2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
gunaydin herkeseeee
bebisini gorecek olanlarin heyecanini cok iyi anliyorum
ben de cok ozleidm bebisi gunler gecmiyorrr cok heyecanlaniyorum gun sayiyorum
rusyadaki doktorumu andim bugun kadini ariyordum tamam gel deyip bakiyordu aslinda sIk sIk usg ye :) hakkini yemiyim simdi uzun zamandir bekliyorum 9 ocaga coook var daha :))

snow koptum senin kaynanaya gelin torun gostericek o ne heyecanlidir bugun ozellikle pembe elbiseni demesi cok hosuma gitti yakisani da biliyor kv ve soyle guzel guzel gorun istiyor demek ki

ankette ogluslar cok saniyorduk ama alakasi yokmus kizlar esitlenmis bile

benim bahsettigim bir agri vardi ya
midenin sol tarafinda
ordaki agri devam ediyor
kas tutulmasi gibi gecmek bilmeyen birsey
orda ne olabilir
bizim plasentayla alakli bir durum olabilir mi acaba yoksa orda alakasi yok mu?

yataktan kalkaren zorlaniyorum karnimi kaldirirken mekik cekerken tutulur ya oyle bir agri var orda gecmiyor bugun 3. gun
bebisim tekmeliyor o yuzden rahat nefes aliyorum ama kafayi da takiyorum
vajinam da kasiliyor orda sanki rahim oynuyor yerinden gibi hisler oluyor
amma sikayet ettim de bu midenin yanindaki aciyi anlayamiyorum:44:

saglik ocagina gitsem kalp atislairni dinletseler yaparlar mi acaba
daha kaydim da yok misafir olarak bir dineltseler rahatlardim
kararsiz kaldim

canım cokkkkk geçmiş olsun, dikkat et kendıne demek kı bırden agır geldi, tansıyonun dustu bence de bır sure spora ara ver

balıö daha oncede yazdım sporu duzenlı yapamıyorumkı aksıne 2 haftanın uzerıne yuruyus yapmıstım kosu bandında:)

Günaydın canlar...

gülsevdam canımmm çok geçmiş olsun Allahtan eşin yanındaymış Allah esirgemiş korumuş...

günaydın kuzucukların şanslı anneleri... sabah sabah kabuslarla uyandım rüya görmek istemiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :18::18::18::18::18::18:

çok geçmiş olsun canım, Allahtan eşin yanındaymış. İnşallah bir daha yaşamazsın böyle bir durumu

Günaydın arkadaşlar bugün sisili puslu bir hava var muğlada sabah işe gelirken zorlandık, inşallah günümüz güzel geçer.

Çok geçmiş olsun canım dikkatet kendine inşallah bir daha tekrarlamaz.

canım çok geçmiş olsun şimdi gördüm yazını...ALLAH bi daha böyle korku yaşatmasın size...

çok geçmiş olsun canım.

sağolun kızlar eşim olmasa ne yapardım bilemiyorum
uyurken elimi tutmus oyle uyudu sureklı uyanıp nasılsın dıye soruyor wcye enaz 3 kere kalkarım gece
her kalkısımda hemen bana bakıyo kuzum yaa Allah onları basımızdan eksık etmesın odunlar falan ama sevıyoruz bız onları onlarda bızı :)
esım duygularını bellı eden bırı degıl sadece oan bana gülelım dıye dıyorum :) dıyokı dusucegını bana demedın
hastaneye gıdene kadar bunu dedı durdu adam Allahım ya:) ama hep o an aklında kotu oluyor hemen sarılıp opuyo benı aklına dusmem gelınce
boyle ıcınde ıcınde yasar durur bırkere daha evde bı kaza atlatmıstım etkısı uzun bı sure surmustu onda

bugun asıya cagırmıstı aıle hekımım napıyım kızlar kan verdım dun o kolum agrıyor zatı haftayamı vurulsam 20. haftama bugun gırdım zati ..

