- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.481
canım cokkkkk geçmiş olsun, dikkat et kendıne demek kı bırden agır geldi, tansıyonun dustu bence de bır sure spora ara ver
cok gecmis olsun canim
kendine iyi bak son olur insallah yasadigin
bana da esim surekli telde soyluyor yalniz dolasma sakin diye
doktorum da oyle diyordu
ani tansiyon dusmeleri bayginlik durumlari hamilelikte olabilmesi mumkun seyler
ben de dolasiyorum yalniz ama korktum acikcasi babami almadan cikmiyim bir daha
bugun magazada kiyafetleri incelerken sanki kiyafetler elimin altindan kayar gibi oldu benim de
halsizlik gibi briseydi sanirim benim de
demekki yalniz gezmeyin banyo yapma demelerinin sebebi buymus insallah yasamazsin bir daha Allahtan esin yanindaymis.annelik boyle birsey iste kendinden once.cocugunu dusunmek.o an doktorlar.anlayamamis.bunu.Allah iyi doktorlarla karsilaatirsin insallah etkisinden hemen kurtulursun bebegin de iyiymis cok sukur
Günaydın canlar...
gülsevdam canımmm çok geçmiş olsun Allahtan eşin yanındaymış Allah esirgemiş korumuş...
günaydın kuzucukların şanslı anneleri... sabah sabah kabuslarla uyandım rüya görmek istemiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:18::18::18::18::18::18:
günaydın herkese...
geçmiş olsun cnm aynı şeyi bende yaşamıştım geçen hafta hatta burda paylaşmıştım
çok şükür bebekte ve benim kan değerlerimde de bişi çıkmamıştı ama
çok zor oluyo seni anlayabiliyorum benim o olay olduktan sonra bir haftadır da ara ara başım dönüyo yine
hemen oturuyorum doktorum o an tansiyonunun ölçülmesi gerek dedi ani düşüşler olabiliyomuş
tekrardan geçmiş olsun...inşallah birdaha yaşamayız böyle şeyler ..
çok geçmiş olsun canım, Allahtan eşin yanındaymış. İnşallah bir daha yaşamazsın böyle bir durumu
Günaydın arkadaşlar bugün sisili puslu bir hava var muğlada sabah işe gelirken zorlandık, inşallah günümüz güzel geçer.
Çok geçmiş olsun canım dikkatet kendine inşallah bir daha tekrarlamaz.
Çok geçmiş olsun cnm iyiki eşin yanındaymış, anlık bir tansiyon düşüklüğü olabilir. Bu aralar oradan oraya yordun kendini bence güzelce dinlen bakalım
Ben de hep kabus görüyorum arada uyanıp kendimi yatağımda ve eşimi yanımda görünce nasıl seviniyorum anlatamam.
Geçenlerde eşim rüyasında bebeğimizi görmüş onu anlatıyordu nasıl kıskandım anlatamam yaa ama bu haksızlık ben hep kabus görüyorum, o bebişimizi...Bir de ona soruyorum nasıldı kime benziyordu diye
canım çok geçmiş olsun şimdi gördüm yazını...ALLAH bi daha böyle korku yaşatmasın size...
günaydın kızlar, güzel anne adayları ve minik melekleri
gulsevdam çok geçmiş olsun canım, bu haftalarda tansiyon düşüklüğü çok oluyor o nedenle daha da dikkat etmeliyiz. benim tansiyonum hamilelik başından beri 8/5 düşük yani o nedenle hareketlerimi yavaşlatıyorum biraz.
sdrkyn sen de ne çeşit insanlarla uğraştın arkadaşım daha bi bu kadar daha var, bi çare bulmalısın kendine, üzme bebişkonu.
meli1 ben daha hareketlerini hissedemiyorum bile, tembel biraz sanırımyazdıklarına çok duygulandım ya, inşallah ben de hissederim, bi de kızma ama en çok babasının ağzını tekmelemesine güldüm
çok geçmiş olsun canım.
günaydın kızlar, güzel anne adayları ve minik melekleri
meli1 ben daha hareketlerini hissedemiyorum bile, tembel biraz sanırımyazdıklarına çok duygulandım ya, inşallah ben de hissederim, bi de kızma ama en çok babasının ağzını tekmelemesine güldüm
Aslında eşim de babamı hastaneye bırakayım seninle geleyim sonra babamın yanına geri dönerim dedi ama babasını götüreceği hastane bahçelievler'de benimki kavacık'ta yok dedim çok uzak gerek yok zaten yakın bir zamanda da ayrıntılı ultrasonumuz olacak herhalde ona gelir bir de eşim babasına çok düşkündür rahatsızlandığını duyunca çok üzülmüştü neyse bebişim iyi olsun da ben babasına anlatırım gördüklerimi
günaydın güzel anneler ve melekleri hepiniz iyisinizdir inşallah.
