- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.341
:) fiyatları da 25-27 tl sizce uygun mu? ilk kez alıyorum da piyasayı bilmiyorum..
bencede ıkıi de cok şekerrrrrr
bu arada yanlış alıntı yapmısım.)
yok yok bence kimse yaptırmamalı
canım burda bunu çok söyledim yazdım amabi daha sölim eldiveni denedinmi vileda beyaz eldiven kullan atlıklardan ilk başta acıtıyo ama sonra acı azalıyo bide zaten uzunsa daha kolay alırsın göremediğin kısımlarıda aynayla halledebildiğimiz kadar ve bide şöle bişi var göbüşlerin en az şişkin gazsız olduğu bi zamanda yapılmalı ki daha zoraşmasın yani sabahları mümkünse wcye girdikten sonra zorluycak tabi ama kuaförden iyidir diye düşünüyorum :18:
tabi kendi adıma ben ztn kuaförü asla düşünmem dini açıdanda olmaması gereken bişey ne kdar kadın kadına da olsa göbek deliği diz kapağı arası yasak
cnm benım de kanamam olmustu yogunaman dikkat ciciş, nazar mı değdi yoksa sana?üşütmüşsündür korkma dinlen biraz, bi de beline kalın bişiler sar, sıcak tut. ayakları da tabii.
ben de yaptıramıyorum canım ağda, hamileliğimin başlarında ağdadan bişi olmaz diye yaptırdım akşama kanamam oldu, başka şeyler de etkilemiştir ama o da tetikledi sanırım zaten doktor da yasakladı, benim göbüşüm de büyümeye başladı, ben de kuaföre jiletle gidenlerden olacağım, yalnız değilsin.
dogum sonrası egsersız hakkınd adetaylı gorusuruz canımcbende vıdeosu var netten kaldırıldı dıye bılıyorum
umarım dedıgın gıbı agrı olmaz olsada dıs agrılarıma katlanıyorum onamı katlanamıcam:)
dönüşümüz süper olucak kızlar inşallah :)
ya ben en son doktora kasım 16 cınsıyet ogrendıgımde gıttım bıde özel muayene olunca atlatması daha zor doktoru
yoksa yengemde ozel hastaneye gıttıgınde doktor her gel dedıgınde gıtmedı ..
sımdı gıtmenın bı mantıgı yok ayrıntılı ultrasonu o gereklı gorurse yonlendırıyormus
ee gıttım doktoruma yonlendırdı ne gerek bu yuzden gıtmıyorum devlette zatı sıra aldıgında
muayene edıyorlar seker yuklemesı ve kan tahlıllerı hepsını devlette yaptırıp ıcımı rahatlatmak ıstıyorum
bır ayda 3 kez ultrason bebege zararlı ama gel gorkı 10 aralıgı nasıl beklıcem tam 8 hafta olcak :)
aıle hekımı tavsıye etmıyorum canım onların guvenlıgı ıkı kere gordugum olaydan sonra pek kalmadı
kı doktorum bıle tahlıl sonucuma sasırmıstı 1 ayda bı deger bu kadar degısmez dıye
en ıyısı hepsını devlette yaptırmak .. yada ozelde tahlılıle guvendıgın yerlerde..
bende foto ve vıdeo ıstıyorum ama dısardan bırı degılde aılemden bırı yapsa sadece yavrumu ılk kucagıma verdıklerı an ıle babasının onu gordugu ılk an
o anları vıdeoya cekseler bıde azcık foto ama herkes sımdıden kacıyor bu fıkırden cesaret edemıyor:)
evet pahalıymıs canım herkes fıyatı kendıne gore verıyor burda 80 tl 200 tl arası cok yer var ınsaflarına kaldık ıste ..
