- 13 Nisan 2008
- 190
- 6
- 316
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.621
Selam kızlarrr...birkaç gündür giremedim geçmiş dolmuş okuyamadım( inşallah herkes için herşey yolundadır...Ayrıntılı ugs için delta hospital ı söylediler arkadaşlar bende soruşturdum ve ona karar verip randevu aldım çok dolu olduğu için ancak 11 ocak a alabildim ki o zaman 22+1 oluyorum...Dr um 18-19. haftalarda gir demişti o zamanda küçük biraz daha organları gelişsin diye biraz bekleyeyim dedim de bu kadar değil...Sıkıntı olur mu en geç kaçıncı haftaya kadar bakılabiliyor? Size Dr unuz kaçıncı haftaları söyledi?
bebişlerının harekelterını arada sırada rahmınde yanı vajınada hisseden varmı??
ben bırkaç gundur oyle hıssedıyorum aşağı dogu atıyor tekmesını kayınvalıdeme sordum erkek aşağı dogru atar dedi sızde de oluyormu?
benım doktorum en ıdealı 20-24 haftalar arası dedi hastalarından 22. hafta da istiyormuşşSelam kızlarrr...birkaç gündür giremedim geçmiş dolmuş okuyamadım( inşallah herkes için herşey yolundadır...Ayrıntılı ugs için delta hospital ı söylediler arkadaşlar bende soruşturdum ve ona karar verip randevu aldım çok dolu olduğu için ancak 11 ocak a alabildim ki o zaman 22+1 oluyorum...Dr um 18-19. haftalarda gir demişti o zamanda küçük biraz daha organları gelişsin diye biraz bekleyeyim dedim de bu kadar değil...Sıkıntı olur mu en geç kaçıncı haftaya kadar bakılabiliyor? Size Dr unuz kaçıncı haftaları söyledi?
benim 25 hafta olacakSelam kızlarrr...birkaç gündür giremedim geçmiş dolmuş okuyamadım( inşallah herkes için herşey yolundadır...Ayrıntılı ugs için delta hospital ı söylediler arkadaşlar bende soruşturdum ve ona karar verip randevu aldım çok dolu olduğu için ancak 11 ocak a alabildim ki o zaman 22+1 oluyorum...Dr um 18-19. haftalarda gir demişti o zamanda küçük biraz daha organları gelişsin diye biraz bekleyeyim dedim de bu kadar değil...Sıkıntı olur mu en geç kaçıncı haftaya kadar bakılabiliyor? Size Dr unuz kaçıncı haftaları söyledi?
balik hapini simdi birakicam canim gerek yok artik nasilsa bolca yiyorum cevizimi baligimi haftada birBişey olmaz Allah'ın izniyle kötü düşünme yediklerinin miktarını azaltıp dengelersin
ben daha once dusuk yaptim canimbılmıyorumkı canım daha önce düşüğü olanlar genelde kullanıyormus ama tam bır bılgım yok merak ettım benden baska kımler kullanıyor dıye
korkudan olabilir diyorlar ya stres yapmayın diye düşükler hatta ileriki zmanlarda bebk ölünleri olabiliyormuş Rabbim bir daha yaşatmasın bu arada peygamberimiz 3 felak 3 nas 3 ihlas okuyup ellerine üfler tüm vücuduna sürermiş bide ayaetel kürsi okuyup yatıyorum ben bide korkunca el aliyy el alim al müheymin esmalrını okuyun birşey olmaz Allahın izniylebenı de o kadar cok korkutuyorlar kı
bağlantısı var mıdır bılmıyorum ama ilk dusuğumun oldugu gece bırden uyandım yatagımın her yanı örümcek oyle bir sıçradım kı kalbım deli gibi çarpmaya başladı kalbım cıkacak sandımsonra ıslaklık hıssettım wc ye gıttım bır baktım kanımsı lekeler o gun akşamına da dusmuştu zatn bebegım
doktor alakası yok dedı ama bırçok aile büyüğü düşüğümü korkuya verdiler hatta hemen benzer hikayeler anlatıldı
bu hamılelıgımde tedbırı elden bırakmıyorum o yuzden abdest alıp yatıyorum, yastıgımın altında dua, baş ucumda cevşen, ve ısık aşık yatıyorum
bence kız
ha
alacak yer olmayınca öyle yapıyorlar demekki kötü olmuş ya kapanması bir tek lcw kalıyor o zamanAslında zayıfta değilim bi kaç tane hamile gördüm hep bol kıyafetler giymişler hamile kıyafeti olmadığı belli bi ara görmüştğğm bi mağza hem normal kıyafet hem hamile kıyafeti vardı o mağzada kapanmış
yy maşallahneyle besledı kı yavruyuuu
benım deli oğlan da 3 gundr asagıya vuruyor ara ara diyorum yerın mı kalmadı da oramla buranla oynuyon
Senin olmuşmuydu peki verdi doktorun
kızlar ay size sormam gereken birşey var gögüslerimden sarı bi sıvı gelmeye başladısütten önce gelen sıvıymış bu varmı başka olan erken değil dimi?
cnm bu delta hospıtal kucukyalıdakımı??ve eger oysa fıyatını soyleyebılırmısın...bana 24.hafta dedı cnm doktorum suan 22+3 uz hala beklyıorum 24 te gırıcemSelam kızlarrr...birkaç gündür giremedim geçmiş dolmuş okuyamadım( inşallah herkes için herşey yolundadır...Ayrıntılı ugs için delta hospital ı söylediler arkadaşlar bende soruşturdum ve ona karar verip randevu aldım çok dolu olduğu için ancak 11 ocak a alabildim ki o zaman 22+1 oluyorum...Dr um 18-19. haftalarda gir demişti o zamanda küçük biraz daha organları gelişsin diye biraz bekleyeyim dedim de bu kadar değil...Sıkıntı olur mu en geç kaçıncı haftaya kadar bakılabiliyor? Size Dr unuz kaçıncı haftaları söyledi?
3 erkek dogurmus canımOzaman kayınvalden doğru söylemiş heralde snow benim oğlanda bazen alttan vuruyor napıyo bu diyorum yönü şaşırıyo heralde
kızlar ay size sormam gereken birşey var gögüslerimden sarı bi sıvı gelmeye başladısütten önce gelen sıvıymış bu varmı başka olan erken değil dimi?
gecen bir arkadas daha demisti sivi geliyor gogsumden diye
bu aylarda gelenler varmis
Ozaman kayınvalden doğru söylemiş heralde snow benim oğlanda bazen alttan vuruyor napıyo bu diyorum yönü şaşırıyo heralde
cnm 16. haftadan sonra gelebılırmıd ama bıldıgım sıkmak ıyı degılmıs erken dogum olabılırmıs hıc elleme bende olmadı cnm
bılmıyorumkı canım daha önce düşüğü olanlar genelde kullanıyormus ama tam bır bılgım yok merak ettım benden baska kımler kullanıyor dıye
pekii coraspirin kullanan varmı aramızda????????
ben 30 hafta oluncaya kadar kullanıcam hamılelıgımın basından berı kullanıyorum snaıyorumki ,pıhtılaşma olmasın bebek düzenli beslensin diye bunu bı yerde okumustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?