- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.461
cnm kramp seklınde ozellıkle hareket ederken evet ınceden sızı gıbı bırsey
Ya 0-3 aylıkmı aldın hepsini ben bugün gittim baktım 0-3 aylıkları uzun kollu düşündüm 3-6 aylıkları bazılarını kısa kollu alayım diye düşündüm aman ne bileyim bu arada aldıklarınızı güle güle giydirmek nasip etsin Allah inşallah canım
günaydınlar fıstıklar, işler çok yoğun geçmişi yine okuyamadım..dün akşam çok hoş bişey oldu..bebeğim güçlü tekmelerken merakla göbeğimi açıp baktım ve o minik ayakları dışardan farkediliyordu..sanki içten küçük bi sopayla ittiriyolar gibi bi çıkıntı belli aralıklarla hemen çıkıp iniyodueşime gösterdim çok güldük, sonra eşim dudaklarını karnıma dayadı başladı oğluyla konuşmaya, oğlum annenden ne istiyosun niye bi rahat durmuyosun, az sakinleş de annende dinlensin dedi..bizim sıpa da babasının ağzına da tekmeyi bastı önceden babası konuşurken susar dinler hiç kımıldamazdı, akşam öyle coşmuşki babasını falan dinlemedi.. bi de iyice baktım bazı kaymaları karnımın üzerinden belli oluyordu çok hafif..sanırım bebek göbeğimin üst derisine çok çok yakın..karnım öyle gerginki sanki bebek zor sığıyor oraya kıyamam ya o kadar yakındaysa benim herhangi sıkı bir kıyafet giymem, çorabın lastiği bile ona zarar verir mi onu düşünüyorum..
canım ya sen böyle deyince nasıl özendim.ne güzel senin ne giyeceğini bile hayal etmiş..bu kayınvalideler daha torun olmadan hamile gelinleriyle hava atmak istiyor galiba..benim kayınvalidemde gebe olduğumdan beri bütün gün'lerine ille gel diye tutturuyor ama ben gidemiyorum...elbisene de çok özendimm..bi de pembe almışsın ne güzel..ben hamilelik elbisesi hiç almadım..almıcam falan diyodum ama sanırım bi tane cici şık bişey alıcam yoksa galiba içimde kalacak gibi..
günaydınlar fıstıklar, işler çok yoğun geçmişi yine okuyamadım..dün akşam çok hoş bişey oldu..bebeğim güçlü tekmelerken merakla göbeğimi açıp baktım ve o minik ayakları dışardan farkediliyordu..sanki içten küçük bi sopayla ittiriyolar gibi bi çıkıntı belli aralıklarla hemen çıkıp iniyodueşime gösterdim çok güldük, sonra eşim dudaklarını karnıma dayadı başladı oğluyla konuşmaya, oğlum annenden ne istiyosun niye bi rahat durmuyosun, az sakinleş de annende dinlensin dedi..bizim sıpa da babasının ağzına da tekmeyi bastı önceden babası konuşurken susar dinler hiç kımıldamazdı, akşam öyle coşmuşki babasını falan dinlemedi.. bi de iyice baktım bazı kaymaları karnımın üzerinden belli oluyordu çok hafif..sanırım bebek göbeğimin üst derisine çok çok yakın..karnım öyle gerginki sanki bebek zor sığıyor oraya kıyamam ya o kadar yakındaysa benim herhangi sıkı bir kıyafet giymem, çorabın lastiği bile ona zarar verir mi onu düşünüyorum..
canım ya sen böyle deyince nasıl özendim.ne güzel senin ne giyeceğini bile hayal etmiş..bu kayınvalideler daha torun olmadan hamile gelinleriyle hava atmak istiyor galiba..benim kayınvalidemde gebe olduğumdan beri bütün gün'lerine ille gel diye tutturuyor ama ben gidemiyorum...elbisene de çok özendimm..bi de pembe almışsın ne güzel..ben hamilelik elbisesi hiç almadım..almıcam falan diyodum ama sanırım bi tane cici şık bişey alıcam yoksa galiba içimde kalacak gibi..
