- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.021
tatlım istanbul anadolu yakasında oturuyorum..medicine asya ya bi bakayım yeri nerdeymiş yakınsa oraya gideyim teşekkürler..
merhaba canım, istanbuldayım, teşekkür ederim, peki fiyatı nasıl bilgin var mı acaba?
atıl bey pahalı birazcık bir arkadaşım 500 tl ye yaptırmıstı geçen sene mart nisan gibi
bende ondan randevu aldım ocak ayı için ama fiyat sormadık açıkçası istersen netten numarasına bi bak ara :)
canım pahalıymış, ben mümkün mertebe harcamalarımı kısmaya çalışıyorum..150-200 arası bi bütçe ayırdım bu usg için..yine de teşekkür ederim tatlım..tatlım istanbul anadolu yakasında oturuyorum..medicine asya ya bi bakayım yeri nerdeymiş yakınsa oraya gideyim teşekkürler..
atıl bey pahalı birazcık bir arkadaşım 500 tl ye yaptırmıstı geçen sene mart nisan gibi
bende ondan randevu aldım ocak ayı için ama fiyat sormadık açıkçası istersen netten numarasına bi bak ara :)
kızlar bugün izmire gideceğiz. bir saatte varıyoruz, zamanımız çok az olcak ama. alsancak-konak yapıp gelcez.o yüzden içim kıpır kıpır
canım nerden izmire gidiyorsun? dayanabilecek misin? ben yarım saat yola bile zor dayanıyorum da merak ettim..
seni anlıyorum canım ben çalışmıyorum ama evde olduğum için bi problem olmuyorkızlar sizinde mide yanmalarınız başladı mı?benim gece özellikle çok rahatsız ediyor.çift yastıkla yatıyorum..sanki yediklerim yemek borumda bekliyor gibi...bugünde sabahtan beri yanıyo midem..
bu arada ben kıyafetlerimi kesmeye başladımpijamamın bel lastiğinin göbeğime gelen yerini kestim artık lastik sıkmıyor, çoraplarımın bellerini enine 2cm falan kestim onlar da sıkmıyorlar, bi tane sweetimin kapşonu rahatsız ediyordu onu da kestim birkaç iç çamaşırımın kenarına hafif çentik kestim bugünde şıkır şıkır giyinmiştim etek ceket falan baktım midem yanıyo ceketin önünü açtım boğazıma şal taktım bluzumu dışarı çıkardım yine serdim yani..birazdan fırsat bulursam bi resim çeker koyarım tipimi :) dışarda polar eşofman altları satılıyor ya kızlar onların L bedenini aldım beli lastikli değil ipli olanlardan şimdilik biraz belimden düşüyor ama ipini bağlıyorum karnım şişince ipi çözüyorum hemde çok sıcak tutuyor çok sevdim rahat ettim..heryerde 10 tl di ben 7,5 tl ye buldum bi yerde aldım hemen
kızlar usgler çok pahalı.neden tıptan ve devlet hastanesinden randevu almıyorsunuz.ben ocağın 7sinde tıpa gideceğim inşl.12 haftalıkkende girmiştim ve gayet güzel ilgileniyorlar ve anlatıyor herşeyi sana.bence okadar çok para vermeyin derim ben :)onun yerine bebeklerimize alalım herşeyi.eğer ilgi yönünden çekiniyorsanız diye söyledim.ve içerde 25 dk falan durdum ben.
kızlar sizinde mide yanmalarınız başladı mı?benim gece özellikle çok rahatsız ediyor.çift yastıkla yatıyorum..sanki yediklerim yemek borumda bekliyor gibi...bugünde sabahtan beri yanıyo midem..
bu arada ben kıyafetlerimi kesmeye başladımpijamamın bel lastiğinin göbeğime gelen yerini kestim artık lastik sıkmıyor, çoraplarımın bellerini enine 2cm falan kestim onlar da sıkmıyorlar, bi tane sweetimin kapşonu rahatsız ediyordu onu da kestim birkaç iç çamaşırımın kenarına hafif çentik kestim bugünde şıkır şıkır giyinmiştim etek ceket falan baktım midem yanıyo ceketin önünü açtım boğazıma şal taktım bluzumu dışarı çıkardım yine serdim yani..birazdan fırsat bulursam bi resim çeker koyarım tipimi :) dışarda polar eşofman altları satılıyor ya kızlar onların L bedenini aldım beli lastikli değil ipli olanlardan şimdilik biraz belimden düşüyor ama ipini bağlıyorum karnım şişince ipi çözüyorum hemde çok sıcak tutuyor çok sevdim rahat ettim..heryerde 10 tl di ben 7,5 tl ye buldum bi yerde aldım hemen
kızlar usgler çok pahalı.neden tıptan ve devlet hastanesinden randevu almıyorsunuz.ben ocağın 7sinde tıpa gideceğim inşl.12 haftalıkkende girmiştim ve gayet güzel ilgileniyorlar ve anlatıyor herşeyi sana.bence okadar çok para vermeyin derim ben :)onun yerine bebeklerimize alalım herşeyi.eğer ilgi yönünden çekiniyorsanız diye söyledim.ve içerde 25 dk falan durdum ben.
canım pahalıymış, ben mümkün mertebe harcamalarımı kısmaya çalışıyorum..150-200 arası bi bütçe ayırdım bu usg için..yine de teşekkür ederim tatlım..
canım nerden izmire gidiyorsun? dayanabilecek misin? ben yarım saat yola bile zor dayanıyorum da merak ettim..
güzelim benim ömrüm yollarda geçiyor zaten. her gün köye okula geliyorum yarım saat. Akhisardayım canım. yol virajlı falan değil 1 saat sürüyor.
