- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.381
:) yok canım başladım henüz hazırlıklara hepsi son aya bıraktım çünkü bulundugum yerde alışveriş yapabileceğim yer yok.. geçen çarşamba 500gr.23cm baştan popoya..hiç birşey olmaz ilaç konusunda ben zaten günde 3 tane kullanıyorum sen iki tane içmişsin olsa bana olurdu... artık bebğin büyüdü sen ne hissedersen o da hissediyor mesela ben mutluyken pek oynamaz çılgın kızım ama bi ağlayayım sanki kendini yerden yere vuruyor içerde sanırım o da üzülüyor yada strese giriyor.. susunca o da duruyor.. bazen oynamayınca yapıyorum bunuiyi birşey değil ama bu yaptığım.. stresten bebğini kaybedenler var o yüzden sakin ol her zaman.. diğer arkadaşlar bilir başıma gelmeye kalmadı bu 23 hafta da.. ama sakin oldum her zaman Allah yaşacak ömür versin bebeklerimize başka da birşey gelmez elimizden.. ben bebğimi Allahıma emanet ettim.. dünde konusmalarımı okuduysan görmüşsündür plesenta previa denilen bı birşey var onu yaşıyorum bebeğimde bende haayati tehlike arz ediyor ama hiç takmıyorum hiçte bununla ilgili sorun yaşamadım.. birşeyin üzerine ne kadar gidersen o iş o kadar çıkmaza sürükler seni.. isim konusunda ne hoşuna gittiyse onu koy o senın mucizen..
canım çalışıyosun kolay değil seni anlıyorum çok iyi tamam canım allah bebişlerimizi bizlere bağışlasın çok teşekkür ederim sevindiğin için ...değerlendirmeye alalım canım teşekkür tekrar amin ..
birde bir şey sorucam 1 saat önce yoğurt yedim bir kase akşamada balık yesem bir zararı olurmu
Eki Görüntüle 587316 Eki Görüntüle 587315 Eki Görüntüle 587313 Eki Görüntüle 587314
Kızlar oğluşumun yeni kıyafetleri çok özendim bugün gidip aldım.
Alt-üst takımı -30 tl
zıbını-5 tl
ayakkabıları-15 tl
çorapları -7.5 tl
Tabi bunların size verdiği mutluluk paha biçilemez.Allah giydirmeyide nasip eder inşallah hepimize.
midedeki sindirim 1-2 saat suruyor o sirada midede karismadiklarina gore sorun olmaz:))bende ozellikle yiyorum balik yiyecegim gun erkenden yemekle yiyemem diye
iyiyim cok.sukur.bebisin hareketlerini hissetmiyorum persembe doktora.gidince.ogrenecegiz insallah onu bekliyorum
oyy oyy bastakine bayildim erkege cok yakisir kirmizi.
ya kızlar bu hamilelik beni psikopat yaptı en son kontrole 29 kasımda gitmiştim, haftaya tekrar kontrolüm var şimdi bebişi özlemekten mi bilmiyorum aklıma hep kötü seyler geliyor iyimidir sağlıklı mıdır ya bişey olursa karnımda da ben hissetmezsem gibi sizede böyle vesveseler geliyor mu bana bişeyler söyleyin de içim rahatlasın Allah için
ya kızlar bu hamilelik beni psikopat yaptı en son kontrole 29 kasımda gitmiştim, haftaya tekrar kontrolüm var şimdi bebişi özlemekten mi bilmiyorum aklıma hep kötü seyler geliyor iyimidir sağlıklı mıdır ya bişey olursa karnımda da ben hissetmezsem gibi sizede böyle vesveseler geliyor mu bana bişeyler söyleyin de içim rahatlasın Allah için
Sevgili anneler,
lütfen stres yapmayın kendinize. Ben çok zor ve sıkıntılı bir hamilelik geçirdim ve 36. haftada bebeğimi kaybettim. Ben doğum yapacağımı sanarken ölü doğum yaptım. Stresin ve pimpirikli olmanın bana hiçbir faydası olmadı. Şimdi saha sakinim. Her an kötü birşey olabileceğini biliyorum ama buna engel olmak için yapabileceğim hiçbir şey yok. Elbette özenli davranıyorum ama önemsiz şeyler için kendimi germemeye çalışıyorum. Bu süreçte bebeğim için en gerekli şeyin huzur olduğunu düşünüyorum. Güzel şeylere odaklanın nolur, hayal kurmaya çalışın. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
bencede oyledır arkadas abarttı bencedeyok canım ya o mezhep değil din yani islam değilde başka dinde olan birisi kadın olsa bile aynı erkek hükmünde oluyo mezhebi farklı olsa nolucak hepimiz din kardeşiyiz
ayy evet kesınlıkle bastır valla cnmya arkadasında dogum vıdeosunu ızledım superdı annesı esı aılesı herkesın ılk gordugu an
cepten cekmıslerdı bıde ozel bırını getırterek yapılan cekım vardı ıkısıde cok guzel
benım telefon vıdeo super net cekıyor 8 megapıksel foto cekımıde net aıleden bırı kabul etse super olur
o gunler bı gelsın duygusal baskı yapıcam
bence o anları kesınlıkle kaydetmelı ılerde yavrularımızada seyrettırırız
yaşasın yemek yemek... :)
canım anladım olsun son ayda yapmak bence daha iyi haklısın .bebişine maşallah büyümüş annesi allah nazarlardan korusun onu ...ay bak bu taktik çok güzel benimde aklımda olsun ama annesi sen üzsülme stresede girme bak oda kızıyor demekki tekmeliyor bu duruma :)benimkide yatarken atmaz otururken yerinde durmaz anlamadım gitti :evet haklısın cnaım bak bunu bilmiyordum çok üzüldüm şuanda allahım sana ve bebeğine sağlık versin canım doktorun sürekli takip ediyo dimine bebek annesiz büyür nede sen bebeğinsiz olursun allah ikinizin de ömrüne ömür katsın üzülme allahım yardımcın olur yeterki inancımızı yitirmeyelim canım benim tamam canım evet o benim herşeyim onlar olmasa evliliğ.miz ne olurdu
tamam canım :)canım işallah beebişini allah bağışlar üzülme stres yapma tatlı bir şeyler yemeği denedinmi hıı birde müzik dinlet benimki ozaman tekmelemekden duramıyor canım stres yok bebeğin iyidir merak etme
Bende onu çok beğenerek aldım.Neler var neler mesela üstündeki badisinde istersen eldiven gibi eline geçirme kısmı var istemessen çıkarıp kıvırıyorsun hiç belli olmuyor ben ilk defa gördüm çok hoşuma gitti kullanışlı birde biraz büyüyünce o eldiveni çıkarmaya uğraşıyorlar badiyle bir olunca daha kullanışlı gibi geldi çünkü tırnakları yüzlerini çok çiziyorlar.Birde ihtiyaç listesi yapıyorum herkesin yazdıklarından mantıklı gelenleri unutmayayım diye
güzel canım bencekızlar ulaş ismi nasıl??
mrb mayıs anneleri:) nasılsınız siz yolu yarısını geçmeye başlamışsınız maşallah size sormak isteğim şeyler var cinsiyetlerinin tam olarak ne zaman kesinleşti vede bebeğinizin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız ilk halileliği olanları merak ediyorum özellikle:) :) :) tekrar maşşalah diyorum size:9 darısı bizim başımıza:9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?