2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
aLLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIMpekbicicinin tahmini bende de tuttu bizde c.tesi öğrendik prensesimizi:)

Allah hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin.benim de 3 gunum kaldi bakalim veledim bacaklarini acip gosterecek mi:))belki seninkine arkadas cikar

benim de aklimdaydi
benim mesaj kutumda onun telefonu vardi
disaridaydim eve geldim simdi mesaj attim
cevap yazinca size soylerim

tebrik ederim canim gozunuz aydin :) esin de ogrendi mi
dogumda ogrenmek isteyen oydu di mi
tesekkur ederim kizlar valla esim ogrenmicem diye cok direndi ama kizi oldugunu ogrenince ciglik atti ,hayallerini anlatmaya basladi,meger benden hevesliymis ogrenmeye bebegi ultrason da gordukce baba olmak istedigimi daha cok anladim diyor

"Sevgili Bebeğim;

Bebeklerin
annelerini seçtiklerine dair bir yazı okumuştum vaktiyle bir dergide. Gülüp
geçmiştim o zamanlar. Ama artık pekala mümkün geliyor bu fikir. Gökyüzünde
... meleklerle yan yana oturup kainatın koca kataloğundan anneni seçerken düşlüyorum
seni. Önünde kocaman bir kitap açık duruyor. İçinde renk renk fotoğraflar. Her
bir fotoğrafın altında kısa tanıtım bilgileri. Melekler sabırla çeviriyor
sayfaları. Sen alıcı gözle bakıyorsun tek tek tüm adaylara.
"Bu değil.." diyorsun. "Yok bu da değil.."

Ne doktorlar, ne mühendisler, ne ev hanımları, ne iş
kadınları geçiyor gözünün önünden. Geçit töreni gibi. Hiçbirine alaka
duymuyorsun. Oysa oldukça iddialı anne adayları var içlerinde. İşini iyi yapan,
sevgi dolu ve hayli marifetli kadınlar bunlar. Sen gene de oralı olmuyorsun.

Derken yeni bir sayfa açıyor yanındaki tombul melek ve
benim resmim çıkıyor karşına. İyi bir fotoğrafım değil bu. Saçlarımı
beceriksizce toplamışım(...) Altında
tanıtım bilgilerim. Muhtemelen şöyle yazıyor:

"Kafası karışık, hayatı düzensiz, henüz tam olarak
kendini bulamamış, arayış halinde...

Sen minicik parmağını benim resmime doğru sallayarak,
"Hah, bak bu eğlenceli olabilir.." diyorsun meleğe. "Şuna
biraz yakından bakayım."
Nasıl ve niye kâinatın onca başarılı anne adayı arasından
beni seçtiğini bilmiyorum. Belki de çılgın bir kızsın sen. Dört dörtlük bir
anneyi sıkıcı buluyorsun. Ya da beni benden iyi tanıyorsun şimdiden. Bendeki
potansiyeli görüyorsun. Eksiklerimi, zaaflarımı aşmama, hatalarımı düzeltmeme
yardım edersin. Rehberim olursun, en güzel öğretmenim.

Dedim ya, niye nasıl beni seçtiğini bilemiyorum. Ama bir
şeyi bilmeni istiyorum:
Sana müteşekkirim. Seçiminle onurlandım. Gururlandım.
İnşallah hayatta hiçbir zaman, "Ulan o koskoca katalogdan bula bula bunu mu
bulmuşum. Başka birini seçseydim keşke.." dedirtmem sana. Seni mahcup ederim
diye ödüm patlıyor."
Elif Şafak

cok gecmıs olsun canım bu aralar herkesten ıltıhaplanmayı duyuyorum ya
ıdrar tahlılı her ay yaptırıyorum Alllahtan ne olur ne olmaz

börekmı aferım uyanık :) bende az once corba yaptım
ıspanakları yıkadım sırkelı suda beklerken
kepeklı bulgur kullandım ben sen ıster bulgur ıster nohut prınc falan sıcak suda pişir
bıraz yogurt 1 adet yumurta 1 yemek kasıgı tam bugday unu yada beyaz un
azcık lımon sık karıstır azcık sıcak su kat bununla terbıyeyı yapıyorsun
corbaya katıyorsun baklıyata yanı azcık karıstırıp pişir kısık ayarda sonra ıspanakları kucuk kucuk parcalayıp ekledım
ocagı kapadım corbanın sıcaklıgıyla ıspanak pısmıs oldu hemde besın degerıde ıcınde

bende de ne sabır varmış kendime şaşar oldu...

daha bi çekirdek almadım bebeğime bekliyorum bakalım...

