2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bu arada kızımın ismi konusunda kararsızlıga varıyorum...Zeynep Nur yerine Zeynep Naz mı olsun diye git gellerim var.. Sizce zeynep naz,, zeynep nur'dan dahamı hoş ..:)

benceeee Zeynep NAZ daha hoş duruyorr zeynep nur cok var nasılsa bir de zaten zeynep dini bir isim yanına hoş modern ısım koyabılırsın

bir de pekbicici ye soracaksın o ne ister

benceeee Zeynep NAZ daha hoş duruyorr zeynep nur cok var nasılsa bir de zaten zeynep dini bir isim yanına hoş modern ısım koyabılırsın

bir de pekbicici ye soracaksın o ne ister

Dünürüm Arden isimini koyarken uyumuna hiç Dikkat etnezken bi kız annesi olarak kendimi Naz'a çekiyorum

Bencede Zeynepin yanına modern bir isim daha hoş olacagını dusunuyorum.. bakalım babamız ne dıyecek :)

Benimde canım hep tatlı çekiyor nasıl bi kızsa artık hep tatlı hep tatlı bu akşamda canım çok çikolata çekiyor gidip 2 kaşık nutella yiyim bari :)

acemi anne mi oldun birdenkaç yıl oldu doğum yapalı ki.en iyisi internetten ind,r,mleri takip etmek galiba hele o crazy bebenin tulumlarına bakıp iç geçiriyorum hangisini alacağım diye
bu arada kızımın ismi konusunda kararsızlıga varıyorum...Zeynep Nur yerine Zeynep Naz mı olsun diye git gellerim var.. Sizce zeynep naz,, zeynep nur'dan dahamı hoş ..:)
kulağa daha hoş geliyor zeynep naz zaten zeynepin anlamı da güzel ikisi birlikte güzel olabilir ama sdrkyn nın dediği gibi kayınvalideye sormadan olmaz

zeynep cok guzel canmmm
naz ısımlı cocuklar nazlı olmuyorlarsa oyle bıranlama yuklenmıyorsa zeynep naz olabılır :)

Acemilik değilde,,Bir başkasının bebeğini kucagıma alamıyorum ..:) küçük oglum 7 yasında acemılık cekıcek kadarda varmış değilmi ...:) ıkıtellide ünlü firmaların spot magazaları var orası baya ındırımlı ama bı turlu gıdemedım ..:)
Haklısın canım Dünürede sormak lazım Sonucta ömur boyu yuzyuze bakıcaz tatsızlık olmasın soralım onada ama o modern isimleri daha cok sevdıgı ıcn hemen evet diyecektır D

Son düzenleme:

ya arkadaşlar bişey öğrenmek istiyorum.

hani şu 20 haftalıkken ayrıntılı ultrasonla bakıyorlar ya o herkese yapılmıyormuş diye duydum riskli durumlarda yapılıyormuş?

aranızda yaptıran var mı?

canım bu tarz seylere ınanmayan var ama ben fazlasıyla ınanıyorum
yıldızım dusuk oldugu ıcın etkılere cok açıkmışım hem nazara da fena gelirim, çatlayacak gibi olurum :26::26::26:
ama şükür duamız var

Bütün testlerim iyi çıktı ama doktorum baktı ayrıntılı ultrasonda bebeğin tüm organlarına bakılıyor benim doktorum tek tek hepsini inceledi ölçtü parmaklarına dahi baktı

Hayır canım herkese yapılıyor ayrıntılı bebeğin kalbinin damarlarının gelişimine bakılıyor.Benim tarama testimdede risk yok ama yapılacak.

oy teyzesı onu yer hareketlı bebıs :) benımkıde acayıp ya hep asagıda doktor ıyıce asagı bakınca gorebılıyor
bırde bası bıze dogru bacakları ıcerde acayıp oyle duruyor favorı durusu bu anlasılan :)
ay bıde dogsunlar peslerınde kosarız ya gulumsemelerı yeterrrrrrrrrrrr :)

canım ben 5 haftadır hıssedıyorum tekmelerı ama karnımı acıp gorene kadar kacıyor uyanık :)