Gülsevdam...canım çok geçmiş olsun iyi ki yanında eşin varmış, ne kadar korkmuşsunuzdur ya..kendine çok dikkat et artık yalnız bi yere çıkma canım..

canım her bebeğin kendine özgü hareketleri ve huyu varmış..seninki nazlı sanırım acele etmiyo, annesini de rahatsız etmiyo ..inşallah canım sen de bir an önce hissedersin..yok canım niye kızayım biz de çok güldük babasını sallamayıp tekmelemesine..

canım bak gelmeyı esınde ıstemıs hem babasıda hasta onun acısındanda bakmak lazım
sana bunu teklıf ettı ya dusunmesı yeter bence artık ayrıntılı ultrasonda görür yavrusunu :)

canım bana doktor net demesıne ragmen ayrıntılı ultrasonda bıdaha sorup doktordan ogrenıcem oyle emın olcam:)
hala kız dıye dusunenler var cevremde:) ılk aylarda genıtal bolge kız cocuklarındada erkeg ebenzer kabarcık olurmus falan
en ıyısı net sonuca odaklanalım:)

bır arkadasımla amırı cok ugrastı kızı yerınden ettı sonra ne oldu oda yerınden gönderıldı
hemde cok yakın bı arayla :) yanı ugrassın dursun kendı kuyusunu kazıyor haksızlık yanına kar kalmaz
sen onu takma bebegını dusun balım dogumda alıcagın ızınle yavrunla gecırıcegın o guzel essız vakıtı :)

canım benim üşenmemiş linkini bulup atmışsın..pembe çok hoş, yakasındaki fiyonk çok tatlı..ben de alıcam bendeeeçok teşekkür ederim tatlım

şimdi pembe elbiseyi bizede merak ettirdiniz

ayy çok romantik, nasıl da korkmuş..rabbim mutluluğunuzu hiç bozmasın canım, hep böyle el ele diz dize olun inşallah....benim de eşim hamile olduğumdan beri gece wc ye kalktığımda az uzun kalıyım hemen seslenir iyimisin diye sürekli takipte..sabahları da boşver yorgunsan işe gitme istersen bırak kendine eziyet etme der..öyle alıştımki bu hamile ilgisine insan korkuyor doğumdan sonra birden bütün ilgi kesilirse diye, bunalıma girmeyiz umarım..inşallah bu ilgiler hiç bitmez doğumdan sonra da hepimizin mutlu huzurlu sıcacık bi evlilğimiz olur..amin..

ya olumsuz cok yorum okudum o doktorla ılgılı ama yapıcak bısey yok hem kadın dogum uzmanıda olması ıcımı rahatlattı
koskoca ıstanbulda ayrıntılı ultrason ıcın peritanaloji uzmanı gırıcek yer bulamadım enaz 15 hastane aramısımdır :)

florya sosyal tesıslerının aşığıyım yaa cok uzak yoksa havalar hazır guzellesmısken gıderdım :)
sarachaneyı sankı bıdaha duymustum cok cesıt var hem uygun dıye sen gel beraber bakar alırız:)

bak bak hemen laf bana gelmiş :) tabıkı zararlı ama arada yıcez nefsımız var napalım :)
dun aksam esım ısrar ettı cıps aldı sekerleme aldı gercı cıpsın yarısını ona yedırdım kı hayatta yemez oh olsun
saglıksızlar ama hergun degılde arada yıyıp keyfımıze bakıcaz bebıslerımız ıcınde ogun faydalı seyler yedysek oh ne ala :)

canım gule gule gıysın yavrun su yazılı zıbınların hastasıyım tum zıbınları oyle almak ıstıyorum :)

sen dıyınce aklıma geldı hasaneye gıttıgım gıbı ılk tansıyon nabız falan bakıldı hemsıre kanaman varmı dıye sorunca
ıslaklık hıssetmıstım bıraz tuvaleıtm cok fena gelmıstı ama bı korku aldı hemen kalktım wcye gıttım
esımsen kapının esıgıne kadar gel 2 dk benden ses cıkmayınca dısarda herkes goruyor
seslenıyor ses ver nasılsın dıye canım benım her gıdıste basımda bekledı 3 saat hastanedeydım eve gelene kadar 4 kez wc gıttım :)

yok balım dogumdan sonra bunalıma gırmeyızkı bu sefer sevgımızı paylasmayı ogrencez yavrusunu sevdıgını gorunce dahada mutlu olucan
ogunlerı bı görelımde
Rabbım herkesı yuvasında huzurlu mutlu etsin dusmanımı bıle evlılıgıyle imtihan etmesın amin ....

