- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.161
Bu arada şeker yüklemesi nasıl oluyo, bilen arkadaşlar anlatabilir mi bi zahmet?
25 hafta da yapılıyor canım.. saf glikoz veriyorlar bır bardak suyla ıcıyorsun sonra normal kandan şeker ölçuyorlar. parmağından
ben de merak ediyordum nasil yapiliyor
bazilari o suyu icmek cok zor diyordu galiba
bakalim
benim korkulu ruyam parmaktan kandirnormalde igneden, asidan, koldan kan alinirken hic korkmam da parmaktan kan alinirken pek acir nedense
canım evet su için aşırı tatlı diyorlar ve hiç tatlı sevmiyorum ne yapacam bilmiyorum.. üstelik bana 100 gr. olandan yapılcak bılmıyorum hem açlığa hem o tatlıya nasıl dayanıcam.. yarın gidecem bakalım ne zamana gün verecek yada yarın mı yapacak ben detayları sana yazarım.. zaten bugün de şekerim yüksek çıktı neden bilmiyorum şekerli hiç irşey yemıyorum da amannn bebeğim iyi ya benımde şekerım olsun.. şeker gb kızım olacak eee o kdarcıkta yüksek olsun
tabiki annesi seker gibi olucak bebisinnnn
ben de tatli yiyemiyorum hamileligimde bugun aserdigim disinda
bir de usg oncesi zorla yedigim cikolata haricinde
ama bu seker yuklemesindne ben de korkuyorum cunku ben cok fazla meyve tuketiyorum
sinir yok meyvede dunyalari arka arkaya yiyebilirim
gunde 1 bucuk kg portakal 2 kg mandalina yiyordum bir aralar
o yuzden meyveden kaynaklanan seker cikmasa bari diyorum alakasi var midir bilmem ama sanki biri uyarmisti
asiri meyve gebelikte seker sebebi olabilir diye
günaydın fıstıklar..benim soğuk algınlığı hala tam geçmedi antibiotikde bitti şimdi öksürük başladı ve çok halsizlik var..bebişin tekmeleri güçlenmeye başladı iyice, gece bi wc gittim hemen uyandı tekmeleyip duruyo, uyumuyo..wcden gelince sağıma döndüm baktım karnım top oldu dedim bebekmi, yoksa kasıldım mı elimi bi koydum hemen dürtüyo eşek önceden uyanmazdı ben konuşunca yada kendi keyfi gelince tekmelerdi..haftasonu ve dün gece hiç durmadı minik sıpa bi de bazen ayağını çıkarıyo elime geliyo, onu hissetmek çok güzel..hafta sonu annem karnıma baktı, üzüldü çok fena çatlıcak yırtılcak karnın dedi biraz moralim bozuldu..dedim krem sürüyorum sizde çatlak yok bende de olmaz belki dedim..yok dedi çok gerilmişsin derinde esneyecek hiç yer kalmamış dedi.. inşallah çatlamam kızlar ama gerçekten çok gergin..bu hafta bizim için heyecanlı olacak..tetanoz aşımı yaptıracağım, hafta sonu da nasip olursa ayrıntılı ultrasona gireceğim..heyecanla bekliyorum..
canım geçmiş olsun bence doktorunu ara...benimde arada karnımda bi çekme yada kramp gibi bir ağrı oluyo bazen vajinama vuruyo ama 10 dk falan sonra geçiyo..az daha geçmezse mutlaka ara..
ben 1kg almıştım kızlar şimdi bakıyorum da sanki 1,5-2 ye doğru gidiyor..(bu arada ilk hamile kaldığım kiloyu hesaplıyorum yoksa gebeyken arada aldım verdim onları hiç hesaba katmıyorum )
canım inşallah ciddi birşey değildir çok geçmiş olsun..rabbim şifanı versin..
canım bence git doktoruna görün derim. hem için rahat eder. telden ilaç ismi de neymiş görmeden etmeden? kullanınca için rahat edecek mi peki? bence bugün git mutlaka. ciddi bişey değildir eminim bebek büyüdüğü içindir ama için rahat etsin muayene ol.
