2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Yok canım bişey olmaz korkma. Hemen biliyosan bi felak nas oku, yat biraz dinlen. Rabbim korur meleğini annesi, sen kalbini ferah tut.

kizlar ben doktora balik yiyemiyorum diyince balik yagi hapina basladik
gunde 1000 mg ama ben 500 mg iciyorum gunde 1 kere
bunun yaninda haftada bir balik yiyorum tiksinmem gecti
bu sabah da hapi ictim aksam da balik yedim
sizler kullaniyor musunuz? normal mi hem balik yerken hem kullanmak fazla mi gelir ?

460 grm maşşlh cnm ben cumtesi gttim doktora 311 grm dedi seninknden önde olmasına rağmen az nasıl besleniyorsun

yok deryacim kizin da tekme atiyorsa icini ferah tut
bir dahakine dikkat edersin sadece
seninki psikolojiktir buyuk ihtimal
ben de zeytinyagi sisesini almaya uzanmistim 12. hafta civari o zaman karnima agri girmisti

ayy inş öyledir canım
evt sanırım psikolojikti sanki adet olcakmışım gibi sancılar geldi gitti
salaklıgıma geldi işte normalde dikkat ederim ama ayarlayamadım mesafeyi.
yoruldu kızımda heralde yeter bee anne bi otur artık diyo

Yok canım bişey olmaz korkma. Hemen biliyosan bi felak nas oku, yat biraz dinlen. Rabbim korur meleğini annesi, sen kalbini ferah tut.

neyseki içimi rahatlattınız biraz kızlar
sancımda geçti gibi daha iyiym evdeyim artık dinleneyim biraz,
biliyorum duaları canım okuyayım, sagol

EVET cnm sasırdım sabah sabah saolsun bugun yıne bayaaa bı yordu benı
kizlar
oglusun ikinci ismini babasinin ismi yapsam olur mu>
ne dusunuyorsunuz bu konuda
bız koyucez cnm ılk ısmı eşimin ismi olucak allahın ıznıyle hep heves etmişimdir hayatımdaki 2 erkeğin ısmıde aynı olacak bunun kadar guzel bır sey varmı yaa:)eşim arada karnıma adaş dıye seslenıyor eşiminde hosuna gıdıyor
ben kullanıyorum cnm ferro sanol bende hıc oyle bırsey olmadı
ne duasıymış o öğrensene bi yauyuymaıyorum bütün gece ölülerle uğraşıyorum
tmm cnm ogrenır sana soylerım allah razı olsun gecelerı yatasım gelmıyordu cok huzurluyum sımdı

bılıyorsun cnm bana doktorum ısrarla balık yıyeceksın balık hapı vermıcem dedi.yınede sen bılırsın cnm bence kullanma yıyebılıyorsan fazlamı az mı gelır orasını bılmıyorum ama

460 grm maşşlh cnm ben cumtesi gttim doktora 311 grm dedi seninknden önde olmasına rağmen az nasıl besleniyorsun

Anası ne bulursa yediği için böyle oldu sanırım. Normalde öğünümü asla atlatmayan biriyim şimdi bebiş için aralara fındık, fıstık, ceviz, kuru üzüm serpiştirdim, sabah yumurtamı ihmal etmiyorum bol bol protein alıyorum, elevit içiyorum ama dr artık bırakabilirsin dedi kan hapına başlayacağım işte böyle ama ben de 7,5 kilo almışım bu aralar tatlıyı fazla kaçırmıştım onu azaltmam lazım bir de şeker çıkmasın başıma

bebişlerının harekelterını arada sırada rahmınde yanı vajınada hisseden varmı??

ben bırkaç gundur oyle hıssedıyorum aşağı dogu atıyor tekmesını kayınvalıdeme sordum erkek aşağı dogru atar dedi sızde de oluyormu?

bende sormadım ama vermedi bana belki bu defa verir bilemiyorum haftada 2 olmadı 1 kere yeseniz yeter diyorlar cevizde de var sonuçta omega 3 bide not:3 kardeşiz ikimiz 4 kilo birimiz 3,5 en küçüğümüz de 4,5 doğdu ve annem balık yağını tüketti düzenli ona bağlıyor

ani hareket ettiğin için olmuştur birşey yoktur inşallah hemde bebişin anne ben iyiyim demek için elinden geleni yapmış

Hamile kıyafeti giymeye başlayan var mı ?
Ben neredeyse en başından beri giyiyorum hamile pantolonu, çok da rahat tavsiye ederim ama üzerime birşey almadım henüz evdekilerle idare edebiliyorum şimdilik

Ben de olmuyor öyle birşey ama senin haftan ileride belki bana da daha sonra olur zaten bebek de bayağı yukarıdaydı bugün dr midemin oralardan bile baktı

normalde yukarlarda atıyordu da ıkı gundur boyle olunca tedırgın oldum doktora gıtmeye bısı kalmadı özledım oglusumu
Ne güzel hemen büyümüş demek :)
bende alıcam ama çok komik durur gibi geliyor daha ortada göbek yok

zaten vardı canım 6.aya gırcez kocaman oldu sımdı

Hamile kıyafeti giymeye başlayan var mı ?
karnım daha 2 haftadır çıktı ama basenlere doğru hafif genişleme olunca pantalonlarım ve 2 eteğim haricinde olmuyordu bir tane hamile pantalonu aldım üstüne altı bol normal elbise onları bide hala olan iki eteğimi dönüşümlü giyiyorumaldığım da 2 3 kilo bu aradayarın da etek ve üstüne kazak alacağım zühre hamilede gördüm kazaklar çok güzeldi normal kıyafete benxiyordu aynı bide önü bol hırka inşallah bulabilirsem

Ben neredeyse en başından beri giyiyorum hamile pantolonu, çok da rahat tavsiye ederim ama üzerime birşey almadım henüz evdekilerle idare edebiliyorum şimdilik

Eşofman altı alıcam günlük daha rahat ederim belki pantolonları hiç beğenmedim kumaşları çok kötüydü

Bizim burda kızlar erkekleri geçti ama bugün dr bakarken neredeyse bütün hastalarımın bebekleri erkek dedi tam işte bu kız diyorum oradan bir çıkıntı çkıyor dedi burada da kızlar fark atacak gibi geliyor bana

evettttttttttt
resmen vajinam sallaniyor gibi guclu tekmeler hissediyorum asagida canim
sen de diyince rahatlaidm benim tekmeler tamamen kasikta bazen daha da asagida
bugun ebeye sordum cok normal dedi

sen vajinam kasiliyor dedin ya aslinda bebek hareketlerini de oyle hissediyor olabilirsin
ben bazen hafif yukarida hissediyorum ama genel olarak benimki kasikta

evet bı ara erkekler cogunluktaydı

Benim bulunduğum yerde hamile kıyafeti bulmak çok zor lcw ve de facto da var başka hiç gebe mağzası yok sanki hiç doğurn yok burda netten bakıcaö zühre hamile giyim mi var ayrı yoksa bildiğimiz zühre giyim mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…