Eğer öyleyseniz şu anda bebeğinizin sağlıklı doğması konusunda çok aşırı endişeli olduğunuz için gebeliğinizin keyfini hakkınca çıkaramıyorsunuz demektir. Bebeğiniz şu anda "doğmadı" ama aramızda. Sadece farklı bir konumda. O yaşıyor ve sizin aslında çoktan bir bebeğiniz oldu bile. Onu öpemiyor olmak, ona dokunamıyor, onu görmüyor olmak sadece biz insanların 5 duyusunun yetersizliğinden kaynaklanıyor. Halbuki onu hissedebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken, "5 duyumdan biriyle algılamadığım birşey gerçek değildir" ön yargısından kurtulmak. Hepimizin 5 duyumuzla ulaşamadığımız ancak var olduğuna inandığımız değerlerimiz var. Sizin bebeğiniz de bunlardan biri. Çok yakında 5 duyunuzla da onu hissedeceksiniz. Bebeğinizin "doğum tarihi", yani hesaplayıcıya göre 40 haftayı doldurduğu tarih sadece basit bir geçişten ibaret. Bebeğinizin manevi varlığını hissedin ve ileride çok zevk alarak anacağınız bu gebelik döneminin tadını çıkarın.

Bazı anneler doğum yaptıktan sonra bebekleriyle bizlere geldiklerinde, bebekleri yanlarında olmalarına rağmen, "onun karnımdaki kıpırtılarını özlüyorum" derler. Bu, biz insanların sıklıkla yaptığı hatalardan biri: Bulunduğumuz anı yaşamak yerine geçmişe ya da geleceğe odaklanıyor ve bunu anılarda yaşayarak telaffi etmeye çalışıyoruz...

Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 21.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

Elektromanyetik Alan" konusunda doktora yapmış bir kişiyim.

Öncelikle dizüstü bilgisayarlarıni asla ve asla kucağınızda, dizinizin üstünde kullanmayın.

En çok manyetik alanı saç kurutma makinesi ve ütü yayar (bu aletleri kullanırken acele edin, işinizi çabuk bitirin.

"Yatak odalarında televizyon, bilgisayar ya da cep telefonu bulunması tahmin edemeyeceğiniz kadar zararlıdır. Havayı iyonize eden elektromanyetik alan yüzünden çoğu zaman bir koku ile algıladığımız ancak gözle göremediğimiz elektrik yüklü parçalar havada asılı kalırlar.
Saatlerce havalandırsanız bile tam olarak ortamdan süpürülmezler, her nefes aldığınızda ciğerlerinize bu parçaları çekiyorsunuz demektir.
Elinizin hemen altındaki klavye ve Mouse ise her hareketinizde elektrik sinyalleri gönderir. Mutlaka kablolu mouse kullanınız. . Aynı şekilde uzun süreli klavye ve mouse kullanımı maalesef bilekleri ve eli deforme etmektedir. "RSI (Repetitive Strain Injury)" denen sürekli aynı bedensel hareketlerin tekrarıyla oluşan eklem rahatsızlıkları ve "Carpal Tunnel Sendorumu (tekrar eden hareket sendromu )" ciddi sonuçları olan ve ameliyat gerektirebilen hasarlar verirler.

Lazer baskı yapan yazıcılar, çalışmaları sırasında ozon gazı üretirler.
Uzmanlar kanser ve bağışıklık sistemi hastalıklarının, manyetik alanın zayıflattığı bünyelerde oluştuğunu söylüyorlar.

Mesela çoğumuzun kullandığı Bluetooth kablosuz bağlantısı için HP firmasının resmi kitapçığı "lütfen sağlığınız için bir metreden kısa mesafede Bluetooth kullanmayın” diyor.

Eğer bütçeniz yetiyorsa LCD dediğimiz ince ekranlardan alın. Bunun radyasyon seviyesi daha düşüktür.

Bilgisayar kasanızı bedeninizden uzak tutun. Kabloları mümkün olduğunca uzun tutarak çevrenizdeki boş alanı uzatın, Bilgisayar masanızı metal aksamdan değil, ahşap ve elektrik yükü tutmayacak şekilde oluşturun.
Bilgisayarınızın bağlı olduğu prizi mutlaka topraklı yaptırın.

Günde bir kaç saatten fazla keyif, oyun ve web gibi zorunlu olmayan aktiviteler için bilgisayar karşısında zaman harcamayın.

Son olarak, bilinen tüm elektronik cihazlarda elektromanyetik alanı yakalama becerileri yüzünden özellikle ametist kristalleri kullanmanızı ve bilgisayarınızın yakınına koymanızı önereceğim.

