2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Benimde canım hep tatlı çekiyor nasıl bi kızsa artık hep tatlı hep tatlı bu akşamda canım çok çikolata çekiyor gidip 2 kaşık nutella yiyim bari :)
aynı beni anlatmışın bende deli oluyorum çikolataya taylıya pastalara :)

bende yaptırdım bu cumt kendi doktorum yaptı cnm herkese yapılıyor

İnanmıyorum ya maşallah ne diyim biraz daha dursa rekora koşacakmış.Ona alınan yeni doğan kıyafetleride küçük gelir nede olsa 3 aylık kadar olmuş

olmuyor zaten bezleri sana yollucam dei 3 paket yeni doğan almış ama hiç biri olmamış

hadi ya of korktum şimdi bugun zaten cantanı hazırla bu ay heran herşey olabılır felan dıye aklımı bulandırdı cevremdeki ler kafam karısıkdı ıyıce korktum umarım sorun olmaz :44:
allaha emanet canım benım tedırgın olma herkezte olabılırmısa sadece sıkmak ıyı degılmıs

Benimde canım hep tatlı çekiyor nasıl bi kızsa artık hep tatlı hep tatlı bu akşamda canım çok çikolata çekiyor gidip 2 kaşık nutella yiyim bari :)

oyyy tatlıı deme seker komasına gırene kadar yıyesım var sekerım cıkarsa doktor bana tatlıyı yasaklarsa ben naparımmmm

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu sabah heryerım agıyooo dun bayagı yorulmusum bugunu kendıme ayırıyorum ve hıc iş yapmıcam yani planım bu ıns dayanabılırım yapmadan

günaydın fıstıklar , hepinize hayırlı günler..herkes iyidir umarım..
dün tetanoz oldum sabaha kadar kolum ağrıdı gece minoset içtim biraz iyi geldi.bi de öksürük tuttu, bi öksürüyorum, bi kolum acıyo bi de sıpa öksürünce tekme atıyo öyle geçti gece..aşı olurken hiç acımamıştı sonra da az ağrıyordu gece nasıl öyle arttı anlamadım..şimdi de az ağrıyor umarım artmaz bakalım..

aynı beni anlatmışın bende deli oluyorum çikolataya taylıya pastalara :)

bende yaptırdım bu cumt kendi doktorum yaptı cnm herkese yapılıyor

canım ayrıntılı ultrason var bi de doppler var biz ayrıntılıya giricez dimi hep karıştırıyorum?? bi de kendi hastaneme gittim sordum dedi ki ayrıntılı ultrasonda cd vermiyoruz ve sadece siyah beyaz çekiyoruz dediler...siz siyah beyaz mı çektirdiniz renkli mi??

kuzeni merak edenler olmuşş anlatayım kısaca...
sezeryanla doğdu bebişimiz.. ilk ayından beri toplamda 15kılo aldı ve 90 kılo doğum yaptı... sabah kahvaltısında bol ketçaplı mayonezli iki ekmek tost yerdi abartısız o yemek yerken biz ağzımız açık izlerdik.. bunların yanında süt peynir falan cerez gb yerdi.. günde rahat 1lt süt içerdi.. yeter kı bırı bebeğe bu faydalı desin hemen yerdi.. tatlısını yedi hamur da cips goflet falan ne bulduysa yiyordu hatta bir gün günü geçmiş ketçap yedi hiç birşey olmadı kıza.. takmıcan kafana diyordu ılk bebeğinde herseye dikkat etti yediğine içtiğine aama malesef anne karnında öldü beslenemedi diye.. ıkıncı de herseyın dozunu kaçırdı.. artık son zamanlarında yerinde kalkamıyordu karnını tuta tuta geziyordu agğırlık var diye.. kocasını artık bütün aylığı yemege gidiyordu neredeyse çok şükür sağlıklı tosuncuk bır kızımız var.. hemen bebeğe şeker testleri yapılmış kılosundan dolayı ama hiç birşey çıkmamış bildiğimiz boğazlı bır bebek olmuş

Günaydın hatunlar...

offf bugün şiş bi şekilde uyandım yaa... gayet rahat olan eteğim dar geldi çizmemi bile zor çektim nolduysa anlamadım böyle...

p.tesi devlet hastanesinden randevum var acaba ayrıntılıyı yaparlar mı?? sorcaz bakalım...

konuyu kaçırdım, bu bebek çok kilolu ve tosuncukkmu doğdu??

ıns guzel bırgun yasarızzz sukur dun yaptıgım ıslerden sonra agrım olmadı ama hala rahmımden sızım sızım agrı gelıyorr rahım genıslıyor sanırsam bırde oglum tekmelerın cogunu asagıya dogru atıyor

pozisyonuna göre galiba
benimde aynı öyleydi bi kaç gündr farklı yerlerden de bişiler hissediyorum galiba eli kolu kafası filn
ama en çok aşağıdan ne zaman dönücekse dönmezse normal doğum olmuyo ama daha döner dedi doktorum

maşallahh yaaa bende saglıksız dıye yemedıgım hıcbırsey yok ne yalan soylım cıpsımıde cıkolatamı da balıgımıda sebzemıde herseyı yıyorum ama ben bebege degıl de bana yarar dıye dusunuyorum umut oldu bu dedıklerın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…