- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.081
24 e kadar yapılıyormuş, öyle dedi doktorum. şeker yüklemesini 24ten sonta dedi doktorum. ben de anlamadım şimdi
24 e kadar yapılıyormuş, öyle dedi doktorum. şeker yüklemesini 24ten sonta dedi doktorum. ben de anlamadım şimdi
ben bulamadim sutasin gunluk sutunu kizlar
migrosu da didik ettik sadece pinar organik kutuda sut var baska da bulamadim birsey
marulu cok tuketiyorum neyseki gulsevdam salatamiz eksik olmuyor
biraz konuyula alakasız olcekama bi ara tv de izledim anne sütüne en yakın süt eşşek sütüymüş hatta izmirde çiftliği bile varmış yakında olaydım eşşek sütü içerdim mecbur
sen niye anne sütüne yakın süt içeceksin ki :)) o bebekler için, inek sütü demir eksikliği olduğu için beyin gelişimini desteklemiyormuş, anne sütüne yakın olması gerekiyor o yüzden.
kizlarrrrr
bulundugum sehirde gunluk sut bulamiyorum
sisede sut satilmiyor mu genelde gunluk sutler
kutu sute her zaman karsiyim hic icmem uzun omurlu, ama artik sute baslamak istiyorum canim istemeye basladi, ariyorum ariyorum yok
plastik sisede olan da uzun omurlu sutmus
annem kutu sut almis pinar organik ama o da uzun omurlu
ne yapiyorsunuz hangi sutten iciyorsunuz?
yogurdum tamam koyden gonderiyorlar mis gibi yiyoruz afiyetle ama sut konusu kotu
yurt disinda 3 gun omru olan cok guzel sutler vardi o zaman da tiksindigimden icemiyordum
güle güle uyusun annesi oğluşun içindebunlar geçen hafta butik bebede de vardı ya uyku seti aldım bende bir tane.bu nevresimide çok beğenmiştim ama eşim aldırmadı sonra alırız diye bende şimdik aldım gitti aklımda durcağıma dolabımda dursun dimi ama
kızlar erkekler eşitlenmiş:44:
aradaki o kadar fark yokmuydu yani:44:
canım mıgrostan alıyordum ben zatı sutasın gunluk sutunu yarım lt sadece oraya gelıyor ve az gelıyor sabah erken bakmak lazım
kecı sutu bende anne sutune daha yakın dıye bılıyorum canım
ayy bende bende..kalsiyum içtim şimdi onun asitleri nasıl yaktı yemek borumu falan..bende nette araştırma yapıyodum gebelikte mide yanmasına ne iyi gelir diye..
ben randevuyu 9 ocaga alabildim detayli usg icin
o zaman da 25 hafta falan oluyor sanirim:44: gec olur mu dedim yok normal dedi
ucu ucuna yakaliyoruz herhalde
seker yuklemeyi konusmadik ama siradaki asama o olmasi lazim bizim icin de
migros bize uzakta ben de genelde aksam saatlerinde ugruyorum
o zaman bakarim erkenden az geliyorsa bitiyordur
bizde 20+5 te ayrıntılıya giricez 12 ocak randevumuz şeker yüklemesini de 24.haftada yapıcaklarmış
canım bebişin hareketlerini rahat hissediyosan bence perşembe cuma günü yaptır tam ortası olur..bi de sağlık ocağını arayıp hemşireyi telefona isteyip ona da sorabilirsin..ben de arayacam hemşireyi..bi de ne zaman arasam ben de sizi arayacaktım ayağı yapıyorlar sinir oluyorum
Bende kısmetse bu cuma ayrıntılı usgye gireceğima ama ozamanda 19+5 olacağım erken mi olur acaba?
Bebişte önden gidiyor 4 gün 1 hafta onuda katıyorlar mı acaba canım?
Bende tam tersi oldu canım oğlumu 5. ayında öğrenmiştim hiç açmadı bacaklarrını ama kızımı 12. haftada öğrendim hep açtı gösterdi bize kukuşunukızlarımız kukuşları geç gösterdi.:) bu tezi de burada onayladmış olduk, nazlanıyorsa göstermekte kızdır derler ya doğruymuş:) yetiştik pipililere:)
Bende kısmetse bu cuma ayrıntılı usgye gireceğima ama ozamanda 19+5 olacağım erken mi olur acaba?
Bebişte önden gidiyor 4 gün 1 hafta onuda katıyorlar mı acaba canım?
kızlar merhaba;
bu tetanoz aşısı nedir bana doktorum öyle bir şeyden bahsetmedi ya benımde kafam karıştı hamile olan arkadaşlarımdan da duymadım:S
canım benim bildiğim ve sorduğum 21 haftada bebeğin kalp yapısı yeni tamamlandığı için 22.hafta ideal diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?