- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.361
eh be kızlar ne çene var bizde cezayir radyosu gb maşallah oku oku bıtmedi sayfalar...bu arada kızlar ben geldim doktordan artık usg yok bizetahlillerim için iyi dedi.. 10gü sonra şeker yüklemesi yapılacak.. nst gbi birseye bağlandılar kalp atışlarını ve hareketlerini takip ediyor cihaz ama çılgın kızım rahatsız oldu ondan başladı tekmelemeye :) usg de en fazla 2kere daha girecekmişim başkada yok çünkü bebeği strese sokuyormuş offfff bugün göremedim miniğimi uzun zamanda göremicem ama en azından herşey yolundaymış:26::26::26::26::26:
kızlar yardım edin çok büyük hata yaptım her gün kullandığım vitamin ilacım var günde bir defa tok içiliyor ama ben üstüste iki defa içtim sanırım DECAVİT PRONOTOL SARI BİR HAP BELKİ KULLANANLAR VAR ARANIZDA BEBİŞİME BİR ŞEY OLURMU YARDIM EDİN
sen ayrıntılı ultrason yaptırdın mı?
birşey olmaz canım ben onu günde 3 defa kullanıyorum zaten zararlı olsa doktorum vermezdi.. Sakin ol ıkı taneden birşey olmaz
kızlar ben bulantım gçtiğinden beri özlediğim abur cuburları sakınmadan yiyorum yaa, çikolata, gofret, tatlı, kiloyu sorun yapmıorum şuanda fazlada almadım çünkü ama onun dışında bebişe bi zararı varmıdır sizce, benm gibi tüketen varmı bunları
kızlar yardım edin çok büyük hata yaptım her gün kullandığım vitamin ilacım var günde bir defa tok içiliyor ama ben üstüste iki defa içtim sanırım DECAVİT PRONOTOL SARI BİR HAP BELKİ KULLANANLAR VAR ARANIZDA BEBİŞİME BİR ŞEY OLURMU YARDIM EDİN
gulsevdam olsaydi hemen sagliksiz derdi:))valla bende abartmadan yiyorum ama jelibon marsmellow falan haric tabi okulun etrafinda alacak yer olmayinca abur.cubura talim oluyoruz:)) koruyucular oldugu icin cok saglikli oldugunu soyleyemeyecegim ama insanin cani cekiyor iste
simdi baktim prospektuse cok buyuk oranlarda alininca ptoblem olur diyo birsey olmaz insallah ama yarin icme yine de
canım benim gerçekden mi bana doktor tok karnınla bir defa iç dedi benim de dalgınlığıma geldi sanıırm iki tane içtim galiba çok şükür içimi rahatlattın aynı ilaç dimi canım arkadaşım kızına isim bulmussun çok güzel ben daha bulamadım banada önereceğin isimler var mı kaç haftalıksın şuanda ..şimdi korkmama gerek kalmadı dimi,
arkadşaım olmaz dimi tamam yarın içmem
Esesye sen nasılsın kızın nasıl ?benimde kızım oluyor çok mutluyuz
merhaba güzel anneler ve melekleri ,
hafta sonu oğluşumuza birazcık alışveriş yaptık abarttıkmı bilmiyorum ama resimlerini çekince ekleyeceğim.
10 tane zıbın aldım 3 ü kısa kollu diğerleri uzun 4 tane ayaklı alt aldım , çok almadımki ayaksız olanları daha kullanışlı oluyomuş onlardan alıcam, ananeside zıbınlar aldı , hastane çıkışını ve takımı olan banyo havlusunu babannesi aldı , alt açma setini ve battaniyeseinide halası aldı , hastane çıkışının 5 parçalı az olanın aldm,nevresim takımı aldım 2 adet, çorap aldım , ağız bezi , banyo yaptırmak için küvet kova ve maşrapa içine yatırmak için aparat varmış onu aldım , kızlar bişi dicem dayanamadım bebek şekerlerinide aldım mıknatıslı biblo magnetlerden onları koymak için bebek arabası şeklinde sepette aldım , ayy bişiler daha aldık ama şimdilik hatırlayamıyorum.zaten bebek arabamızıda almıştık. şimdilik baktığımda dolabına yerleştirdik ve doldu :) ilk zamanlar için acil kıyafet ihtiyaçlarını aldık sanırım açıkçası biraz erken oldu ama elime para geçti başka bir yere harcamadan bebeğimiz için harcadık bizde.