Bu ametist kristalleri belli aralıklarla deniz suyuyla topraklandıklarında elektrik yükleri sıfırlanarak gereken koruma alanını sağlamaya devam ederler."

Sevgili okurlar, ben şahsen Balıkesir Dursunbey Güğü Köyü'nde çalışırken, köyde ametist madeni olması nedeniyle, bol miktarda ametist kristali edinmiştim.

VE EN ÖNEMLİ KONU: . . . Eğer acil servis doktoru falan değilseniz, cep telefonunuz uyuyacağınız odada asla açık olarak kalmamalı. Gece siz uyurken Yatak Odanızdan en az 10 metre uzakta olmalıdır!!!!

Yapılan araştırmalara göre 20 dakika boyunca cep telefonu ile kesintisiz konuşanların, bir sağlık kuruluşunda beyin kontrolünden geçmesi gerekiyor. Nitekim telefon ile konuşurken sınırı aştığınızda hep başınız ağrır.. Unutmayınki , konuşurken de telefonun patlama gibi bir tehlikesi vardır . . . Mutlaka KULAKLIK KULLANIN ! ! !

Telsiz telefonlarda da benzer tehlikeler mevcut, ev telefonunuz telsizse değiştirin, kablolu alın.

Çamaşır ve bulaşık makineleri çalışırken yanında durmayın ( mesela bulaşık makinesini çalıştırıp yanındaki masada keyif çayı içmeyin veya masa keyfi yapmayın ), çünkü çok manyetik alan yayarlar. Özellikle çamaşır makinesinin, çamaşırları döndürme aşamasında hemen uzaklaşın.

Son olarak; kullanmadığınız aletleri fişten çekin. Yapılan araştırmaya göre, "stand by" da yani bekleme modunda kalan aletler, gene elektrik tuketıyorlar. Ve ABD'de bekleme modunda tüketilen elektiriğe " vampir elektirik" deniliyor. Bu da gösteriyor ki elektronik aletler fişten çekilmediği, en azından güç düğmesinden kapanmadığı sürece bizim için tehlike yaymaya devam ediyor.

Tüm bu aletlerin neden olduğu masraf ve küresel ısınma yetmiyormuş gibi, bizi de tüketiyorlar yavaş yavaş.

geçmiş olsun canım bende senden haber bekliyodum naptınız hello babyde işe yarar bişiler bulabildinizmi diye demek gidememişiniz

every cim kızım kendini rahat bırak biraz artık ya yok o ağrı ne bu ağrı ne kendi kendini yiyip duruyosun
tekmeleri hissediyomuşun ne gerek var kafanı karıştırma gitsen kalp atışını dinlesen nolucak çok vesvese yapıyosun sen bak aklına böle bişiler geldiğinde euzubillahimineşşeytanirracim çek birazcık nasıl rahatlarsın inşallah çok takıyosun çünkü sen haklısın eşinden de ayrılmak seni biraz fazla hassaslaştırmış olabilir ama tevekkül ol bu kadar takma kafayı inşallah

kızlaaaaaaar dün sabahtan beri oğlum hiç durmuyo kıpır kıpır fıkır fıkır nasıl sert tekmeler yiyorum ya gece yattım karnımı açtım resmen vuruşlarını göbeğimde gördüm ilk kez oldu böyle şeyler çook çook mutluyum inşallah hareketleri hissedemeyen anneler tez zamanda bu zevkin tadına varırlar eşimde şaştı göbeğim oğluşumun hareketlerinden titriyodu ahh sağlıkla kucağımıza alalımm nasıl ısırıcam o tekme atan bacaklarııı

ay canım ne kadar güzel sanırım kızlarla erkekler farkediyo, bizimki kız bende içimde hareketleri hissediyorum ama hem görünen bişey hem de hissedilen eşim elini koyuyor hiç hissedilmiyor :) şimdilik sadece bana özel seğirme gibi arada olan bişeyler işte:) Allah bizlere de nasip etsin...

