- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.101
Bende dayanamadım canımm
Hatta senin aldığından bir tane daha alayım mı diye kararsız kaldımm :44:
Önlüktede ben kararsız kaldımm zaten ilk zaman kısmetse emecek
Bez değilde naylon tarzı önlük taraftarıyım ben leke olmaz suya tut as kullan gibi
Gerçi ilk zamanlarda da kusabiliyorlar dimii :26:
bana kendi doktorum ayrıntılıya girmem için 19. haftayı söylemişti canım ama randevu almak için aradığımda 20+ da yapıyoruz dediler ısrarla ayrıca benimki de 1 hafta önden gidiyor ama hiç sormadılar onu, bu gün doktoruma sordum ısrar ettiler 19. haftaya vermediler randevuyu dedim kalp gelişimi 20. haftadan sonra tamamlandığı için daha net tespit yapabilirler o yüzden 20. haftadan sonra gel demişlerdir dedi bence erken değil senin için de 19+5 olcaksın sonuçta ayrıca önden de gidiyorsa erken olmaz canım
kızlar az önce buraya bir bayan geldi,,kadına pat diye hamile misiniz diye sordum,evet dedi gülümseyerek..erkek mi bekliyorsun dedim,evet erkekmiş :) geçen de bir kadına bebeğin kız olucak dedim,9 aylıkmış,ama cinsiyeti öğrenememiş..kızı varmış,erkek istiyormuş,morali bozuldu kadıncağızın..ona dedim bana haber ver öğrenince,işyeri telimi verdim :)allahım ne dengesizleştim ben yaw,,banane ki milletin karnından,bebğinden..öyle saçma biri yaptı beni hamilelik :)
Ben gideyim doktor zaten haftayı görüncee bu haftada bakmayalım derse geri dönerimm
Hastane yakın evime zaten akşam 19:30 da iş çıkışı olduğu için uğrarım:26: Alırsa ne alaa almazsa paçasına atlar yalvarırım 2 dakika usgye alda öyle göreyim bari diye
Bende kısmetse bu cuma ayrıntılı usgye gireceğima ama ozamanda 19+5 olacağım erken mi olur acaba?
Bebişte önden gidiyor 4 gün 1 hafta onuda katıyorlar mı acaba canım?
Emecek ama çökelek yapıp geri çıkaracak, sonra diş çıkartırken ağzı akacak ucuz zaten illaki kullanacak bir yer bulurum
Eşim kredi kartını evde unutmuş ben de fırsattan istifade değerlendireyim dedim
bakılmıycak olsa çağırmazlardı zaten canım haftanı filan sordular dimi randevu verirken?
yok canım erken değil ayrıntılı ultrason 18. ile 23. hafta arası yapılıyor bende 3 ocakta 20+1 de gireceğim.
hadi bana tarif veren yokmuuu
aşkolsunnn
Ben ıspanaklı gözleme yada yumurtalı ıspanak önerebilriimm üstü karabiberli filann veya corbasını yap iç kuzum
Yada biliyormusun bilmem biz ıspanağı haşlar sarımsaklık yoğurt yaparız üstünede toz pulbiber döker kaşık kaşık yeriz
Ayy kendi kendime canımı çektirdimm iyi mii :26: Yıkaması olmasa bende ıspanak haşlama yapardım akşama valla
arkdişler benm doktorum hergün bi öğün sebze ye deditabi benm için imkansızda en azından daha çok yiyim istiyorum haftada 3-4 sefr olsa yeter neyse ıspanaklı bişi yapsam diyorum ama ne yapsam tavsiyesi olan varsa çok güzel oluyo harika oluyo fln die memnun olurum yada ıspanaklı börek yapsam sebze yerinede gecermi
arkdişler benm doktorum hergün bi öğün sebze ye deditabi benm için imkansızda en azından daha çok yiyim istiyorum haftada 3-4 sefr olsa yeter neyse ıspanaklı bişi yapsam diyorum ama ne yapsam tavsiyesi olan varsa çok güzel oluyo harika oluyo fln die memnun olurum yada ıspanaklı börek yapsam sebze yerinede gecermi
bende de ne sabır varmış kendime şaşar oldu...
daha bi çekirdek almadım bebeğime bekliyorum bakalım...
saol canımmm sende olmasan kimse görmüycek
ama hani tarif? tarif olsaki yapsam dimii
bu arada ben migrostan alıyorum ıspanağınapim wala ellerim mafoluyo o kadar çok yıkıcam die en azından daha az yıkıyorum hani paket daha önce hazırlanmış olanlarından:26:
saol canım eline sağlık yalnız yoğurt dökünce heralde demir emilme olayı gidiyo süt ürünü ya yoğurtluda çok güzel oluryaevet veriyoruuum:) börek tabi güzel olur ama hamu işi nede olsa bence yemek gibi yap,
1) tereyağı ile kavurup suyunu çekince üzerine yiceğin zaman yumurta kırıp yiyebilirsin
2) soğanı dora 1 kaşık sıvıyağ ile biraz kavur sonra ıspanakları içine at hepsini kavur kaşığın ucuyla salça koy biraz ıspanaklar pişince 1 y.k kadarda pirinç at kendi suyuyla pişsin yetmezse sıcak su eklersin, sonrada üzerine sarm. yoğurt dök ye:)
afiyet olsuuun,,,
ispanagi guzel soganla salcayla pisir suyunu dokme borcama koy ustune kasar rendesi yada cirpimis yumurta firina ver
bende almadim.cunku cinsiyetini ogrenmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?