- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.501
kızlar özel mesaj hakkı olan biri benim de listeye eklenmemi sağlayabilir mi? Ben de yavrusumu listede görmek istiyorum ama kaç gündür bakıyom eklenmiyo bizim başımız kel mi(((((((
kızlar özel mesaj hakkı olan biri benim de listeye eklenmemi sağlayabilir mi? Ben de yavrusumu listede görmek istiyorum ama kaç gündür bakıyom eklenmiyo bizim başımız kel mi(((((((
ilk bebeğim olacak bu bilgiyi de ekliyim
merhaba kızlar;
geçen hafta dra gitmiştim,buraya yazmaya fırsatım olmadı,kızıma bir erkek kardeş geliyor,
geçen ptesi 16+4 tük,şuan 17+6'yız,
kızım sezeryan doğumla doğmuştu,ssvd(sezeryan sonrası vajinal doğum) düşünüyorum,drum da olumlu konuştu,
sonraki aylarda bebeğin duruşuna göre karar verecez inş.
benimde kızım olacak yaren ismini düşünüyordum :)
Ahhh canım normallde calısmayı cok sevıyorum ama sınır stres benı mahvedıyor sakın olmaya calısıyorum ıns 1 ay daha ıdare ederımgünaydın kızlar, güzel anne adayları ve minik melekleri
gulsevdam çok geçmiş olsun canım, bu haftalarda tansiyon düşüklüğü çok oluyor o nedenle daha da dikkat etmeliyiz. benim tansiyonum hamilelik başından beri 8/5 düşük yani o nedenle hareketlerimi yavaşlatıyorum biraz.
sdrkyn sen de ne çeşit insanlarla uğraştın arkadaşım daha bi bu kadar daha var, bi çare bulmalısın kendine, üzme bebişkonu.
meli1 ben daha hareketlerini hissedemiyorum bile, tembel biraz sanırımyazdıklarına çok duygulandım ya, inşallah ben de hissederim, bi de kızma ama en çok babasının ağzını tekmelemesine güldüm
Bende babamızın ısmını koyacaktım d akabul eden olmadıkizlar
oglusun ikinci ismini babasinin ismi yapsam olur mu>
ne dusunuyorsunuz bu konuda
:) Yaren ismi güzeldir. Ben 3 yıllık evliyim flört dönemimizde belirlemiştik. Eşimle ikimizin ismine soyismimize uyması ve anlamı güzel geliyor bize. Hayırlı evlat olsunlar inşallah... sen nerde oturuyosun canım istanbul mu?
küçükköy Asya Dr. Hakan Seven,İstanbuldaki ssvd yapan drların listesi ben de var kopyalayayım.
DOKTOR LİSTESİ – İSTANBUL
DR. DİLEK YAĞMUR ( ISTANBUL)
MUAYENEHANE ADRESİ VE TELEFONU: cumhuriyet cad. haşacı raif sk. gülgün
apt. no:27 d:17 bağlarbaşı spor salonu karşısı bağlarbaşı
0216 391 77 22
0532 271 42 12
DR. KUBRA TAMAN .
212-219 95 59 in Nisantasi ( ISTANBUL)
Op.Dr.LALEHAN KUTLAY (ISTANBUL )
Acıbadem cad. Zeamet sok No 3/2
Acıbadem – Kadıköy
Randevu ve bilgi almak için
216 54 54 678
Op.Dr.HAKAN ÇOKER
LCCE(Lamaze Certified Childbirth Educator)---HypnoBirthing®Practitioner
hakancoker@dogaldogum.com
Doğaldogum.com
İstanbul Doğum Akademisi
Doğal Doğuma Destek ve Hazırlık Grubu:
dogaldogum2008 : Doal Douma Destek ve Hazrlk Grubu
İstanbul Doğum Akademisi:
Valikonağı Cad. Sezai Selek Sok. Nevide Apt. No:22/4 Nişantaşı-İSTANBUL Tel: 02122405935
SARE DAVUTOGLU ( ISTANBUL )
0212 441 47 01
adnan kahveci blv. köşk apt.
