2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Sankı asagılara denk gelen yerı ellerı gıbı gelıyor ama emın olamıyorum kı sagdan soldan gobekın az ustunden her yerden vuruyor kafam karısıyor nerede bu sıpa dun esıme sarıldım cok ozledım senı azıcık oynassak mı dememe kalmadı guclu bır tekme yedım sanırım oglum ıstemedı babasına yanasmamı

günaydın anneler ve minik kuzuları:)

inşallah herkesin keyfi iyidir. bebeğimin hareketlerini hala hissedemiyorum. kiloya bağlı birşey olabilir mi? ben 70 kilo ile hamile kalmıştım. anlayın işte durumumu:)

ayrıca ben balık kokusundan tiksindiğim için malesef balık yiyemiyorum onun yerine doktor balık yağı hapı verdi onu içiyorum. ama balığın kendisini yemenin daha faydalı olduğunu bildiğim için yemek istiyorum ama kokusunu ne yapıcam bilmiyorum. ya ben ne yapsam ne yapsam da bu kokuyu yok etsem?

bende herşeyimi yiyorum yağlı tatlı iyi kötü kiloya meyilli biriyim ve günde 3 tane eşşek kadar vitamın hapı içiyorum ama şuana kadar 3 kılo aldım ne bilim fazla kasmamak lazım her halde öyle düşünüyorum kı hareket sıfır bende yattığım yerden kalkmıyorum yasak kıloyu kafama takmadığım için sanırım almıyorum

gunaydn kızlar .dun tetonoz asısı yaptrdm kolum haala sızlıyo
gecmıs olsun cnaımmm

gunaydın cnm oyle dusunme bende 75 kıloyla hamıle kaldım:)ve cok erken -hıssettım bebegımın hareketlerını onunla alakası var dıyorlar ama bence yok

Günaydın kızlar :)
Moralim bozuk,oğlum bugün yine kreşi yıkıyor,1 saat ağlamış babasına beni kreşten alın diye sanırım bu gidişle kreşten alıp yine anneannesine vereceğiz ama hiç canım istemiyo yaa ne yapacağım bilmiyorum anneannesine de kıyamıyorum,hiç olmazsa o kreşten gelene kadar rahattı..

♥♥♥ MUTLAKA OKUYUN BAYILACAKSINIZ ♥♥♥ ...!=)

Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.

Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
...
Fotoğraf makinesine benzeyen birşeylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım pipimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismini koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...

Not: Bebek arabasının kliması olsun bari ...!=)
((FİLİZ))

Gunaydin kizlar
bu sabah erken kalktim, 'bebeginizi beklerken sizi neler bekler' kitabinin 6. ayla ilgili kismini
bebek hareketleriyle iligli bolumde okuduklarimdan sizinle de paylasmak istedim. normalde gunluk hareketli zamanlarimizda sallanmayla birlikte bebek uyku modunda olurmus genelde ve yogun tempoda calisan annelerin bebeklerini o zamanlarda hissetmeleri zor olurmus. en guzel zaman sabah erken saatlerde yataktayken ve gece yine dinlenme durumundayken belirgin hissetmeler olur. bir de hani diyoruz ya sagdan hissediyorum soldan hissediyorum diye, benim ilk zamanalr hep sagdandi ama artik sag sol orta her yerden geliyor hareketlerimiz cunku sadece minik ayaklar degil, dirsek, diz, yumruk da yiyormusuz bebislerimiz de artik buyuduler her yerden hareketler gelecektir. bir de kendinizi baska anne adaylariyla karsilastirmayin diyor kitapta, cunku nasil disarida bebeklerin bazilari cok sakinken bazi cok haereketliyse, anne karninda da bazi bebklerin yapisi daha sakin olurmus bazilari ise hic durmazmis

gunaydın cnm oyle dusunme bende 75 kıloyla hamıle kaldım:)ve cok erken -hıssettım bebegımın hareketlerını onunla alakası var dıyorlar ama bence yok

ben de gizlemiyim artik ben de 75 kg ile hamile kaldim ve ben de 16. haftada hissetmeye basladim guclu hareketlerimiz de 18. haftada basladi

