2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
24 e kadar yapılıyormuş, öyle dedi doktorum. şeker yüklemesini 24ten sonta dedi doktorum. ben de anlamadım şimdi

ben randevuyu 9 ocaga alabildim detayli usg icin
o zaman da 25 hafta falan oluyor sanirim:44: gec olur mu dedim yok normal dedi
ucu ucuna yakaliyoruz herhalde
seker yuklemeyi konusmadik ama siradaki asama o olmasi lazim bizim icin de

ben bulamadim sutasin gunluk sutunu kizlar
migrosu da didik ettik sadece pinar organik kutuda sut var baska da bulamadim birsey
marulu cok tuketiyorum neyseki gulsevdam salatamiz eksik olmuyor

canım mıgrostan alıyordum ben zatı sutasın gunluk sutunu yarım lt sadece oraya gelıyor ve az gelıyor sabah erken bakmak lazım

biraz konuyula alakasız olcek ama bi ara tv de izledim anne sütüne en yakın süt eşşek sütüymüş hatta izmirde çiftliği bile varmış yakında olaydım eşşek sütü içerdim mecbur

kecı sutu bende anne sutune daha yakın dıye bılıyorum canım

burada da cam şişe sütas günlük sütler var. ben onlardan içiyorum.

Son düzenleme:

Aynen öyle canımm 20 tl nelere vermiyor kii fazladan olsa ne zararı olacak kii
Seninde tostosunnn mışııılll mışııııll uyusunn içinde annesii
Bende 2 tane nevresim aldım dayanamadımm

canım mıgrostan alıyordum ben zatı sutasın gunluk sutunu yarım lt sadece oraya gelıyor ve az gelıyor sabah erken bakmak lazım

kecı sutu bende anne sutune daha yakın dıye bılıyorum canım

migros bize uzakta ben de genelde aksam saatlerinde ugruyorum
o zaman bakarim erkenden az geliyorsa bitiyordur

ayy bende bende..kalsiyum içtim şimdi onun asitleri nasıl yaktı yemek borumu falan..bende nette araştırma yapıyodum gebelikte mide yanmasına ne iyi gelir diye..

Mide yanması olan arkadaşlara tavsiyem soda.Valla geçen hafta yanmalar yüzünden fena oldum ya kim söyledi hatırlamıyorum soda rahatlatır dedi öğle saatlerinde birde akşam yemekten sonra 1 tane içtim bu hafta yanmam yok mesela omu iyi geldi bilmem ama şu aralar rahatladım.

ben randevuyu 9 ocaga alabildim detayli usg icin
o zaman da 25 hafta falan oluyor sanirim:44: gec olur mu dedim yok normal dedi
ucu ucuna yakaliyoruz herhalde
seker yuklemeyi konusmadik ama siradaki asama o olmasi lazim bizim icin de

bizde 20+5 te ayrıntılıya giricez 12 ocak randevumuz şeker yüklemesini de 24.haftada yapıcaklarmış

migros bize uzakta ben de genelde aksam saatlerinde ugruyorum
o zaman bakarim erkenden az geliyorsa bitiyordur

Kız seninde bu kaderin nedir böyle
yurt dışındayken bi sürü şey yoktu yada organik degildi falan
şimdi beslenebilmek için buraya geldin
yine bişiler bulamıyosun falan ne çektin dimi :26:

Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra nihayet girebildim ben de perşembe günü kızımı gördüm maşallah epey büyümüş 224 gr olmuş, önce iki eliyle yüzünü kapatmış bize göstermedi sonra görbildik prensesi.Çok tatlıydı onda sorun yok da bende vardı uzun zamandır vajinamda ağrı ve renkli akıntı vardı doktor vajinit olmuşsun hemen tedaviye başlayalım dedi fitil verdi 6 gün kullanacağım, bugün 4. gün çok şükür sıkıntılar azalıyor böyle bir sorununuz varsa ihmal etmeyin kızlar erken doğuma neden olabiliyormuş,sağlıklı ve mutlu haftalar dilerim.

bizde 20+5 te ayrıntılıya giricez 12 ocak randevumuz şeker yüklemesini de 24.haftada yapıcaklarmış

Bende kısmetse bu cuma ayrıntılı usgye gireceğima ama ozamanda 19+5 olacağım erken mi olur acaba?
Bebişte önden gidiyor 4 gün 1 hafta onuda katıyorlar mı acaba canım?

kızlar merhaba;
bu tetanoz aşısı nedir bana doktorum öyle bir şeyden bahsetmedi ya benımde kafam karıştı hamile olan arkadaşlarımdan da duymadım:S

kızlarımız kukuşları geç gösterdi.:) bu tezi de burada onayladmış olduk, nazlanıyorsa göstermekte kızdır derler ya doğruymuş:) yetiştik pipililere:)
Bende tam tersi oldu canım oğlumu 5. ayında öğrenmiştim hiç açmadı bacaklarrını ama kızımı 12. haftada öğrendim hep açtı gösterdi bize kukuşunu

Bende kısmetse bu cuma ayrıntılı usgye gireceğima ama ozamanda 19+5 olacağım erken mi olur acaba?
Bebişte önden gidiyor 4 gün 1 hafta onuda katıyorlar mı acaba canım?

bana kendi doktorum ayrıntılıya girmem için 19. haftayı söylemişti canım ama randevu almak için aradığımda 20+ da yapıyoruz dediler ısrarla ayrıca benimki de 1 hafta önden gidiyor ama hiç sormadılar onu, bu gün doktoruma sordum ısrar ettiler 19. haftaya vermediler randevuyu dedim kalp gelişimi 20. haftadan sonra tamamlandığı için daha net tespit yapabilirler o yüzden 20. haftadan sonra gel demişlerdir dedi bence erken değil senin için de 19+5 olcaksın sonuçta ayrıca önden de gidiyorsa erken olmaz canım

kızlar merhaba;
bu tetanoz aşısı nedir bana doktorum öyle bir şeyden bahsetmedi ya benımde kafam karıştı hamile olan arkadaşlarımdan da duymadım:S

sezeryan olma durumunda kullanılacak aletlerden mikrop kapmamamız için yapılıyor tetenoz aşısı sen mutlaka sor 20. haftadan sonra yapılması gerekliymiş doktoruma bugün tekrar sordum onayladı ihmal etme

canım benim bildiğim ve sorduğum 21 haftada bebeğin kalp yapısı yeni tamamlandığı için 22.hafta ideal diyolar

Ben cuma giderim, doktor erken derse artık geri dönerim, teşekkürler canım
Ama doktorumun bana verdiği kağıtta 18.-23. hafta aralığı gözüküyor
Kendide bilhassa bir hafta belirtmedii kii aynı hastaneye gidiyorum uyarmazlarmıydı acaba erken diye :44:
Bide şimdi dr. mumcunun sitesine bakıyorum onda da;

Detaylı ultrasonografi bebeğin organ gelişiminin tamamlandığı, ve ultrason görüntülerinin nispeten daha kolay elde edilebildiği bir dönem olan 18-24. haftalar arasında yapılır. ır. diyor.

Son düzenleme:
Selam kızlar.. ben bişey soracaktım ben bagcilarda oturuyorum burda yeni açılan tekden hastanesi açıldı hastane cok güzel ben ona gitmeye başladım ama sanki dr fazla ilgilenmedi ne bilim ben bi türlü doğru düzgün bi doktor bulamadim bu hastane yakın guzelde ama acaba herkesinnmi doktoru böyle yani şunu ye bunu yene yada bunu yapma diyormu? benmi cok abartiyorum??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…