no62/2 ist/bahçelievler yayla
ADEM SAĞ(İSTANBUL TUZLA )
ÖZEL GİSBİR HASTANESİ
Evliya Çelebi Mah. Sahil Yolu No:2 34944 Tuzla/İstanbul
Telefon: 0 (216) 581 42 00 (pbx)Faks: 0 (216) 581 43 45 - 43 49
TÜRKAN MUTAFOĞLU ( ISTANBUL )
Adres : Merkez Mahallesi Marmara Caddesi Erenler İş Merkezi 20/2 Kat:1 Avcılar/İstanbul
Tel:212-5939380
OP.DR.HAKAN SEVEN -ASYA HOSPITAL ( ISTANBUL)
Adres : Yeni Mah.537 Sok.No :5 Küçükköy/Gaziosmanpaşa/İSTANBUL
Santral Telefon : 0. 212. 537 16 16
Faks : 0. 212. 537 07 67
DR.YILMAZ GUZEL (ISTANBUL)
Okmeydanı SSK Kadın Dogum uzmanı
AYŞE DUMAN ( ISTANBUL)
Doğal Doğum Kliniği - Gebelik Takibi, Doğal Doğum, Hipnozla Ağrısız Doğum, Hamile Eğitimi, Cinsel Sağlık, Vajinismus, Tüp Bebek, Endoskopik Cerrahi
http://www.ana-dolu.com/Adres: Bağcılar Caddesi, Ekşioğlu Özyener Detay Sitesi, A Blok D:6Bulgurlu / Üsküdar / İstanbulTelefon: 0216 344 13 99GSM: 0541 857 85 94
OP.DR.M.ALİ SERKAN ÖZKUL (İSTANBUL)
BATI BAHAT HOSPİTAL Atatürk mah. İkitelli Cad. No:135 Halkalı /İstanbul
Tel : 0 212 471 33 0
Op.Dr GÜLNİHAL BÜLBÜL(İSTANBUL)
Öze mauayenehane: Acıbadem cad.144/3.Acıbadem.
tel.0216 4284242
054223898
OP. DR. ŞULE SELMAN (İSTANBUL)
Medikal Park Fatih
Özel muayenehane: Yavuz Selim Cd. No: 34 D:1 Fatih/İstanbul
Telefon: (532) 431 85 05
OP. DR. MELTEM GELİNCİK (İSTANBUL)
Özel Fati Hastanesi Fatih/İstanbul
Op.DR. NURDAN ŞAHİN YÜCEL ( İSTANBUL -BEYKOZ)
NOT : 2 seze. sonrası normal doğum da yaptırıyor
0532 286 03 98
* DR. MEDET YILMAZ (İSTANBUL )
PENDİK REMEDY HOSPİTAL
* DR AYŞE KARAHASANOĞLU (İSTANBUL )
bütün annelere selamlar. çok uzun süredir yoğun çalışıyorum takip edemedim. siteyi.özlemişim. en son bulantılarla boğuşurken giriyordum. çok şükür atlattık o berbat günleri. oğluşum olucak. kayınvalidem hiç memnun değil bu durumdan gerçi. hala bir umut kızdır belki deyip duruyor. ama çok da takmıyorum onu beklesin artık o. umarım herkes sağlıklıdır. benim tek sıkıntım kasık ağrılarım. bebiş yan yatıp kasıklara vuruyormuş.bir kaç hafta önce ayakta bile duramıyordum çok şükür azaldı iyice. bebek arabasını da aldık kuşumun dün. kanzın modellerini tavsiye ederim. kalitesi çok iyi ve fiyatlarda gayet uygun. internette araştırıyorum bazı şeyleri. çok daha fazla çeşit var. küçük yerde oturunca böyle maalesef. bi kaç site takip ediyorum ama önerebileceğiniz güvenilir alışveriş siteleri varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
merhaba kızlar;
geçen hafta dra gitmiştim,buraya yazmaya fırsatım olmadı,kızıma bir erkek kardeş geliyor,
geçen ptesi 16+4 tük,şuan 17+6'yız,
kızım sezeryan doğumla doğmuştu,ssvd(sezeryan sonrası vajinal doğum) düşünüyorum,drum da olumlu konuştu,
sonraki aylarda bebeğin duruşuna göre karar verecez inş.
merabalar annecikler bende uzun süredir takip edemiyorum forumu umarım bütün anneciklerle bebişleri çok iyidir. yeni arkadaşlar da katılmışlar hoşgelmişler :) bi sorum olucak size kan ilacı kullanan varmı? doktorum bana ferro sanol verdi. geçen akşam ilk kez içtim ve bütün gece lavabodan çıkamadım beni mahvetti ishal yaptı çok kötü. ertesi gün hastaneye gittim serum verdi kan idrar tahlili falan yaptı doktor. şuan iyiyim iki gündür patates pirinç muz tüketiyorum çünkü :) birde idrar tahlilinde biraz enfeksiyon çıktı onun için de antibiyotik verdi. bağırsaklarımı iyice bozmasın diye başlamadım ama yarın falan başlarım heralde. varmı antibiyotik kullanan bu yüzden?
