2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar birkaç gündür karnım geriliyordu yine dik duramıyordum gerginlikten ve çok şişiyordum, bugün kendime dikkatlice bakınca gördümki göbeğim büyümüş çok komik insan göbeğine tam alışıyor bi bakıyor hop birden büyümüş..fotoğraf da ekledim..bugün gören herkes göbeğin büyümüş diyo
bi de kızlar birşey sorucam foruma eski eklediğim resimleri silebiliyor muyum?? siliniyorsa nasıl yapıcam??

cok hos durmus canim gobegin top gibi bayildim oncki resimleri silemezsin ama illa silinmesini istiyorsan yonetime belki mesaj atip rica edebilirsin bilmiyorum

canım benim de senin kadar ciddi olmasa da tıkanıklıklarım çok fazla heryerde daralıyorum Mesela bugün ilke defa tek metrobüse binicem şimdiden düşünüyorum 6 dan sonram nasıl olacak ve sebebini söylesem belki de çok komik gelir. Eşimin şirketi yılbaşı balosu düzenlemiş ve tek kişilik ben eve tek gitmek zorundayım oda oraya gitmek zorunda nasıl dayancam metrobüste birini dövmeden eve varsam iyi...

Ama bardağın dolu kısmından bakalım uykularımız bölük börçük ya Rabbim bizi bebişere hazırlıyor:) eşim de benle döneniyo çünkü onun da uykusu hafif ben öyle düşünüyorum kızımız hazırlıyo bizi...

Bir de normal doğumla ilgili bi hikaye duydum sizle paylaşııyım. Rabbim onun zamanını ve şeklini resmen ayarlıyormuş. Benim resmen biraz korkum azaldı. Amcamın kızının samimi arkadaşı sancıları İLK BAŞLAR BAŞLAMAZ HİÇ EVDE BEKLEMEDEN HASTANEYE GİTMİŞ ki yanlışmış... o sancıları çekerken hastaneyi inletmiş, yok ben bu bebeği doğuramıyorum işte kaldı orada Allah nerde varsa yardım etsin beni de kurtarsın falan:) sonra ise doğum anı gelmiş veeeeeeeeeeeeeeeeee mutlu son:) dr a diyomuş ki dr bey geliyo hemen bakın diyomuş dr da hani doğuramıycaktın gelmiyorum diyomuş espriyle:) yani rahim açılıp o oaraya gelince dr hikaye oluyomuş:) yeterki o açılmanın olacağı belli olsun... allahım hakkımızda hayırlısını versin aminnnnnn kız diyomuş ki bacaklarımdan düşecek sandım diyomuş yani o an anlaışılıyormuş... belki ben bu konuda çok cahildim:) bunları duymak beni rahatlattı anlatmak istedim.

cok hos durmus canim gobegin top gibi bayildim oncki resimleri silemezsin ama illa silinmesini istiyorsan yonetime belki mesaj atip rica edebilirsin bilmiyorum

sağol tatlım..evet top gibi oldu çok hızlı değişiyor tam bi büyüklüğe alışıyor insan sonra yine büyüyor..bu hızla büyürse 9 aylıkken nasıl olucam korkuyorum..:18:

canım bizim de bugün yılbaşı balosu var..bu göbekle çok süslenemedim ama olsun zaten 1-2 saatlik iş saatlerinde yapılacak bişey..
aynen canım metrobüs beni de çok korkutuyor 1-2 ay önce ayakta yarım saat biyolculuk yapmıştım ağlama krizine girmiştim, gidememiştim daha fazla..burun tıkanıklığı kötü bir durum ikisi tıkanınca çok panik oluyorum nefessiz kalıcam diye korkuyorum rabbim hepimizin şifasını versin ve bu rahatsızlıklarımız için bize bol sabır versin inşallah..
canım aslında bende hemen sancı gelince hastaneye gitmek istemiyorum..eğer riskli bi durumumuz olmazsa mümkün mertebe evde geçirelim sancılarımızı..benim kuzenim sancısı gelmiş gitmiş hemen yatırmak istemişler, o da demişki evde iki çocuğum var acil gitmem lazım hemen gelicem demiş..kağıt imzalatmışlar ve izin vermişler..sonra gitmiş evini temizlemiş, çocukları bırakmış bi de günü varmış güne gitmiş börek çörek yemiş :) gece 12 de de gidip hastaneye yatmış sonra doğumunu yapmış ee deneyimli hatunun hali başka..iki doğum yaptığı için ne kadar hastanede sancı çekeceğini tahmin etmiş, şansı da iyi gitmiş bir sıkıntı olmamış

