2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ya ben su eldıvenle alma olayını bı turlu yapamadım cekıyorum cekıyorum gelmıyo :)
ve dedıgıne katılıyorum canım dini açıdan gösteremıcegım ıcın kokten cozum olan lazerlı epılasyonu bıle yaptıramıyorum
koltuk altı ıcın dogum sonrası dusunuyorum artık jılete basvurucam son ay ne yaparım bılemıyorum
etrafta duydugum esler yardım edıyor ama benımkı sanmıyorum beceremez:)

cnm benım de kanamam olmustu yogun
napım bebeiş saglıcakla dopğsunda ben kıllı lopez olmaya razıyım

cnmm normal doğum olursa yabancı olmaz heralde ama
sezaryende olabılır faceden baktım bı fotocu buldum
cok muhtesem anlar yakalamıs babanın gozyası yanağında öperken filan
cok duygulandım

yok canım ya o mezhep değil din yani islam değilde başka dinde olan birisi kadın olsa bile aynı erkek hükmünde oluyo mezhebi farklı olsa nolucak hepimiz din kardeşiyiz

ya arkadasında dogum vıdeosunu ızledım superdı annesı esı aılesı herkesın ılk gordugu an
cepten cekmıslerdı bıde ozel bırını getırterek yapılan cekım vardı ıkısıde cok guzel
benım telefon vıdeo super net cekıyor 8 megapıksel foto cekımıde net aıleden bırı kabul etse super olur
o gunler bı gelsın duygusal baskı yapıcam
bence o anları kesınlıkle kaydetmelı ılerde yavrularımızada seyrettırırız

Kıs sen gece boyunca nie uyumadın bi sürü msjlar gecenin bi vakti azıcık uyusaydınya belkide eşinse gelen anahtarı fln unuttu belki bize hbr vermeyi unutma

yok eşim değil o o saatte asla gelemez..polis eşim benım çıkamaz yanii ama kımdı bılemedim..gece gece hortlattı beni Allahta onu uyutmasın tövbe yaaa

çıksa çıkardı canım benım 12 haftada çıktı çıkmaz sende bundan sora dıye tahmın edıyorum çünkü çok hassas bı durum

ahhhhhh onu ben yakalayayım kulakları kesicem parmaklarını kopartıcam yok basması sorun değilde zamanlaması yanlış.

randevun olsaydi daha rahat olurdu ama dersin karsidan ta buralara geldim:)) avrupa yakasinda bilinen bir hastane bide muhafazakar kesim de hep oraya gider cunku dikkat ediyorlar odada falan kafin dogum cok yogun gercekten annemde hep derdi orada dogum yaparsin diye ama kismet bakalim gecen yil ilk kez enfeksiyondan sefakoyde bir doktora gitmistim kadin nasil bagiriyor bana bacaklarini ac diye sonra nisaya gittim daha yumusakti kadinin tavri ben gittigimde sakindi ama 4 kez alttan muayene oldum oyle sirret bir doktor gormedim

gecmis olsun canim normaalde sararim midemin ustunu.boyle seylerde sende yapsan sakincasi olur mu acaba bebis sicaklar biraz
o zaman benimki farkli.birsey:s oglun icin iceceksin canim dogumdan sonra da rahat birakabilmek icin benim de hgb 14 tu ama iciyorum kan hapini
bu arada senin yaglarin adini tekrar yazar.misin doktora sorup alacagim batmandan

bende hic agda kullanamadim kuafore de.gidemem haram oldugunu bildigim icin ama su eldiven isini denemek istedim gecen bimden almistim egzamam oldugu icin kullaniyorum tek tek geliyor viledaninki de ayni mu su beyaz eldivenlerde

evet canim nasil namahrem.birine el ayak yuz harici gorunmek haramsa gayrimuslim kadina da ayni sekilde hanefilerde.boyle yani

eh be kızlar ne çene var bizde cezayir radyosu gb maşallah oku oku bıtmedi sayfalar...bu arada kızlar ben geldim doktordan artık usg yok bize tahlillerim için iyi dedi.. 10gü sonra şeker yüklemesi yapılacak.. nst gbi birseye bağlandılar kalp atışlarını ve hareketlerini takip ediyor cihaz ama çılgın kızım rahatsız oldu ondan başladı tekmelemeye :) usg de en fazla 2kere daha girecekmişim başkada yok çünkü bebeği strese sokuyormuş offfff bugün göremedim miniğimi uzun zamanda göremicem ama en azından herşey yolundaymış:26::26::26::26::26:

siz havuzlu hana gidecegim deyince kiskaniyorum ben ailemi istanbulu ozledim hafta sonlari eminonune floryaya gitmeyi ozledim( annecigim de tek gitmez ki oralara gitse de ucakla.ne kadar.getirir ki bu arada kizlar ben dogumu ist.da yada burada yapacagim belli degil burda yapsam bile iki uc ay sonra istanbula geliriz sarachaneden aliriz diyoruz.bebek arabasini ama olur degil mi

bebegin saglikli olsun da sende gercek yuzunu goruver dogumda:))bide bebegi isitiyormus diyorlar ne kadar dogruysa iki defa da azmis ama olsun hersey melegin icin.benimde cok sukur problemim yok tam 5 hafta olacak gormeyeli

bebegin saglikli olsun da sende gercek yuzunu goruver dogumda:))bide bebegi isitiyormus diyorlar ne kadar dogruysa iki defa da azmis ama olsun hersey melegin icin.benimde cok sukur problemim yok tam 5 hafta olacak gormeyeli

ama görseydim iyi olacaktı ya böyle kımıl kımıl offf doğuma az kaldı şafak sayıyorum artık doğunca kesin ısırcam poposunu yaaa bu kadarlı gizemli çoçuk mu olur? inşallah sen görürsün

mrb mayıs anneleri:) nasılsınız siz yolu yarısını geçmeye başlamışsınız maşallah size sormak isteğim şeyler var cinsiyetlerinin tam olarak ne zaman kesinleşti vede bebeğinizin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız ilk halileliği olanları merak ediyorum özellikle:) :) :) tekrar maşşalah diyorum size:9 darısı bizim başımıza:9

ama görseydim iyi olacaktı ya böyle kımıl kımıl offf doğuma az kaldı şafak sayıyorum artık doğunca kesin ısırcam poposunu yaaa bu kadarlı gizemli çoçuk mu olur? inşallah sen görürsün

saka bir yana biz gormeyi cok istiyoruz ama zorda kalmadikca girmememiz lazim hem bebegin de cok hareketli masallah onlari hissettigin surece rahat olursun insallah poposunu da opersin bol bol:))

kızlar ben bulantım gçtiğinden beri özlediğim abur cuburları sakınmadan yiyorum yaa, çikolata, gofret, tatlı, kiloyu sorun yapmıorum şuanda fazlada almadım çünkü ama onun dışında bebişe bi zararı varmıdır sizce, benm gibi tüketen varmı bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…