biz dün doktora gittik allaha şükür bi sıkıntı yok kıpır kıpırdı yavrum amuda kalkıyo bacaklarını çırpıyo bağdaş kuruyo neler yaptı ayaklarını kalcasını bacaklarını gösterdi eli hep yumruk eşimde bana benziyo ben gibi bacakları uzun diyo:) tabi cinsiyetini sorduk kız dedi biz güldük baktı doktor bende iddaya girdik eşim kız diyo ben erkek dedim o kazandı dedim sonra biraz daha baktı bacaklarının arasında kordon dolu erkekte olabilir dedi baktı baktı sanki erkek gibi şu görüntüde dedi ama ben o görüntüde hiç çıkıntı göremedim tam net 1 ay sonra belli olur dedi ne düşünsem bilemedim ben şimdi nasıl belli olmuyo anlamadım çok tecrübelide bi doktor ama çok hareketliydi işte böyle kızlar 1 ay daha merak içindeyim
mudurum nasılsa az zamanım kaldı dıye benı gozden cıkarmıs nefret ettıgım servıse vermek ıstemıs orada otursun dıye sef olmaz demıs o sırada odasında olan arkadasta kız daha yenı stres yuzunden rapor aldı bugun basladı ıse orada oturursa dogurur demıs sagolsun mudurumde kımın nerede oturacagına ben karar verırım demıs seytan dıyo gıt heyet raporu al evınde mıs gıbı otur o da personel sıkıntısı yasasın
canım benim üşenmemiş linkini bulup atmışsın..pembe çok hoş, yakasındaki fiyonk çok tatlı..ben de alıcam bendeeeçok teşekkür ederim tatlım
sağolun kızlar eşim olmasa ne yapardım bilemiyorum
uyurken elimi tutmus oyle uyudu sureklı uyanıp nasılsın dıye soruyor wcye enaz 3 kere kalkarım gece
her kalkısımda hemen bana bakıyo kuzum yaa Allah onları basımızdan eksık etmesın odunlar falan ama sevıyoruz bız onları onlarda bızı :)
esım duygularını bellı eden bırı degıl sadece oan bana gülelım dıye dıyorum :) dıyokı dusucegını bana demedın
hastaneye gıdene kadar bunu dedı durdu adam Allahım ya:) ama hep o an aklında kotu oluyor hemen sarılıp opuyo benı aklına dusmem gelınce
boyle ıcınde ıcınde yasar durur bırkere daha evde bı kaza atlatmıstım etkısı uzun bı sure surmustu onda
bugun asıya cagırmıstı aıle hekımım napıyım kızlar kan verdım dun o kolum agrıyor zatı haftayamı vurulsam 20. haftama bugun gırdım zati ..
randevun olsaydi daha rahat olurdu ama dersin karsidan ta buralara geldim:)) avrupa yakasinda bilinen bir hastane bide muhafazakar kesim de hep oraya gider cunku dikkat ediyorlar odada falan kafin dogum cok yogun gercekten annemde hep derdi orada dogum yaparsin diye ama kismet bakalim gecen yil ilk kez enfeksiyondan sefakoyde bir doktora gitmistim kadin nasil bagiriyor bana bacaklarini ac diye sonra nisaya gittim daha yumusakti kadinin tavri ben gittigimde sakindi ama 4 kez alttan muayene oldum oyle sirret bir doktor gormedim
siz havuzlu hana gidecegim deyince kiskaniyorum ben ailemi istanbulu ozledim hafta sonlari eminonune floryaya gitmeyi ozledim( annecigim de tek gitmez ki oralara gitse de ucakla.ne kadar.getirir ki bu arada kizlar ben dogumu ist.da yada burada yapacagim belli degil burda yapsam bile iki uc ay sonra istanbula geliriz sarachaneden aliriz diyoruz.bebek arabasini ama olur degil mi
gulsevdam olsaydi hemen sagliksiz derdi:))valla bende abartmadan yiyorum ama jelibon marsmellow falan haric tabi okulun etrafinda alacak yer olmayinca abur.cubura talim oluyoruz:)) koruyucular oldugu icin cok saglikli oldugunu soyleyemeyecegim ama insanin cani cekiyor iste
Eki Görüntüle 587316 Eki Görüntüle 587315 Eki Görüntüle 587313 Eki Görüntüle 587314
Kızlar oğluşumun yeni kıyafetleri çok özendim bugün gidip aldım.
Alt-üst takımı -30 tl
zıbını-5 tl
ayakkabıları-15 tl
çorapları -7.5 tl
Tabi bunların size verdiği mutluluk paha biçilemez.Allah giydirmeyide nasip eder inşallah hepimize.
ayy çok romantik, nasıl da korkmuş..rabbim mutluluğunuzu hiç bozmasın canım, hep böyle el ele diz dize olun inşallah....benim de eşim hamile olduğumdan beri gece wc ye kalktığımda az uzun kalıyım hemen seslenir iyimisin diye sürekli takipte..sabahları da boşver yorgunsan işe gitme istersen bırak kendine eziyet etme der..öyle alıştımki bu hamile ilgisine insan korkuyor doğumdan sonra birden bütün ilgi kesilirse diye, bunalıma girmeyiz umarım..inşallah bu ilgiler hiç bitmez doğumdan sonra da hepimizin mutlu huzurlu sıcacık bi evlilğimiz olur..amin..
