- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.581
Merhaba annecikler biz dra gittik geldik, yavrum büyümüş 460 gr olmuş ama boyunu sormayı unuttum.:26:
Dtaylı ultrason için gün aldım 8 ocak'a 260tlimiş radyoloji uzmanı yapacakmış acaba perinataloji uzmanı yapsa daha mı iyi olurdu?
Tetanoz aşısını sordum muhakkak yaptır dedi belli olmaz belki yetişemezsin evde, arabada doğurmak zorunda kalırsın dedi hem hiçbir zararı da yokmuş
Tshımı o da yüksek buldu bakalım yarın ölçtürmeye gideceğim bu arada düşmüştür inş ve bu yüksekliğin bebeğime bir zararı olmamıştır
Bu arada çenesi bana benziyormuş babası çatlasın erkek versiyonumu doğuracağım işteBizden haberler böyle bugün pek bi sessiz buralar herkes iyidir umarım
yok deryacim kizin da tekme atiyorsa icini ferah tut
bir dahakine dikkat edersin sadece
seninki psikolojiktir buyuk ihtimal
ben de zeytinyagi sisesini almaya uzanmistim 12. hafta civari o zaman karnima agri girmisti
Yok canım bişey olmaz korkma. Hemen biliyosan bi felak nas oku, yat biraz dinlen. Rabbim korur meleğini annesi, sen kalbini ferah tut.
EVET cnm sasırdım sabah sabah saolsun bugun yıne bayaaa bı yordu benıgunaydin herkeseeee
bebisini gorecek olanlarin heyecanini cok iyi anliyorum
ben de cok ozleidm bebisi gunler gecmiyorrr cok heyecanlaniyorum gun sayiyorum
rusyadaki doktorumu andim bugun kadini ariyordum tamam gel deyip bakiyordu aslinda sIk sIk usg ye :) hakkini yemiyim simdi uzun zamandir bekliyorum 9 ocaga coook var daha :))
snow koptum senin kaynanayagelin torun gostericek o ne heyecanlidir bugun ozellikle pembe elbiseni demesi cok hosuma gitti yakisani da biliyor kv ve soyle guzel guzel gorun istiyor demek ki
ankette ogluslar cok saniyorduk ama alakasi yokmus kizlar esitlenmis bile
bız koyucez cnm ılk ısmı eşimin ismi olucak allahın ıznıyle hep heves etmişimdir hayatımdaki 2 erkeğin ısmıde aynı olacak bunun kadar guzel bır sey varmı yaa:)eşim arada karnıma adaş dıye seslenıyor eşiminde hosuna gıdıyorkizlar
oglusun ikinci ismini babasinin ismi yapsam olur mu>
ne dusunuyorsunuz bu konuda
ben kullanıyorum cnm ferro sanol bende hıc oyle bırsey olmadımerabalar annecikler bende uzun süredir takip edemiyorum forumu umarım bütün anneciklerle bebişleri çok iyidir. yeni arkadaşlar da katılmışlar hoşgelmişler :) bi sorum olucak size kan ilacı kullanan varmı? doktorum bana ferro sanol verdi. geçen akşam ilk kez içtim ve bütün gece lavabodan çıkamadım beni mahvetti ishal yaptı çok kötü. ertesi gün hastaneye gittim serum verdi kan idrar tahlili falan yaptı doktor. şuan iyiyim iki gündür patates pirinç muz tüketiyorum çünkü :) birde idrar tahlilinde biraz enfeksiyon çıktı onun için de antibiyotik verdi. bağırsaklarımı iyice bozmasın diye başlamadım ama yarın falan başlarım heralde. varmı antibiyotik kullanan bu yüzden?
tmm cnm ogrenır sana soylerım allah razı olsun gecelerı yatasım gelmıyordu cok huzurluyum sımdıne duasıymış o öğrensene bi yauyuymaıyorum bütün gece ölülerle uğraşıyorum
kizlar ben doktora balik yiyemiyorum diyince balik yagi hapina basladik
gunde 1000 mg ama ben 500 mg iciyorum gunde 1 kere
bunun yaninda haftada bir balik yiyorum tiksinmem gecti
bu sabah da hapi ictim aksam da balik yedim
sizler kullaniyor musunuz? normal mi hem balik yerken hem kullanmak fazla mi gelir ?
