- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.441
Kızlar birşey soracağım. Benim kp burada işleri için geldi bu aarada geçenlerde bir kalp rahatsızlığı geçirmişti eşim de ısrar etti burada dra götürmek için bugün için randevu alabilmişler dolayısıyla eşim sabah babasıyla birlikte gitti benim de 2.30'ta randevum var benimle gelemeyecek büyük ihtimalle hastaneler ters yönde çünkü. Sizce bu yüzden eşimle kavga etmeli miyim? En son bebeğimizi bir ay önce görmüştük çünkü
mudurum nasılsa az zamanım kaldı dıye benı gozden cıkarmıs nefret ettıgım servıse vermek ıstemıs orada otursun dıye sef olmaz demıs o sırada odasında olan arkadasta kız daha yenı stres yuzunden rapor aldı bugun basladı ıse orada oturursa dogurur demıs sagolsun mudurumde kımın nerede oturacagına ben karar verırım demıs seytan dıyo gıt heyet raporu al evınde mıs gıbı otur o da personel sıkıntısı yasasın
Acillll.yardıııımmm....gebeliğimin 19.haftasındayım gece 3 saat boyunca belirli aralıklarla karın
bölgemde şiddetli sancılar hissettim.hele sırtüstü yatmaya çalıştığımda dayanılmıycak
ağrılarla karşılaştım sabaha karşı geçti.acaba doktora gitsemmi bilemedim.sizlerdede böyle şeyler oldumu?
mudurum nasılsa az zamanım kaldı dıye benı gozden cıkarmıs nefret ettıgım servıse vermek ıstemıs orada otursun dıye sef olmaz demıs o sırada odasında olan arkadasta kız daha yenı stres yuzunden rapor aldı bugun basladı ıse orada oturursa dogurur demıs sagolsun mudurumde kımın nerede oturacagına ben karar verırım demıs seytan dıyo gıt heyet raporu al evınde mıs gıbı otur o da personel sıkıntısı yasasın
cnm 2 gun once o sancıyla uyandım ve kasılmalarım vardı doktorumu aradım fıtıl verdı sakın ıhmal etme ya ara yada gıt mutlaka[/QU
teşekür ederim canım.mutlaka gidicem
bizde bu hafta ultrasonumuza gideceğim çok özledim bebişimi:) heyecan kaplıyor uzun süredir görmeyince
ne mutlu sanaaaaa bızde haftaya gıdıcez cok var daha
kızlar bu vajinada kasılma dediğiniz nasıl oluyo..yani bazen bende de bişiler oluyo böle ağrı gibi sızlama gibi...sonra geçiyo ama..onlar mı kasılma..ya da daha değişik mi oluyo..
valla gelsin diye bekliyordum 1 ay oldu neredeyse merak ediyorum bide bu hareketler nasıl hissediliyor hala anlamış değilim
günaydın güzel anneler ve melekleri hepiniz iyisinizdir inşallah.
biz dün doktora gittik allaha şükür bi sıkıntı yok kıpır kıpırdı yavrum amuda kalkıyo bacaklarını çırpıyo bağdaş kuruyo neler yaptı ayaklarını kalcasını bacaklarını gösterdi eli hep yumruk eşimde bana benziyo ben gibi bacakları uzun diyo:)tabi cinsiyetini sorduk kız dedi biz güldük baktı doktor bende iddaya girdik eşim kız diyo ben erkek dedim o kazandı dedim sonra biraz daha baktı bacaklarının arasında kordon dolu erkekte olabilir dedi baktı baktı sanki erkek gibi şu görüntüde dedi ama ben o görüntüde hiç çıkıntı göremedim tam net 1 ay sonra belli olur dedi ne düşünsem bilemedim ben şimdi nasıl belli olmuyo anlamadım çok tecrübelide bi doktor ama çok hareketliydi işte böyle kızlar 1 ay daha merak içindeyim:106:
kayınvalıdeme mısafır gelıyor bugun
bıraz once aradı aldıgın hamıle elbısesını gıy dıyo pembe olanı
kadına baya torun hasretı cektırdık heralde napıcagnı sasırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?