2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Son düzenleme:
kızlar sizinde mide yanmalarınız başladı mı?benim gece özellikle çok rahatsız ediyor.çift yastıkla yatıyorum..sanki yediklerim yemek borumda bekliyor gibi...bugünde sabahtan beri yanıyo midem..
bu arada ben kıyafetlerimi kesmeye başladım pijamamın bel lastiğinin göbeğime gelen yerini kestim artık lastik sıkmıyor, çoraplarımın bellerini enine 2cm falan kestim onlar da sıkmıyorlar, bi tane sweetimin kapşonu rahatsız ediyordu onu da kestim birkaç iç çamaşırımın kenarına hafif çentik kestim bugünde şıkır şıkır giyinmiştim etek ceket falan baktım midem yanıyo ceketin önünü açtım boğazıma şal taktım bluzumu dışarı çıkardım yine serdim yani..birazdan fırsat bulursam bi resim çeker koyarım tipimi :) dışarda polar eşofman altları satılıyor ya kızlar onların L bedenini aldım beli lastikli değil ipli olanlardan şimdilik biraz belimden düşüyor ama ipini bağlıyorum karnım şişince ipi çözüyorum hemde çok sıcak tutuyor çok sevdim rahat ettim..heryerde 10 tl di ben 7,5 tl ye buldum bi yerde aldım hemen

seni anlıyorum canım ben çalışmıyorum ama evde olduğum için bi problem olmuyor bi tayt bi tunik işimi görüyor malesef benimde mide yanmalarım çok... şurup etki bile etmiyor

kızlar usgler çok pahalı.neden tıptan ve devlet hastanesinden randevu almıyorsunuz.ben ocağın 7sinde tıpa gideceğim inşl.12 haftalıkkende girmiştim ve gayet güzel ilgileniyorlar ve anlatıyor herşeyi sana.bence okadar çok para vermeyin derim ben :)onun yerine bebeklerimize alalım herşeyi.eğer ilgi yönünden çekiniyorsanız diye söyledim.ve içerde 25 dk falan durdum ben.

kızlar bu ayrıntılı ultrason hangi hafta aralıklarında yapılıyor? ben doktora sordum önce şeker yüklemei dedi..19 aralıka randevu verdi..o zaman 23. haftada olacağım..ayrıntılı için 23. haftadan sonra geç kalmış olur muyum?..

canım sen istanbul damısın bende senle aynı fikirdeyim kanuni sultan süleyman hastanesinden aldım randevu bakalım yapacaklar mı? aradığımda diyorki muayene eder dr. sonra gerekli görürse alır usg ye diyor ama direk 2. düzey ayrıntılı ultrasona randevu alınamıyorki... bana biraz bilgi verebilir misin?

ooohhhh sefan olsun.ben de öyle ne denk gelirse giyiyorum. çamaşırları da makasladım. hamişlik bitince geri dikeriz artık...

canım randevu vermıyorlarkı 2 hafta once gıttım 3 ay sonrasına verıyor hastaneler daha once ıkı kez yazdım bunu
keske randevu alabılsek usg ıcın verıcegımız ucretle bebıslerımıze bısey alırdık

bir pipi gördüm sankiiiiiiiiiiiiiiii

pekbicici totemin harika balım yine ters tahmin ve yine bankooo

kız dedin kocaman tapulu bir pipi resmimiz oldu zati sünnetlikleri de hazırlamıştım ben

usg yi koyduğu gibi şak diye belirdi karşımızda çok da mutlu olduk babacıkla

allaha şükür herşeyimiz yolunda gidiyor 250 gram olmuşuz koskoca bir erkekiz

prensimizin ismi YAMAN olucak hayırlısıyla bizi de listeye ekleyebilirsiniz teyzelerii ve hepinize güzel bi hafta dileriz oğluşla

canm beni 20. hafta bitince çağırdılar ama 20-23 arası yapılabiliyormuş..garanti olsun diyorsan ayrıntılıdan sonra yaptır istersen..
ama en doğrusu sağlık ocağını aramak

Kızlarr hepinize teşekkür ederimm ilgilendiniz
Hemşireyi aradım dedim böyle böyle gelebilirmiyim cuma günüü
Farketmez dedii normalde 12. haftada yapmaya başlıyorum ama belirli bir düzene oturtmak için 20. haftan sonra ne zaman gelsende farketmiyor dedi, iğne vuruldukdan sonra usgye de girebilirsin veya ertesi günde gelebilirsin dedii
Randevu filan vermedii carsamba haricinde istediğin zaman gel ve tüm olduğun testlerle beraber dedi :44:
Bende kısmetse önümüzde haftabaşı yaptıracağım
AysEkremcimm bugün senin günün ozamannn
Güzel meleğiniii göreceksinn, bian önce kazasız belasız cumaya gelelimde bizde görelim inşAllahh
Mutlu haberlerini bekliyoruz canım

hayırlı olsun oğluşun sağlıcakla gelsin

ben konyada yaşıyorum canım.selçuklu tıp diye biryer var .ayrıntılı ultrasyona greceğim ben dedim.san adet tarihiniz ne dedi.söyledim 7 ocağa gün verdiler.aslında banada vermicekelrdi günü yani 1 ay sonra falan dediler.ben azcık çene çaldım bide bende zehirli guatr var dedim ki var gerçekten :)tamam cnm dedi erdi tarihi.sanırım ben iyi tarafına denk geldim.tel ile almadım yani hastaneye gittim aldım :)öyle bir deneyin isteyin.

valla canım randevu öyleymiş.hatta sekreter kız başka bir usg bölümü daha varmış hastanede.burası çok dolu seni oraya yönlendiriyim ordan snucu al burası baksın dedi.bende mümkünse falan derken kız hadi vereyim dr bana kızacak ama falan dedi verdi sağolsun..bilmiyordum hiç öyle olduğunu.biraz şanslı günümdeymişim demekki .keşke sşzde daha önceden alsaymışssınız randevuyu.yani 1 ay öncedençne biliyim usg fiyatları ne öyle çok abartı.

ooohhhh sefan olsun.ben de öyle ne denk gelirse giyiyorum. çamaşırları da makasladım. hamişlik bitince geri dikeriz artık...
canım hamilelik bitince bütün eskileri-kesikleri atıp yeni giysilerle yeni bir hayata başlayalım

Bir pipi gördüm sankii diyince bana nolduysa göbeğime baktımm
Amaa ben dedim sünnetlik hazırla diye dimiii doktorlar bile bukadar iyi yapamıyorr bu işi
YAMANınızz sağlıklaa gelsinn inşAllahh canımm
Cesurmuştaa bamya pipişlii aça aça sergilemiişş

Kızlar ben bir nevresim tak. birde pike takımı aldımm
%100 pamuk
Nevresim takımı 19.90 tl
Pike takımı 44.90 tl
Kaçırmayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…