460 grm maşşlh cnm ben cumtesi gttim doktora 311 grm dedi seninknden önde olmasına rağmen az nasıl besleniyorsun
Hamile kıyafeti giymeye başlayan var mı ?
kizlar ben doktora balik yiyemiyorum diyince balik yagi hapina basladik
gunde 1000 mg ama ben 500 mg iciyorum gunde 1 kere
bunun yaninda haftada bir balik yiyorum tiksinmem gecti
bu sabah da hapi ictim aksam da balik yedim
sizler kullaniyor musunuz? normal mi hem balik yerken hem kullanmak fazla mi gelir ?
Selam kızlar naber
ya bi magazaya girmiştim bugün
askıdan gömlek alayım diye uzandım farketmeden o kdr yüksek oldugunu
uzandıktan sonra baya bi canım sıkıldı çokmu zorladım acaba diye
psikolojikmi ne karnıma aynı ilk günlerdeki gibi agrı girdi çıktı bikaç kez
ve kızımda tepik üstüne tepik atıyo ondan beri rahatsızmı ettim naptım anlamadım
ay ne bileyim tedirgin oldum yaa bişi olmaz dimi :26:
Ben neredeyse en başından beri giyiyorum hamile pantolonu, çok da rahat tavsiye ederim ama üzerime birşey almadım henüz evdekilerle idare edebiliyorum şimdilikHamile kıyafeti giymeye başlayan var mı ?
bebişlerının harekelterını arada sırada rahmınde yanı vajınada hisseden varmı??
ben bırkaç gundur oyle hıssedıyorum aşağı dogu atıyor tekmesını kayınvalıdeme sordum erkek aşağı dogru atar dedi sızde de oluyormu?
cnm ben 2.5 aylıkken basladım zaten sımdı normal kıyafetlerımı gıymem mumkun degıl
normalde yukarlarda atıyordu da ıkı gundur boyle olunca tedırgın oldum doktora gıtmeye bısı kalmadı özledım oglusumuBen neredeyse en başından beri giyiyorum hamile pantolonu, çok da rahat tavsiye ederim ama üzerime birşey almadım henüz evdekilerle idare edebiliyorum şimdilik
Ben de olmuyor öyle birşey ama senin haftan ileride belki bana da daha sonra olur zaten bebek de bayağı yukarıdaydı bugün dr midemin oralardan bile baktı
Ne güzel hemen büyümüş demek :)
bende alıcam ama çok komik durur gibi geliyor daha ortada göbek yok
karnım daha 2 haftadır çıktı ama basenlere doğru hafif genişleme olunca pantalonlarım ve 2 eteğim haricinde olmuyordu bir tane hamile pantalonu aldım üstüne altı bol normal elbise onları bide hala olan iki eteğimi dönüşümlü giyiyorumHamile kıyafeti giymeye başlayan var mı ?
Ben neredeyse en başından beri giyiyorum hamile pantolonu, çok da rahat tavsiye ederim ama üzerime birşey almadım henüz evdekilerle idare edebiliyorum şimdilik
bebişlerının harekelterını arada sırada rahmınde yanı vajınada hisseden varmı??
ben bırkaç gundur oyle hıssedıyorum aşağı dogu atıyor tekmesını kayınvalıdeme sordum erkek aşağı dogru atar dedi sızde de oluyormu?
Bizim burda kızlar erkekleri geçti ama bugün dr bakarken neredeyse bütün hastalarımın bebekleri erkek dedi tam işte bu kız diyorum oradan bir çıkıntı çkıyor dediburada da kızlar fark atacak gibi geliyor bana
karnım daha 2 haftadır çıktı ama basenlere doğru hafif genişleme olunca pantalonlarım ve 2 eteğim haricinde olmuyordu bir tane hamile pantalonu aldım üstüne altı bol normal elbise onları bide hala olan iki eteğimi dönüşümlü giyiyorumaldığım da 2 3 kilo bu arada yarın da etek ve üstüne kazak alacağım zühre hamilede gördüm kazaklar çok güzeldi normal kıyafete benxiyordu aynı bide önü bol hırka inşallah bulabilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?