Cokgecmıs olsun canım

gülsevdam geçmiş olsun çok korkarım o durumlardan Allah bidaha yaşatmasın inşallah

sağolun kızlar

maşallah yavruna canım ay bende 10 ocagı ıp degıl halatla cekıyorum bebeklerımızı hayırlsıyla goruruz ınsallah :)

benim bebise cinsiyet tahmini yapmak isteyen yok mu yarin ogrenecegim insallah tabi gosterirse:))

ah balım keske ıcıme bısey dogsa:)

kızlar dün kuzenim doğum yaptı maşallah 5.100 gr 55cm doğum doğdu kuzumuz .. yaw nasıl taşıdı o kadar büyük bebeği dedim artık görüceler gelir koca kız olarak doğdu

masallah 5.5 kg normal dogum olmamıstır kesın :)
bakalım bızde ne kılolu kım dogurcak :)

canım balık yıyorsan balık hapına gerek yok demıstı doktorum sırf hap vermesın korkusuna balık yemeye basladım

burdasın değil mi yada senin gibi gizli gizli girenler var şu an sayfada

gecmıse bakayım dedım canım ve kacıcam bırazdan:)

zeynep gercı begenmemıs gıcık :) ama ben bayıldım havuzlu hana :)
bugun ıkımızde oraya gıtmısız:)
gayet kalıtelı ve bol cesıt uygun fıyata vardı 5 lı setler 12 tl battanıyeler kıslık 15 tl baslıyor
penye olanlar 10 tl yazılı cıtcıltlı badıler 3 adet 10 tl altıklarda oyle daha bır suru sey:)
mayıs ayında dogsalarda 1 ay yınede uzun kol gıydırmelıyız annemler sıkı sıkı tembıhlıyor bebısler usur dıye:)
ys ben orayı talan edıcem esıme dıyorum 2 3 maas ayır benı buraya kapa sabaha kamyonetle gelsın :)
bı bebekarabası gordumk bayıldım agırlıgı 6.5 kg hafıf katlanınca cok kuculuyor ıkı yonlu ıstıyordum bakalım esım
hemen alıp gıdelım dedı zor tuttum adamı :) esım sonra ıse gıttı bende yegenımı gormeye gıttım
annesını tum gece uyutmamıs hep kucagında onunla olmak ıstıyor canıma soksam yetmez ya
cıtlıtlı badı aldım ona halam benı cok sevıyo dıye yengemde bayıldı :)
kendı yabruma hıcbısey almadan cıkarak ırademe super sahıp oldum
kuranını okudum yegenımın 4 0 gun boyunca okuncak ben okudukca o gülümsedı hep sustu
ay bızde bı anne olalım yavrularımızı canımıza sokalım :)
esımde korku dakıka bası eve gıdene kadar aradı ne yedın acmısın ıyımısın dıye
artık dakıka dakıka rapor verıyorum yedıklerımı sorguluyor :)
benden bugunluk bukadar kızlar yarında hamıle gıyımı bakalım dıyoruz gercı 1 ay daha benım kıayfetlerle ıdare ederımde
artık yavastan yavastan alayım gıyımlerı :) lohusa hastane ıcın gecelık takımlarıda baktım kızlar
gecelık sabahlık 80 tl baslıyor 4lü pijama ıle olan takımalr 120 tl sahınlerın buda son bılgı dedım ve sustum :)

Bütün testlerim iyi çıktı ama doktorum baktı ayrıntılı ultrasonda bebeğin tüm organlarına bakılıyor benim doktorum tek tek hepsini inceledi ölçtü parmaklarına dahi baktı

Hayır canım herkese yapılıyor ayrıntılı bebeğin kalbinin damarlarının gelişimine bakılıyor.Benim tarama testimdede risk yok ama yapılacak.

görüştüğüm bir dr 2li ve 3lü testi önermedi gerekçesi de şu, çocuğun Allah korusun Down sendromlu olsa aldırır mısın dedi banada mantıklı geldi yaptırmadım şimdi de PRENATAL TANI-DOPPLER testini merak ettim internette araştırdım gerekli durumlarda yazınca hemennnn size sormak istedim :)

ama çocuğun her yerine bakıyorsa bende merak ettim şimdi :)

Ben bu konuyu doktorumla konuştum testten önce ulltrason %70 testler %90 doğrudur dedi ki ben ultrasona daha çok güveniyordum biz bu testi bebeği aldırın diye yaptırmıyoruz dedi hatta bi hastasının bebeğinin bi gözü oluşmamış ve gebeliğine devam ediyormuş eğer doktoru ayrıntılıda bakmasa doğduğunda görecekti önceden kendini hazırlaması gerekir dedi
testlerde ise eğer risk yüksek çıkarsa bebekte bi problem olduğunu bize gösterir bizde daha ayrıntılı bakarız daha sık takip ederiz doğum şekline ona göre karar veririz dedi yani test kötü çıkarsa sonucu git o çocuğu aldır değil aksine o bebeği en iyi şekilde beklemektir aile o bebeği istedikten sonra dedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…