Eki Görüntüle 587316 Eki Görüntüle 587315 Eki Görüntüle 587313 Eki Görüntüle 587314
Kızlar oğluşumun yeni kıyafetleri çok özendim bugün gidip aldım.
Alt-üst takımı -30 tl
zıbını-5 tl
ayakkabıları-15 tl
çorapları -7.5 tl
Tabi bunların size verdiği mutluluk paha biçilemez.Allah giydirmeyide nasip eder inşallah hepimize.
canım benim ara ara olup geçiyo çok dayanılmıcak ağrılar da değil...sence doktora gitmeli miyim...bi de bana kabız olduğum zaman oluyo ordaki ağrı..
Kızlar birşey soracağım. Benim kp burada işleri için geldi bu aarada geçenlerde bir kalp rahatsızlığı geçirmişti eşim de ısrar etti burada dra götürmek için bugün için randevu alabilmişler dolayısıyla eşim sabah babasıyla birlikte gitti benim de 2.30'ta randevum var benimle gelemeyecek büyük ihtimalle hastaneler ters yönde çünkü. Sizce bu yüzden eşimle kavga etmeli miyim? En son bebeğimizi bir ay önce görmüştük çünkü
asla sonuçta keyfi keder birşey değil.. kendini eşinin yerine koymaya çalış daha iyi anlayacaksın.. bak sende anne olacaksın yarın öbürgün çoçugun sana dese kş ben bebeğimi görecem senınle gelemem çok yıkıcı birşey olur her halde.. çünkü bu grip değil soğuk algınlıgı değil kalp? ama senın bebeğinin de normal kontolu değil de ne bilim ammiyosentez falan yapılacak olsa da gelmese o zaman ufak bır tartışma olabilir ama o zamnda aynı güne almazdınz randevuyu bu bu konudan dolayı tartışmaya değmez...bence
cnm gıtmesen bıle mutlaka telde bıldır doktora onemsememezlık yapmayalım allah korusun ben uzun zamandır kabızlık cekmıyorum ıste 2 gundur hareket halınde oluyor sadece
evet cnm o da cok heveslenıyor hevesını kırmak ıstemıyorum zmanında ne kadar cektırsede bana
bak senın ozelıne aldıgım elbıselerın lınklerını ataym
evet cnm o da cok heveslenıyor hevesını kırmak ıstemıyorum zmanında ne kadar cektırsede bana
bak senın ozelıne aldıgım elbıselerın lınklerını ataym
canım benim üşenmemiş linkini bulup atmışsın..pembe çok hoş, yakasındaki fiyonk çok tatlı..ben de alıcam bendeeeçok teşekkür ederim tatlım
banada cnm sıddetlenmedıgı surece normal dedı...aslında önce sordum zaman zaman ağrı oluyo dedim o da normal dedi genişlemelerden dolayı dedi..çok zorlarsa gel dedi de ne bilim herşeyden tırsıyorum ben ya..:26::26:
ne olucak cnm fıkır olsun işte:)canım benim üşenmemiş linkini bulup atmışsın..pembe çok hoş, yakasındaki fiyonk çok tatlı..ben de alıcam bendeeeçok teşekkür ederim tatlım
ben de link istiyorum.ben de elbise istiyorum.:)))
ben de istiyorum o linkteennnn:2::2::2:
canım üzme kendini böyle odunları müdür yapıyorlar malesef. Aynı şey benim de başıma geldi ben memleketime tayin aldırmayı düşünüyordum bir ara müdür bunu duymuş beni başka şubeye göndermek istedi ben de sendikama şikayet ettim, hiçbir şey yapamadı eğer sendikalıysan sende söyle sendika seni böyle konularda çok güzel savunuyor, gerekirse mobing davası bile açabilirsin haksız yere kimse kimseyi yerinden alamazmudurum nasılsa az zamanım kaldı dıye benı gozden cıkarmıs nefret ettıgım servıse vermek ıstemıs orada otursun dıye sef olmaz demıs o sırada odasında olan arkadasta kız daha yenı stres yuzunden rapor aldı bugun basladı ıse orada oturursa dogurur demıs sagolsun mudurumde kımın nerede oturacagına ben karar verırım demıs seytan dıyo gıt heyet raporu al evınde mıs gıbı otur o da personel sıkıntısı yasasın
