2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar bu arada salı günü inşl 20. haftaya merhaba diyeceğiz oğluşla beraber.veee dünden beri baya baya hareketlerini hissetmeye başladım .hatta acaba diyiip çok azda olsa tekmelediği zaman karnımın derisinin kıpırdağını gördüm.ay çok değişik birşey :)Hissetmeyn arkadaşalrımzıda inşl en yakın sürede bu duyguyu hissederler.

hayırlı olsun oglun canım :)

canım konya ıle ıstanbul bır degılkı burda yengem kanaması olmasına ragmen dogum doluluugndan dogumhaneye alınamadı 3 saat dısarda bekletıldı dusun yanı nekadar ful :)
ılk ay gıdıp randevu alıcaktıkkı belkı olcaktı

Eki Görüntüle 586034 Eki Görüntüle 586035

Kızlar ben bir nevresim tak. birde pike takımı aldımm
%100 pamuk
Nevresim takımı 19.90 tl
Pike takımı 44.90 tl
Kaçırmayın bence

gule gule kullansın yavrun canım bende belkı nevresı mtakımı alaıblırım sagol bılgılendırme ıcın

kaynım aradı öğle arasııı
Napıyorsunn iyimisin bebiş nasıl diyee :26:
Dedimm kıyamet 21 aralıkta kopacaktıı yoksa bugün müü kopacaktaa öleceğiz dedimm
Hayırdır aramazdınn sen :44: (Bende fenayım )
Hiç içimden geldii bir arayım dedimm dedi
Telefonu çalınmış 1 ay önce nolar gitmiş, haberim yok dedim
Abisinden almış teliii
Bende iyiyiz büyüyoruzz amcası işte dedim kapadımm
Ayy içimin yağları eriyorrr aldığımm kilolarda gr gr gidiyorr sefam olsunn

gule gule kullansın yavrun canım bende belkı nevresı mtakımı alaıblırım sagol bılgılendırme ıcın

Rica ederim canımcımm ne demekk Nevresim takımları filan cok uygun 19.90 tl, pike takımınıda atlama bence yaz bebekleri olacak kısmetse bizim sıpalar
Telde giderim belki diyordun ama gittin mii o gün eminönüne :44:
Birde sen bilirsinn haftasonu açık mı oralar pazar filan canım?

birilerinin kafalarına vurmaları gerekiyor yoksa anlamaz bu odunlar

benimde sık kullandığım bi numaradır ay kusura bakmayın nolar silinmiş arayamadım diyorum (tabikidie yalan )

hayırlı olsuniçinde güzelce uyusunda büyüsün oğluşun

İnşallahh canımm
Hepimizinnn kuzucuklarıı güzelce uyuyuppp kocaman veletler olsunnlaarr

Ürünün özelliğinide buraya sıkıştırı veriyimm
Kumaş Cinsi: %100 Pamuk
Gümüş iyonlarıyla zenginleştirilmiş antibakteriyel %100 pamuklu kumaş (silver protection) Tüm ürünlerimiz bebeklerimizin sağlığına ve doğaya zararlı hiç bir kimyasal kullanılmadığını belgeleyen ekotex class 1 ile sertifikalandırılmıştır.
Set İçerisinde;
Nevresim Kılıfı: 100x140 cm
Çarşaf: 120x170 cm
Yastık Kılıfı: 35x50 cm ( 2 Adet )

kızlar merhaba uzun bi aradan sonra tekrar iş başındayım evde yatması da iyiydi hani :))))

h.sonu biraz kızımız için oda takımı araştırmasına girdik ama pek güzel bişi bulamadık. Bu arada tanıdık bi abimiz vardı dükkanında çok çeşit var bebeğimiz olacağını duyunca bizde bebek nevresimleri uyku setleri bornozları var dedi uygun fiyatlı veririm dedi. Bende özdilek uyku setini beğendim ayırdı ama tam almadık belki beşik ölçüleri tutmaz dedik.

beğendiğim bu nasıl sizce...

Little Bear Ranforce Bebek Uyku Seti#Little Bear Ranforce Baby Sleeping Set

şimdi ağzımdan ejderha gibi alevler çıkarcam midem fena yanıyor kaynanam olsa bebeğin saçları yapıyodur derdi

çok şeker bence hayırlı olsun güle güle kullanın

şimdi ağzımdan ejderha gibi alevler çıkarcam Midem fena yanıyor Kaynanam olsa bebeğin saçları yapıyodur derdi

canım o zaman sana kaynanalık ediyim biraz. :) ben oğluma hamileyken aşırı derecede yanma vardı,bazen ağlatacak derecede...ve oğlum çok saçlı kıllı çıktı,neredeyse bıyıklı sakallı falan...yani bende tuttu teori..şimdi de yanmam başladı,eşime diyorum bu da sana çekecek..saçlı olcak diye..ama işin aslı başka tabi,normal bu yanmalar,bebek yukarı çıktıkça olcak

evet canım ya hepte haklı çıkarlar

yanıldıklRı hiç olmamıştır heralde benim eltiminde çok yanardı midesi

maşşalhh sırma saçlı bi oğlu oldu kaynanam bak ben demiştim dedi söyleycek söz kalmıyor tabi :26:

şimdi ağzımdan ejderha gibi alevler çıkarcam midem fena yanıyor kaynanam olsa bebeğin saçları yapıyodur derdi

ayy bende bende..kalsiyum içtim şimdi onun asitleri nasıl yaktı yemek borumu falan..bende nette araştırma yapıyodum gebelikte mide yanmasına ne iyi gelir diye..

