2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bende kendim yapıyorum ama karnım büyüdükçe zorlaşıyor ,ağdacıya gitmemiz şart temiz düzgün bir yer bulup , sende temiz bir yer bulmaya calış ,eldivenle hem uzun sürer hem canın çok yanar

ben utandığım için gidemiyorum , am gidecem mecbur :)

Son düzenleme:

bi kaç gün sonra işe başlıcam canım ara vermiştim biraz ama gideriz bir beraber bebişlerimizi görürüz ercan bey zaten çok ilgili seversin bence :) face yada baska ulaşabileceğim bişey yolla özelden

Merhabalar.Gebeliğimde 21.haftanın içinde olmama rağmen hala bebeğimi hissedemiyorum.Benimle aynı tarihlerde olup bebeğini hissedemeyen var mı ki?Erken mi endişeleniyorum?.

Merhabalar.Gebeliğimde 21.haftanın içinde olmama rağmen hala bebeğimi hissedemiyorum.Benimle aynı tarihlerde olup bebeğini hissedemeyen var mı ki?Erken mi endişeleniyorum?.

22. hatta 24. haftaya kadar hissedilemeyebilirmiş doktor kontrolünede zamanında gittiysen henüz endişelenmek için erken

canım ilk hamileliğinse 22. haftanın sonuna kadar bekle,bi de kilo fazlan varsa yine hissedemeyebilirsin.. sana tavsiyem en çok akşam yatağa uzandığında tok karnına olarak tabi,çok iyi dinle,ayırt etmeye çalış,hissedersin merak etme..

merhaba yarin batmana gidecegim hamile kiyafeti alabilecegim yer soyleyebilir misin bana kazak ve uzun etek
intte butik bebe, unnado çok güzel hamile kıyafetleri oluyo ben geçnde çorap tayt ve iç çamışırı aldım elija marka çok güzel çıktı bugünde indirimlerde uzun etkler görmüştüm

Teşekkür ederim akşam deneyeceğim sakin sakin :) 48 kilo olmasam endişelenmeyeceğim ama hem gereksiz zayıfım hem de hissedemiyorum cidden sinir bozuyor artık.

Teşekkür ederim akşam deneyeceğim sakin sakin :) 48 kilo olmasam endişelenmeyeceğim ama hem gereksiz zayıfım hem de hissedemiyorum cidden sinir bozuyor artık.

takma kafana diyeceğim ama ben de hissedene kadar takmıştım açıkçası :)) ama merak etme bi gün mutlaka "ben burdayım,problem yok annecik" diyecektir..

lcwaikiki den alıyorum ben o kadar gezdim sadece bir magza gördüm hamile kıyafeti satan ama benim tarzım değil çok eski modeller satıyorlar yani onları giyeceğini sanmıyorum waikiki ye bak bu arada nerde oturuyorsun?

aaa ben de batman dayım..hawi-n sen batmanlı mısın?
o zaman ben dışarıdan gelen biri oarak daha çok gördüm hamile kıyafeti satan yerben tesettürlüyüm canım pantalonda giyiyorum ama uzun etek giyince daha rahat etttiğim için öyle bakıyorum batmanparktaki dışarıdaki lcw mağazasında girdim birşey göremedim 1,5 ay önce belki şimdi çeşit vardır gidince tekrar bakayım olmazsa bende şu yürüyüş yolu var ya gülizar caddesiymiş galiba orda bir mağazada ve zührenin mağazasında gördüm hamile dükkanı var bide livaa da tek kalmş pantalonlar vardi 20 ye falan batman merkezde değilim ama olmayı isterdim 1,5 saat mesafelik bir yerde oturuyorum
bu arada bende medicalparkta nejla gültekin ve baran beye gittim şimdilik nejla hanıma karar verdim arkadaşım kemal coşluna gidiyor o da çok yoğun gitmek isterseniz 1 ay önce bile randevu veriyorlar onda

intte butik bebe, unnado çok güzel hamile kıyafetleri oluyo ben geçnde çorap tayt ve iç çamışırı aldım elija marka çok güzel çıktı bugünde indirimlerde uzun etkler görmüştüm

onlar güzel canım da tesettürlüyüm ondan biraz zorlanıyorum şimdi okulda önlüğün düğmeleri kapanıyor ama sonra zor olacak zühreden kazık yüyerek alacağım galiba bu gidişle:44:
senin bebiş çok gizemli yahu
bence prenses
kız diyorum canım sanki

iki tahminde kız oldu hayırlısı bakalım

Cokgecmıs olsun canım

bende vegaferon kullanıyorum canım baından benim aksine kabızlık şikayetim var geçmiş olsun inşallah bir daha tekrarlamaz.

bende seni merak ettim dün sordum görmedin herhalde her defasında kız istiyordun yahayırlısı bakalım bebişşin sağlıklı şovunu yapmış size daha ne olsun sürpriz yapmak istiyor demekki

gulsevdam senin alıntının içine yazmışım

Son düzenleme:
Merhaba annecikler biz dra gittik geldik, yavrum büyümüş 460 gr olmuş ama boyunu sormayı unuttum.:26:
Dtaylı ultrason için gün aldım 8 ocak'a 260tlimiş radyoloji uzmanı yapacakmış acaba perinataloji uzmanı yapsa daha mı iyi olurdu?
Tetanoz aşısını sordum muhakkak yaptır dedi belli olmaz belki yetişemezsin evde, arabada doğurmak zorunda kalırsın dedi hem hiçbir zararı da yokmuş
Tshımı o da yüksek buldu bakalım yarın ölçtürmeye gideceğim bu arada düşmüştür inş ve bu yüksekliğin bebeğime bir zararı olmamıştır
Bu arada çenesi bana benziyormuş babası çatlasın erkek versiyonumu doğuracağım işteBizden haberler böyle bugün pek bi sessiz buralar herkes iyidir umarım

canım bende yarın yaptıracam tetanozu neden 260 biz özel hastanede 3 tl yaptırıcaz

3 mü bu gittiğim hastane biraz pahalı 2'li teste de 200 tl vermiştim ama seninki de çok ucuzmuş hangi şehirdesin sen?

biz ikili testi 85 liraya yaptırdık dr muayenesiyle 100 lira verdik van merkezdeyim

bence özele yaptırma ne gerek var çok pahalı ,yada uygun yapan özel bul bizim burda üniversite ücretsiz yapıyor bana biraz uzak gitmedim

Son düzenleme:

doguda daha ucuz hastaneler bende ikili testi 40liraya yaptirdim batmanda muayene ucreti 12 lira:))

Daha önce fiyatını öğrenmemiştim bugün de randevu almam gerekiyordu böyle oldu işte üniversiteler de çok yoğun burada, neyse yavrum iyi olsun da ilk bebek birz pahalıya patlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…