ıkısıde guzel ama ılkıne bayıldım canım :)
sorma cnm onuda ben de öğrendimm
hele bı arkadas ne kadar doğru bılmıorum
başka mezhepen bırı olursa kuaför
karsı cınsin görmesıyle aynı olur dedi
bılmıorum ne kadar doğru hanı alevı sunnı ayrımını demek ıstedı heralde
cnm yaptırabılsem ağdayla aldırcam en rahat temızı ama
dr yasak dedi bızım tüp bebek tedavısıyle oldu ya
buldumcuk olduk teyzesi
cnm benım de kanamam olmustu yogun
napım bebeiş saglıcakla dopğsunda ben kıllı lopez olmaya razıyım
cnmm normal doğum olursa yabancı olmaz heralde ama
sezaryende olabılır faceden baktım bı fotocu buldum
cok muhtesem anlar yakalamıs babanın gozyası yanağında öperken filan
cok duygulandım
Kıs sen gece boyunca nie uyumadın bi sürü msjlar gecenin bi vaktiazıcık uyusaydınya belkide eşinse gelen anahtarı fln unuttu belki bize hbr vermeyi unutma
ben de razıyım ara ara gelmesine canım ama ne bilim aylardır öle bi bıkkınlık olmuş ki bende..artık hiç bulanmayayım istiyorum...
ya bu şeker yüklemesi olayı benim korkulu rüyam...öle şekerli bişiler hayatta içemem bi de aç karna mümkün değil...içersem de kesin kusarım..o zaman nasıl ölçülecek benim şekerim...
canım geçmiş olsun kötü bi durummuş ya...bu durumun bizde olma ihtimali var mı..yani bu haftadan sonra filan çıkabilir mi ortaya..
geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, bu arada zamansız olmazsa ben cumartesi bebişkomun bilgilerini yollamıştım amauygun olursan beni de ekler misin listeye?
İSİM hsos
YAŞ 28
SAT
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ 28 mayıs 2013
CİNSİYET kız
BEBİŞİN İSMİ azra naz
ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ ilk
canım çok dikkat et, şimdi nasılsın?haber ver bize. bizim sıkıntılara dayanıklı, pozitif düşünceli, öflemeyen, pöflemeyen dsde mizi kim korkuturmuş öyle?kıyamam sana. inşallah güzel uyumuşsundur.
ayyyy garip olmuş ama ne yapalım, hamileyiz biz?kusarız da, gazlarız da isteyerek yapmıyoruz ki :26: inşallah sen çok çekme bulantıdan yoksa kus boşver, başka zaman bulamazsın böyle kusacak ona göre
hayırlı olsun canım, ben de cuma alıcam sonucumu inşallah, sağlıklıdır bebişkom. ayrıntılıyı da atlatırız inşallah hepimiz güzelce.
bu arada ANKARA'daki anne adayları için minik bir ayrıntılı ultrason araştırması yaptım. şöyle ki
Lina Tıp merkezi radyolog yok, kadın doğumcu bakıyor eledim ben
Fatih Hastanesi 2 radyolog var 150 tl olabilir
Servet Ünsal radyolog var 180 tl olabilir
29 Mayıs radyolog var ? makineleri güzel oluyor
İbni sina radyolog var ? geç randevu veriyorlar
randevun olsaydi daha rahat olurdu ama dersin karsidan ta buralara geldim:)) avrupa yakasinda bilinen bir hastane bide muhafazakar kesim de hep oraya gider cunku dikkat ediyorlar odada falan kafin dogum cok yogun gercekten annemde hep derdi orada dogum yaparsin diye ama kismet bakalim gecen yil ilk kez enfeksiyondan sefakoyde bir doktora gitmistim kadin nasil bagiriyor bana bacaklarini ac diye sonra nisaya gittim daha yumusakti kadinin tavri ben gittigimde sakindi ama 4 kez alttan muayene oldum oyle sirret bir doktor gormedimay inşallah yogun olmaz gercı enaz 2 saat beklemeyı göze al dedı araya sıkıstırıcagı ıcın olur dedım
hem bayan hemde peritanaloji uzmanı buldum ya artık beklerım sorun degıl :)
