2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

teşekkür ederiz teyzesi , 0-3 aylık çok almadık aslında yarı yarıya , çünkü büyük bebek olursa kullanamayabiliriz dedik, 3-6 aylığı daha çok almakta fayda var hemn büyüyecekler :)bende birazı kısa birazı uzun kollu aldım , kısada üşür yavrucak , ne kadar mayıs olsada onların canı neki annesi

ne güzel canım darısı bana artık...hamile çorabı giymiyor musun canım..çok rahat olur sıkmaz bebişini...

evet cnm o da cok heveslenıyor hevesını kırmak ıstemıyorum zmanında ne kadar cektırsede bana

bak senın ozelıne aldıgım elbıselerın lınklerını ataym

çok tatlılar cnm benim inşallah doğduğunda üstündeyken resminide görürüz oğluşunun , güle güle giysin.

canım benim ara ara olup geçiyo çok dayanılmıcak ağrılar da değil...sence doktora gitmeli miyim...bi de bana kabız olduğum zaman oluyo ordaki ağrı..

cnm gıtmesen bıle mutlaka telde bıldır doktora onemsememezlık yapmayalım allah korusun ben uzun zamandır kabızlık cekmıyorum ıste 2 gundur hareket halınde oluyor sadece

günaydın güzellikler ve minik mucizeler

kesinlikle dsde ye katılıyoorum...bi dahakine beraber gidersiniz nolacak? sonuçta kp inini durumu da biraz hayati sayılır...

cnm gıtmesen bıle mutlaka telde bıldır doktora onemsememezlık yapmayalım allah korusun ben uzun zamandır kabızlık cekmıyorum ıste 2 gundur hareket halınde oluyor sadece

aslında önce sordum zaman zaman ağrı oluyo dedim o da normal dedi genişlemelerden dolayı dedi..çok zorlarsa gel dedi de ne bilim herşeyden tırsıyorum ben ya..:26::26:

evet cnm o da cok heveslenıyor hevesını kırmak ıstemıyorum zmanında ne kadar cektırsede bana

bak senın ozelıne aldıgım elbıselerın lınklerını ataym

canım benim üşenmemiş linkini bulup atmışsın..pembe çok hoş, yakasındaki fiyonk çok tatlı..ben de alıcam bendeeeçok teşekkür ederim tatlım

günaydın......... :) nasılsınız.... :) ben gecen c.tesı dr.a gıttım oğlumu görmeye kocaman olmuş paşam yaaaa bide renklı gördüm uyuyordu dr. teyzemız uyansın dıye ugrastı bıraz paşam önce kafasını hafıf salladı esnedı ve tekrar yattı :) aynı ben yaaaa aynııı :) bide 3 lü testımız yapıldı normal cıktı bi sorun yokmuş şükürler olsun kı :) bide cınsıyetını sordum tkrr belkı yanlmştr dıye cunku o zaman 14 haftalıktık dr. teyzemız annesı bak pıpısı dedı :) :) cok cok mutlu oldm allahım yarabbım bu heyecanı bu mutluluğu herkese yasatsın ınş. (amin) oğlumun o cucucuk agzını yırımm yırımmmm bir sonrakı kontrolumuz 6 şubatta subata daha coookk varrr özledım kı ben daha smdıden. :)

aslında önce sordum zaman zaman ağrı oluyo dedim o da normal dedi genişlemelerden dolayı dedi..çok zorlarsa gel dedi de ne bilim herşeyden tırsıyorum ben ya..:26::26:
banada cnm sıddetlenmedıgı surece normal dedı...
canım benim üşenmemiş linkini bulup atmışsın..pembe çok hoş, yakasındaki fiyonk çok tatlı..ben de alıcam bendeeeçok teşekkür ederim tatlım
ne olucak cnm fıkır olsun işte:)
ben de link istiyorum.ben de elbise istiyorum.:)))

LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - İndigo

cnm aldıgım elbıse bu:)

cıkıyorum kızlar aksama anca gelırım cok optm

canım üzme kendini böyle odunları müdür yapıyorlar malesef. Aynı şey benim de başıma geldi ben memleketime tayin aldırmayı düşünüyordum bir ara müdür bunu duymuş beni başka şubeye göndermek istedi ben de sendikama şikayet ettim, hiçbir şey yapamadı eğer sendikalıysan sende söyle sendika seni böyle konularda çok güzel savunuyor, gerekirse mobing davası bile açabilirsin haksız yere kimse kimseyi yerinden alamaz

emin ol canım aynı vesveseleri bir çok hamile bayan yaşıyordur.

ne sınır bır durum sınrlenme cnm sakın ol surda az bır zamanın kaldı zaten kurtulucaksın ıns ordan

Cnm sabret az kaldı Ankara'ya gitmenize, bebeğini düşün o da gerilir şimdi

boşver sıkma canını çok az kaldı sen gidince o istediği yere oturtcak birini bulur...

kadınların hamileliğinden anlamayan iş yerlerinden nefret ediyorum kolay zannediyorlar birde sindirmeye çalışıyorlar falan sakın izin vermeyin kızlar

kızlar bu vajinada kasılma dediğiniz nasıl oluyo..yani bazen bende de bişiler oluyo böle ağrı gibi sızlama gibi...sonra geçiyo ama..onlar mı kasılma..ya da daha değişik mi oluyo..

Yorumlar ıcın tsk ederım degıstır yerımı hıc sorun degıl ertesı gun rapor alıyor muyum almıyormuyum gorur ıl mufusa da yazı yazmıs personel sıkıntım var dıye bakalım neler olacak

günaydın kızlar, güzel anne adayları ve minik melekleri

gulsevdam çok geçmiş olsun canım, bu haftalarda tansiyon düşüklüğü çok oluyor o nedenle daha da dikkat etmeliyiz. benim tansiyonum hamilelik başından beri 8/5 düşük yani o nedenle hareketlerimi yavaşlatıyorum biraz.

sdrkyn sen de ne çeşit insanlarla uğraştın arkadaşım daha bi bu kadar daha var, bi çare bulmalısın kendine, üzme bebişkonu.

meli1 ben daha hareketlerini hissedemiyorum bile, tembel biraz sanırım yazdıklarına çok duygulandım ya, inşallah ben de hissederim, bi de kızma ama en çok babasının ağzını tekmelemesine güldüm

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…