumartesi doktordaydık yeni bi dr a gittim ve memnun kaldım çok şükür
herşey yolundaymış kızımızın keyfi yerindeydi ne pozlar verdi bize
vee en beğendiğimi teyzeleriyle paylaşayım dedim
bakın teyzeleri benim köfte dudaklı cilveli prensesime
Eki Görüntüle 586080
anam maşallah onaKızlarr Kızlarrrrrrrr herkese selamlarrrrrrr umarım herkesler iyidirrrrrr
biz cumartesi doktordaydık yeni bi dr a gittim ve memnun kaldım çok şükür
herşey yolundaymış kızımızın keyfi yerindeydi ne pozlar verdi bize
vee en beğendiğimi teyzeleriyle paylaşayım dedim
bakın teyzeleri benim köfte dudaklı cilveli prensesime
Eki Görüntüle 586080
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?