2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım keyfi bir durum değil sonuçta..hiç canını sıkma..eşini de üzme..belki de yetişir eşin daha çok erken...

günaydın güzel anneler ve melekleri hepiniz iyisinizdir inşallah.
biz dün doktora gittik allaha şükür bi sıkıntı yok kıpır kıpırdı yavrum amuda kalkıyo bacaklarını çırpıyo bağdaş kuruyo neler yaptı ayaklarını kalcasını bacaklarını gösterdi eli hep yumruk eşimde bana benziyo ben gibi bacakları uzun diyo:) tabi cinsiyetini sorduk kız dedi biz güldük baktı doktor bende iddaya girdik eşim kız diyo ben erkek dedim o kazandı dedim sonra biraz daha baktı bacaklarının arasında kordon dolu erkekte olabilir dedi baktı baktı sanki erkek gibi şu görüntüde dedi ama ben o görüntüde hiç çıkıntı göremedim tam net 1 ay sonra belli olur dedi ne düşünsem bilemedim ben şimdi nasıl belli olmuyo anlamadım çok tecrübelide bi doktor ama çok hareketliydi işte böyle kızlar 1 ay daha merak içindeyim:106:

mudurum nasılsa az zamanım kaldı dıye benı gozden cıkarmıs nefret ettıgım servıse vermek ıstemıs orada otursun dıye sef olmaz demıs o sırada odasında olan arkadasta kız daha yenı stres yuzunden rapor aldı bugun basladı ıse orada oturursa dogurur demıs sagolsun mudurumde kımın nerede oturacagına ben karar verırım demıs seytan dıyo gıt heyet raporu al evınde mıs gıbı otur o da personel sıkıntısı yasasın

Acillll.yardıııımmm....gebeliğimin 19.haftasındayım gece 3 saat boyunca belirli aralıklarla karın
bölgemde şiddetli sancılar hissettim.hele sırtüstü yatmaya çalıştığımda dayanılmıycak
ağrılarla karşılaştım sabaha karşı geçti.acaba doktora gitsemmi bilemedim.sizlerdede böyle şeyler oldumu?

ne sınır bır durum sınrlenme cnm sakın ol surda az bır zamanın kaldı zaten kurtulucaksın ıns ordan

cnm 2 gun once o sancıyla uyandım ve kasılmalarım vardı doktorumu aradım fıtıl verdı sakın ıhmal etme ya ara yada gıt mutlaka

Cnm sabret az kaldı Ankara'ya gitmenize, bebeğini düşün o da gerilir şimdi

bizde bu hafta ultrasonumuza gideceğim çok özledim bebişimi:) heyecan kaplıyor uzun süredir görmeyince

Günaydın cici anne adayları ve onların cici bebişleri... Sağlıklı, huzurlu, sorunsuz, hamileliğimizin keyfini çıkarabileceğimiz bir gün olur inşallah...

boşver sıkma canını çok az kaldı sen gidince o istediği yere oturtcak birini bulur...

kadınların hamileliğinden anlamayan iş yerlerinden nefret ediyorum kolay zannediyorlar birde sindirmeye çalışıyorlar falan sakın izin vermeyin kızlar

kayınvalıdeme mısafır gelıyor bugun

bıraz once aradı aldıgın hamıle elbısesını gıy dıyo pembe olanı

kadına baya torun hasretı cektırdık heralde napıcagnı sasırıyo

kızlar bu vajinada kasılma dediğiniz nasıl oluyo..yani bazen bende de bişiler oluyo böle ağrı gibi sızlama gibi...sonra geçiyo ama..onlar mı kasılma..ya da daha değişik mi oluyo..

kızlar bu vajinada kasılma dediğiniz nasıl oluyo..yani bazen bende de bişiler oluyo böle ağrı gibi sızlama gibi...sonra geçiyo ama..onlar mı kasılma..ya da daha değişik mi oluyo..

cnm kramp seklınde ozellıkle hareket ederken evet ınceden sızı gıbı bırsey

valla gelsin diye bekliyordum 1 ay oldu neredeyse merak ediyorum bide bu hareketler nasıl hissediliyor hala anlamış değilim

bırsey kalmamıs neysekı

cnm ılk zamanlar elını kalbıne goturdugun zaman atarya onun karın versıyonunu dusun aynen oyle oluyor ama sımdılerde bıldıgın tekme seklınde anlamamn mumkun degıl

cnm bebeğinin iyi olmasına sevindim en azından onu biliyorsun... doktor acaba iddiaya girdiğinizi bilmeseydi tekrar bakmayacakmıydı ki yani ilk emindi dur bi daha bakim deyince doktorunda kafa karışmış gibi... merakın 1 ay daha sürcek bakalım...

cnm sen boşver müdürünü sıkma canını az kaldı diye düşün...takma olanı biteni... ben bu memur zihniyetinde şunu anladım herşeyi dört dörtlükte yapsan arkandan konuşuyorlar hiç yapmasan da... ben mecburen hastanede yattım rapor aldım aaa bak meltemin raporu 10 günü geçmiş diye laf etmişler arkamdan... bende dedim hastalık bu bugün banaysa yarın size... :))))

günaydınlar fıstıklar, işler çok yoğun geçmişi yine okuyamadım..dün akşam çok hoş bişey oldu..bebeğim güçlü tekmelerken merakla göbeğimi açıp baktım ve o minik ayakları dışardan farkediliyordu..sanki içten küçük bi sopayla ittiriyolar gibi bi çıkıntı belli aralıklarla hemen çıkıp iniyodu eşime gösterdim çok güldük, sonra eşim dudaklarını karnıma dayadı başladı oğluyla konuşmaya, oğlum annenden ne istiyosun niye bi rahat durmuyosun, az sakinleş de annende dinlensin dedi..bizim sıpa da babasının ağzına da tekmeyi bastı önceden babası konuşurken susar dinler hiç kımıldamazdı, akşam öyle coşmuşki babasını falan dinlemedi.. bi de iyice baktım bazı kaymaları karnımın üzerinden belli oluyordu çok hafif..sanırım bebek göbeğimin üst derisine çok çok yakın..karnım öyle gerginki sanki bebek zor sığıyor oraya kıyamam ya o kadar yakındaysa benim herhangi sıkı bir kıyafet giymem, çorabın lastiği bile ona zarar verir mi onu düşünüyorum..
kayınvalıdeme mısafır gelıyor bugun

bıraz once aradı aldıgın hamıle elbısesını gıy dıyo pembe olanı

kadına baya torun hasretı cektırdık heralde napıcagnı sasırıyo

canım ya sen böyle deyince nasıl özendim.ne güzel senin ne giyeceğini bile hayal etmiş..bu kayınvalideler daha torun olmadan hamile gelinleriyle hava atmak istiyor galiba..benim kayınvalidemde gebe olduğumdan beri bütün gün'lerine ille gel diye tutturuyor ama ben gidemiyorum...elbisene de çok özendimm..bi de pembe almışsın ne güzel..ben hamilelik elbisesi hiç almadım..almıcam falan diyodum ama sanırım bi tane cici şık bişey alıcam yoksa galiba içimde kalacak gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…