- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.681
aynı beni anlatmışın bende deli oluyorum çikolataya taylıya pastalara :)Benimde canım hep tatlı çekiyor nasıl bi kızsa artık hep tatlı hep tatlı bu akşamda canım çok çikolata çekiyor gidip 2 kaşık nutella yiyim bari :)
bende yaptırdım bu cumt kendi doktorum yaptı cnm herkese yapılıyorya arkadaşlar bişey öğrenmek istiyorum.
hani şu 20 haftalıkken ayrıntılı ultrasonla bakıyorlar ya o herkese yapılmıyormuş diye duydum riskli durumlarda yapılıyormuş?
aranızda yaptıran var mı?
vavvvv masallahhhsezeryandir herhalde normal zordur herhalde
tiyo al nasil beslemis bebisi
İnanmıyorum ya maşallah ne diyim biraz daha dursa rekora koşacakmış.Ona alınan yeni doğan kıyafetleride küçük gelir nede olsa 3 aylık kadar olmuş
allaha emanet canım benım tedırgın olma herkezte olabılırmısa sadece sıkmak ıyı degılmıshadi yaof korktum şimdi bugun zaten cantanı hazırla bu ay heran herşey olabılır felan dıye aklımı bulandırdı cevremdeki ler kafam karısıkdı ıyıce korktum umarım sorun olmaz :44:
Benimde canım hep tatlı çekiyor nasıl bi kızsa artık hep tatlı hep tatlı bu akşamda canım çok çikolata çekiyor gidip 2 kaşık nutella yiyim bari :)
aynı beni anlatmışın bende deli oluyorum çikolataya taylıya pastalara :)
bende yaptırdım bu cumt kendi doktorum yaptı cnm herkese yapılıyor
kuzeni merak edenler olmuşş anlatayım kısaca...
sezeryanla doğdu bebişimiz.. ilk ayından beri toplamda 15kılo aldı ve 90 kılo doğum yaptı... sabah kahvaltısında bol ketçaplı mayonezli iki ekmek tost yerdi abartısız o yemek yerken biz ağzımız açık izlerdik.. bunların yanında süt peynir falan cerez gb yerdi.. günde rahat 1lt süt içerdi.. yeter kı bırı bebeğe bu faydalı desin hemen yerdi.. tatlısını yedi hamur da cips goflet falan ne bulduysa yiyordu hatta bir gün günü geçmiş ketçap yedi hiç birşey olmadı kıza.. takmıcan kafana diyordu ılk bebeğinde herseye dikkat etti yediğine içtiğine aama malesef anne karnında öldü beslenemedi diye.. ıkıncı de herseyın dozunu kaçırdı.. artık son zamanlarında yerinde kalkamıyordu karnını tuta tuta geziyordu agğırlık var diye.. kocasını artık bütün aylığı yemege gidiyordu neredeyseçok şükür sağlıklı tosuncuk bır kızımız var.. hemen bebeğe şeker testleri yapılmış kılosundan dolayı ama hiç birşey çıkmamış bildiğimiz boğazlı bır bebek olmuş
ıns guzel bırgun yasarızzz sukur dun yaptıgım ıslerden sonra agrım olmadı ama hala rahmımden sızım sızım agrı gelıyorr rahım genıslıyor sanırsam bırde oglum tekmelerın cogunu asagıya dogru atıyor
kuzeni merak edenler olmuşş anlatayım kısaca...
sezeryanla doğdu bebişimiz.. ilk ayından beri toplamda 15kılo aldı ve 90 kılo doğum yaptı... sabah kahvaltısında bol ketçaplı mayonezli iki ekmek tost yerdi abartısız o yemek yerken biz ağzımız açık izlerdik.. bunların yanında süt peynir falan cerez gb yerdi.. günde rahat 1lt süt içerdi.. yeter kı bırı bebeğe bu faydalı desin hemen yerdi.. tatlısını yedi hamur da cips goflet falan ne bulduysa yiyordu hatta bir gün günü geçmiş ketçap yedi hiç birşey olmadı kıza.. takmıcan kafana diyordu ılk bebeğinde herseye dikkat etti yediğine içtiğine aama malesef anne karnında öldü beslenemedi diye.. ıkıncı de herseyın dozunu kaçırdı.. artık son zamanlarında yerinde kalkamıyordu karnını tuta tuta geziyordu agğırlık var diye.. kocasını artık bütün aylığı yemege gidiyordu neredeyseçok şükür sağlıklı tosuncuk bır kızımız var.. hemen bebeğe şeker testleri yapılmış kılosundan dolayı ama hiç birşey çıkmamış bildiğimiz boğazlı bır bebek olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?