2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ne duasıymış o öğrensene bi yauyuymaıyorum bütün gece ölülerle uğraşıyorum

hic temiz degiller canim burdakiler
ben cok korkuyorum mikrop kapmaktan, genital sigil gibi durumlar var oyle ortamlardan bulasabilen
bir de yapan kisi eline eldiven takmadan belki elini yikamadan baya hasir nesir oluyor, bir de ne bileyim belki ilerde mecbur kalicam ama korkuyorum. gerci sakinan goze cop batar ama temiz guvenilir yer bulamadim ki, bulsam tabi en guzeli bir anda kurtuluyor insan.
manikur pedikur istiyorum yine ayni korkularla gidemiyorum. hamile degilken cekinmem de hamileyken daha bir korkar oldum

burda bir sayfada okumustum hamilelikte agda ile ilgili doktorlar onermiyormus zaten normal zamanda bile beze olusturabiliyormus orda iyi degilmis alan aldiriyor birsey olmuyor ama olmayacagi anlamina gelmiyor iste

benim bebise cinsiyet tahmini yapmak isteyen yok mu yarin ogrenecegim insallah tabi gosterirse:))

sanki seninde çılgın prens gibi geliyor bana ama benim hiç tahminlerim iyi değildir... ama benim yazdıklarımı çok okudun sen kesin çoçukta etkilenmiştir seninki de çılgın olacak buna eminim ama cinsiyet sankilim erkek :26::26::26:

kızlar dün kuzenim doğum yaptı maşallah 5.100 gr 55cm doğum doğdu kuzumuz .. yaw nasıl taşıdı o kadar büyük bebeği dedim artık görüceler gelir koca kız olarak doğdu

Bu arada benim bütün hamile arkadaşlarım ağda yaptırdı bir sıkıntı olmadı çok şükür çünkü jiletle baş edemezsiniz 2 günde bir uzar.Asıl temiz olmazsanız bakteri üretir mantar yada enfeksiyon olma ihtimali daha yüksek.Bende önümüzdeki hafta yine kendim alıcam ama diğer ay artık giderim kuaföre ağdamı kendim alıcam altıma sermek içinde bir havlu alayım diyorum ağda bezleri tek kullanımlık zaten orda vardır. E kadında benden önce yaptığı ağdadan falan sonra ellerini yıkıyordur arkadaşlar çok abarttınız bence bizim için değil tabiki kendi bile tiksinir Allah bilir kaç kez yıkıyordur günde ellerini.

kızlar dün kuzenim doğum yaptı maşallah 5.100 gr 55cm doğum doğdu kuzumuz .. yaw nasıl taşıdı o kadar büyük bebeği dedim artık görüceler gelir koca kız olarak doğdu

İnanmıyorum ya maşallah ne diyim biraz daha dursa rekora koşacakmış.Ona alınan yeni doğan kıyafetleride küçük gelir nede olsa 3 aylık kadar olmuş

canim keske cilgin olsaydi simdiye oynatirdi annesiniama tik yok:))hayirlisi bakalim ikisinin arasindayim kiz mi erkek mi diye belki bundan sonra baslar cilginliklara
Ben yapayım canım bence kız olacak yani minik prensesin şimdi sana yarın nasıl poz versem diye düşünüyordur muhtemelen
benim de icimden kiz gecti
bakalim tutacak mi

4 kiz 1 erkek oldu tahminler:)) insallah saglikli olsun da annesine babasina poz versin yeni yeni konusmaya basladim ama tik yok yarin saglikli oldugunu ogreneyim onemli degil hareketlerini hissetmemem.bende erkek olursa biraz sasiracagim erkekler erkenden hareket ediyor ya olursa narin bir erkek

masallah ne yemis icmis oylegoruculerin biraz.buyuk olmasi lazim malumbenim kardesim de 4,5 dogdu bebegi gorunce sok oldum bende kocamandi

