2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bir aserme daha yasadim hamileligimin basindan beri
cok nadir canim birsey istiyor hala tam anlamiyla yemege odaklanamadigimdan
ilk aserdigim ve hep aserdigim portakaldi ve bir teyze bana senin kesinlikle oglun olacak demisti ben de kiz oldugunu ogrendigimde yine portakal alirken ondan kiz dedim kadin inanmaz gozlerle bana bakmisti
sonra cig kofte (direk yaziyorum nasilsa herkes alabiliyor ashanur da turkiyede olduguna gore), onda gozlerim donmustu, su an hic aramiyorum bakmiyorum bile ama o inanilmaz birseydi icim gitti kac gun boyunca
ve simdi de un kurabiyesi, inanilmaz birseydi gozumun onunden gitmedi bugun kardesim eve getirene kadar gunu nasil gecirdim bilmiyorum
hamilelik guzel seyyyyyy

25 hafta da yapılıyor canım.. saf glikoz veriyorlar bır bardak suyla ıcıyorsun sonra normal kandan şeker ölçuyorlar. parmağından

ben de merak ediyordum nasil yapiliyor
bazilari o suyu icmek cok zor diyordu galiba
bakalim
benim korkulu ruyam parmaktan kandir normalde igneden, asidan, koldan kan alinirken hic korkmam da parmaktan kan alinirken pek acir nedense

ben de merak ediyordum nasil yapiliyor
bazilari o suyu icmek cok zor diyordu galiba
bakalim
benim korkulu ruyam parmaktan kandir normalde igneden, asidan, koldan kan alinirken hic korkmam da parmaktan kan alinirken pek acir nedense

canım evet su için aşırı tatlı diyorlar ve hiç tatlı sevmiyorum ne yapacam bilmiyorum.. üstelik bana 100 gr. olandan yapılcak bılmıyorum hem açlığa hem o tatlıya nasıl dayanıcam.. yarın gidecem bakalım ne zamana gün verecek yada yarın mı yapacak ben detayları sana yazarım.. zaten bugün de şekerim yüksek çıktı neden bilmiyorum şekerli hiç irşey yemıyorum da amannn bebeğim iyi ya benımde şekerım olsun.. şeker gb kızım olacak eee o kdarcıkta yüksek olsun

tabiki annesi seker gibi olucak bebisinnnn

ben de tatli yiyemiyorum hamileligimde bugun aserdigim disinda
bir de usg oncesi zorla yedigim cikolata haricinde
ama bu seker yuklemesindne ben de korkuyorum cunku ben cok fazla meyve tuketiyorum
sinir yok meyvede dunyalari arka arkaya yiyebilirim
gunde 1 bucuk kg portakal 2 kg mandalina yiyordum bir aralar
o yuzden meyveden kaynaklanan seker cikmasa bari diyorum alakasi var midir bilmem ama sanki biri uyarmisti
asiri meyve gebelikte seker sebebi olabilir diye

aaaa olabilir yaaaa dün bende çok portakal yemıstım acaba o mu yükselti şekerimi benim bende sadece meyveden alıyorum şekeri..

canım inşallah ciddi birşey değildir çok geçmiş olsun..rabbim şifanı versin..

Ya ama saçma gerçekten bence doktora git fitili kullanmadan belkide hiçbişi yoktur barsaklarla alakmalıdır belki doktora ahkam kesmek istemem ama saçma geldi banada

Geçmiş olsun, inşallah ciddi bir şey değildir stres yapmamaya çalış, bebişin olumsuz etkilenmesin. Ayakta kalma, bol bol uzan.

tesekkur ederım hepnızden allah razı olsun....

sabah baya kotuydum endol fıtıl verdı doktorum ıyı geldı hala rahımde kasılmalarım var ama sabahkı gıbı degıl cok normalmıs ıcım sımdı daha rahat doktorum sıddetlenırse hıc durma gel dedı ama oglenden berı aynı sekılde hareket halınde oluyor sadece bebiş hareketlerıne baglı bırsey sanırım...

gecms olsun canim.bol bol dinlen artik bebisler rahat durmuyor insallah fazla uzun surmez

25 hafta da yapılıyor canım.. saf glikoz veriyorlar bır bardak suyla ıcıyorsun sonra normal kandan şeker ölçuyorlar. parmağından

İşte ben de öyle bişeyler duymuştum ama duymamış olmayı tercih ederdim. İğrenç bişeymiş sanırım. Ayyy bide o iğrençliğin üstüne parmaktan kan mı alcaklar? :18::18::18: Öyleyse beni orda tutabilene aşk olsun. Bebişimi görürüm ve kaçarım. Gelemem ben öyle sıkıntıya.
Normalde meyve de dahil tatlı şeylerden nefret ederdim. Hamileliğin ilk 3-4 ayı aynı şekilde devam etti ama son bir aydır feciii tatlı yiyorum. İnşallah şekerim yüksek çıkmaz.

