- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.421
kızlar bugun hello baby gıderken yolda kendımden gectım
o anı hatırlamıyorum esımın sadece sesı kulaklarımda
oldugum yere çökmüşüm eşim tuttu düşmeden ..
Allahtan yakın yerde hastane varmıs hemen hastaneye gıttık acıle
kan verdım doktor muayene ettı ben bebege bakın dıyorum onlar bızım ıcın oncelık sensın dıyo
kan degerlerınde baygınlıga sebeb bı sey yokmus muayenede ıyıydı sonra ultrasona gırdım
bebegımı gordum kalp atısını dınledım o ıyı ya gerısı onemlı degıl 3saat falan hastanedeydık
esım bugun ıse gıtmedı yanımda suan dınlenıcem yarına gorusuruz kızla bugun yasadıgım korkuyu unutamam
omrumde hıc bayılmadım kendımden gecmedım nıye oldu anlamadım evden yıyerek cıktım
yanımda yogurdum elmam vardı kendımı ac bırakmıyorumda doktorda sasırdı duruma
dayanamadım hızlıca baktım kıyafet alan arkadaşlar hepsi cok guzel allahım saglıkla gıydırmeyı nasıp etsin
canım cokkkkk geçmiş olsun, dikkat et kendıne demek kı bırden agır geldi, tansıyonun dustu bence de bır sure spora ara ver
gözün aydın canımanne candır 1 haftadır nasıl mutluydum, huzurluydumm
Günaydın herkese, hepimiz için güzel bir gün olsun. Ankara'da da güneşli ve soğuk bir gün, yoksa sen de mi buralardasın :)
Günaydın canlar...
gülsevdam canımmm çok geçmiş olsun Allahtan eşin yanındaymış Allah esirgemiş korumuş...
günaydın kuzucukların şanslı anneleri... sabah sabah kabuslarla uyandım rüya görmek istemiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:18::18::18::18::18::18:
günaydın herkese...
geçmiş olsun cnm aynı şeyi bende yaşamıştım geçen hafta hatta burda paylaşmıştım
çok şükür bebekte ve benim kan değerlerimde de bişi çıkmamıştı ama
çok zor oluyo seni anlayabiliyorum benim o olay olduktan sonra bir haftadır da ara ara başım dönüyo yine
hemen oturuyorum doktorum o an tansiyonunun ölçülmesi gerek dedi ani düşüşler olabiliyomuş
tekrardan geçmiş olsun...inşallah birdaha yaşamayız böyle şeyler ..
günaydınnnnnnn
kan verdım doktor muayene ettı ben bebege bakın dıyorum onlar bızım ıcın oncelık sensın dıyo
kan degerlerınde baygınlıga sebeb bı sey yokmus muayenede ıyıydı sonra ultrasona gırdım
bebegımı gordum kalp atısını dınledım o ıyı ya gerısı onemlı degıl 3saat falan hastanedeydık
esım bugun ıse gıtmedı yanımda suan dınlenıcem yarına gorusuruz kızla bugun yasadıgım korkuyu unutamam
omrumde hıc bayılmadım kendımden gecmedım nıye oldu anlamadım evden yıyerek cıktım
Gunaydın canımgünaydın kuzucukların şanslı anneleri... sabah sabah kabuslarla uyandım rüya görmek istemiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:18::18::18::18::18::18:
Bende gorelı 1.5 ay olmustu sankı yıllardır gormemıs gıbı ozlemıstım ama ıyı oldu gıdıp gelmek ılac gıbıgünaydın kızlar...herkesin günü güzel geçer inşallah...
teşekkür ederim canım...annemi daha bi farklı özledim sanki ya..1,5ay oldu görüşmeyeli ama yine de çok özledim...şimdi yola çıkıolar inşallah sağ salim gelirler..3,5 yaşındaki yeğenim de geliyo...
