2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar;
geçen hafta dra gitmiştim,buraya yazmaya fırsatım olmadı,kızıma bir erkek kardeş geliyor,
geçen ptesi 16+4 tük,şuan 17+6'yız,
kızım sezeryan doğumla doğmuştu,ssvd(sezeryan sonrası vajinal doğum) düşünüyorum,drum da olumlu konuştu,
sonraki aylarda bebeğin duruşuna göre karar verecez inş.

bütün annelere selamlar. çok uzun süredir yoğun çalışıyorum takip edemedim. siteyi.özlemişim. en son bulantılarla boğuşurken giriyordum. çok şükür atlattık o berbat günleri. oğluşum olucak. kayınvalidem hiç memnun değil bu durumdan gerçi. hala bir umut kızdır belki deyip duruyor. ama çok da takmıyorum onu beklesin artık o. umarım herkes sağlıklıdır. benim tek sıkıntım kasık ağrılarım. bebiş yan yatıp kasıklara vuruyormuş.bir kaç hafta önce ayakta bile duramıyordum çok şükür azaldı iyice. bebek arabasını da aldık kuşumun dün. kanzın modellerini tavsiye ederim. kalitesi çok iyi ve fiyatlarda gayet uygun. internette araştırıyorum bazı şeyleri. çok daha fazla çeşit var. küçük yerde oturunca böyle maalesef. bi kaç site takip ediyorum ama önerebileceğiniz güvenilir alışveriş siteleri varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

hayırlı olsun canım ıkı duyguyuda tadıyorsun ne guzel darısı basımıza:)
ssvd hangı doktoru dusunuyorsun bu konuda uzman cok az
ve benım doktorum dahıl ıstanbulda 2 kısı var sadece bunu yapan

benimde kızım olacak yaren ismini düşünüyordum :)

:) Yaren ismi güzeldir. Ben 3 yıllık evliyim flört dönemimizde belirlemiştik. Eşimle ikimizin ismine soyismimize uyması ve anlamı güzel geliyor bize. Hayırlı evlat olsunlar inşallah... sen nerde oturuyosun canım istanbul mu?

Ahhh canım normallde calısmayı cok sevıyorum ama sınır stres benı mahvedıyor sakın olmaya calısıyorum ıns 1 ay daha ıdare ederım
kizlar
oglusun ikinci ismini babasinin ismi yapsam olur mu>
ne dusunuyorsunuz bu konuda
Bende babamızın ısmını koyacaktım d akabul eden olmadı

küçükköy Asya Dr. Hakan Seven,İstanbuldaki ssvd yapan drların listesi ben de var kopyalayayım.

DOKTOR LİSTESİ – İSTANBUL

DR. DİLEK YAĞMUR ( ISTANBUL)
MUAYENEHANE ADRESİ VE TELEFONU: cumhuriyet cad. haşacı raif sk. gülgün

apt. no:27 d:17 bağlarbaşı spor salonu karşısı bağlarbaşı

0216 391 77 22

0532 271 42 12

DR. KUBRA TAMAN .
212-219 95 59 in Nisantasi ( ISTANBUL)

Op.Dr.LALEHAN KUTLAY (ISTANBUL )
Acıbadem cad. Zeamet sok No 3/2

Acıbadem – Kadıköy

Randevu ve bilgi almak için

216 54 54 678

Op.Dr.HAKAN ÇOKER
LCCE(Lamaze Certified Childbirth Educator)---HypnoBirthing®Practitioner

hakancoker@dogaldogum.com

Doğaldogum.com

İstanbul Doğum Akademisi

Doğal Doğuma Destek ve Hazırlık Grubu:

dogaldogum2008 : Doal Douma Destek ve Hazrlk Grubu

İstanbul Doğum Akademisi:

Valikonağı Cad. Sezai Selek Sok. Nevide Apt. No:22/4 Nişantaşı-İSTANBUL Tel: 02122405935

SARE DAVUTOGLU ( ISTANBUL )
0212 441 47 01

adnan kahveci blv. köşk apt.

no62/2 ist/bahçelievler yayla

ADEM SAĞ(İSTANBUL TUZLA )

ÖZEL GİSBİR HASTANESİ

Evliya Çelebi Mah. Sahil Yolu No:2 34944 Tuzla/İstanbul

Telefon: 0 (216) 581 42 00 (pbx)Faks: 0 (216) 581 43 45 - 43 49

TÜRKAN MUTAFOĞLU ( ISTANBUL )
Adres : Merkez Mahallesi Marmara Caddesi Erenler İş Merkezi 20/2 Kat:1 Avcılar/İstanbul

Tel:212-5939380

OP.DR.HAKAN SEVEN -ASYA HOSPITAL ( ISTANBUL)
Adres : Yeni Mah.537 Sok.No :5 Küçükköy/Gaziosmanpaşa/İSTANBUL

