2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ben batmanda oturuyorum canım bende hamile kalmadan önce rüyamda bir kız gördüm havin yaren 'di ismi o zaman eşime söyledm yareni pek beğenmedi ama havini çok istiyor :)
bende yeni evliyim

merhaba yarin batmana gidecegim hamile kiyafeti alabilecegim yer soyleyebilir misin bana kazak ve uzun etek

merhaba yarin batmana gidecegim hamile kiyafeti alabilecegim yer soyleyebilir misin bana kazak ve uzun etek

lcwaikiki den alıyorum ben o kadar gezdim sadece bir magza gördüm hamile kıyafeti satan ama benim tarzım değil çok eski modeller satıyorlar yani onları giyeceğini sanmıyorum waikiki ye bak bu arada nerde oturuyorsun?

merhaba hanımlarrr en son pazartesı guunuu uğramıştım yanınızaaa
ogunde iş telaşı ve hastaneye gıtme heycanım vardııı
neyseee gittik bekledik bekledikk çok bekledik doktorumuzun operasyonu ve sezaryanı varmıs bekledıkte bekledık
çok sıkıcıydı ama ucunda kızımı görmek vardı sabrettım.
ayrıntılı ultrasyonda baktı doktorum herseyın yolunda oldugunu temiz kalpli bir kızımız oldugunu söyledii
masallahhh.
normalde radyolojı bolumunde bakılıyormus ama bız beklemekten onu kacırdıgımız ıcın o baktı olcumlerıne baktı gelısımıne damarlarını kalbını ınceledı beynınıı omurgasından damarlarına kadar ınanılmazdıııı:26:
hersey ıyı gıdıyor dedı cok sukur ama radyolojıyede gıt bi baksınlar dedi
öyle yanı birde uzmanına yönlendırdı benı 5 tl ücret karsılıgında
ama doktor yok bende yarın yada ertesı gun gıdıcem ınsallah.
aslında doktorumun söyledıklerı yettı banadaa ısteee yaptr dedıgı ıcın gerı tamam dedım
bizimmm kız harekett konusunda sınır aşmış durumdaaa anası gibi kıpır kıpır olucagı kesın ama korkarım sollıcakkk
cunkıı oyle bir poz vermiştiki anlatamamm elleri ayaklarııı kafasına kalkmış vazıyetteydııı
bu kesın sporcu olucak artık kıme cektıyse dedı bende annesınee cekmıstır dedım
sanırımmm doguncaa cok kosucaz peşinden tekmelerındende kıpır kıpır bişi oldugunu anlıyorum zaten..
25.haftada şeker yüklememiz var onu yapıcaz dedi.
4 hafta sonra ona gidicem inşallah.
birrr ara çok komıktııı yaaaaaa bizimkiii kıpır kıpır poz vermıyor dr ölçüm yapıcak sızdeee goruntu verelımmm dedı veee hanfendıyı rahatsız edelım dıyıppp şölee bir usg cıhazylaa karnıma ıttırı verdııı hadı bakalımm poz ver anneyle babaya onu bıuraz rahatsız edelım dedı ve karnımı dürttüüüü
iştee böyleee güzel bigün son bulduuuu ve yogun gunler ardından aranıza dönüp içimizii dökebildik sizlereee

oy ne guzel bı duygu dımı :)
masallah dıyeyım :)
bende gobegı acıp tekmesını gormek ıtıyorum ama ben acana kadar tekmeyı atıp kacıyor velet:)

inşallah tez zamanda tekmeleri hissedersiniz güzel annecikler, bebiişim tekme atınca nerde olursam olayım aptal 1 gülücük konuyo yüzüme işyerinde ya da dışarda millet bakıyo deli diyolardır kesin ama napimm çok hoşuma gidiyo

kizlar birsey sorucam
utanarak
simdi yavas yavas zaman ilerliyor ve artik genotal bolge temizligi konusunda dusunuyorum
agdaya gitmek istiyorum buyuk kolaylik ama mikrop kapmaktan cok korkuyorum cunku bulundugum yerde hijyenik degiller, milletin oturdugu havlu uzerine oturuyorsun ustune agda eski agda mi yeni mi belli degil, icim rahat degil kuafore gitme secenegini eledim ben
kendim de evde yapamam
ameliyat eldivenine baslasam, ama yavas yavas her gun azar azar bir haftada anca biter zaten. her cekmede acayip aciyor canim kasilir sorun olur mu acaba? tek tek ugrasmak daha fazla aci veriyor sonucta ama ilk etapta boyle olur sonra azaliyor iyice zaten de, simdi o aci yuzunden sakinca olur mu

bende gyno ferro sanol ilacı kullanıyorum 1 kutu bitmrk üzere bende yan etkisi olmadı.Allah a şükür hamilelikle ilgili bu zamana kadar bir sıkıntım olmadı sanki hamile değilmişim gibi :)

aslında temiz işini iyi yapan yerler var tek kullanımlık havlu bezler acıyorlar sedyenin üzerine , yanında sır agda al bir kutu onu kullan yenisi açmak istemezler çünkü onun dısında ağda bezleri zaten kutuda temizler yani ben öyle yapıyorum hassas bir konu

canım valla hala içime sinmiyor,ama bulamadım kafama göre bir doktor,,ayak alışkanlığı diyelim..sen memnun musun?ben hala iyi bir doktor arıyorum

canım ben hemşireyim bütün hastanelerde çalıştm batmandaki inan ki yok benimde içime sinmiyor ama ercan beyden suan memnunum en iyisi kemal çoşkun tabi ki batmanda istersen onada bi git

canım ben hemşireyim bütün hastanelerde çalıştm batmandaki inan ki yok benimde içime sinmiyor ama ercan beyden suan memnunum en iyisi kemal çoşkun tabi ki batmanda istersen onada bi git

ona da sıra bulmak zormuş ya,,bir de çalıştığım için randevuyla falan gitmyorum hastaneye,,ben ne zaman uygun olursam,boş zaman bulursam o zaman gidebiliyorum sen yaşam da mı hemşiresin? eğer ordaysan bir gün gelir görünürüm orda ercan beye,,belki senin için ilgilenir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…