- 25 Eylül 2012
- 112
- 0
- 46
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.521
merhaba annecikler dersim bos zor girdim internete cekmiyoryarin doktora gidecegiz bebisimin cinsiyetini tahmin etmek isteyen var mi?:))
selamlar hamişler oku oku sayfalar bitmedi valla ....
ben galiba bugün oğluşumu hissetmeye başladım. biri beni dürtüp dürtüp kaçıyor sanki :)))))
ben batmanda oturuyorum canım bende hamile kalmadan önce rüyamda bir kız gördüm havin yaren 'di ismi o zaman eşime söyledm yareni pek beğenmedi ama havini çok istiyor :)
bende yeni evliyim
merhaba yarin batmana gidecegim hamile kiyafeti alabilecegim yer soyleyebilir misin bana kazak ve uzun etek
merhaba yarin batmana gidecegim hamile kiyafeti alabilecegim yer soyleyebilir misin bana kazak ve uzun etek
aaa ben de batman dayım..hawi-n sen batmanlı mısın?
hayır evliyim batmanda yaşıyoruz eşim batmanlı sayılır sen batmanlımısın
evet cnm.batmanlıyım
ay canım ne kadar güzel sanırım kızlarla erkekler farkediyo, bizimki kız bende içimde hareketleri hissediyorum ama hem görünen bişey hem de hissedilen eşim elini koyuyor hiç hissedilmiyor :) şimdilik sadece bana özel seğirme gibi arada olan bişeyler işte:) Allah bizlere de nasip etsin...
oy ne guzel bı duygu dımı :)
masallah dıyeyım :)
bende gobegı acıp tekmesını gormek ıtıyorum ama ben acana kadar tekmeyı atıp kacıyor velet:)
merabalar annecikler bende uzun süredir takip edemiyorum forumu umarım bütün anneciklerle bebişleri çok iyidir. yeni arkadaşlar da katılmışlar hoşgelmişler :) bi sorum olucak size kan ilacı kullanan varmı? doktorum bana ferro sanol verdi. geçen akşam ilk kez içtim ve bütün gece lavabodan çıkamadım beni mahvetti ishal yaptı çok kötü. ertesi gün hastaneye gittim serum verdi kan idrar tahlili falan yaptı doktor. şuan iyiyim iki gündür patates pirinç muz tüketiyorum çünkü :) birde idrar tahlilinde biraz enfeksiyon çıktı onun için de antibiyotik verdi. bağırsaklarımı iyice bozmasın diye başlamadım ama yarın falan başlarım heralde. varmı antibiyotik kullanan bu yüzden?
kizlar birsey sorucam
utanarak
simdi yavas yavas zaman ilerliyor ve artik genotal bolge temizligi konusunda dusunuyorum
agdaya gitmek istiyorum buyuk kolaylik ama mikrop kapmaktan cok korkuyorum cunku bulundugum yerde hijyenik degiller, milletin oturdugu havlu uzerine oturuyorsun ustune agda eski agda mi yeni mi belli degil, icim rahat degil kuafore gitme secenegini eledim ben
kendim de evde yapamam
ameliyat eldivenine baslasam, ama yavas yavas her gun azar azarbir haftada anca biter zaten. her cekmede acayip aciyor canim kasilir sorun olur mu acaba? tek tek ugrasmak daha fazla aci veriyor sonucta ama ilk etapta boyle olur sonra azaliyor iyice zaten de, simdi o aci yuzunden sakinca olur mu
merkezde mı oturuyorsun cnm sen bide hangi doktora gidiyorsun
merhaba annecikler dersim bos zor girdim internete cekmiyoryarin doktora gidecegiz bebisimin cinsiyetini tahmin etmek isteyen var mi?:))
ben yaşamda ercan beye gidiyorum memnun musun
canım valla hala içime sinmiyor,ama bulamadım kafama göre bir doktor,,ayak alışkanlığı diyelim..sen memnun musun?ben hala iyi bir doktor arıyorum
canım valla hala içime sinmiyor,ama bulamadım kafama göre bir doktor,,ayak alışkanlığı diyelim..sen memnun musun?ben hala iyi bir doktor arıyorum
canım ben hemşireyim bütün hastanelerde çalıştm batmandaki inan ki yok benimde içime sinmiyor ama ercan beyden suan memnunum en iyisi kemal çoşkun tabi ki batmanda istersen onada bi git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?