Ya ama saçma gerçekten bence doktora git fitili kullanmadan belkide hiçbişi yoktur barsaklarla alakmalıdır belki doktora ahkam kesmek istemem ama saçma geldi banada
canım elevıte 18ç haftada basladım diye hatirliyorum
kan ilacina basladim sonra
simdi de balik yagi
bilmiyorum da ben yag yapacak hicbir sey yemiyorum ona ragmen artmaya basladi kilolar biraz bunlara bagladim
zaten dusuk yaptigimda da ben elevit kullanmistim 2 ay kadar o zaman da kilo almistim zaten ondan sonra kilolu hallerim basladi
ama birakmak olmaz bence bebis icin herseydoktor kullanin dedigi surece kullanalim bence canim
gecmis olsun canim
arad olur bence ciddi degildir belki uyurken ters hareket yaptin kasildi
benim aklima oyle geldi
sen icini ferah tut
fitil konusunu anladim vajinan rahatlasin diye vermistir
benim doktorumun da bana verdigi papaverin diye bir fitil vardi kadin yola cikarken kasilma rahim iyi olsun diye kullandirmisti, yine karnim agriyor dedigimde ara ara veriyordu 3 gun kullandiriyordu. insallah simdiye gecmistir bile agrin
valla herkes 50li 63li kilolardan bahsediyor benimki coook ustundebenim en citir halim kemiklerimin ciktigi halim duz karinli oldugum halim 59 kg 1 bucuk sene haftada 7 gun sporla bu kgda sabitliyorum ben o zaman da herkes sikayet ediyor cok zayifsin yuzun kuculdu diye ben kemikli miyim acaba ya da basenler buyuk oldugundan mi cok cikiyor tartida bilmiyorum
ben de dr. yaptırmayalım deyince şaşırdım."sağlık ocağının iyi çalıştığına inanıyorsan yaptır"dedi. ben de o ne derse onu yapacağımı söyledim "yaptırmayalım" dedi, ama nedenini sormadım, soran öğrenen olup ta buradan anlatırsa da memnun olurum
canım bence de git doktoruna, kötü bir şey yoktur inşallah ama yine de için rahat etsin ki bebişko da rahat etsin, bize de haber ver.
ben de ne yapacağımı bilmiyorum bugün ve yarın bunları araştırmayla geçireceğim sanırım. :18:
Geçmiş olsun, inşallah ciddi bir şey değildir stres yapmamaya çalış, bebişin olumsuz etkilenmesin. Ayakta kalma, bol bol uzan.
Günaydın canım bende bu sabah kasık ağrısıyla kalktım wc girdim tekrar yattım geçmedi biraz daha bekledim tekrar wc ye girdim falan çok şiddetli değildi ama rahatsız oldum kahvaltı ettim biraz uzandım şimdi rahatladım oluyor ya arada çok şiddetli değilse takma ama tabi kötüyse hemen dr unu ara ihmal etme geçmiş olsun
tesekkur ederım hepnızden allah razı olsun....
sabah baya kotuydum endol fıtıl verdı doktorum ıyı geldı hala rahımde kasılmalarım var ama sabahkı gıbı degıl cok normalmıs ıcım sımdı daha rahat doktorum sıddetlenırse hıc durma gel dedı ama oglenden berı aynı sekılde hareket halınde oluyor sadece bebiş hareketlerıne baglı bırsey sanırım...
25 hafta da yapılıyor canım.. saf glikoz veriyorlar bır bardak suyla ıcıyorsun sonra normal kandan şeker ölçuyorlar. parmağından
olabilir canimaaaa olabilir yaaaa dün bende çok portakal yemıstım acaba o mu yükselti şekerimi benim bende sadece meyveden alıyorum şekeri..
tesekkur ederım hepnızden allah razı olsun....
sabah baya kotuydum endol fıtıl verdı doktorum ıyı geldı hala rahımde kasılmalarım var ama sabahkı gıbı degıl cok normalmıs ıcım sımdı daha rahat doktorum sıddetlenırse hıc durma gel dedı ama oglenden berı aynı sekılde hareket halınde oluyor sadece bebiş hareketlerıne baglı bırsey sanırım...
18-23 hafta arasındaymıs ama doktorum 24. hafta yaptırmamı ıstedı benım 24.hafta yaptırıcam ınskızlar bu ayrıntılı ultrason hangi hafta aralıklarında yapılıyor? ben doktora sordum önce şeker yüklemei dedi..19 aralıka randevu verdi..o zaman 23. haftada olacağım..ayrıntılı için 23. haftadan sonra geç kalmış olur muyum?..
ohh bı oglus daha gelıyor gozun aydın cnmmbir pipi gördüm sankiiiiiiiiiiiiiiii
pekbicici totemin harika balım yine ters tahmin ve yine bankooo
kız dedin kocaman tapulu bir pipi resmimiz oldu zati sünnetlikleri de hazırlamıştım ben
usg yi koyduğu gibi şak diye belirdi karşımızda çok da mutlu olduk babacıkla
allaha şükür herşeyimiz yolunda gidiyor 250 gram olmuşuz koskoca bir erkekiz
prensimizin ismi YAMAN olucak hayırlısıyla bizi de listeye ekleyebilirsiniz teyzelerii ve hepinize güzel bi hafta dileriz oğluşla
çok guzeller cnm nevresımımız tamam bende 1 tane pıke alıcam ama onun ıcın acele etmesemde olur:)Eki Görüntüle 586034 Eki Görüntüle 586035
Kızlar ben bir nevresim tak. birde pike takımı aldımm
%100 pamuk
Nevresim takımı 19.90 tl
Pike takımı 44.90 tl
Kaçırmayın bence
tekrardan gozun aydınn canımmkızlarrr dualarım kabul oldu.pekbıcıcı bende tahminin dogru cıktı PRENSESIM geliyor
cnm cok sukur kasılmalar devam edıyor ama daha ıyıyım tesekkur edrımcanım ben bizzat sordum doktoruma yaptırma dedi, belki senin doktorunda yaptırmama taraftarıdır, ama istersen sen yine de sor da için rahatlasın.