ya kızlar bu hamilelik beni psikopat yaptı en son kontrole 29 kasımda gitmiştim, haftaya tekrar kontrolüm var şimdi bebişi özlemekten mi bilmiyorum aklıma hep kötü seyler geliyor iyimidir sağlıklı mıdır ya bişey olursa karnımda da ben hissetmezsem gibi sizede böyle vesveseler geliyor mu bana bişeyler söyleyin de içim rahatlasın Allah için
ne sınır bır durum sınrlenme cnm sakın ol surda az bır zamanın kaldı zaten kurtulucaksın ıns ordan
Cnm sabret az kaldı Ankara'ya gitmenize, bebeğini düşün o da gerilir şimdi
boşver sıkma canını çok az kaldı sen gidince o istediği yere oturtcak birini bulur...
kadınların hamileliğinden anlamayan iş yerlerinden nefret ediyorum kolay zannediyorlar birde sindirmeye çalışıyorlar falan sakın izin vermeyin kızlar
kızlar bu vajinada kasılma dediğiniz nasıl oluyo..yani bazen bende de bişiler oluyo böle ağrı gibi sızlama gibi...sonra geçiyo ama..onlar mı kasılma..ya da daha değişik mi oluyo..
cnm bebeğinin iyi olmasına sevindim en azından onu biliyorsun... doktor acaba iddiaya girdiğinizi bilmeseydi tekrar bakmayacakmıydı ki yani ilk emindi dur bi daha bakim deyince doktorunda kafa karışmış gibi... merakın 1 ay daha sürcek bakalım...
cnm sen boşver müdürünü sıkma canını az kaldı diye düşün...takma olanı biteni... ben bu memur zihniyetinde şunu anladım herşeyi dört dörtlükte yapsan arkandan konuşuyorlar hiç yapmasan da... ben mecburen hastanede yattım rapor aldım aaa bak meltemin raporu 10 günü geçmiş diye laf etmişler arkamdan... bende dedim hastalık bu bugün banaysa yarın size... :))))
canım üzme kendini böyle odunları müdür yapıyorlar malesef. Aynı şey benim de başıma geldi ben memleketime tayin aldırmayı düşünüyordum bir ara müdür bunu duymuş beni başka şubeye göndermek istedi ben de sendikama şikayet ettim, hiçbir şey yapamadı eğer sendikalıysan sende söyle sendika seni böyle konularda çok güzel savunuyor, gerekirse mobing davası bile açabilirsin haksız yere kimse kimseyi yerinden alamaz
kızlar bugun hello baby gıderken yolda kendımden gectım
o anı hatırlamıyorum esımın sadece sesı kulaklarımda
oldugum yere çökmüşüm eşim tuttu düşmeden ..
Allahtan yakın yerde hastane varmıs hemen hastaneye gıttık acıle
kan verdım doktor muayene ettı ben bebege bakın dıyorum onlar bızım ıcın oncelık sensın dıyo
kan degerlerınde baygınlıga sebeb bı sey yokmus muayenede ıyıydı sonra ultrasona gırdım
bebegımı gordum kalp atısını dınledım o ıyı ya gerısı onemlı degıl 3saat falan hastanedeydık
esım bugun ıse gıtmedı yanımda suan dınlenıcem yarına gorusuruz kızla bugun yasadıgım korkuyu unutamam
omrumde hıc bayılmadım kendımden gecmedım nıye oldu anlamadım evden yıyerek cıktım
yanımda yogurdum elmam vardı kendımı ac bırakmıyorumda doktorda sasırdı duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?