cok sagolun kızlar
sporu 2 hafta belkı gectı uzerınden yapmamıstım dun yaptım kı
dun hep evde yattım sonrası 7 km yuruyus kosmadıgım ıcın bana etkı etmıyor gunde 15 km kosmaya alısmıstım
ondan oldugnu sanmyorum cunku aksam yada sabah bısey yoktu
ve spor oncesı ya pekmez ya kuru meyvelerden yaptıgım kokteyl var kavanozda kasık la yıyıp oyle sporu yapıyprum
enerjı olsun dıye .. esım yanımda olmasa ne yapardım sadece o an onun sesını duydum benı tutmasa nasıl duserdım dusunemıyorum
suan uzerıme tıtrıyor o benım derdımde ben evladımızın ona bısey oldu nıye nasıl korktum agladım hastanede cenaze vardı bıde o olaya tanık ol
Allahım dusmanıma bıle yasatmasınnazarlık bıseyım yok ama gunah almıyım kem göz bırılerınden olabılır gozlerınden korktugum kısıler var
kendıme geleyım bıraz kuran okucam kı yolda bıle tesbıh cekıyordum elımde zıkırmatık oyle hastaneye gıttım
yavrumu gordum ya hareketlı hep basını gosterdı bıze yan dönmüş doktor gıcık bırıydı onlara kalsa ultrasona gırmeme gerek yoktu
bu yuzden ne kılosu ne boyu ne cınsıyet hıc bısey demedı sadece kalp atısını ıdnletıp tam haftasında suyu herseyı yerınde dedı
ay bugun gecsın gıtsın bıranonce hala ınanamıyorum neler gecırdım neler yasadım hıc bızaman kendımden gectıgımı hatırlamıyorum
benim bahsettigim bir agri vardi ya
midenin sol tarafinda
ordaki agri devam ediyor
kas tutulmasi gibi gecmek bilmeyen birsey
orda ne olabilir
bizim plasentayla alakli bir durum olabilir mi acaba yoksa orda alakasi yok mu?
yataktan kalkaren zorlaniyorum karnimi kaldirirken mekik cekerken tutulur ya oyle bir agri var orda gecmiyor bugun 3. gun
bebisim tekmeliyor o yuzden rahat nefes aliyorum ama kafayi da takiyorum
vajinam da kasiliyor orda sanki rahim oynuyor yerinden gibi hisler oluyor
amma sikayet ettim de bu midenin yanindaki aciyi anlayamiyorum:44:
saglik ocagina gitsem kalp atislairni dinletseler yaparlar mi acaba
daha kaydim da yok misafir olarak bir dineltseler rahatlardim
kararsiz kaldim
kızlaaaaaaar dün sabahtan beri oğlum hiç durmuyo kıpır kıpır fıkır fıkırnasıl sert tekmeler yiyorum ya gece yattım karnımı açtım resmen vuruşlarını göbeğimde gördüm ilk kez oldu böyle şeyler çook çook mutluyum inşallah hareketleri hissedemeyen anneler tez zamanda bu zevkin tadına varırlar eşimde şaştı göbeğim oğluşumun hareketlerinden titriyodu ahh sağlıkla kucağımıza alalımm nasıl ısırıcam o tekme atan bacaklarııı
geçmiş olsun canım bende senden haber bekliyodum naptınız hello babyde işe yarar bişiler bulabildinizmi diye demek gidememişiniz
every cim kızım kendini rahat bırak biraz artık ya yok o ağrı ne bu ağrı ne kendi kendini yiyip duruyosun
tekmeleri hissediyomuşun ne gerek var kafanı karıştırma gitsen kalp atışını dinlesen nolucak çok vesvese yapıyosun sen bak aklına böle bişiler geldiğinde euzubillahimineşşeytanirracim çek birazcık nasıl rahatlarsın inşallah çok takıyosun çünkü senhaklısın eşinden de ayrılmak seni biraz fazla hassaslaştırmış olabilir ama tevekkül ol bu kadar takma kafayı inşallah
geçmiş olsun canım bende senden haber bekliyodum naptınız hello babyde işe yarar bişiler bulabildinizmi diye demek gidememişiniz
kızlaaaaaaar dün sabahtan beri oğlum hiç durmuyo kıpır kıpır fıkır fıkırnasıl sert tekmeler yiyorum ya gece yattım karnımı açtım resmen vuruşlarını göbeğimde gördüm ilk kez oldu böyle şeyler çook çook mutluyum inşallah hareketleri hissedemeyen anneler tez zamanda bu zevkin tadına varırlar eşimde şaştı göbeğim oğluşumun hareketlerinden titriyodu ahh sağlıkla kucağımıza alalımm nasıl ısırıcam o tekme atan bacaklarııı
kizlar
oglusun ikinci ismini babasinin ismi yapsam olur mu>
ne dusunuyorsunuz bu konuda
selam canım beni de listeye ekler misin:)
sat 12 08, yaş 30, kızımız geliyorrrrrr, ismi yaren olacak allahın izniyle:)tahmini doğum tarihimiz 19 05
özel mesaj atamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?