bütün annelere selamlar. çok uzun süredir yoğun çalışıyorum takip edemedim. siteyi.özlemişim. en son bulantılarla boğuşurken giriyordum. çok şükür atlattık o berbat günleri. oğluşum olucak. kayınvalidem hiç memnun değil bu durumdan gerçi. hala bir umut kızdır belki deyip duruyor. ama çok da takmıyorum onu beklesin artık o. umarım herkes sağlıklıdır. benim tek sıkıntım kasık ağrılarım. bebiş yan yatıp kasıklara vuruyormuş.bir kaç hafta önce ayakta bile duramıyordum çok şükür azaldı iyice. bebek arabasını da aldık kuşumun dün. kanzın modellerini tavsiye ederim. kalitesi çok iyi ve fiyatlarda gayet uygun. internette araştırıyorum bazı şeyleri. çok daha fazla çeşit var. küçük yerde oturunca böyle maalesef. bi kaç site takip ediyorum ama önerebileceğiniz güvenilir alışveriş siteleri varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
gecmıs olsun canım enfeksıyon durumunu yasıyan arkadaslar vardı burda yazını gorunce yazarlar onlarada doktor ılac vermıstımerabalar annecikler bende uzun süredir takip edemiyorum forumu umarım bütün anneciklerle bebişleri çok iyidir. yeni arkadaşlar da katılmışlar hoşgelmişler :) bi sorum olucak size kan ilacı kullanan varmı? doktorum bana ferro sanol verdi. geçen akşam ilk kez içtim ve bütün gece lavabodan çıkamadım beni mahvetti ishal yaptı çok kötü. ertesi gün hastaneye gittim serum verdi kan idrar tahlili falan yaptı doktor. şuan iyiyim iki gündür patates pirinç muz tüketiyorum çünkü :) birde idrar tahlilinde biraz enfeksiyon çıktı onun için de antibiyotik verdi. bağırsaklarımı iyice bozmasın diye başlamadım ama yarın falan başlarım heralde. varmı antibiyotik kullanan bu yüzden?
canim fikirleriniz cok onemlihastane ıle arasında 1 durak vardı canım hastane cıkısı ayak ustu ugradım
ama sonuc husran yuzde 80 ındırım goremedım malesef sadece 250 tl ustu alsıverıslerde 100 tl alısverıs verıyorlar
fıyatlar dısardakılerle aynı park besık benm ıstedıgm ebatta bulamadım cunku fazla bısey kalmamıstı
bebek arabasıda bı tane begendım kraftın ondada renk secenegı ıkı kalmıs kıayfetlere cıkarken oylesıne baktım pahalı bana gore
nasılsa havuzlu handa daha uyguna bulurum yanı ozetle bos yere gıtmısım ..
oy ne guzel bı duygu dımı :)
masallah dıyeyım :)
bende gobegı acıp tekmesını gormek ıtıyorum ama ben acana kadar tekmeyı atıp kacıyor velet:)
baba ısmını koymaya ben pek hos bakmıyorum canım esımın ısmı dırek ogula
hem aynı ısım olmalarının verıcegı ılerde dezavantaj hem babasının ısmı ne bılım saygısızlık gıbı gelıyor bana
tabı bu benım dusuncem koymak ısteyene bısey dıyemem
ama kayınpeder ısmı nıye koymuyoruz sureklı aynı ısm ıle devam edıcek ılerde ogulda ogluna babasının ısmı derken kısır dongu
ve esımın yegenıne babasının ısmı verılmesını cok yadırgamıstım kayınpedrımın yanında ona o ısımle hıtap etmek cok ayıp gelmıstı..
esımın ısmıde aynı hıssı verır bana sahsen ...
merabalar annecikler bende uzun süredir takip edemiyorum forumu umarım bütün anneciklerle bebişleri çok iyidir. yeni arkadaşlar da katılmışlar hoşgelmişler :) bi sorum olucak size kan ilacı kullanan varmı? doktorum bana ferro sanol verdi. geçen akşam ilk kez içtim ve bütün gece lavabodan çıkamadım beni mahvetti ishal yaptı çok kötü. ertesi gün hastaneye gittim serum verdi kan idrar tahlili falan yaptı doktor. şuan iyiyim iki gündür patates pirinç muz tüketiyorum çünkü :) birde idrar tahlilinde biraz enfeksiyon çıktı onun için de antibiyotik verdi. bağırsaklarımı iyice bozmasın diye başlamadım ama yarın falan başlarım heralde. varmı antibiyotik kullanan bu yüzden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?