2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın herkese...

geçmiş olsun cnm aynı şeyi bende yaşamıştım geçen hafta hatta burda paylaşmıştım
çok şükür bebekte ve benim kan değerlerimde de bişi çıkmamıştı ama
çok zor oluyo seni anlayabiliyorum benim o olay olduktan sonra bir haftadır da ara ara başım dönüyo yine
hemen oturuyorum doktorum o an tansiyonunun ölçülmesi gerek dedi ani düşüşler olabiliyomuş
tekrardan geçmiş olsun...inşallah birdaha yaşamayız böyle şeyler ..

günaydın kızlar...herkesin günü güzel geçer inşallah...

teşekkür ederim canım...annemi daha bi farklı özledim sanki ya..1,5ay oldu görüşmeyeli ama yine de çok özledim...şimdi yola çıkıolar inşallah sağ salim gelirler..3,5 yaşındaki yeğenim de geliyo...

Günaydın herkese, hepimiz için güzel bir gün olsun. Ankara'da da güneşli ve soğuk bir gün, yoksa sen de mi buralardasın :)

Günaydın canlar...

gülsevdam canımmm çok geçmiş olsun Allahtan eşin yanındaymış Allah esirgemiş korumuş...

günaydın kuzucukların şanslı anneleri... sabah sabah kabuslarla uyandım rüya görmek istemiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :18::18::18::18::18::18:

günaydınnnnnnn

gunaydin guzel anneler ,hava ne guzel burda bugun,bizde gezmeye cikacagiz 18 dereceymis hava

günaydın güzel anneler,
hepinize güzel bir gün diliyorum. okula geldim yine hava çok soğuk. her taraf kar yağmış gibi bembeyaz kırağı olmuş. kış kendini gösteriyor. masraflar çoğalıyor kızlar. napcaz bilmem???? Allah hepimize yardımcı olsun...

çok geçmiş olsun canım, Allahtan eşin yanındaymış. İnşallah bir daha yaşamazsın böyle bir durumu

Günaydın arkadaşlar bugün sisili puslu bir hava var muğlada sabah işe gelirken zorlandık, inşallah günümüz güzel geçer.

Çok geçmiş olsun canım dikkatet kendine inşallah bir daha tekrarlamaz.

günaydın kuzucukların şanslı anneleri... sabah sabah kabuslarla uyandım rüya görmek istemiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :18::18::18::18::18::18:
Gunaydın canım
Bende gorelı 1.5 ay olmustu sankı yıllardır gormemıs gıbı ozlemıstım ama ıyı oldu gıdıp gelmek ılac gıbı
Eki Görüntüle 588125 24 haftalık bebek şuan yaşıyormuş

Masallah

Çok geçmiş olsun cnm iyiki eşin yanındaymış, anlık bir tansiyon düşüklüğü olabilir. Bu aralar oradan oraya yordun kendini bence güzelce dinlen bakalım
Ben de hep kabus görüyorum arada uyanıp kendimi yatağımda ve eşimi yanımda görünce nasıl seviniyorum anlatamam.
Geçenlerde eşim rüyasında bebeğimizi görmüş onu anlatıyordu nasıl kıskandım anlatamam yaa ama bu haksızlık ben hep kabus görüyorum, o bebişimizi...Bir de ona soruyorum nasıldı kime benziyordu diye

Gunaydın canım

Bende gorelı 1.5 ay olmustu sankı yıllardır gormemıs gıbı ozlemıstım ama ıyı oldu gıdıp gelmek ılac gıbı

Masallah

benim de ilacım geliyo o zaman...ben asıl yarıyıl tatilini iple çekiyorum inşallah o zaman ailemle daha çok vakit geçirebilecem...

Kızlar birşey soracağım. Benim kp burada işleri için geldi bu aarada geçenlerde bir kalp rahatsızlığı geçirmişti eşim de ısrar etti burada dra götürmek için bugün için randevu alabilmişler dolayısıyla eşim sabah babasıyla birlikte gitti benim de 2.30'ta randevum var benimle gelemeyecek büyük ihtimalle hastaneler ters yönde çünkü. Sizce bu yüzden eşimle kavga etmeli miyim? En son bebeğimizi bir ay önce görmüştük çünkü

ay bebişten vazgeçtim görmiim sün ki rüyamda uyuyorum sanki wc kalkıcam yatağımın etrafıını ölüler sarmış cenazeler var kalkmıyorum korkuyorum sabah 2 saat yatakdan çıkamadım ayaklarımı basamadım eşim okuyor ben okuyorum yok ağlamaktan şiştim böyle rüyalar görüyorum

asla sonuçta keyfi keder birşey değil.. kendini eşinin yerine koymaya çalış daha iyi anlayacaksın.. bak sende anne olacaksın yarın öbürgün çoçugun sana dese kş ben bebeğimi görecem senınle gelemem çok yıkıcı birşey olur her halde.. çünkü bu grip değil soğuk algınlıgı değil kalp? ama senın bebeğinin de normal kontolu değil de ne bilim ammiyosentez falan yapılacak olsa da gelmese o zaman ufak bır tartışma olabilir ama o zamnda aynı güne almazdınz randevuyu bu bu konudan dolayı tartışmaya değmez...bence

Bence tartısmaya hıc degmez canım

Ruyalar konusunda asmıssın canım bende sureklı sacma sapan ruyalar goruyordum da artık yastıgımın altında dua yanı basımda cevsen ve ısık acık uyuyorum yoksa bır sekılde korkutuyorlar

gunaydıncanımmm gecen haftaya kadar sıcrayarak uyanırdım kayınvalıdem bana bır dua okudu ama ne dr tam bılmyıorum ınanırmısın o gunden berı cok huzurlu uyuyorum hıc ruya bıle gormuyorum:)

olsn cnm öbur ay gelır yapma bence oda onun babası hastaymıs adam hem belkı yetısır bellı mı olur

Aslında eşim de babamı hastaneye bırakayım seninle geleyim sonra babamın yanına geri dönerim dedi ama babasını götüreceği hastane bahçelievler'de benimki kavacık'ta yok dedim çok uzak gerek yok zaten yakın bir zamanda da ayrıntılı ultrasonumuz olacak herhalde ona gelir bir de eşim babasına çok düşkündür rahatsızlandığını duyunca çok üzülmüştü neyse bebişim iyi olsun da ben babasına anlatırım gördüklerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…