2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım anladım olsun son ayda yapmak bence daha iyi haklısın .bebişine maşallah büyümüş annesi allah nazarlardan korusun onu ...ay bak bu taktik çok güzel benimde aklımda olsun ama annesi sen üzsülme stresede girme bak oda kızıyor demekki tekmeliyor bu duruma :)benimkide yatarken atmaz otururken yerinde durmaz anlamadım gitti :evet haklısın cnaım bak bunu bilmiyordum çok üzüldüm şuanda allahım sana ve bebeğine sağlık versin canım doktorun sürekli takip ediyo dimine bebek annesiz büyür nede sen bebeğinsiz olursun allah ikinizin de ömrüne ömür katsın üzülme allahım yardımcın olur yeterki inancımızı yitirmeyelim canım benim tamam canım evet o benim herşeyim onlar olmasa evliliğ.miz ne olurdu

Kızlar oğluşumun yeni kıyafetleri çok özendim bugün gidip aldım.
Alt-üst takımı -30 tl
zıbını-5 tl
ayakkabıları-15 tl
çorapları -7.5 tl

Tabi bunların size verdiği mutluluk paha biçilemez.Allah giydirmeyide nasip eder inşallah hepimize.

Son düzenleme:

midedeki sindirim 1-2 saat suruyor o sirada midede karismadiklarina gore sorun olmaz:))bende ozellikle yiyorum balik yiyecegim gun erkenden yemekle yiyemem diye
iyiyim cok.sukur.bebisin hareketlerini hissetmiyorum persembe doktora.gidince.ogrenecegiz insallah onu bekliyorum

tamam canım :)canım işallah beebişini allah bağışlar üzülme stres yapma tatlı bir şeyler yemeği denedinmi hıı birde müzik dinlet benimki ozaman tekmelemekden duramıyor canım stres yok bebeğin iyidir merak etme

oyy oyy bastakine bayildim erkege cok yakisir kirmizi.

Bende onu çok beğenerek aldım.Neler var neler mesela üstündeki badisinde istersen eldiven gibi eline geçirme kısmı var istemessen çıkarıp kıvırıyorsun hiç belli olmuyor ben ilk defa gördüm çok hoşuma gitti kullanışlı birde biraz büyüyünce o eldiveni çıkarmaya uğraşıyorlar badiyle bir olunca daha kullanışlı gibi geldi çünkü tırnakları yüzlerini çok çiziyorlar.Birde ihtiyaç listesi yapıyorum herkesin yazdıklarından mantıklı gelenleri unutmayayım diye

Son düzenleme:
ya kızlar bu hamilelik beni psikopat yaptı en son kontrole 29 kasımda gitmiştim, haftaya tekrar kontrolüm var şimdi bebişi özlemekten mi bilmiyorum aklıma hep kötü seyler geliyor iyimidir sağlıklı mıdır ya bişey olursa karnımda da ben hissetmezsem gibi sizede böyle vesveseler geliyor mu bana bişeyler söyleyin de içim rahatlasın Allah için

Sevgili anneler,
lütfen stres yapmayın kendinize. Ben çok zor ve sıkıntılı bir hamilelik geçirdim ve 36. haftada bebeğimi kaybettim. Ben doğum yapacağımı sanarken ölü doğum yaptım. Stresin ve pimpirikli olmanın bana hiçbir faydası olmadı. Şimdi saha sakinim. Her an kötü birşey olabileceğini biliyorum ama buna engel olmak için yapabileceğim hiçbir şey yok. Elbette özenli davranıyorum ama önemsiz şeyler için kendimi germemeye çalışıyorum. Bu süreçte bebeğim için en gerekli şeyin huzur olduğunu düşünüyorum. Güzel şeylere odaklanın nolur, hayal kurmaya çalışın. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.