Cok hos bır hıkaye

Sıpamın hareketlerını farklı farklı yerlerden hıssedıyorum sımdıden sıgmıyor

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,

aynı şeyleri yaşamışız hayatım ben minoset içmeden dayandım sabaha karşı da bir tatlı uyku ama kalkma ve işe gelme zamanı allahım her konuda yardımcımız olsun inşallahhhhh
bugün de ağrır ama gece daha rahat oluruz düne göre bence öyle düşün canım

Gittiği kreşi öğretmeni hatta arkadaşlarını sevmemiş olabilir mi? Belki onunla uğraşan bir çocuk vardır, ya da öğretmenine ısınamamıştır. Eğer yeni başladıysa normal ama 1 ayı geçtiyse biraz olsun alışması gerekirdi. Eğer uzun zaman olduysa belki de başka kreş düşünmelisin. Benimki de 2 yaş 1 aylıkken başladı kreşe, ilk 1 ay her sabah bırakırken ağladı sonra yavaştan alıştı. Ha sorsan yine kreşe gitmek istemiyor ama kuzu kuzu da gidiyor, ordayken de keyifli vakit geçirdiğini görünce sıkıntı olmuyor bizim için

nasıl yani
senin koyduğun göbiş fotosunda dal gibi zayıftın..
nasıl oluyor da 75 kilo ile hami kalıyorsun ki ben anlamadım

maşaalllhhh ben gosterıyorumda sen hıc gostermıyorsunn aynen cnm bızım bunlar bıle aynı cıktı ya pess

eee foto ustten :) dedim ya benim ust tarafim her zaman cok incedir zaten belim hep incedir zaten, boy 1.70 o mu gostermiyor bilmiyorum ama benim bir deri bir kemik kaldigim ve vucudumdaki yag oranini sinirin altina indirmeye basladim zamanki kilom 59 kg. mesela baska biri 59 kg ile cok sisman gorunebiliyor, gostermiyorum sanirim tartiya ciktigimda sasiriyorlar

evet tatlım benim burnum falan da tıkanınca en azından bir ağrım az olsundiye içtim minoseti..evet bugün sanki daha azaldı ağrı demekki geçecek..1 ay sonra ikinci dozu olacağız o zaman ne yapacağız bakalım yine aynı mı olacak :18:

Canım kreşe başlayalı 4 ay oldu ve bazen ağlayarak bazen mutlu gitti.Öğretmenlerine soruyorum ama burada bi sorunu yok diyorlar.Öncesinde anneanne bakıyordu,zaten ağlarken de beni anneanneme götürün diye ağlıyor bu kreşe de eve yakın diye verdik,güzel bi kreş,iyi bakıyorlar çocuklara da..ama çok canım sıkılıyor o böyle ağlayınca annem de al geri kreşten diyor..zorla da göndermek olmaz bu sefer de çocuğun psiklojisi bozulur diye korkuyorum

oğlunu en iyi sen tanırsın canım, kötü etkileneceğini düşünüyorsan tabiki kreşten alabilirsin. Ama aynı sorunu gelcek yıl yada en geç sonraki yıl anasınıfına başlayınca yine yaşayacaksın. Beni bir kez kreşten aldılar o zaman şimdi de göndermeyebilirler gibi bir düşünce oluşabilir oğlunun kafasında. Bir de bebek doğduktan sonra ne kadar izin kullanacaksın?? ücretsiz izin imkanın yoksa bebişe annen mi bakacak, öyle olursa ikisine birden bakması zor olmayacak mı? Bebeğe annen bakarken oğlunu tekrar kreşe versen bundan etkilenmeyecek mi? Gibi gibi bir sürü soru geliyor aklıma :) Eminim sen de bunları düşünmüşsündür. Ücretsiz izin alma imkanın varsa hiç düşünme al kreşten, zaten 5 ay sonra evde olucaz:) 1 çocuk hiç çocuk 2 çocuk çok çocuk diye boşuna dememişler. Bizim için biraz daha zor olacak. Oğlun için en iyisini düşüneceğinden eminim, kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…