- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.321
cnm alınacak okadar cok sey var kiigeçende havuzlu han'a gittim mahmutpaşada. çok güzel şeyler var gerçekten yeni doğanlar için. ağzımın suyu aktı resmen. nakit toplu alımlarda da bayağı indirim yapıyorlar. İstanbulda yaşayanlara tavsiye ederim. ben allah kısmet ederse toplu alışverişimi ordan yapmak istiyorum. ama aradada güzel gördüklerimi almadan yapamıyorum.
ölemii
ben hiç duymadım görmedim çok cahil kalmışım ben
aman iyi yapmış canım hiç bulaştırma ne gerek tiksinirmi nolur yaniii bilemiyorum yapabilidğin kadar kendin yap eşde olsa arada bi mesafe olmalı bence
vallahii dedimmmmm
Boynum kırıldı alaamdım napim cnm
hem hep oyle yapmıs yaa bızden once doğuranaşlr doğuma fılan giderken eşleri almıs hepp
Benımkı keserım ben dedi bulaşmadı
kızlar ya çok özendim bende oğluma bişey almak istiyorum..vip dükkanda bi tulum beğendim ama 56 mı alsam 62 mi bilemedim..56 1 aylık 62 3 aylık ölçüsü sanırım..bende minyon bi tipim benden çok uzun bi bebek çıkmaz gibi hissediyorum ama bilemedim
Merhaba anneleerr
Bende güne maalesef kiikusarak başladımm
Dün yediğim menü bildiğiniz lavaboya çıktıı
Onları gördükce midem daha bulandı içim dışıma çıktı tabirinii yaşadım resmen
Boğazm fena tahriş olduu
Neden böyle oldu durup dururken anlamadım :44:
Annem üşütmüşün diyor çünkü dün yediğim hiç bir şeyi hazmedememişim, üşütünce öyle olurmuş
Bebeemde nasıl bilmiyorum hiç kıpraşmıyorr gerçi benim sıpa akşam saatleri çoşturuyorr
Sizlerede çok geçmiş olsunn kendinize iyi bakınn
Oyyy midem halaa fenaa :26:
yok yok bence kimse yaptırmamalıcanım o kadarını da yapsınlar artık ya...ne bu çocuğu doğuran biz,emziren biz,uykusuz kalan biz,sancıları çeken biz,çok mu ki 5 dakikalık iş işte...bence herkes yaptırmalı :)
cnm alınacak okadar cok sey var kii
azizbebe de kendı kendıne salalanan hamak gördümm
cok guzeldıı anakucağı gıbı yere yakın ama daha uzun
kuruosun kendı kednıne sallıo
115 lr dı hemde cok uygun
ama salllamayı da cok önermıo uzmanlar
ayy sorma cnm benımde aklıma geldı hayırlı olmustur belkıde
adam tıksınmesın dedimm valla kuaförüme gitcem naapim artık
kadın ılk bende görcek öyle bişi heralde
ama napim 30.haftaya gelınce her an doğum olabılır
her daim temiz hazır ve nazır olmalıyım
canım o kadarını da yapsınlar artık ya...ne bu çocuğu doğuran biz,emziren biz,uykusuz kalan biz,sancıları çeken biz,çok mu ki 5 dakikalık iş işte...bence herkes yaptırmalı :)
bıraz once kızlar aıle hekımımden aradılar yarın 20. haftam doluyor asımı yaptırmak ıstıyorlar
ıskence baslıyor umarım sonrası agrım olmaz
tahlılde ıstedı ama yakın donem yaptırmadım doktoruma bu ay gıtmıcem zatı ayrıntılı ultrason var
sonrası 2 hafta araya koyup devletten randevu alcam seker yuklemesı ıcın ordada ultrasona mecbur gırıcem gıtmıskende tahlıllerı ozaman olurum
umarım doktorum ona danısmadan yaptıgım seylere kızmaz napım muayenesı 100 tl zatı
sızden aıle hekımınız tahlıller ıstemısmıydı kızlar ?