ben de almadım, anneannenin, babaannenin ördüklerine de çok bakmadım, evime de getirmedim, Allah nasip ederse 24.-25.haftaya kadar da almayı düşünmüyorum. her şeyi tertemiz, hazırladığım odasında dursun istiyorum. Bir de çok gözümün önünde durursa o minik pembe şeyler zaman hiç geçmez :18:
Bu arada SNOWdan haber var mı? rahatsız gibiydi, korkmuştu biraz sonra da görmedim hiç. iyidir inşallah.
tatlımm benım sende no yokmuuyduu kı:)))))))))Bende merak ettimm
Haber alan, teli olan konuşan yok mu acaba?
cnm ben asımı sabah olmustum hıcbırseyım yoktu sabah karsı agrım olmustu ama cok degılslm mayıs anneleri..
ben de bugün tetanoz aşısını oldum.inşallah geceyi rahat geçiririm.ağrısı oluyor mu?
gecms olsun canim.bol bol dinlen artik bebisler rahat durmuyor insallah fazla uzun surmez
oğluşum hala tekmelemedi merakla halen beklemedeyım hayırlısı
İşte ben de öyle bişeyler duymuştum ama duymamış olmayı tercih ederdim. İğrenç bişeymiş sanırım. Ayyy bide o iğrençliğin üstüne parmaktan kan mı alcaklar? :18::18::18: Öyleyse beni orda tutabilene aşk olsun.Bebişimi görürüm ve kaçarım. Gelemem ben öyle sıkıntıya.
Normalde meyve de dahil tatlı şeylerden nefret ederdim. Hamileliğin ilk 3-4 ayı aynı şekilde devam etti ama son bir aydır feciii tatlı yiyorum. İnşallah şekerim yüksek çıkmaz.
hıc hatırlamıyorum cnm sendekını kımseden de duymadım ya cok korktum cok agladım sabah ama cok sukur kı ıcım rahatladı.cok normalmıs sabah agrıyla uyandım bırde o korkuttu benı neysekı ıyıyım..doktorumda onemlı bırsye olsa mutlaka cagırırdı...ben daha fıtılı kullanmadım sen ne aralıkla kullandın?bana cok ıyı geldı o fıtılolabilir canim
meyvede seker cok
hatta sadece meyve yediginde bile insna kg alabiliyor fazla miktarda sekerden
ben dayanamiyorum kahvaltidan sonraki aralarda falan bolca meyve tuketiyorum. umarim yuksek cikmaz bakalim
canım dedıgın sey bana 3 gun boyunca oldu
rahmim sallaniyor gibi oluyor
sanki geriliyor kasiliyor
anlatmam da zor ama yazmistim size de rahimde oynama oluyordu
sonra bana baska topicten bir kiz bebek hareketleriyle alakali olarak rahimde oyle seyler hissedebilirsin demisti
mantikli geldi
ben de korkmusutm doktora gitmek istemistim annem de sagdan soldan siddetli agrin yoksa hersey normalde rahimde kasilma olur demisti bana (saglikci annem de )
buyuk ihtimal ayni seyi hissediyoruz senle
olabilir canim
meyvede seker cok
hatta sadece meyve yediginde bile insna kg alabiliyor fazla miktarda sekerden
ben dayanamiyorum kahvaltidan sonraki aralarda falan bolca meyve tuketiyorum. umarim yuksek cikmaz bakalim
canım dedıgın sey bana 3 gun boyunca oldu
rahmim sallaniyor gibi oluyor
sanki geriliyor kasiliyor
anlatmam da zor ama yazmistim size de rahimde oynama oluyordu
sonra bana baska topicten bir kiz bebek hareketleriyle alakali olarak rahimde oyle seyler hissedebilirsin demisti
mantikli geldi
ben de korkmusutm doktora gitmek istemistim annem de sagdan soldan siddetli agrin yoksa hersey normalde rahimde kasilma olur demisti bana (saglikci annem de )
buyuk ihtimal ayni seyi hissediyoruz senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?