tatlim dogru soyluyorsun cok haklisin
rahat olmak lazim hep
benim iki gundur degisik bir psikolojim var kendimi kocama karsi da cok sorumlu hissediyorum
bebegimizi tasiyor olmam ve eismden uzak olmam bende daha bir sorumluluk olusturuyor ve esimin emaneti bende dikkat etmem gerekiyor gibi bir psikolojiye burunuyorum. bebeklerimiz Allah'a emanet rahat olmak lazim

bu arada yuruyus yaptik sonra saglik ocagina ugradim sagolsun kaydim olmadigi halde dinletti ebe
cok harika bir dygu yuzume mutluluk geldi gum gum gummm duyunca

miden yaniyordur belki sut ic dedi
ya da ani harekette kasilmistir dedi
gecmezse gosterirsin atislar normal dedi
hareketleri de hissediyorsan rahat ol dedi

güzel annecikler günü yarıladık inşallah güzel bir gün devam etsin sağlıkla...

biz bugün bebişimle tetanoz aşısı olduk.. biraz ağrılı ama dayanılmayacak gibi değil bilginize...

Bir de benim de dün gece wc ye kalktığımda kasıklarım çok sancıdı inşallah hiçbirimize de bebişlere de hiç bişey olmaz hafif ağrılarla atlatırız. Ama ne kadar dikkat etsekte üşüyoruz herhalde ne biliyim hepimiz de benzer sorunlar ama eşim ah ah dememe uykusundan uyandı sonra biraz sürdü bugün sancı yok ama karında ağrım hala devam ediyo. Allah yardımcımız olsun hepimizin ...

Kızımla hepinizi öpüyoruz göbişli güzel teyzeleri ...:)

geçmiş olsun canım bende senden haber bekliyodum naptınız hello babyde işe yarar bişiler bulabildinizmi diye demek gidememişiniz

hastane ıle arasında 1 durak vardı canım hastane cıkısı ayak ustu ugradım
ama sonuc husran yuzde 80 ındırım goremedım malesef sadece 250 tl ustu alsıverıslerde 100 tl alısverıs verıyorlar
fıyatlar dısardakılerle aynı park besık benm ıstedıgm ebatta bulamadım cunku fazla bısey kalmamıstı
bebek arabasıda bı tane begendım kraftın ondada renk secenegı ıkı kalmıs kıayfetlere cıkarken oylesıne baktım pahalı bana gore
nasılsa havuzlu handa daha uyguna bulurum yanı ozetle bos yere gıtmısım ..

oy ne guzel bı duygu dımı :)
masallah dıyeyım :)
bende gobegı acıp tekmesını gormek ıtıyorum ama ben acana kadar tekmeyı atıp kacıyor velet:)

kizlar
oglusun ikinci ismini babasinin ismi yapsam olur mu>
ne dusunuyorsunuz bu konuda

baba ısmını koymaya ben pek hos bakmıyorum canım esımın ısmı dırek ogula
hem aynı ısım olmalarının verıcegı ılerde dezavantaj hem babasının ısmı ne bılım saygısızlık gıbı gelıyor bana
tabı bu benım dusuncem koymak ısteyene bısey dıyemem
ama kayınpeder ısmı nıye koymuyoruz sureklı aynı ısm ıle devam edıcek ılerde ogulda ogluna babasının ısmı derken kısır dongu
ve esımın yegenıne babasının ısmı verılmesını cok yadırgamıstım kayınpedrımın yanında ona o ısımle hıtap etmek cok ayıp gelmıstı..
esımın ısmıde aynı hıssı verır bana sahsen ...

Bebeğiniz artık 310 gr. civarında ve boyu yaklaşık 16 cm. Annelerin bir çoğu 17. ve 20. haftalar arasında bebeğinin hareketlerini hissedebiliyorlar. Bu hareketlerin hissedilmesiyle birlikte siz ve bebeğiniz arasında bir ömür sürecek duygusal bağ kurulmuş olur. Eğer çevrenizde doğum ile ilgili kurslar varsa kayıt olmanız için tam zamanı.

ımzamda dogum kursuna baslamamın tam zamanı dıyor ya cuma gunu kurs baslıyor ermişmi ne bu imza :)

selam canım beni de listeye ekler misin:)

sat 12 08, yaş 30, kızımız geliyorrrrrr, ismi yaren olacak allahın izniyle:)tahmini doğum tarihimiz 19 05
özel mesaj atamadım

kızlar özel mesaj hakkı olan biri benim de listeye eklenmemi sağlayabilir mi? Ben de yavrusumu listede görmek istiyorum ama kaç gündür bakıyom eklenmiyo bizim başımız kel mi(((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…