- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.541
kizlar birsey sorucam
utanarak
simdi yavas yavas zaman ilerliyor ve artik genotal bolge temizligi konusunda dusunuyorum
agdaya gitmek istiyorum buyuk kolaylik ama mikrop kapmaktan cok korkuyorum cunku bulundugum yerde hijyenik degiller, milletin oturdugu havlu uzerine oturuyorsun ustune agda eski agda mi yeni mi belli degil, icim rahat degil kuafore gitme secenegini eledim ben
kendim de evde yapamam
ameliyat eldivenine baslasam, ama yavas yavas her gun azar azarbir haftada anca biter zaten. her cekmede acayip aciyor canim kasilir sorun olur mu acaba? tek tek ugrasmak daha fazla aci veriyor sonucta ama ilk etapta boyle olur sonra azaliyor iyice zaten de, simdi o aci yuzunden sakinca olur mu
ona da sıra bulmak zormuş ya,,bir de çalıştığım için randevuyla falan gitmyorum hastaneye,,ben ne zaman uygun olursam,boş zaman bulursam o zaman gidebiliyorumsen yaşam da mı hemşiresin? eğer ordaysan bir gün gelir görünürüm orda ercan beye,,belki senin için ilgilenir :)
Merhabalar.Gebeliğimde 21.haftanın içinde olmama rağmen hala bebeğimi hissedemiyorum.Benimle aynı tarihlerde olup bebeğini hissedemeyen var mı ki?Erken mi endişeleniyorum?.
Merhabalar.Gebeliğimde 21.haftanın içinde olmama rağmen hala bebeğimi hissedemiyorum.Benimle aynı tarihlerde olup bebeğini hissedemeyen var mı ki?Erken mi endişeleniyorum?.
intte butik bebe, unnado çok güzel hamile kıyafetleri oluyo ben geçnde çorap tayt ve iç çamışırı aldım elija marka çok güzel çıktı bugünde indirimlerde uzun etkler görmüştümmerhaba yarin batmana gidecegim hamile kiyafeti alabilecegim yer soyleyebilir misin bana kazak ve uzun etek
canım ilk hamileliğinse 22. haftanın sonuna kadar bekle,bi de kilo fazlan varsa yine hissedemeyebilirsin.. sana tavsiyem en çok akşam yatağa uzandığında tok karnına olarak tabi,çok iyi dinle,ayırt etmeye çalış,hissedersin merak etme..
Teşekkür ederim akşam deneyeceğim sakin sakin :) 48 kilo olmasam endişelenmeyeceğim ama hem gereksiz zayıfım hem de hissedemiyorum cidden sinir bozuyor artık.
lcwaikiki den alıyorum ben o kadar gezdim sadece bir magza gördüm hamile kıyafeti satan ama benim tarzım değil çok eski modeller satıyorlar yani onları giyeceğini sanmıyorum waikiki ye bak bu arada nerde oturuyorsun?
o zaman ben dışarıdan gelen biri oarak daha çok gördüm hamile kıyafeti satan yeraaa ben de batman dayım..hawi-n sen batmanlı mısın?
intte butik bebe, unnado çok güzel hamile kıyafetleri oluyo ben geçnde çorap tayt ve iç çamışırı aldım elija marka çok güzel çıktı bugünde indirimlerde uzun etkler görmüştüm
senin bebiş çok gizemli yahu
bence prenses
kız diyorum canım sanki
Cokgecmıs olsun canımcok sagolun kızlar
sporu 2 hafta belkı gectı uzerınden yapmamıstım dun yaptım kı
dun hep evde yattım sonrası 7 km yuruyus kosmadıgım ıcın bana etkı etmıyor gunde 15 km kosmaya alısmıstım
ondan oldugnu sanmyorum cunku aksam yada sabah bısey yoktu
ve spor oncesı ya pekmez ya kuru meyvelerden yaptıgım kokteyl var kavanozda kasık la yıyıp oyle sporu yapıyprum
enerjı olsun dıye .. esım yanımda olmasa ne yapardım sadece o an onun sesını duydum benı tutmasa nasıl duserdım dusunemıyorum
suan uzerıme tıtrıyor o benım derdımde ben evladımızın ona bısey oldu nıye nasıl korktum agladım hastanede cenaze vardı bıde o olaya tanık ol
Allahım dusmanıma bıle yasatmasınnazarlık bıseyım yok ama gunah almıyım kem göz bırılerınden olabılır gozlerınden korktugum kısıler var
kendıme geleyım bıraz kuran okucam kı yolda bıle tesbıh cekıyordum elımde zıkırmatık oyle hastaneye gıttım
yavrumu gordum ya hareketlı hep basını gosterdı bıze yan dönmüş doktor gıcık bırıydı onlara kalsa ultrasona gırmeme gerek yoktu
bu yuzden ne kılosu ne boyu ne cınsıyet hıc bısey demedı sadece kalp atısını ıdnletıp tam haftasında suyu herseyı yerınde dedı
ay bugun gecsın gıtsın bıranonce hala ınanamıyorum neler gecırdım neler yasadım hıc bızaman kendımden gectıgımı hatırlamıyorum
bende vegaferon kullanıyorum canım baından benim aksine kabızlık şikayetim var geçmiş olsun inşallah bir daha tekrarlamaz.merabalar annecikler bende uzun süredir takip edemiyorum forumu umarım bütün anneciklerle bebişleri çok iyidir. yeni arkadaşlar da katılmışlar hoşgelmişler :) bi sorum olucak size kan ilacı kullanan varmı? doktorum bana ferro sanol verdi. geçen akşam ilk kez içtim ve bütün gece lavabodan çıkamadım beni mahvetti ishal yaptı çok kötü. ertesi gün hastaneye gittim serum verdi kan idrar tahlili falan yaptı doktor. şuan iyiyim iki gündür patates pirinç muz tüketiyorum çünkü :) birde idrar tahlilinde biraz enfeksiyon çıktı onun için de antibiyotik verdi. bağırsaklarımı iyice bozmasın diye başlamadım ama yarın falan başlarım heralde. varmı antibiyotik kullanan bu yüzden?