bakım seti (krem şampuan vs) , bebek bezi ,benim için pijama takımı , iç çamaşır ,terlik vs. para biriktirip sonraya bırakıcam çok bişi kalmadı gibime geliyo ama mutlaka çıkar bişeyler daha. bu arada anneannesi oğluşumuza saydığım kadarıyla 6 -7 tane yelek hırka vs. ördü ve örüyoda , durduramıyo kendini :) benim babannem ve halalarımda örüyorlar ufaktefek şeyler bakalım , hamarat hanımların hali başka canım , bu arada şimdiden gelinimiz olmak isteyen minik kuşlara duyrulur , çeyiz konusunda çok meraklı ve istekliyizdir , herşeyi eksizsiz tam yapılacaktır:124:
saol canım ismiyle yaşasın meleğim... ben 3 aydır günde üç tane içiyorum decavit protanal adı aynı ilaç zaten decavit elevit ferravit bunlar aynı ilaçlar.. için rahat olsun hele birgün 6 tane içmiştim hiç anlmadım bile ilacım erken bitince fark ettim fazla içtiğimihiç korkma vitamının zararı yok var da sanırım 20 adeti geçince kusturuyormuş o zaman kork ıkı tane bırsey olmaz.. isim bilmiyorum kı canım zeynep nazlı koymasaydık derya neval koyacaktım anlamı gönlü ve affı sonsuz olan kişi ama kızımız çok nazlanarak geldi o yüzden nazlı koyacağız... sende ialç için telaş yapma bebğini strese sokma.. 23+5 kızımızı atlı kovalıyor sanki önden önden gidiyor aceleci
İYİM CANIM BENİM ÇOK SAĞOL UYKU HALLİYİM BUGÜN YORGUN HİSSEDİYORUM ÇOK KENDİMİ...
SEN DE GÖNLÜNÜ FERAH TUT VE BENCE DE YARINLIK SADECE İÇME İLACI KIZIN OLUŞUNA ÇOK SEVİNDİM AKLIMDA OLAN VE SANIRIM KULLANMAYACAĞIM KIZ İSİMLERİNİ SANA YAZIYIM BELKİ BEĞENİRSİNİZ EŞİNLE CANIM
REYYAN
ELA
DURU
ELİF
Allahım cümlemizin bebişlerini bizimkileri de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh...
hayırlı olsun, güzel günlerde sağlıklı giysin inşallah, ben hala direniyorum 7-8 hafta daha dayanmaya çalışacağım :18:kırmızı olanı aldım :) oğluşumun ilk cicisi kırmızı tavşanlı tulum oldu..
cnm benım de kanamam olmustu yogun
napım bebeiş saglıcakla dopğsunda ben kıllı lopez olmaya razıyım
ben oldum zatenyüzümde de kıllanma oldu çok, aldırsam leke olur mu bilemiyorum?
eh be kızlar ne çene var bizde cezayir radyosu gb maşallah oku oku bıtmedi sayfalar...bu arada kızlar ben geldim doktordan artık usg yok bizetahlillerim için iyi dedi.. 10gü sonra şeker yüklemesi yapılacak.. nst gbi birseye bağlandılar kalp atışlarını ve hareketlerini takip ediyor cihaz ama çılgın kızım rahatsız oldu ondan başladı tekmelemeye :) usg de en fazla 2kere daha girecekmişim başkada yok çünkü bebeği strese sokuyormuş offfff bugün göremedim miniğimi uzun zamanda göremicem ama en azından herşey yolundaymış:26::26::26::26::26:
canım ne güzel, yoluna giriyo her şey.nst ye başlamışsın hmmm demek ki biz de 5-6 hafta sonra başlayacağız buna
vitamin ya olmaz prospektusu varsa bak buyuk oranlardan bahsediyor zehirlenme olmasi icin 2000kadar d vitamini falan hapta ise 500 mg var birsey olmaz insallah insanlik hali:))
amin canım allah sağlıklı sıhhatli kucağına lamayı nasip eylesin.içimi rahatlattın canım bebişime bir şey olur diye çok korkuyorum ilk göz ağrımız herşeyimiz biizm o allah hepimizi,nkini bizlere bağışlasın ..ismine bayıldım harika ikiside güzel bende aynısını koyarım belki:)zeynep ismini çok severim tamam arkadaşım ben stres yapınca beişim de strese gi,rer haklısın bebişin kaç gram biz 19 haftalığa girdik 280 gr hazırlıklara başladınmı
rahat ol canım vitaminden bişi olmaz merak etme, şimdi yediğin yoğurdunda akşam yiceen balığa etkisi olmaz daha kaç saat var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?