2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
cnm alınacak okadar cok sey var kii
azizbebe de kendı kendıne salalanan hamak gördümm
cok guzeldıı anakucağı gıbı yere yakın ama daha uzun
kuruosun kendı kednıne sallıo
115 lr dı hemde cok uygun
ama salllamayı da cok önermıo uzmanlar

ayy sorma cnm benımde aklıma geldı hayırlı olmustur belkıde
adam tıksınmesın dedimm valla kuaförüme gitcem naapim artık
kadın ılk bende görcek öyle bişi heralde
ama napim 30.haftaya gelınce her an doğum olabılır
her daim temiz hazır ve nazır olmalıyım

vallahii dedimmmmm
Boynum kırıldı alaamdım napim cnm
hem hep oyle yapmıs yaa bızden once doğuranaşlr doğuma fılan giderken eşleri almıs hepp
Benımkı keserım ben dedi bulaşmadı

canım o kadarını da yapsınlar artık ya...ne bu çocuğu doğuran biz,emziren biz,uykusuz kalan biz,sancıları çeken biz,çok mu ki 5 dakikalık iş işte...bence herkes yaptırmalı :)

bebekler doğduktan sonra ilk ayda bile 5-6 cm uzuyorlar canım, 56 alırsan taş çatlasa 2 ay giyer, 62 al bence. Bu arada minyon da olsan bebişler ortalama 50 cm doğuyor. Ben 1.55'im, oğlum 49 cm doğdu ve 1 ayda 6 cm uzadı. Yani 56 cm olanları 1,5 ay giydik biz

geçmiş olsun canım, iyi bak kendine de bebişimize de

canım o kadarını da yapsınlar artık ya...ne bu çocuğu doğuran biz,emziren biz,uykusuz kalan biz,sancıları çeken biz,çok mu ki 5 dakikalık iş işte...bence herkes yaptırmalı :)
yok yok bence kimse yaptırmamalı

canım burda bunu çok söyledim yazdım ama bi daha sölim eldiveni denedinmi vileda beyaz eldiven kullan atlıklardan ilk başta acıtıyo ama sonra acı azalıyo bide zaten uzunsa daha kolay alırsın göremediğin kısımlarıda aynayla halledebildiğimiz kadar ve bide şöle bişi var göbüşlerin en az şişkin gazsız olduğu bi zamanda yapılmalı ki daha zoraşmasın yani sabahları mümkünse wcye girdikten sonra zorluycak tabi ama kuaförden iyidir diye düşünüyorum :18:
tabi kendi adıma ben ztn kuaförü asla düşünmem dini açıdanda olmaması gereken bişey ne kdar kadın kadına da olsa göbek deliği diz kapağı arası yasak

cnm benim eşim doktor daha nişanlıyken amelıyatımda filan pansumanlarımı o yaptı
mecburen..amelıyatımın hemoroıd oldugunu dusunursek
tıksınırmıydı onuda bılmıorum amaneler göruolar hastalarda yaa
valla midesız oluolar bıraz mecbur
ama dediğin gibi soylede bişey var annenden kardesınden boyle bısey ısteyemezsın
yine ınsan eşiyle tek vücut gibi oluyor.. dediğin gibi,anıden sancım tutsa gece mecbur ona yaptırırım yıne
nöbetci kuaför olmayacağına göre

Eğer birkaç ay tahlil yapılmadıysa istiyor hatta alıştım tsh ölçtürürken yanına da bir tam kan ekleseniz diyorum iyi oluyor. Ben sonuçlarım normal çıktığı için kendi doktoruma söylemiyordum geçenlerde öylesine söyledim bana da getir de onları bilgisayara geçireyim dedi
Yaa ben de doğum fotoğrafçısı istiyorum ama eşim çok para gidecek zaten ben çekerim diyor
ya kızlar her halde en pahalı bizimki olacak detaylı için. 350 tl ödeyeceğiz, lemi ibrahimoğlu var o geliyormuş benim gittiğim hastaneye ona çektireceğiz. doktorum onu tavsiye etti. ayrıca sgk geçmiyor.
Ben de daha fiyatını ve nerede yapılacağını bilmiyorum ama fiyat konusunda eşimi alıştırdım seninki hangi hastane cnm, o doktro Gülben Ergen'in programına çıkıyordu iyi bir dr anlatım tarzının sevmiştim hem prof