1gün sonra vurul canım bence çünkü vurulduktan sonra hatta ertesi gün ağrısı oluyormuş en keyifli gününü rezil etmesin 1 gün sonra olsun garanti olsun bence ben 2 hafta sonra detaylıya giricem 2 gün sonrasına sağlık ocağından gün verdiler süper oldu gün olarak bence Allah tamamına erdirsin inşallah
canım bana 20 haftayı doldurunca gel dediler. ben de bu hafta vurulcam inşallah da acayip tırsıyorumama çok da önemli değil 18 de vurulan da var. sağlık ocağında bebeğin kalp atışlarını dinleyip kaktırıveriyorlar iğneyi
canm beni 20. hafta bitince çağırdılar ama 20-23 arası yapılabiliyormuş..garanti olsun diyorsan ayrıntılıdan sonra yaptır istersen..
ama en doğrusu sağlık ocağını aramak
Merhabaa hanımlarrrrr bır yogun bır heycanla calısıyorum anlatamammm esımlee hastaneye gidicemde işlerimii bitirmeye çalışıyorum allahım nasıl taramalıya bagladım anlatamamm
1 de hastanede olmam lazım
ayrıntılı ultrasyona giricem inşallah bugün
Dua edın banaa hayırlı haberlerle gelelım ınsallah
pekbicici canım ben asımı oldugumda 20 haftalıktım 20 + 0 hesaplamalara göre ama ultrasyonumda 1 hafta ılerıde prensesım onemlı olan bebegın hareketlernı baz alıyorlar hareketlerı hıssedıldıgınde yapılıyor yanı her saglık ocagı bır duzen tutturmus gıdıyor ama ben doktoruma sordugumda artık yaptırabılırsın 20 haftadasın demstııı
hayırlı olsun oğluşun sağlıcakla gelsinbir pipi gördüm sankiiiiiiiiiiiiiiii
pekbicici totemin harika balım yine ters tahmin ve yine bankooo
kız dedin kocaman tapulu bir pipi resmimiz oldu zati sünnetlikleri de hazırlamıştım ben
usg yi koyduğu gibi şak diye belirdi karşımızda çok da mutlu olduk babacıkla
allaha şükür herşeyimiz yolunda gidiyor 250 gram olmuşuz koskoca bir erkekiz
prensimizin ismi YAMAN olucak hayırlısıyla bizi de listeye ekleyebilirsiniz teyzelerii ve hepinize güzel bi hafta dileriz oğluşla
canım sen istanbul damısın bende senle aynı fikirdeyim kanuni sultan süleyman hastanesinden aldım randevu bakalım yapacaklar mı? aradığımda diyorki muayene eder dr. sonra gerekli görürse alır usg ye diyor ama direk 2. düzey ayrıntılı ultrasona randevu alınamıyorki...bana biraz bilgi verebilir misin?
canım randevu vermıyorlarkı 2 hafta once gıttım 3 ay sonrasına verıyor hastaneler daha once ıkı kez yazdım bunu
keske randevu alabılsek usg ıcın verıcegımız ucretle bebıslerımıze bısey alırdık
canım hamilelik bitince bütün eskileri-kesikleri atıp yeni giysilerle yeni bir hayata başlayalımooohhhh sefan olsun.ben de öyle ne denk gelirse giyiyorum. çamaşırları da makasladım. hamişlik bitince geri dikeriz artık...
ayy o zaman iyi gezmeler sana canım 1 saat iyiymiş, benim işyerim yakın çok sorun olmuyor ama anneme gideyim dersem 20 dakikalık yolda midem ağzıma geliyor, karnıma kramplar giriyor..geçen gün bi yere gittik, araçta da balık vardı yol boyunca öyle kötü oldum ki hem koku hem yolculuk...güzelim benim ömrüm yollarda geçiyor zaten. her gün köye okula geliyorum yarım saat. Akhisardayım canım. yol virajlı falan değil 1 saat sürüyor.
bir pipi gördüm sankiiiiiiiiiiiiiiii
pekbicici totemin harika balım yine ters tahmin ve yine bankooo
kız dedin kocaman tapulu bir pipi resmimiz oldu zati sünnetlikleri de hazırlamıştım ben
usg yi koyduğu gibi şak diye belirdi karşımızda çok da mutlu olduk babacıkla
allaha şükür herşeyimiz yolunda gidiyor 250 gram olmuşuz koskoca bir erkekiz
prensimizin ismi YAMAN olucak hayırlısıyla bizi de listeye ekleyebilirsiniz teyzelerii ve hepinize güzel bi hafta dileriz oğluşla
hayırlı olsun oğluşun sağlıcakla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?