2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Selam kızlarrr...birkaç gündür giremedim geçmiş dolmuş okuyamadım ( inşallah herkes için herşey yolundadır...Ayrıntılı ugs için delta hospital ı söylediler arkadaşlar bende soruşturdum ve ona karar verip randevu aldım çok dolu olduğu için ancak 11 ocak a alabildim ki o zaman 22+1 oluyorum...Dr um 18-19. haftalarda gir demişti o zamanda küçük biraz daha organları gelişsin diye biraz bekleyeyim dedim de bu kadar değil...Sıkıntı olur mu en geç kaçıncı haftaya kadar bakılabiliyor? Size Dr unuz kaçıncı haftaları söyledi?

20 .ci hafta bakılıyor dedi doktorum başka bir doktorada sordum 20.ci hafta dedi bende bu hafta yaptırdım ama 20 den öncesi erkenmiş sonrası geçmi bilmiyorum

Ozaman kayınvalden doğru söylemiş heralde snow benim oğlanda bazen alttan vuruyor napıyo bu diyorum yönü şaşırıyo heralde

benım doktorum en ıdealı 20-24 haftalar arası dedi hastalarından 22. hafta da istiyormuşş

bennn 2ncı aydaa heveslenıp dar kotların ıcıne ıyıden ıyıye gıremeyınce esımınde zorlamasıylaa lcwden ıkı adet hamıle pantolonu almıstım sımdılık kendım ıcın yaptıgım tek sey dıyebılırım pardon ıs ıcın kumas gerekıyordu odaa bol olmalıydıı onada bol bır pantolon aldık.
sımdıı hamıle esortman pantolonuma tam oturuyorum bı ıkı ay daha gıyerım gıbıı sonrasında yenınden ıhtyac duyarsam pantolon dusnebılırm.ustume gelecek olursakkk gerek duymuyorum cok buyuk bır karnımız yok doktorumuza sordum pzt günü kaslarının genıslıyordur normaldır sıkıntı yok zaten zayıfsınız karnınızın cıkmaması normal dedııı :)
hamıle tshrtu almıs kayınvalıdemm onu bıle doldurmyorum buldumcuk olmus olmasın dıye bol gelen badımıde hıc gıymıyorum kıslık kabanım rahat oluyor :)
hergun ıse gıderken standart gıyındıgım ıcın 5 ay oldu zorluk cekmedık ama artık 2 aylııkken bol gelen pantolonumun onunu ılıklememeye basladım yoksa sıkıyor 7 kılo ve ckan kucuk gobek sonucu

benim 25 hafta olacak
doktora sordum cok gec degil mi dedim
hayir normal dedi

Bişey olmaz Allah'ın izniyle kötü düşünme yediklerinin miktarını azaltıp dengelersin
balik hapini simdi birakicam canim gerek yok artik nasilsa bolca yiyorum cevizimi baligimi haftada bir
oncesinde 1 ay kadar fazla miktarda aldik ama dedigin gibi iyi dusuneyim brisye olmaz insallah
doktoruma sorarim aklima gelirse
bılmıyorumkı canım daha önce düşüğü olanlar genelde kullanıyormus ama tam bır bılgım yok merak ettım benden baska kımler kullanıyor dıye
ben daha once dusuk yaptim canim
ama kullanmiyorum
doktorumla konusu gecmedi hic
pihtilasma sorunu olan arkadaslar kullaniyorlar genelde benim bildigim, dusuk onleyici oldugundan

kızlar ay size sormam gereken birşey var gögüslerimden sarı bi sıvı gelmeye başladı sütten önce gelen sıvıymış bu varmı başka olan erken değil dimi?

korkudan olabilir diyorlar ya stres yapmayın diye düşükler hatta ileriki zmanlarda bebk ölünleri olabiliyormuş Rabbim bir daha yaşatmasın bu arada peygamberimiz 3 felak 3 nas 3 ihlas okuyup ellerine üfler tüm vücuduna sürermiş bide ayaetel kürsi okuyup yatıyorum ben bide korkunca el aliyy el alim al müheymin esmalrını okuyun birşey olmaz Allahın izniyle
tahminler 7 kız 1 erkek oldu bakalım tek erkek diyen dsde mi ezici çoğunluk mu tutturacak

cnm bu delta hospıtal kucukyalıdakımı??ve eger oysa fıyatını soyleyebılırmısın...bana 24.hafta dedı cnm doktorum suan 22+3 uz hala beklyıorum 24 te gırıcem
Ozaman kayınvalden doğru söylemiş heralde snow benim oğlanda bazen alttan vuruyor napıyo bu diyorum yönü şaşırıyo heralde
3 erkek dogurmus canımdemekkı tek bende olmuyormus
kızlar ay size sormam gereken birşey var gögüslerimden sarı bi sıvı gelmeye başladı sütten önce gelen sıvıymış bu varmı başka olan erken değil dimi?