Ben de hep kabus görüyorum arada uyanıp kendimi yatağımda ve eşimi yanımda görünce nasıl seviniyorum anlatamam.günaydın kuzucukların şanslı anneleri... sabah sabah kabuslarla uyandım rüya görmek istemiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:18::18::18::18::18::18:
Gunaydın canım
Bende gorelı 1.5 ay olmustu sankı yıllardır gormemıs gıbı ozlemıstım ama ıyı oldu gıdıp gelmek ılac gıbı
Masallah
Çok geçmiş olsun cnm iyiki eşin yanındaymış, anlık bir tansiyon düşüklüğü olabilir. Bu aralar oradan oraya yordun kendini bence güzelce dinlen bakalım
Ben de hep kabus görüyorum arada uyanıp kendimi yatağımda ve eşimi yanımda görünce nasıl seviniyorum anlatamam.
Geçenlerde eşim rüyasında bebeğimizi görmüş onu anlatıyordu nasıl kıskandım anlatamam yaa ama bu haksızlık ben hep kabus görüyorum, o bebişimizi...Bir de ona soruyorum nasıldı kime benziyordu diye
Kızlar birşey soracağım. Benim kp burada işleri için geldi bu aarada geçenlerde bir kalp rahatsızlığı geçirmişti eşim de ısrar etti burada dra götürmek için bugün için randevu alabilmişler dolayısıyla eşim sabah babasıyla birlikte gitti benim de 2.30'ta randevum var benimle gelemeyecek büyük ihtimalle hastaneler ters yönde çünkü. Sizce bu yüzden eşimle kavga etmeli miyim? En son bebeğimizi bir ay önce görmüştük çünkü
Bence tartısmaya hıc degmez canımKızlar birşey soracağım. Benim kp burada işleri için geldi bu aarada geçenlerde bir kalp rahatsızlığı geçirmişti eşim de ısrar etti burada dra götürmek için bugün için randevu alabilmişler dolayısıyla eşim sabah babasıyla birlikte gitti benim de 2.30'ta randevum var benimle gelemeyecek büyük ihtimalle hastaneler ters yönde çünkü. Sizce bu yüzden eşimle kavga etmeli miyim? En son bebeğimizi bir ay önce görmüştük çünkü
ay bebişten vazgeçtim görmiim sün ki rüyamda uyuyorum sanki wc kalkıcam yatağımın etrafıını ölüler sarmış cenazeler var kalkmıyorum korkuyorum sabah 2 saat yatakdan çıkamadım ayaklarımı basamadım eşim okuyor ben okuyorum yok ağlamaktan şiştim böyle rüyalar görüyorum
gunaydıncanımmm gecen haftaya kadar sıcrayarak uyanırdım kayınvalıdem bana bır dua okudu ama ne dr tam bılmyıorum ınanırmısın o gunden berı cok huzurlu uyuyorum hıc ruya bıle gormuyorum:)günaydın kuzucukların şanslı anneleri... sabah sabah kabuslarla uyandım rüya görmek istemiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:18::18::18::18::18::18:
Kızlar birşey soracağım. Benim kp burada işleri için geldi bu aarada geçenlerde bir kalp rahatsızlığı geçirmişti eşim de ısrar etti burada dra götürmek için bugün için randevu alabilmişler dolayısıyla eşim sabah babasıyla birlikte gitti benim de 2.30'ta randevum var benimle gelemeyecek büyük ihtimalle hastaneler ters yönde çünkü. Sizce bu yüzden eşimle kavga etmeli miyim? En son bebeğimizi bir ay önce görmüştük çünkü
asla sonuçta keyfi keder birşey değil.. kendini eşinin yerine koymaya çalış daha iyi anlayacaksın.. bak sende anne olacaksın yarın öbürgün çoçugun sana dese kş ben bebeğimi görecem senınle gelemem çok yıkıcı birşey olur her halde.. çünkü bu grip değil soğuk algınlıgı değil kalp? ama senın bebeğinin de normal kontolu değil de ne bilim ammiyosentez falan yapılacak olsa da gelmese o zaman ufak bır tartışma olabilir ama o zamnda aynı güne almazdınz randevuyu bu bu konudan dolayı tartışmaya değmez...bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?