- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.121
saol canım emeğie sağlıkNedemekk canım benimm herşey yeğenlerimizz içinn
Bende o yıkanmışların tadını sevemedim gittii konserve ürün gibi geliyor bikere arkadaşım almış börek yapmıştıı bildiğin saman yedim gibi geldii belkide o ilaçlı suyu tam akıtmadı bilemiyorum bende alıp denemedim sonra :26:
Sarımsaklı yoğurt yada Ispanaklı borani
MALZEMELER
500 gr kadar ıspanak
1 orta boy soğan
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı kaşığı biber salçası
tuz
ÜZERİ İÇİN:
bir kase yoğurt
1 diş sarımsak
tuz
SOS İÇİN
sıvı yağ
pul biber
HAZIRLANIŞI
Öncelikle ıspanaklarımızı,sirkeli suyla iyice yıkayıp kurutalım.
Diğer taraftan yağımızı tencereye alıp ısıtalım ve yemeklik doğradığımız soğanları ekleyip kavuralım,salçasını ekleyip kavurmaya devam edelim.
Ispanakları,doğrayıp ekleyelim ve hararetli ateşte su salmasına izin vermeden pişirelim.
En son tuzunu ve arzu ettiğiniz baharatlarını ekleyip,karıştırıp ocağın altını kapatalım.
Yemeğimiz ılındıktan sonra,yoğurda sarımsağı ve tuzu ekleyip pürüzsüz olana kadar çırpalım,ve bu karışımı,ıspanakların üzerine dökelim.
Üzerine de yağda yaktığımız pul biberini dökelim.
Yemeğimiz servise hazır...
Afiyet olsun...
Bir tutam kekik bloğunda alıntı
ıspanak tarifi 1:
soğanı doğra, havuçları ister halka halka doğra ister rendele soğanla birlikte zeytinyağında kavur..
yarım yemek kaşığı domates salçası ekle..kavur.
ıspanakları ilave et..
bir tutam pirinç ekle..tuzunu at..bekle sönsünler..ço susuz gelirse gözüne yarım çay bardağı sıcak su ilave et..fazla değil..
tarif 2:
soğanı ve sarımsağı doğrayıp zeytinyağında pembeleştir...ıspanağı da ekle..hiç su koymadan geniş tencerede hep birlikte kavur..yoğurtla ye..
istemediğin kadar bibirine benzer tarif oldu birini seç artık canım:) ıspanakla en fazla bunlar yapılır heralde:)
yok yok yetmez gelsin tarifler
ben hepsinden bi karma bişiler saçmalarım artık bugün
saol canım eline sağlık yalnız yoğurt dökünce heralde demir emilme olayı gidiyo süt ürünü ya yoğurtluda çok güzel olurya
hımm evt bende bi ara hep böle yapıyodum ıspanak graten die üstünede beşamel sos yapıyodumtabi besn değeri ne kadr kalıyodu bilmiyorum
ben bulamadim sutasin gunluk sutunu kizlar
migrosu da didik ettik sadece pinar organik kutuda sut var baska da bulamadim birsey
marulu cok tuketiyorum neyseki gulsevdam salatamiz eksik olmuyor
kızlarrr dualarım kabul oldu.pekbıcıcı bende tahminin dogru cıktı PRENSESIM geliyor
kızlar merhaba;
bu tetanoz aşısı nedir bana doktorum öyle bir şeyden bahsetmedi ya benımde kafam karıştı hamile olan arkadaşlarımdan da duymadım:S
bende de ne sabır varmış kendime şaşar oldu...
daha bi çekirdek almadım bebeğime bekliyorum bakalım...
Pekbicici teyzeside onunn kukuşunuu yiiirrr yiiirr
Rabbim gönlüne göre vermişş ne mutlu canımm ,çook sevindimm
Artık hazırlıklar başlasınn prensesimizz içiinn
Bundan sonrada hayırlı vaktinde, sağlıkla kucağına gelsin inşAllahh
kızlarrr dualarım kabul oldu.pekbıcıcı bende tahminin dogru cıktı PRENSESIM geliyor
Bu arada SNOWdan haber var mı? rahatsız gibiydi, korkmuştu biraz sonra da görmedim hiç. iyidir inşallah.
benim de aklimdaydiBende merak ettimm
Haber alan, teli olan konuşan yok mu acaba?
Rica ederim canımcımm ne demekkNevresim takımları filan cok uygun 19.90 tl, pike takımınıda atlama bence yaz bebekleri olacak kısmetse bizim sıpalar
Telde giderim belki diyordun ama gittin mii o gün eminönüne :44:
Birde sen bilirsinn haftasonu açık mı oralar pazar filan canım?
kızlar merhaba uzun bi aradan sonra tekrar iş başındayım evde yatması da iyiydi hani :))))
h.sonu biraz kızımız için oda takımı araştırmasına girdik ama pek güzel bişi bulamadık. Bu arada tanıdık bi abimiz vardı dükkanında çok çeşit var bebeğimiz olacağını duyunca bizde bebek nevresimleri uyku setleri bornozları var dedi uygun fiyatlı veririm dedi. Bende özdilek uyku setini beğendim ayırdı ama tam almadık belki beşik ölçüleri tutmaz dedik.
beğendiğim bu nasıl sizce...
Little Bear Ranforce Bebek Uyku Seti#Little Bear Ranforce Baby Sleeping Set
ohhhh bı kendıme geldım yaa yemegımı yaptım ese ayrı bana ayrı :)
bırazdan işe gıdıcek babamız bu arada 7 km yurudum kosu bandında
sporu duzenlı yapamıyorum aksılıkler cıkıyor artık haftada 2 3 yapmaya calısıcam
bıraz uzanıp dınleneyım 3 saattır ful ayaktayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?