cnm 16. haftadan sonra gelebılırmıd ama bıldıgım sıkmak ıyı degılmıs erken dogum olabılırmıs hıc elleme bende olmadı cnm

asiri bir sekilde tatli istegim var
cok sasirdim
gozumde donuyor kesmiyor ne yesem :)
ben ilk defa tatli istiyorum sanirsam eyvah eyvah

snow sen de demek esinin ismini koyucan, ben hala dusunuyorum ama senin yorumun bana sicak geldi, neden olmasin dedim
mete .... bir de esimin adi nasilsa mete'yi kullanicaz ama babasindan da bir parca tasiycak guzel oalbilir

hayır canım bende yok

nezaman oluyorkıııı

benım goguslerımın etrafı karardı ve sol gogsumun ucu sankı içerii çekildiii kızlar yaa sağda bişi yok ucu dısarda gayet pörtlemişşşş
anlatımmımın kusuruna bakmayın ama oylee neden olablırr sızce dgerııı ıcıne gocmus ve acıyor dokununcaa neyapblırımmm
bu bır sorunmudur

Merhaba kızlar bikaç gundur foruma gıremıyordum ..gecmış baya bırıkmıs okuyamadım ..HAsta olanlar varmış başta dünürüm olmak üzere hastalara şifa dılıyorum ...Dün bebek gormeye gıttık Annemlerle ıkı bebek büyütmüş biri olarak bebeği elime alamadım ..15 gun önce dogmuş kılosu 2.500 grammış.. 1 ayda 500 gram almış yani 3 kıloluk bebebği inicilir diye elime alamadım ..:) bebeğe hediye almaya gittiğimde çok heveslendim bir kaç şey almak istedim ama annem daha cok erken kızım hadi gidelim diye engelledi beni... bugun hava cok guzeldi eminönü havuzlu hana gıtmeye nıyetlendım .. kız kardeşimi aradım teli acmadı .. ablamı aradım işim var gelemem dedi.. annem daha cok erken düşüncesinde oldugu ıcın sylemeye cekındım ..:) hava guzelken yuruyus yapayım dedımo sırada kardesım aradı,,eminönüne gelırmısın dedım,, oraya yakınım zaten çık gel dedi,, otobus duragının hemen yakınındaydım zaten 20 dakıka sonra eminönundeydım ... havuzhana gidipte eli boş cıkan bir benimdir herhalde çok şeker giysiler vardı ama hepside bana şimdiye kadar gelen hediyelerden bı farkı yoktu .. bir başka bebekte dusunmedıgım ıcın abartı hale sokmak ıstemedım ... ve geneli kışlıktı .. malum bizim bebekler yaz bebegı olacak. . yazlık keten cıtcıtlı badi aradım ama bulamadım .. netten baktıklarım dahada hoşuma gitti... fiyatlar denilene göre çokta düşük değildi... çevremdeki ünlü markaların ürünleri bana dahada cazip geldi...:) bi süredir kafama takılan tütü etek için tül aldım .. bir kac model begendım netten.. yapınca sizlerle paylaşırım ..:)

cnm 16. haftadan sonra gelebılırmıd ama bıldıgım sıkmak ıyı degılmıs erken dogum olabılırmıs hıc elleme bende olmadı cnm

hadi ya of korktum şimdi bugun zaten cantanı hazırla bu ay heran herşey olabılır felan dıye aklımı bulandırdı cevremdeki ler kafam karısıkdı ıyıce korktum umarım sorun olmaz :44:

bu arada kızımın ismi konusunda kararsızlıga varıyorum...Zeynep Nur yerine Zeynep Naz mı olsun diye git gellerim var.. Sizce zeynep naz,, zeynep nur'dan dahamı hoş ..:)

bılmıyorumkı canım daha önce düşüğü olanlar genelde kullanıyormus ama tam bır bılgım yok merak ettım benden baska kımler kullanıyor dıye

Benimde daha önce düşüğüm oldu neyi kullanıyorsunuz anlamadım balık yağınımı kaçırmışım orayı ben haftada 2 kere balık yiyorum şu arada hamsi ve lüfer yiyorsanız balık yağlandığı için içerinde omega 3 fazlaca varmış hapı atmaya lüzum yok bence cevizde yiyorum hergün

ben kullanıyorum canım bende pıhtılaşma var genetikte hergün fraxaparin 0.4 lük iğne ve coraspirin 100 lük kullanıyorum iğne yüzünden bacaklarım ve göbekte çürükler oldu ama oğlum sağlıklı olsun yeter diyorum hergün şükrediyorum daha önce düşüklerimde oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…