2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

benım testler temız cıktı cok sukur
ama detaylı usg yapılcak
detaylı organ ıncelemesı oldugu ıcın herkeste yapılmalı dıye bılıyorum ben

Elbette bakılıyor canım örneğin yarık dudak mı parmaklarının sayısı tam mı eksik yada fazlada olabiliyor Allah korusun
gözleri oluşmuşmu sırtında açıklık var mı kalbindeki damarlarda kan sızıntısı var mı vs bunlar aklımda kalanlar bi çok şeye bakılıyor ben 1 saat kadar kaldım muaynede içim rahatladı zaten her kontrolümde doktorum tek tek ayrıntılı bakıyor hatta bi dahakine bi kaç şeye tekrar bakıcam diye çağardı

hımm sanırım bende ultrasona daha sıcak baktım. teşekkür ederim canım o zaman bu hafta sonu gidip baktırayım inşallah herşey yolundadır :)

benım testler temız cıktı cok sukur
ama detaylı usg yapılcak
detaylı organ ıncelemesı oldugu ıcın herkeste yapılmalı dıye bılıyorum ben
maşallah :) bencede baktırmalı zaten bundan sonrada pek test kalmıyo bir tek şeker yüklemesi var onu biliyorum.

hangi şehirdesin canım?

ben istanbul anadolu yakasındayım hala dr umu bulamadım :)

Evet şeker yüklemesi var gerçi oğlumda bana gerek görmedi doktor bide benim doktorum bi test daha var dedi ama şuan değil adınıda unuttum öğrenince yazarım burdan tetanoz aşısı oldun mu ?

Evet şeker yüklemesi var gerçi oğlumda bana gerek görmedi doktor bide benim doktorum bi test daha var dedi ama şuan değil adınıda unuttum öğrenince yazarım burdan tetanoz aşısı oldun mu ?

cuma günü gidicem sağlık ocağında yaptırıcam. fazla yakıyormuş o yüzden şimdiden korkuyorum :)

doğumdan mı bahsediyoruz bende düne kadar düşünmüyordum ki bugün lohusa pijaması alana kadar off çok gerildim :))

acıların çocuğu olduk valla dönüşü yok

Ay yok canım ya şaka yaptım hiç dinleme öyle anlatanların bitmek bilmeyen doğum hikayelerini ben hiç dinlemem korkulacak bişey yok diyorum ama bende korkuyorum canımın yanmasından değil ama bi problem çıkarsa falan diye ben daha hiç bişey almadım ne kızıma ne kendime eşim bugün diyor hiç hamile havası yok sende diye bende bazen unutuyorum arada tekmeler olmasa :)

anladim basjasinin bebegi olunca degisiyor aman dunure dikkat sonra kaynanalik yapmasin kizina yazikbu arada ikitellidekileri biliyorum komsularim cok alirdi ordan bize yakindi bide arenaparktaki kipada indirime girinve oradan aliyorlardi onu da takip et istersen

bende de şu bel ağrısı olmasa unutucam :) valla şimdiden alıcam çantamı hazırlıcam yoksa ilerde o göbekle hiç bişey yapamam hem doğum stresi hem alışveriş telaşı ne gerek var aklımda olacağına yanımda olsun :))

iyi geceler hanımlar bizden bu kadar
camasırları astım bulaşık m. boşalttım işlerim bitti artık yatma vakti
öptümmmm

Arkadaslar bu sirt agrisi ne Boyle ya, ne saga ne sola yatabiliyorum acayip bir aci, sadece sirt ustu yatarsam rahat ediyorum onuda sirt ustu yatmak iyi degil dedikleri icin korkuyorum, zararli mi cidden sirt ustu yatmak.?

Arkadaslar bu sirt agrisi ne Boyle ya, ne saga ne sola yatabiliyorum acayip bir aci, sadece sirt ustu yatarsam rahat ediyorum onuda sirt ustu yatmak iyi degil dedikleri icin korkuyorum, zararli mi cidden sirt ustu yatmak.?

Aynı ağrıları bende çekiyorum. Doktorum mümkün olduğunca sırt üstü yatma kan akışğ zayıflıyor dedi. Zaten rahim büyüdüğü için organlara baskı yapıyor. Sol tarafa yatmak bebeğe kan akışını en sağlıklı şekilde sağlaya pozisyon dedi. Dönmemek içinde bacaklarının arasına yastık koy dedi. Ben bir aydır böyle uyumaya çalışıyorum

Aynen bende bacagimin arasina yastik aliyorum ama ne mumkun donmemek, herkes yatinca rahat eder Ben donmekten bebege zarar vericem diye korkuyorum umarim gecer canim ya AMA dogum sonrasi bile bir sure devam ettigini duydum, en azindan o zaman sirt ustu yatabiliriz.

Meleklerimiz için değer bence. Sağlıkla bir kavuşalımda. Sonrası bizim sağlığımızda düzelir heralde. Ben birde yüzü koyun uyuyan biriyim. Korkumdan eşimi tembihliyorum sen sık sık kontrol et beni mazallah göbeğin üstüne yatmaya kalkarım. Bu korkuyla sabahı ediyorum göz kırpmadan. Anlıycağın uykusuz günlere alıştırma yapıyoruz.....

kızlaaaar moralim çook bozuk, 20 gündür anneciğimin yanındaydım ama dönüş vakti geldi birazöncede evime döndüm evimi, kocamı çok özlemişim ama oonları orda bırakıpta dönünce çok fena oluyorum suçluyum gibi hepinize iyi geceleerr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…