Yaa ben de doğum fotoğrafçısı istiyorum ama eşim çok para gidecek zaten ben çekerim diyorkıslar ben bide son ay doğum fotoğrafçısı ayarlıcam
güzel güzel pozlarımız olsun profesyonelce..
belki başka cocouğumuz olmaz olur ya ,
herseyı kızımla yasamak istıorum allahın ıznıyle
zamanında yasanılamayan duygular ,ilerde pişmanlık yaratıyor
o an ne gerek var o parayla daha faydalı seyler yaparım dıosun
sonra senın ıstediğin hayal etiğin seyıiyaşayan bırını görünce
neden yapmadımkı her zaman mı yasanıo bu duugular dıosun
onun allah ansıp ederse kesınlıkle ayarlocam kıslar
Ben de daha fiyatını ve nerede yapılacağını bilmiyorum ama fiyat konusunda eşimi alıştırdım seninki hangi hastane cnm, o doktro Gülben Ergen'in programına çıkıyordu iyi bir dr anlatım tarzının sevmiştim hem profya kızlar her halde en pahalı bizimki olacak detaylı için. 350 tl ödeyeceğiz, lemi ibrahimoğlu var o geliyormuş benim gittiğim hastaneye ona çektireceğiz. doktorum onu tavsiye etti. ayrıca sgk geçmiyor.
merhaba güzel annişler ve ciciş bebekleri...
Kızlar bugün kendimi acayip yorgun hissediyorummmmmmmmmm. Çalışırken uyuklıycam resmen. sanki yataktan yeni kalkmışım gözlerim o modda. vücudum kırılıyo sanki çok yorgunum. Gerçi haftasonu evde olsakta çok dinlenemedim p.tesi iş te yoğundu herhalde etkileri çıkıyo. Gece de ne tarafa döndümse kızçem de benle döndü bölük börçük uyudum. Allah başka keder vermesin ama hamişlik zor bir süreçmiş bazen hiç geçmicekmiş gibi geliyo ama düşünüyorum az kaldı diye avutuyorum kendimi:)
Alışveriş yapan arkadaşlar ne güzel ya erkenden hallediyorsunuz. Bende bu c.tesi değil sonraki hafta kısmetse havuzluhana gideceğim hem kendime hem kızımıza alışveriş yapacağım. Araba ve araç koltuğunu daha sonra alıcam ben odası ile puset alıcaz şimdilik o kadar.
Bir de şişme sorunu bende de akşamları çok oluyor. Ayrıca yarın akşam bizde ağda gecesi:) annemlere tanıdık bir kuaförümüz var o geliyor. geçen sefer ertesi gün bile acımıştı, şimdi göbiş daha büyük.ayyyyyyy nası yapces şimdiden kastım kendimi ....
Allahım hepimizin yardımcısı olsun bizi de bebişlerimizi de hastalıklardan korusun. Hepinizi kıllı göbeciklerden öpüyorum(göbişleri yağlamayı unutmayınnnn:))
yok yok bence kimse yaptırmamalı
canım burda bunu çok söyledim yazdım amabi daha sölim eldiveni denedinmi vileda beyaz eldiven kullan atlıklardan ilk başta acıtıyo ama sonra acı azalıyo bide zaten uzunsa daha kolay alırsın göremediğin kısımlarıda aynayla halledebildiğimiz kadar ve bide şöle bişi var göbüşlerin en az şişkin gazsız olduğu bi zamanda yapılmalı ki daha zoraşmasın yani sabahları mümkünse wcye girdikten sonra zorluycak tabi ama kuaförden iyidir diye düşünüyorum :18:
tabi kendi adıma ben ztn kuaförü asla düşünmem dini açıdanda olmaması gereken bişey ne kdar kadın kadına da olsa göbek deliği diz kapağı arası yasak
Eki Görüntüle 587134 canlar bu tulumlar sizce nasıl, ve hangisi daha güzel ??
cnm benim eşim doktor daha nişanlıyken amelıyatımda filan pansumanlarımı o yaptı
mecburen..amelıyatımın hemoroıd oldugunu dusunursek
tıksınırmıydı onuda bılmıorum amaneler göruolar hastalarda yaa
valla midesız oluolar bıraz mecbur
ama dediğin gibi soylede bişey var annenden kardesınden boyle bısey ısteyemezsın
yine ınsan eşiyle tek vücut gibi oluyor.. dediğin gibi,anıden sancım tutsa gece mecbur ona yaptırırım yıne
nöbetci kuaför olmayacağına göre
Merhaba anneleerr
Bende güne maalesef kiikusarak başladımm
Dün yediğim menü bildiğiniz lavaboya çıktıı
Onları gördükce midem daha bulandı içim dışıma çıktı tabirinii yaşadım resmen
Boğazm fena tahriş olduu
Neden böyle oldu durup dururken anlamadım :44:
Annem üşütmüşün diyor çünkü dün yediğim hiç bir şeyi hazmedememişim, üşütünce öyle olurmuş
Bebeemde nasıl bilmiyorum hiç kıpraşmıyorr gerçi benim sıpa akşam saatleri çoşturuyorr
Sizlerede çok geçmiş olsunn kendinize iyi bakınn
Oyyy midem halaa fenaa :26:
cnm ağdayı yıne cok iyi yaptırıosunuz
kasılmaya neden olabıleceği ıcın yasak bana..