demek okadar guzel hastane canım ıcımı ferahlattın ben buyuk ıhtımal camlıca medıcanada dogurucam doktorum ılk tercıhı orasi
Merhaba anneleerr
Bende güne maalesef kiikusarak başladımm
Dün yediğim menü bildiğiniz lavaboya çıktıı
Onları gördükce midem daha bulandı içim dışıma çıktı tabirinii yaşadım resmen
Boğazm fena tahriş olduu
Neden böyle oldu durup dururken anlamadım :44:
Annem üşütmüşün diyor çünkü dün yediğim hiç bir şeyi hazmedememişim, üşütünce öyle olurmuş
Bebeemde nasıl bilmiyorum hiç kıpraşmıyorr gerçi benim sıpa akşam saatleri çoşturuyorr
Sizlerede çok geçmiş olsunn kendinize iyi bakınn
Oyyy midem halaa fenaa :26:
o zaman benimki farkli.birsey:s oglun icin iceceksin canim dogumdan sonra da rahat birakabilmek icin benim de hgb 14 tu ama iciyorum kan hapinikalca agrısı degılde bu kas agrısı bacaklarda gerılme genellıkle magnezyum eksıklıgınden oluyormus
1 haftadır cıdden zorluyor demır hapını bırakmıstım tekrardan basladım herkes ıc dıyor dogum sonrası ıcınde lazımmıs
bıde magnezyum ılacı of ılac ıcmeyı hıc sevmıyorum
yok yok bence kimse yaptırmamalı
canım burda bunu çok söyledim yazdım amabi daha sölim eldiveni denedinmi vileda beyaz eldiven kullan atlıklardan ilk başta acıtıyo ama sonra acı azalıyo bide zaten uzunsa daha kolay alırsın göremediğin kısımlarıda aynayla halledebildiğimiz kadar ve bide şöle bişi var göbüşlerin en az şişkin gazsız olduğu bi zamanda yapılmalı ki daha zoraşmasın yani sabahları mümkünse wcye girdikten sonra zorluycak tabi ama kuaförden iyidir diye düşünüyorum :18:
tabi kendi adıma ben ztn kuaförü asla düşünmem dini açıdanda olmaması gereken bişey ne kdar kadın kadına da olsa göbek deliği diz kapağı arası yasak
sorma cnm onuda ben de öğrendimm
hele bı arkadas ne kadar doğru bılmıorum
başka mezhepen bırı olursa kuaför
karsı cınsin görmesıyle aynı olur dedi
bılmıorum ne kadar doğru hanı alevı sunnı ayrımını demek ıstedı heralde
cnm yaptırabılsem ağdayla aldırcam en rahat temızı ama
dr yasak dedi bızım tüp bebek tedavısıyle oldu ya
buldumcuk olduk teyzesi
mehlika ve mihrimah isimlerine bayılıyorum.eşim kabul etse de birini ahsen'in yanına eklesek
bebegin saglikli olsun da sende gercek yuzunu goruver dogumda:))bide bebegi isitiyormus diyorlar ne kadar dogruysa iki defa da azmis ama olsun hersey melegin icin.benimde cok sukur problemim yok tam 5 hafta olacak gormeyelieh be kızlar ne çene var bizde cezayir radyosu gb maşallah oku oku bıtmedi sayfalar...bu arada kızlar ben geldim doktordan artık usg yok bizetahlillerim için iyi dedi.. 10gü sonra şeker yüklemesi yapılacak.. nst gbi birseye bağlandılar kalp atışlarını ve hareketlerini takip ediyor cihaz ama çılgın kızım rahatsız oldu ondan başladı tekmelemeye :) usg de en fazla 2kere daha girecekmişim başkada yok çünkü bebeği strese sokuyormuş offfff bugün göremedim miniğimi uzun zamanda göremicem ama en azından herşey yolundaymış:26::26::26::26::26:
bebegin saglikli olsun da sende gercek yuzunu goruver dogumda:))bide bebegi isitiyormus diyorlar ne kadar dogruysa iki defa da azmis ama olsun hersey melegin icin.benimde cok sukur problemim yok tam 5 hafta olacak gormeyeli
ama görseydim iyi olacaktı ya böyle kımıl kımıl offf doğuma az kaldı şafak sayıyorum artıkdoğunca kesin ısırcam poposunu yaaa bu kadarlı gizemli çoçuk mu olur? inşallah sen görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?