sağol tatlım..evet top gibi oldu çok hızlı değişiyor tam bi büyüklüğe alışıyor insan sonra yine büyüyor..bu hızla büyürse 9 aylıkken nasıl olucam korkuyorum..:18:

ben de ayni seyi hissediyorum
su haftadan sonra artik hizla buyuyor ve buyuyecek
olsun bebislerimiz var karnimizin kocaman olmasi da harika bir duygu

hiç kendimi bu kadar mızmızçı hissetmedim ya
gece bogazım agrımaya basladı mıdemde bulandı
yenı bır gune bogaz agrısıyla uyandım kızlar
esımde halımı gordu kalktı 5 saat bıle uyumadı zavallım
dısarı cıkıp zencefıl alcak evde bal var sızler nasıl tuketmıstınız kızlar
taze zencefılmı toz zencefılmı aldırayım ?

ben toz zencefil aldım hiç kullanamadım kokusu kötü geliyor, keşke taze alsaydım sıcak içeceklerin içine atardım diye düşünüyorum..ama tozunu kullanan varsa bana da fikir versin ben aldım köşede duruyo:44:

ben hamileyken zencefil hic tuketmedim

ama normal zamanda oksuruk ve bogaz agrisinda taze zencefili soyup rendeleyip, balla karistirirsan gribal enfeksiyonlara bire bire hem de bagisikligi yukseltiyor. ama zencefil asiri miktarda olmasin icinde malum cok keskin bir tat
gecmis olsun cnm

Hayır alma canım kreşten alışacaklar bende okulda çalışıyordum hamile kalınca bıraktım kreşin ilk ayları zor bazı çocuklar hemen adapte oluyor bazıları geç ama öğretmenleri sorun yok diyorsa sebahat edin bu ağlama krizleri olacak ama zamanla onlarda tamamen geçecek arkadaşlarıyla bir arada olması annenlerle olmasından çok daha iyi hem gelişimi için bir çok şey öğrenecek topluluk içinde olmayı paylaşmayı vs...Sabredin inan alışacak

toz zencefili taze sIkIlmis portakal suyuna bir miktar atinca aromali guzel kokulu bir tat oluyor

toz zencefıl balla karıstırıp yıyordum hasta oldukca daha once
o yuzden kesın tatlara alısıgım
taze zencefıl aldırıyorum esıme ıhlamur kusburnu ıcıyorum ya ıcıne katıp lımon sıkıp ıceyım
yada sütlemı ıyı olur

nasıl usuttum anlamadım soguk bıseyde yemem halbuki

tünaydınnn kızlar bugün bizde gittik tetanoz aşımızı olduk kan verdik çok şükür atlattık ebe olduğum halde aşıdan ve iğneden dehşet korkuyorummm :18:
benle bekleyen 1 gebe daha vardı 2.gebeliği evde ki bebeği 1 yaşında şimdi yine hamile ebe arkadaş soruyo sana geçen sene tetanoz aşısı yaptık mı ne biliyim ben diyo ebe diyo nasıl ya hatırlamıyo musun yaptık mı yapmadık mı onu sen biliceksin diyo öööff bu zaman da bu kadar da cahil olunmaz ki ya üzülüyorum nasıl yetiştiricekler bu çocukları :44:

sutle hic denemedim duymadim canim
bilmem ki nasil olur:44:
ama ihlamurun icine oluyor

bu aralar bircok insan hasta , kapali bir ortamdan otobusten falan mikrop kapmissindir belki birinden

canım ılk zamanlar cocuk zorlanıyo ama sonra alısıyo yegenımde oyleydı gıtmemek ıcın elınden gelenı yapıyordu
sımdı gule oynaya gıdıyor:)

supersın hatunn :) resım sılmek yasak canım banlanabılırsın ..

toz zencefili taze sIkIlmis portakal suyuna bir miktar atinca aromali guzel kokulu bir tat oluyor
ah kafam ben nıye sıktıgım portakal sularına zencefıl koymadımkı hıc aklıma gelmedı kı okadar dıkkat ederım bıde boyle seylere:)

sutle hic denemedim duymadim canim
bilmem ki nasil olur:44:
ama ihlamurun icine oluyor

bu aralar bircok insan hasta , kapali bir ortamdan otobusten falan mikrop kapmissindir belki birinden

zencefıl kaynamıcak dımı ıhlamuru demleyınce ıcıne bıraz rendelerım ..
ya ınsallah benden yegenıme gecmez dun yanındaydım bugunde gıdıcektım kuranını okumaya ama gıtmesemmı

Canım masallah cok guzel gorunuyorsunuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…