aaaa olabilir yaaaa dün bende çok portakal yemıstım acaba o mu yükselti şekerimi benim bende sadece meyveden alıyorum şekeri..
olabilir canim
meyvede seker cok
hatta sadece meyve yediginde bile insna kg alabiliyor fazla miktarda sekerden
ben dayanamiyorum kahvaltidan sonraki aralarda falan bolca meyve tuketiyorum. umarim yuksek cikmaz bakalim

canım dedıgın sey bana 3 gun boyunca oldu
rahmim sallaniyor gibi oluyor
sanki geriliyor kasiliyor
anlatmam da zor ama yazmistim size de rahimde oynama oluyordu
sonra bana baska topicten bir kiz bebek hareketleriyle alakali olarak rahimde oyle seyler hissedebilirsin demisti
mantikli geldi
ben de korkmusutm doktora gitmek istemistim annem de sagdan soldan siddetli agrin yoksa hersey normalde rahimde kasilma olur demisti bana (saglikci annem de )

buyuk ihtimal ayni seyi hissediyoruz senle

18-23 hafta arasındaymıs ama doktorum 24. hafta yaptırmamı ıstedı benım 24.hafta yaptırıcam ıns
ohh bı oglus daha gelıyor gozun aydın cnmm
Eki Görüntüle 586034 Eki Görüntüle 586035

Kızlar ben bir nevresim tak. birde pike takımı aldımm
%100 pamuk
Nevresim takımı 19.90 tl
Pike takımı 44.90 tl
Kaçırmayın bence
çok guzeller cnm nevresımımız tamam bende 1 tane pıke alıcam ama onun ıcın acele etmesemde olur:)
kızlarrr dualarım kabul oldu.pekbıcıcı bende tahminin dogru cıktı PRENSESIM geliyor
tekrardan gozun aydınn canımm
cnm cok sukur kasılmalar devam edıyor ama daha ıyıyım tesekkur edrım
Bende merak ettimm
Haber alan, teli olan konuşan yok mu acaba?
tatlımm benım sende no yokmuuyduu kı:)))))))))
slm mayıs anneleri..

ben de bugün tetanoz aşısını oldum.inşallah geceyi rahat geçiririm.ağrısı oluyor mu?
cnm ben asımı sabah olmustum hıcbırseyım yoktu sabah karsı agrım olmustu ama cok degıl
gecms olsun canim.bol bol dinlen artik bebisler rahat durmuyor insallah fazla uzun surmez

tesekkur ederım cm evet basladılar yaramazlıga

oğluşum hala tekmelemedi merakla halen beklemedeyım hayırlısı

belki gozunden kacmistir annesi
benim de olgus bugun hareketli degil
yorulmuslardir belki eger bekliyorum olmuyorsa sessiz odaya geciyorum , sola dogru yatiyorum karnimla ilgileniyorum yesil elma mandalinaya cok tepki veriyor benim bebegim

dayanacaksın canım bebişin için eger gebelik şekerin varsa bebek ölümlerine bıle yol açabiliyormuş o yüzden kaçma yok annesi meleğin için en iyisi neyse ona dayanacaksın..

hıc hatırlamıyorum cnm sendekını kımseden de duymadım ya cok korktum cok agladım sabah ama cok sukur kı ıcım rahatladı.cok normalmıs sabah agrıyla uyandım bırde o korkuttu benı neysekı ıyıyım..doktorumda onemlı bırsye olsa mutlaka cagırırdı...ben daha fıtılı kullanmadım sen ne aralıkla kullandın?bana cok ıyı geldı o fıtıl

evet ama meyve yemesen de olmuyor alcagım kıloyu ondan alayım artık ne yapalım o olmaz bu olmaz benı kılo takıntım yok Allahtan 100 kadar yolu yeter kı bebeğimin ıyı oldugunu duyayım geliştiğini duyayım buna yeter doğumdan sonra sıkarım totomu veririm yapacak bırsey yok

kızlar güzel anne adayları iyi akşamlar bugün ağrılarım için doktora gittim göbek deliğimde şiddetli ağrı gerilme vardı .bebişim popusunu yaslamış birde büyüdüğü için acıması normalmiş....dayanamadım erken den gittim):neseki iyiz allaha şükür tekmeliyoz hıı bu arada kızımız geliyomuş teyzeleri onuda öğrenmiş olduk :)bu sefer %65 olduk:)hayırlısı

yaa benım canım çook sut ıstıyooo sabah 2 kutu ıctımm aksam da ayıptır solemesı balık yedım bısı olmaz dıyorlar ama dayanamıyorum aserıyorum resmen

kızlar bişey soracağım: plasenta previa yani plasantanın rahim ağzına yakın durması gibi bi sorun duyan var mı? bi tanıdığımda olmuş da sürekli yatıyomuş falan. düzeldiğine örnek tanıdığınız var mı? baya üzülüyo çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…