Son düzenleme:

temiz olma derken killi gezmiyorum tabi :) sadece benim gordugum ortamdakiler pisti diye diyorum. tabiki iyi yerler bu isi hijyenik yapan yerler coktur. kendi havlunu goturme kendi agdani goturme mantikliymis bir de benim agda yapan diye tanidiklarim sadece o isi yapmayip, hani sacla basla ugrasan ya da kas da alan agda icin gittigimde direk agda bolumune gecenler oluyordu, o yuzden ellerini yikama konusunu actim. yoksa tabiki sirf agda yapan kisi,baskasindan sonra mutlaka yikiyordur, onda problem yok

Amin canım kesinlikle önce sağlık nasıl olsa hissedeceksin birde erkeklerde de haraket değişiyor ben 1 haftadır yeni yeni hissediyorum onuda herzaman değil gerçi yavrum uyuyordur diyo annem.İnşallah sen yavrunu yarın sağlıcakla görürsün en yakın zamandada hissedersin

allah razı olsun cnm aşı oldum çok kötüyüm sanki ateşim çıkcak hiç keyfim yok anca cvp yazabildim kız istiyom ama oğlan olcak gibi sen iyisin yarın öğrencen rus takvimini yap ben onu kime yaptıysam doğru çıkıyo kan yenileme muhabbeti var ya ama kız olcak sanki senin ki sağlıklı olsunlarda gerisi boş.

hay maşallah sorsana canım kuzenine ne yemiş içmiş bizde yapalım bende 4 kilo olsun ele avuca gelsin istiyom.

uyuyordur.bide daha yavas hareket ettigi icin her zaman hissetmiyorsundur.bence bazen.sert hareketleri oluyormus ya onlari hissediyorsundur tabi istisnalar.var.anneyle de alaklaiymis kilolu da degilim ama saglikli goreyim onu yarin insallah.bebegim okulda ogrencilere bagiriken ilk tepkisini verecek gibi geliyor bana

Doğru bak saç başla uğraşıyorlar aman ne bileyim ya insanın kafası karışıyor napayım artık yüzsüzlük yapıp ellerini yıkamasını rica ederim.Yapacak bişey yok benim ailem ve çocukluk arkadaşlarım uzakta arkadaşlarım olsaydı hiç çekinmezdim söylerdim.Eşler yapıyor diyorlar ama ben çok çekinirim o halde görmesini bide benimki çok titiz zaten keserim falan der kaçar.Bakalım Allah o güne çıkarsın bakalım düşünürüm

bebegin hareketlerini hissetmeye basladin mi genelde o zaman yapariz diyorlar.bana da yapacaklari gecen hafta hissetmeyince 20 ye kaldi insallah uzun surmez ignenin yan etkisi.hayirlisi doktor da kesin soyleseymis alistirirdin artik kendini.rus takvimine baktim erkek diyor.eskiden.bekarken hep erkek isterdim kiz cocuklarina gicik olurdum o ukalaliklarina:))ama hamileyken hic erkek hissetmedim.senle 5 kiz 1 erkek oldu tahminler bide pekbicici var tabi duz mu ters mi tutacak acaba

Selam kızlar naber

ya bi magazaya girmiştim bugün
askıdan gömlek alayım diye uzandım farketmeden o kdr yüksek oldugunu
uzandıktan sonra baya bi canım sıkıldı çokmu zorladım acaba diye
psikolojikmi ne karnıma aynı ilk günlerdeki gibi agrı girdi çıktı bikaç kez
ve kızımda tepik üstüne tepik atıyo ondan beri rahatsızmı ettim naptım anlamadım

ay ne bileyim tedirgin oldum yaa bişi olmaz dimi :26:

yok es mevzusuna hic giremezdim ya
esim zaten boyle birseye yanasmaz
benimkinin bir de psikolojisi cok kolay etkilenir sogur mogur benden boyle durumda
dedigin gibi gelsin zamanlar gorucez
ben simdiden kanrimin altini goremez olmaya basladim kanrim her gecen gun buyuyor :))
yok deryacim kizin da tekme atiyorsa icini ferah tut
bir dahakine dikkat edersin sadece
seninki psikolojiktir buyuk ihtimal
ben de zeytinyagi sisesini almaya uzanmistim 12. hafta civari o zaman karnima agri girmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…