ya olumsuz cok yorum okudum o doktorla ılgılı ama yapıcak bısey yok hem kadın dogum uzmanıda olması ıcımı rahatlattı
koskoca ıstanbulda ayrıntılı ultrason ıcın peritanaloji uzmanı gırıcek yer bulamadım enaz 15 hastane aramısımdır :)
canım o doktor için değil benim kötü dedğim başka bir klinikte tam tersine oradaki doktordan memnun kaldım facedeki grupta da çok tavsiye ediyorlar grubu için rahat olsun güzel olacak herşey
florya sosyal tesıslerının aşığıyım yaa cok uzak yoksa havalar hazır guzellesmısken gıderdım :)
sarachaneyı sankı bıdaha duymustum cok cesıt var hem uygun dıye sen gel beraber bakar alırız:)
bende çok seviyorum ya nişanlıyken evliyken uğrak yerimiz bebek arabasıyla gelenlere çok özenirdimbende bebişimi alıp gezmeye gideceğim inşallah tabi babasıyla anılarımız depreşir orda saraçhane fatihte canım bisiklet beşik bebek arabası ne ararsan var karşıdan yenibosnaya eminöne kadar geliyorsun önceden araba bakmaya oraya gidebilirsin eminönünden otobüsle kısmet olursa beraber gideriz belki
bak bak hemen laf bana gelmiş :) tabıkı zararlı ama arada yıcez nefsımız var napalım :)
dun aksam esım ısrar ettı cıps aldı sekerleme aldı gercı cıpsın yarısını ona yedırdım kı hayatta yemez oh olsun
saglıksızlar ama hergun degılde arada yıyıp keyfımıze bakıcaz bebıslerımız ıcınde ogun faydalı seyler yedysek oh ne ala :)
senden bunları duymak güzelbende pek sağlıksız beslendiğimi söyleyemem ama senin yediklerine ve eşinle ayrı yapmana çok şaşırdım güzel birşey aslında bende normalde cips yemem zaten hatta siz söyleyince canım çekiti aldım 2 kere o kadar haftada iki haftada bir de kola falan ama az bide iki günü okulda geçirince atıştırıyordum şimdi artık eşimi çağırıp dışarda yada evde yiyoruz bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim bir arkadaşım kola gazoz içmezdi çocukken hiç vermemişler o da sevmemiş sonradan bizde öyle yapsak iyi olacak
canım gule gule gıysın yavrun su yazılı zıbınların hastasıyım tum zıbınları oyle almak ıstıyorum :)
günaydın güzel anneler ve melekleri hepiniz iyisinizdir inşallah.
biz dün doktora gittik allaha şükür bi sıkıntı yok kıpır kıpırdı yavrum amuda kalkıyo bacaklarını çırpıyo bağdaş kuruyo neler yaptı ayaklarını kalcasını bacaklarını gösterdi eli hep yumruk eşimde bana benziyo ben gibi bacakları uzun diyo:)tabi cinsiyetini sorduk kız dedi biz güldük baktı doktor bende iddaya girdik eşim kız diyo ben erkek dedim o kazandı dedim sonra biraz daha baktı bacaklarının arasında kordon dolu erkekte olabilir dedi baktı baktı sanki erkek gibi şu görüntüde dedi ama ben o görüntüde hiç çıkıntı göremedim tam net 1 ay sonra belli olur dedi ne düşünsem bilemedim ben şimdi nasıl belli olmuyo anlamadım çok tecrübelide bi doktor ama çok hareketliydi işte böyle kızlar 1 ay daha merak içindeyim:106:
Merhaba annecikler biz dra gittik geldik, yavrum büyümüş 460 gr olmuş ama boyunu sormayı unuttum.:26:
Dtaylı ultrason için gün aldım 8 ocak'a 260tlimiş radyoloji uzmanı yapacakmış acaba perinataloji uzmanı yapsa daha mı iyi olurdu?
Tetanoz aşısını sordum muhakkak yaptır dedi belli olmaz belki yetişemezsin evde, arabada doğurmak zorunda kalırsın dedi hem hiçbir zararı da yokmuş
Tshımı o da yüksek buldu bakalım yarın ölçtürmeye gideceğim bu arada düşmüştür inş ve bu yüksekliğin bebeğime bir zararı olmamıştır
Bu arada çenesi bana benziyormuş babası çatlasın erkek versiyonumu doğuracağım işteBizden haberler böyle bugün pek bi sessiz buralar herkes iyidir umarım
canım bende yarın yaptıracam tetanozu neden 260 biz özel hastanede 3 tl yaptırıcaz
3 mübu gittiğim hastane biraz pahalı 2'li teste de 200 tl vermiştim ama seninki de çok ucuzmuş hangi şehirdesin sen?
biz ikili testi 85 liraya yaptırdık dr muayenesiyle 100 lira verdik van merkezdeyim
bence özele yaptırma ne gerek var çok pahalı ,yada uygun yapan özel bul bizim burda üniversite ücretsiz yapıyor bana biraz uzak gitmedim
biz ikili testi 85 liraya yaptırdık dr muayenesiyle 100 lira verdik van merkezdeyim
bence özele yaptırma ne gerek var çok pahalı ,yada uygun yapan özel bul bizim burda üniversite ücretsiz yapıyor bana biraz uzak gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?