oluyor tabi canım benim iyi düşün herşey güzel olsun bol bol da dua et elimizden başka birşey gelmez dayanacağız onların sağlıklı bi şekilde yüzlerini görene kadar ama sanırım annelik böyle bişey doğduktan sonra da psikopatlıklarımız devam edecek:) üşüdümü terledi mi? hasta mı? canı acıyor mu? mutlu mu? vs vs. :) Allahım yardımcımız olsun biz de daha rahat anneler olalım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım benim haklısın kesinlikle. allahım sabrını versin size...
bebişine de sanada sağlık versin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Yarabbim

yok canım ya o mezhep değil din yani islam değilde başka dinde olan birisi kadın olsa bile aynı erkek hükmünde oluyo mezhebi farklı olsa nolucak hepimiz din kardeşiyiz
bencede oyledır arkadas abarttı bencede
ama her turlu namahrem cnm aslında keske kendım alabılsem
bı kez yapıstırdım çekemedım orda kaldı gittim yıkadım
dr gibi dusunerek vicdanımı rahatlatmaya çalısıorum bende..
ayy evet kesınlıkle bastır valla cnm
cok ozel anlar kesınlıkle kaydedılmelı
yaşasın yemek yemek... :)

ayy evettt hamılelığin en cok bu yanını swevdimm
cok ıstahsız bıriydim ben
şimdi gözüm dönuo markete gidince
keyıften paxzar gezıorum butun yesıllıklerı yıyesım gelıo
hepsı burnuma kokuo
ve 1.5 kılo almısım popom buyuo sankı 54 olmusum karnım ve popom var
bacaklar değnek gibi

saol canım benım evet sürekli kontrol altındayım her hafta gidiyorum doktora 15 günde bir bütün tahlillerim tekrar yapılıyor.. biz mutluyuz bebeğimle .. evliliğime ne olurdu bilmem ama ben muhtemelen kafayı sıyırırdım zaten çok zor oldu bebeğim aman Allah korusun bütün bebekleri bizlere bağışlasın...

amin insallah pek stres yapmiyorum zaten ilk baslarda kalp atisi gorunmedi karindan rahmim arkada diye onunla alakali galiba iki gun sonra daha rahat olacagim insallah doktora gidince muzik.dinlemiyorum uzun zamandir sikiliyorum eskiden cok dinlerdim ama ogretmenim cocuklara bagirirken tepki verir diye dusunuyorum vermiyo:)

bende gormustum oyle birsey.cok kullanisli gercekten Rabbim saglikla giydirmeyi de nasip etsin bizimkiler yaz bebisi oldugu icin cok kullanamayiz eldivenleri zaten.boylesi daha iyi bende persembe cinsiyeti ogreneyim alacagim insallah:))

Bugün topic pek bi sessiz. En son mesaj 1 saat önce yazılmış, şaşırdım :26::26::26:Hekes yorgun herhalde. Neyse hepinize iyi dinlenmeler

canim o psikopatlik bende de var
her doktor kontrolune giderken 'aaa simdi kotu birsey duyucam' diyerek gidiyorum. usg masasina yatiyorum 'kesin kotu birsey var' diyorum
ve bebegimin hareket ettigini kalbinin attigini doktor daha agzini acmadan gorup 'cok sukur hersey yolundaymis' diyorum

her dk seneryolarim var benim ama rahat olamiyorum mumkun degil
saglikla dogurmak istiyorum bebegimi ve gunlerin bir an gecmesini o kadar cok istiyorum ki inanin benim icin gecmiyor.

Cinsiyetini 17. haftada, detaylı USGde öğrendim. Hareketleri ise; daha önce ufak kelebek kanadı çırpışı gibi belli belirsiz hisler vardı ama net olarak 3 gün önce (tekme şeklinde) hissetmeye başladım, yani 22. haftada.

kızlar bugun hello baby gıderken yolda kendımden gectım
o anı hatırlamıyorum esımın sadece sesı kulaklarımda
oldugum yere çökmüşüm eşim tuttu düşmeden ..
Allahtan yakın yerde hastane varmıs hemen hastaneye gıttık acıle
kan verdım doktor muayene ettı ben bebege bakın dıyorum onlar bızım ıcın oncelık sensın dıyo
kan degerlerınde baygınlıga sebeb bı sey yokmus muayenede ıyıydı sonra ultrasona gırdım
bebegımı gordum kalp atısını dınledım o ıyı ya gerısı onemlı degıl 3saat falan hastanedeydık
esım bugun ıse gıtmedı yanımda suan dınlenıcem yarına gorusuruz kızla bugun yasadıgım korkuyu unutamam
omrumde hıc bayılmadım kendımden gecmedım nıye oldu anlamadım evden yıyerek cıktım
yanımda yogurdum elmam vardı kendımı ac bırakmıyorumda doktorda sasırdı duruma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…