ağda gecesi süpermiş :) evlere servis oooh mis :)

sorma cnm onuda ben de öğrendimm
hele bı arkadas ne kadar doğru bılmıorum
başka mezhepen bırı olursa kuaför
karsı cınsin görmesıyle aynı olur dedi
bılmıorum ne kadar doğru hanı alevı sunnı ayrımını demek ıstedı heralde
cnm yaptırabılsem ağdayla aldırcam en rahat temızı ama
dr yasak dedi bızım tüp bebek tedavısıyle oldu ya
buldumcuk olduk teyzesi

hımm dur unutmuşumm aile hekimi eşi olan sendin pardon o zaman senin durumlar farklı eş değilde hasta olarak yaklaşabilirse neden olmasın olabilir belki bilemiyorum

aman dikkat ciciş, nazar mı değdi yoksa sana? üşütmüşsündür korkma dinlen biraz, bi de beline kalın bişiler sar, sıcak tut. ayakları da tabii.

ben de yaptıramıyorum canım ağda, hamileliğimin başlarında ağdadan bişi olmaz diye yaptırdım akşama kanamam oldu, başka şeyler de etkilemiştir ama o da tetikledi sanırım zaten doktor da yasakladı, benim göbüşüm de büyümeye başladı, ben de kuaföre jiletle gidenlerden olacağım, yalnız değilsin.

ben avcılar hospital a gidiyorum , hastane bu adamla anlaşmalıymış haftada bir geliyor detaylıları o yapıyormuş. doktorum onu tavsiye edince bizde başka yerleri araştırmadık.

soldaki güzel bence...ben bebişlerin küçük adamlar veküçük kadınlar gibi giydirilmesinden hoşlanmıyorum..hayat boyu giyecekler zaten..bebek dediğin bildiğin tulum giymeli

bencede ıkıi de cok şekerrrrrr
bu arada yanlış alıntı yapmısım.)

Son düzenleme:

dogum sonrası egsersız hakkınd adetaylı gorusuruz canımcbende vıdeosu var netten kaldırıldı dıye bılıyorum
umarım dedıgın gıbı agrı olmaz olsada dıs agrılarıma katlanıyorum onamı katlanamıcam:)

dönüşümüz süper olucak kızlar inşallah :)
ya ben en son doktora kasım 16 cınsıyet ogrendıgımde gıttım bıde özel muayene olunca atlatması daha zor doktoru
yoksa yengemde ozel hastaneye gıttıgınde doktor her gel dedıgınde gıtmedı ..
sımdı gıtmenın bı mantıgı yok ayrıntılı ultrasonu o gereklı gorurse yonlendırıyormus
ee gıttım doktoruma yonlendırdı ne gerek bu yuzden gıtmıyorum devlette zatı sıra aldıgında
muayene edıyorlar seker yuklemesı ve kan tahlıllerı hepsını devlette yaptırıp ıcımı rahatlatmak ıstıyorum
bır ayda 3 kez ultrason bebege zararlı ama gel gorkı 10 aralıgı nasıl beklıcem tam 8 hafta olcak :)
aıle hekımı tavsıye etmıyorum canım onların guvenlıgı ıkı kere gordugum olaydan sonra pek kalmadı
kı doktorum bıle tahlıl sonucuma sasırmıstı 1 ayda bı deger bu kadar degısmez dıye
en ıyısı hepsını devlette yaptırmak .. yada ozelde tahlılıle guvendıgın yerlerde..

bende foto ve vıdeo ıstıyorum ama dısardan bırı degılde aılemden bırı yapsa sadece yavrumu ılk kucagıma verdıklerı an ıle babasının onu gordugu ılk an
o anları vıdeoya cekseler bıde azcık foto ama herkes sımdıden kacıyor bu fıkırden cesaret edemıyor:)

ya kızlar her halde en pahalı bizimki olacak detaylı için. 350 tl ödeyeceğiz, lemi ibrahimoğlu var o geliyormuş benim gittiğim hastaneye ona çektireceğiz. doktorum onu tavsiye etti. ayrıca sgk geçmiyor.

evet pahalıymıs canım herkes fıyatı kendıne gore verıyor burda 80 tl 200 tl arası cok yer var ınsaflarına kaldık ıste ..

Eki Görüntüle 587134 canlar bu tulumlar sizce nasıl, ve hangisi daha güzel ??

ıkısıde guzel ama ılkıne bayıldım canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…