aynıyız balım sabırla beklıyorum cok ucuz bısey bulmadıkca subat mart oncesı bısey almıcam :)

o gun programı seyredemedım ama blogu not aldım netten o programı tekrar ızleyıp bol bol not alcam
paylasım ıcın coksagol canım :)
kızlarrr dualarım kabul oldu.pekbıcıcı bende tahminin dogru cıktı PRENSESIM geliyor

e yanı 100 tahmınınden bırı dogru cıksın dımı
ama yıne emınmısın demek lazım :)

ee canım hamılelık ılerledıkce gucumuz tukenıyor bele baskı artıyor:)
normalde canım spor yaptıgımda yada yuruyus sonrası bende hep cok akıntı olurdu hamılelık oncesı
ama hamılelıkte kuruyum canım akıntıdan sıkayet eden ben artık azcık akıntı gelıyor
sen yınede dıkkatlı ol 2 3 saat falan sonra camasırında hala ıslaklık olursa bı doktoruna danıs canım
yoksa sadece yuruyuslerde oluyorsa ozaman dedııgm gıbı hareket etmekten

kızlar yaa alakasız olcak ama bişey sorcaktım.gecenlerde silikon muffin kalıbı aldım.bu aksam kek yapmayı düşünüyorum onlarda ama nasıl kullanıldıklarını bilmiyorum.içine ne kadar karışım koyıyım.koymadan önce yağlıyım mı??bide direk tepsiye diziyor muyuz onalrı,yanmasınlar bide.dibine su falan koyuyor muyuz tepsinin.acil bi cvp alırsam mutlu olurm:18::18::18:

ben de dedigin gibi dusundum
bugun butun gun yattim kitap okudum
sonra yuruyuse cikinca bir anda hareket olunca herhalde akintim artti diye
dedigin gibi takip edeyim ben

slm mayıs anneleri..

ben de bugün tetanoz aşısını oldum.inşallah geceyi rahat geçiririm.ağrısı oluyor mu?

merhaba
herkeste olmuyordur
umarim sende olmaz
ben vurdurdum asiyi eve geldim 2 saat icinde basladi sizlama
o gece cok agridi agirlik oldu kolumda
diger gun de cok agridi
sonraki gun gecti
ben daha kotusune hazirlamistim kendimi korktugum boyutta degildi ama tabi baya agridi

çok sağol caanımm..bugün iyi kötü okulu bitirdim geldim ama yarın ALLAH kerim..midem de bulanıyo umarım bugüne hasmıştır bu bulantı...kötü bulantılarımın tekrar geri gelmesini istemiyorum daha yeni yeni kilo almaya başlamıştım çünkü..

insallah bundan sonra olmaz canim bulantin
benim 7 gunde bir ya da 10 gunde bir oluyor
ama o da katlanabilir boyutta zorlamiyor neyseki
ona da raziyim zaten yeter ki ara ara gelsin

bugun baya tembelsınız azıcık muhabbet olmuş anacağımla 4 saat gezdik , kaban aldım, hastane cıkışıyla bırkaç parca sey aldık şimdi kendımı dayak yemiş gibi hissediyorum ben alışveriş işini son aylara bırakırsam 1 saat gezemem canım bende akıntı olayı sureklı var 2 kez gıttım doktora rahımde acılmam mı var dıye de baktı ama sonunda normal olduguna ıkna oldum normal zmanlarda seffaf su gııb akıntı oluyor, yorulduysam belim agrıdıysa da hafıf köpüklü oluyor

cok guzelmış canım bızde aldık bugun 2 tane yelek annem cok kullanışlı olur takarsın uzerıne dedi

Son düzenleme:
Herkese merhaba. Cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum. İnşallah hayırlı, sağlıklı evlat olsunlar. Hasta olanlara geçmiş olsun diyorum. Ben bugün çok yorgunum. Daha doğrusu gündüz yorgunluk hissetmiyorum ama eve adımımı atar atmaz kendimi üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum. Bu hafta ayrıntılı ultrason haftası herhalde. Benim de perşembe kontrolüm var, drum o zaman şeker yüklemesi ve ayrıntılı ultrasonu da yaptırırız demişti. Hayırlısı bakalım.

kızlar sizin de mideniz benimki kadar yanıyorsa denemeye değer kolay bir kür..
Mide ağrıları ve mide ağrısından şikayetçiyseniz İbrahim Saraçoğlu’ nun doğal kürünü okuyun.
Halk arasında reflü olarak bilinen hastalık mide içeriğinin yemek borusuna geri kaçmasıdır.
Reflü, asitli mide içeriğinin yemek borusuna gelmesi ve uzun süre temas etmesiyle yemek borusunun kendini mide asidinden koruma özelliğinin yokolmasından kaynaklanır.

Reflü ve Mide Ağrısı Kürü tedavisi için kısaca iki yudum süt içmenizi öneriyor.
Midede yanma başladığında sadece ama sadece iki yudum süt içiniz.
Süt sıcak veya ılıtlmış olarak içilmeyecek, içilecek süt oda sıcaklığında veya soğuk olarak içilmesi en doğru uygulama şeklidir.

Eğer 15-20 dakika veya yarım saat sonra tekrar ağrı, yanma başlarsa hemen tekrar sadece iki yudum soğuk süt içiniz.

Bir iki hafta süt içmeyi deneyip eğer hala şikayetiniz kesilmediyse sütün beraberinde havuç kürü ile kesin sonuç alınabileceğini belirtiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…