Santral Telefon : 0. 212. 537 16 16

Faks : 0. 212. 537 07 67

DR.YILMAZ GUZEL (ISTANBUL)
Okmeydanı SSK Kadın Dogum uzmanı

AYŞE DUMAN ( ISTANBUL)
Doğal Doğum Kliniği - Gebelik Takibi, Doğal Doğum, Hipnozla Ağrısız Doğum, Hamile Eğitimi, Cinsel Sağlık, Vajinismus, Tüp Bebek, Endoskopik Cerrahi

http://www.ana-dolu.com/Adres: Bağcılar Caddesi, Ekşioğlu Özyener Detay Sitesi, A Blok D:6Bulgurlu / Üsküdar / İstanbulTelefon: 0216 344 13 99GSM: 0541 857 85 94

OP.DR.M.ALİ SERKAN ÖZKUL (İSTANBUL)
BATI BAHAT HOSPİTAL Atatürk mah. İkitelli Cad. No:135 Halkalı /İstanbul

Tel : 0 212 471 33 0

Op.Dr GÜLNİHAL BÜLBÜL(İSTANBUL)
Öze mauayenehane: Acıbadem cad.144/3.Acıbadem.

tel.0216 4284242

054223898

OP. DR. ŞULE SELMAN (İSTANBUL)
Medikal Park Fatih

Özel muayenehane: Yavuz Selim Cd. No: 34 D:1 Fatih/İstanbul

Telefon: (532) 431 85 05

OP. DR. MELTEM GELİNCİK (İSTANBUL)
Özel Fati Hastanesi Fatih/İstanbul

Op.DR. NURDAN ŞAHİN YÜCEL ( İSTANBUL -BEYKOZ)

NOT : 2 seze. sonrası normal doğum da yaptırıyor

0532 286 03 98

* DR. MEDET YILMAZ (İSTANBUL )

PENDİK REMEDY HOSPİTAL

* DR AYŞE KARAHASANOĞLU (İSTANBUL )

ben batmanda oturuyorum canım bende hamile kalmadan önce rüyamda bir kız gördüm havin yaren 'di ismi o zaman eşime söyledm yareni pek beğenmedi ama havini çok istiyor :)
bende yeni evliyim

liste çoğalmıs cok sevındım ya normalde ozel doktorlar hep sezeryancı
hatta bugune kadar 10 bın doguma gırmıs bı doktor ssvd hıkaye dıyıp benı cok kızdırmıstı

canım hangi siteden kanzın hangi modelini aldın?

bir de pier cardinin arabaları nasıl bi fikriniz var mı ????

canım ne güzel onaylamış doktorum..benim de aynı durum...doktorum 2.si kesinlikle sezeryam dedi..kızın kaç yaşında?

merabalar annecikler bende uzun süredir takip edemiyorum forumu umarım bütün anneciklerle bebişleri çok iyidir. yeni arkadaşlar da katılmışlar hoşgelmişler :) bi sorum olucak size kan ilacı kullanan varmı? doktorum bana ferro sanol verdi. geçen akşam ilk kez içtim ve bütün gece lavabodan çıkamadım beni mahvetti ishal yaptı çok kötü. ertesi gün hastaneye gittim serum verdi kan idrar tahlili falan yaptı doktor. şuan iyiyim iki gündür patates pirinç muz tüketiyorum çünkü :) birde idrar tahlilinde biraz enfeksiyon çıktı onun için de antibiyotik verdi. bağırsaklarımı iyice bozmasın diye başlamadım ama yarın falan başlarım heralde. varmı antibiyotik kullanan bu yüzden?

cnm ben ferrum fort kullanıyorum 2. kutuya başladım geçen hafta ama hiçbir problem yaşamadım şimdiye kadar
gerçi bünye meselesi sende ters etki yapmış olabilir

cok gecmıs olsun canım bebısler dogana kadar bıze rahat yüzü yok hoş dogduklarındada bakımı derken ömür gidiyor onlarla:)

hangı arabayı aldın kraftın bende Kraft 3013 Atlanta Çift Yönlü Bebek Arabasını dusunuyorum sadece bıraz agır geldı
daha hafıf arastırıyorum

gecmıs olsun canım enfeksıyon durumunu yasıyan arkadaslar vardı burda yazını gorunce yazarlar onlarada doktor ılac vermıstı

canim fikirleriniz cok onemli
agzina saglik yorum yapin ben daha iyi anliyim
normalde ikinci ismi kullanmiycaz zaten
ilk ismi mete onu kullanicaz
ikinci isim illa istedigi icin esim de ben de senin ismin olsun dedim
kullanilmaz da kararsiz kaldim tabi
cevredekiler sicak bakmaz diye dusunuyorum ben de aileme desem yok derler

bende kullandım idrar tehlilimde enfeksiyon çıkmıştı normalda antibiyotik kullanma taraftarı değilim kolay kolay kullanmam ama bu sefer mecbur kaldım kullandım çok fena ishal yyaptı bir hafta geçmedi ama ilac bittiği gibi kesildi enfeksiyonda geçti geçmiş olsun canım

merhaba annecikler dersim bos zor girdim internete cekmiyor yarin doktora gidecegiz bebisimin cinsiyetini tahmin etmek isteyen var mi?:))

selamlar hamişler oku oku sayfalar bitmedi valla ....
ben galiba bugün oğluşumu hissetmeye başladım. biri beni dürtüp dürtüp kaçıyor sanki :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…