Kızlarr Kızlarrrrrrrr herkese selamlarrrrrrr umarım herkesler iyidirrrrrr

biz cumartesi doktordaydık yeni bi dr a gittim ve memnun kaldım çok şükür
herşey yolundaymış kızımızın keyfi yerindeydi ne pozlar verdi bize
vee en beğendiğimi teyzeleriyle paylaşayım dedim

bakın teyzeleri benim köfte dudaklı cilveli prensesime

Gebelerde mide yanması hormonlar ve karın içinde büyüyen rahim nedeniyle, asit mide içeriğinin yemek borusuna geri kaçmasına bağlı tahriştir.
Erken gebelikte daha çok aşerme ve bulantı-kusmaya bağlı oluşan bu yakınma, gebelik ilerledikçe kabızlık, hazımsızlık ve gaz gibi sorunlarla birlikte giderek artan şidette görülür.

Yemeklerimizi sık ve küçük öğünler halinde yemelisiniz.
Ani hareketlerden ve yemekten sonra yatmak gibi mide yanmasını başlatacak hareketlerden uzak durunuz.
Yemeklerden sonra uzanmayınız bunun yerine arkanıza minder koyarak oturunuz. Fazla çay, kahve, yağlı yiyecekler, kızartma ve baharatlı yemeklerden uzak durunuz. Mide yanması oluşuyorsa yemeklerden sonra kısa yürüyüşler yapmanızda fayda vardır.

Gebelik döneminde çok kilo almayınız ve sebzeleri öğüterek yiyiniz. Sigara kullananların sigarayı bırakmaları önemlidir. Kilolarınızı kontrol etmelisiniz. Yemekleri hızlı yememelisiniz. Gebelik döneminde karın bölgenizi sıkacak ve rahatsız edecek giysi ve iç çamaşırlarından uzak durunuz.

Gece yatmada önce alkol çikolata ve kahve türü içecekler kullanmayınız. Bu tür içecekler geceleri mide asitini çok fazla miktarda artırırlar. Gece boyunca rahat bir uyku sağlaması için yatmadan yarım saat önce 1 bardak ılık az şekerli süt içmek faydalıdır. Yatarken kullandığınız yüksek yastıklar mide yanmasını azaltır. Bu önlemlerden sonra mide yanmanız devam ediyorsa mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Mide ağrılarınıza son verecek sağlıklı ve dost besinler

Karnabahar : Haşlanmış karnabahar, mideyi asit saldırılarından koruyarak tüm sorunları giderebilir. İçeriğinde bulunan gefarnato maddesi ülser ilacının hammadesi olarak kullanılıyor.

Lahana : Lahanayı çiğ olarak yemeyi tercih edin. İnce şeritler halinde doğrayıp salata yapın. Meyve presinde lahananın suyunu sıkıp aynı miktarda elma suyu ile karıştırın ve için. Lahana, ülser ve gastrit ilacı olarak biliniyor. Dörtte bir lahanayı yıkayıp kalın şeritler halinde doğrayın. 1 kerevizi soyup doğrayın. 1 havucu temizleyip dilimleyin. Lahana, kereviz ve havucu katı meyve presinde sıkıp sabah akşam suyunu için.

Patates : Çiğ patates suyu mide yanmasının doğal ilacıdır. Patatesi soyup katı meyve presinde suyunu sıkın. Su,havuç suyu ya da kereviz suyu ile karıştırıp için.

Elma sirkesi : Salatalarda ya da mezelerde elma sirkesi kullanın.

Maden suyu : Mide asidinin büyük bir bölümünü etkisiz hale getiriyor.

Ispanak : Ispanağı buharda pişirin ya da haşlayarak tüketin. Taze yapraklarını salata olarak yiyin.

Zeytinyağı : Çiğ olarak kullanıldığında besinlerin midede kalma süresini azaltıyor ve yağların sindirimi için safra salgısını artırıyor.

Baklagil : Fasulye, bezelye ve mercimekte bulunan bioflavionid maddesi, midenin koruma faktörünü artırıyor.

Muz : Mideyi seven meyvelerin başında geliyor. Ara öğünlerde birer muz yemek, midedeki yanma hissini ortadan kaldırabilir. Muz, mide enzimleri ve hücrelerinin üretimini de artırıyor.

Kızarmış ekmek : Midenin salgıladığı aşırı asidi kurutarak yanma hissini gideriyor.

Meyankökü : Güçlü bir mide koruyucusu.Yapılan son araştırmalara göre midedeki aşırı asitlenmeyi azaltıyor.

ayy bende bende..kalsiyum içtim şimdi onun asitleri nasıl yaktı yemek borumu falan..bende nette araştırma yapıyodum gebelikte mide yanmasına ne iyi gelir diye..

bi programda ibrahim saraçoğlu iki yudum soğuk süt iyi gelir demişti :44:bi dene istersen ama bende pek etki etmiyor anneme açtım az önce ne iyi gelir diye .. biraz ekmek ye asidi emsin dedi

oyyy yavrummmmm cok sekerrrr
parmaklarinin sekerligine baksana naisl belirgin tatli duruyor
uykuluyum anne der gibi eli kafasinda
saglikla buyusun kizin deryacim cok tatli

anam maşallah ona ne hoş çıkmış eli kafasında ne düşünüyo acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…