2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ya ben geldigimden beri balik yiyebiliyorum
ve balik hapini da 3 haftaya yakindir iciyorum
hem balik yiyorum hem balik hapi
zarari olmus mudur peki? fazla miktarda almis oldum :44:

ya ben geldigimden beri balik yiyebiliyorum
ve balik hapini da 3 haftaya yakindir iciyorum
hem balik yiyorum hem balik hapi
zarari olmus mudur peki? fazla miktarda almis oldum :44:

Balık haftada bir kez yiyorum yediğim akşamlarkullanmıyorum belki çok gelir çünkü tek kapsül yeterli demişti
balık yağı kapsülü var bende hap değil sizin ki hap mı?

hamile eşofmanı almadım şimdilik düşünmüyorum çünkü eşofman altlarım hep ipli sıkıntı olmuyor bide xl olunca daha rahat oluyo

Her şeyim üstüme cuk oturuyor yakında sıkmaya başlar ben hep evdeyim ya yürüyüşe falan çıkarsam giyerim dedim kış mevsiminde hamile olmakta kötü bide oğlum var okula gidiyor bi yere çıkamıyorum

benim bulunduğum yerde de yok ama merkeze gidiyorum doktora orda zühre mağazasının yanında zühre hamle diye küçük bir dükkanları var orda güzel şeyler vardı merkeze gidiyorsan ordan bakabilirsin kazaklar uzun etekler 60 70 civarıydı bu arada tesettürlüydün galiba güzel şeyler var

Son düzenleme:

Ben merkezdeyim zaten canım küçük bi il batıdayım bide düşün anneme diycem gelirken getirsin l xl ne varsa elbet içine gireriz :)

doğru söylüyorsun evde olsam bende çok ihtiyaç duymam ama şimdiki kıyafetler daha güzel mesela etek yada pantalon aldın hamile kıyafeti olduğu belli olmadığı için normalde de giyilir oğlundan kalma kıyafetlerin yok mu internette 20ye falan düşüyor eşofmanlar onlardan alırsın

Balık haftada bir kez yiyorum yediğim akşamlarkullanmıyorum belki çok gelir çünkü tek kapsül yeterli demişti
balık yağı kapsülü var bende hap değil sizin ki hap mı?

benim de kapsul
500 mg bir tanesi
ben hem somon yedim bu aksam
hem sabah balik hapi ictim

ayni sekilde cok yaptim gunde 2 kapsul yazmis doktorum 2 tane icip bir suruceviz findik da yedim ayni gun icinde
simdi icim icimi yiyor cok fazla miktarda aldim sorun olusturur mu diye

birakiyorum su andan itibaren nasilsa artik ceviz balik tuketebiliyorum ama yaklasik bir ay cok aldim

Ben merkezdeyim zaten canım küçük bi il batıdayım bide düşün anneme diycem gelirken getirsin l xl ne varsa elbet içine gireriz :)
hadi ya:)) o da garip olmuş vardır da belki sen bilmiyorsundur doğu daha gelişmiş zaten batıdan gerçekten.evet bide önü bol üstler:)) hamile kıyafeti olmasına gerek yok

Oğlumda 7 aylıkken giymeye başladım yazlık kıyafetler giyemiyorum dışarıda internetten bakıyım bari çok güzel hamile tişörtleri var

ben hamile kaldigim ilk zamandan beri hamile pantolonu kullaniyorum
onun haricinde kazaklarim dokumlu bol uzun aliyorum bu ara, ozellikle hamileler icin almiyorum ama bol ve dokumlu olunca rahat da ediyoruz

hadi ya:)) o da garip olmuş vardır da belki sen bilmiyorsundur doğu daha gelişmiş zaten batıdan gerçekten.evet bide önü bol üstler:)) hamile kıyafeti olmasına gerek yok

Yok canım ya 100.000 nüfuslu her yerini adım gibi biliyorum yok malesef

pekii coraspirin kullanan varmı aramızda????????

ben 30 hafta oluncaya kadar kullanıcam hamılelıgımın basından berı kullanıyorum snaıyorumki ,pıhtılaşma olmasın bebek düzenli beslensin diye bunu bı yerde okumustum

Bişey olmaz Allah'ın izniyle kötü düşünme yediklerinin miktarını azaltıp dengelersin

Oğlumda 7 aylıkken giymeye başladım yazlık kıyafetler giyemiyorum dışarıda internetten bakıyım bari çok güzel hamile tişörtleri var

senin iç karnın geniş o zaman geç çıktığına göre yazlıkları da giyersin mayısta doğuracağız kazak giyemeyiz o zaman bide yazlık lazım pöff nneyse nisanda izne ayrılıyorum tuniğim geniş bide önüne şal alırım son zamanlarda inşallah internette güzel şeyler var badi tişört olarak ama bana hitap eden şeyler değil işte belki evde giymeye badi alırım sonra
Yok canım ya 100.000 nüfuslu her yerini adım gibi biliyorum yok malesef
insan bir tane mağaza açar oraya ya hamileler ne yapıyor orda peki?

ne duasıymış o öğrensene bi yauyuymaıyorum bütün gece ölülerle uğraşıyorum

benı de o kadar cok korkutuyorlar kı
bağlantısı var mıdır bılmıyorum ama ilk dusuğumun oldugu gece bırden uyandım yatagımın her yanı örümcek oyle bir sıçradım kı kalbım deli gibi çarpmaya başladı kalbım cıkacak sandım sonra ıslaklık hıssettım wc ye gıttım bır baktım kanımsı lekeler o gun akşamına da dusmuştu zatn bebegım
doktor alakası yok dedı ama bırçok aile büyüğü düşüğümü korkuya verdiler hatta hemen benzer hikayeler anlatıldı
bu hamılelıgımde tedbırı elden bırakmıyorum o yuzden abdest alıp yatıyorum, yastıgımın altında dua, baş ucumda cevşen, ve ısık aşık yatıyorum

benim bebise cinsiyet tahmini yapmak isteyen yok mu yarin ogrenecegim insallah tabi gosterirse:))

bence kız

kızlar dün kuzenim doğum yaptı maşallah 5.100 gr 55cm doğum doğdu kuzumuz .. yaw nasıl taşıdı o kadar büyük bebeği dedim artık görüceler gelir koca kız olarak doğdu

hayy maşallah neyle besledı kı yavruyuuu

benım deli oğlan da 3 gundr asagıya vuruyor ara ara diyorum yerın mı kalmadı da oramla buranla oynuyon

Ben kullanmıyorum canım hiç duymadım herkesin kullanması mı gerekirmiş acaba?

Aslında zayıfta değilim bi kaç tane hamile gördüm hep bol kıyafetler giymişler hamile kıyafeti olmadığı belli bi ara görmüştğğm bi mağza hem normal kıyafet hem hamile kıyafeti vardı o mağzada kapanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…