2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
saol canım emeğie sağlık

evt alternatif bi tarf benm için havuçlu farklı olabilir çünkü hiç havuçlu yapmam ben

salatayla beraber yenirse emilimde sorun olmuyormus dr soyledi tvde

ben bulamadim sutasin gunluk sutunu kizlar
migrosu da didik ettik sadece pinar organik kutuda sut var baska da bulamadim birsey
marulu cok tuketiyorum neyseki gulsevdam salatamiz eksik olmuyor

bizim oturduğumuz ilçe köylere yakın akrabalrdan taze köy sütü alıp yoğurt yapıp birde içiyorum ben

kızlarrr dualarım kabul oldu.pekbıcıcı bende tahminin dogru cıktı PRENSESIM geliyor

Pekbicici teyzeside onunn kukuşunuu yiiirrr yiiirr
Rabbim gönlüne göre vermişş ne mutlu canımm ,çook sevindimm
Artık hazırlıklar başlasınn prensesimizz içiinn
Bundan sonrada hayırlı vaktinde, sağlıkla kucağına gelsin inşAllahh

offf değişik tarif bulucam die cafefernandoda buldum kendimi neden yaptım bunu ben nedennn
sakın girmeyin önerilmez
şimdi hangi birini yapayım ben

kızlar merhaba;
bu tetanoz aşısı nedir bana doktorum öyle bir şeyden bahsetmedi ya benımde kafam karıştı hamile olan arkadaşlarımdan da duymadım:S

canım ben bizzat sordum doktoruma yaptırma dedi, belki senin doktorunda yaptırmama taraftarıdır, ama istersen sen yine de sor da için rahatlasın.

bende de ne sabır varmış kendime şaşar oldu...

daha bi çekirdek almadım bebeğime bekliyorum bakalım...

ben de almadım, anneannenin, babaannenin ördüklerine de çok bakmadım, evime de getirmedim, Allah nasip ederse 24.-25.haftaya kadar da almayı düşünmüyorum. her şeyi tertemiz, hazırladığım odasında dursun istiyorum. Bir de çok gözümün önünde durursa o minik pembe şeyler zaman hiç geçmez
:18:

Bu arada SNOWdan haber var mı? rahatsız gibiydi, korkmuştu biraz sonra da görmedim hiç. iyidir inşallah.

Son düzenleme:

sagol canim amin hepimizin bebegi saglikli dogsun kucagimza alalim,basladi bile hazirliklar ogrenince direkt gidip pembe takim aldik ,ustunde de anasinin kuzusu yaziyor

Allah hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin.benim de 3 gunum kaldi bakalim veledim bacaklarini acip gosterecek mi:))belki seninkine arkadas cikar

Bende merak ettimm
Haber alan, teli olan konuşan yok mu acaba?
benim de aklimdaydi
benim mesaj kutumda onun telefonu vardi
disaridaydim eve geldim simdi mesaj attim
cevap yazinca size soylerim
kızlarrr dualarım kabul oldu.pekbıcıcı bende tahminin dogru cıktı PRENSESIM geliyor

tebrik ederim canim gozunuz aydin :) esin de ogrendi mi
dogumda ogrenmek isteyen oydu di mi

pıke takımı dısarda fıyatlara bakayım ona gore alıcam canım

yok emınonune gıdemedık ablamla yegenımızı sevmeye cıktık
bu gıdısle ne zaman gıdıcez bılemıyorum off esımın bu ara vardıya duzenı fecı bozuldu
ızın gunude semınerım var 5 hafta ful yogunuz

ay ben bıle yatarım bu guzel seylerle :) canım cok guzel cok begendım ...

Snow

mesaj atti
karninin agrisi gecmis
rahimde kasilmalari devam ediyormus
normalmis doktorunun vrdigi fitili kullaniyor, gecmezse gel demis doktoru
dinleniyormus simdi
selami var herkese

ohhhh bı kendıme geldım yaa yemegımı yaptım ese ayrı bana ayrı :)
bırazdan işe gıdıcek babamız bu arada 7 km yurudum kosu bandında
sporu duzenlı yapamıyorum aksılıkler cıkıyor artık haftada 2 3 yapmaya calısıcam
bıraz uzanıp dınleneyım 3 saattır ful ayaktayım :)

ben de yuruyusu yaptim geldim
1 saat yuruyus
ama hemen belim agridi donus yolunda:44:

ya ben gelmeden once 4 saat hareket halinde geciriyordum geziyordum simdi neden hemen belim agriyor anlamiyorum

bir de aklima takilan birsey var kizlar
su gibi yogun akinti oldugunda hani suyun gelmemesi gerekiyor ya dikkat etmek gerekiyor
ben cok islaklik hissediyorum yuruyusten beri ic camasir su gibi oldu soylemesi ayip
nerden anliycaz ki bunun normal olup olmadigini
devam ediyor mu diye bakmak mi lazim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…