jilete döndum ama kıslar karım buyudugu ıcın egılemıorum onada
eşime sen al dedimm oda keserım dıe korktu
yanii tresmen teke traşıı oldu
yarım yamalak
bende kuaförüme jiletle gidip ona aldırcam her ay sir ağdaya gıdıodum
yine aynı ucretı verırım
yoksa amerıkan trası oldu ayol ustler kısa arkalar uzun
Eğer birkaç ay tahlil yapılmadıysa istiyor hatta alıştım tsh ölçtürürken yanına da bir tam kan ekleseniz diyorum iyi oluyor. Ben sonuçlarım normal çıktığı için kendi doktoruma söylemiyordum geçenlerde öylesine söyledim bana da getir de onları bilgisayara geçireyim dedi
Yaa ben de doğum fotoğrafçısı istiyorum ama eşim çok para gidecek zaten ben çekerim diyor
Ben de daha fiyatını ve nerede yapılacağını bilmiyorum ama fiyat konusunda eşimi alıştırdım seninki hangi hastane cnm, o doktro Gülben Ergen'in programına çıkıyordu iyi bir dr anlatım tarzının sevmiştim hem prof
soldaki güzel bence...ben bebişlerin küçük adamlar veküçük kadınlar gibi giydirilmesinden hoşlanmıyorum..hayat boyu giyecekler zaten..bebek dediğin bildiğin tulum giymeli
bencede ıkıi de cok şekerrrrrr
bu arada yanlış alıntı yapmısım.)
callenetics streching gb bişeymi bakmadım heralde ama o mantıkda bişi olmalı kaslar kısalmasın ve vücut esnekliği için
canım ben aşımı oldum wala hiç çok bi sıkıntısı olmadı çok şükür tabi herkeste farklı etkisi olabilir bilemiyorum ama korkma ilk anda bi yanma oldu çok hafif hemşire eve gidince soğuk kompleks uygula dedi ama onu bile yapmadım sonraki gün biraz oldu ama etkiliycek bişi hiç değil bi sonraki günde biraz daha oldu ve geçti çok şükür bi soraki doz daha ağrıtıyomuş diyolar ama bakalım onuda görücez
peki tatlım o zaman hamilelik sonrası geri dönüşümüz muhteşem olsun inşallah
canım ben de yarın aşımı yaptırcam umarım ağrımaz bakalım..doktor konusunda çok mantıklı düşünüyorsun bende cumartesi günü başka yerde ayrıntılı usg çektircem, şimdi orda onlar normal derse aslında bi daha kendi dr.uma gitmeme gerek yok ben de öyle düşünüyorum her gittiğimizde bi sürü para veriyoruz sonuçta..bir de benim doktorum o hastanede çektircem sanıyodu bende çekilirken gelicem demişti..daha orda çektiremyeceğimi de söyleyemedimcanım aile hekimim yapabildikleri tahlillerimi kendi yaptı ayrıca doktorumun yaptırdığı tüm tahlillerinde sonuçlarını istiyor her gittiğmde..onlar da kayıt ediyorlar kendi bilgisayarlarına..
kıslar ben bide son ay doğum fotoğrafçısı ayarlıcam
güzel güzel pozlarımız olsun profesyonelce..
belki başka cocouğumuz olmaz olur ya ,
herseyı kızımla yasamak istıorum allahın ıznıyle
zamanında yasanılamayan duygular ,ilerde pişmanlık yaratıyor
o an ne gerek var o parayla daha faydalı seyler yaparım dıosun
sonra senın ıstediğin hayal etiğin seyıiyaşayan bırını görünce
neden yapmadımkı her zaman mı yasanıo bu duugular dıosun
onun allah ansıp ederse kesınlıkle ayarlocam kıslar
ya kızlar her halde en pahalı bizimki olacak detaylı için. 350 tl ödeyeceğiz, lemi ibrahimoğlu var o geliyormuş benim gittiğim hastaneye ona çektireceğiz. doktorum onu tavsiye etti. ayrıca sgk geçmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?