- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.721
kızlar birkaç gündür karnım geriliyordu yine dik duramıyordum gerginlikten ve çok şişiyordum, bugün kendime dikkatlice bakınca gördümki göbeğim büyümüşçok komik insan göbeğine tam alışıyor bi bakıyor hop birden büyümüş..fotoğraf da ekledim..bugün gören herkes göbeğin büyümüş diyo
bi de kızlar birşey sorucam foruma eski eklediğim resimleri silebiliyor muyum?? siliniyorsa nasıl yapıcam??
evet tatlım benim burnum falan da tıkanınca en azından bir ağrım az olsundiye içtim minoseti..evet bugün sanki daha azaldı ağrı demekki geçecek..1 ay sonra ikinci dozu olacağız o zaman ne yapacağız bakalım yine aynı mı olacak :18:
cok hos durmus canim gobegin top gibi bayildimoncki resimleri silemezsin ama illa silinmesini istiyorsan yonetime belki mesaj atip rica edebilirsin bilmiyorum
canım benim de senin kadar ciddi olmasa da tıkanıklıklarım çok fazla heryerde daralıyorumMesela bugün ilke defa tek metrobüse binicem şimdiden düşünüyorum 6 dan sonram nasıl olacak ve sebebini söylesem belki de çok komik gelir. Eşimin şirketi yılbaşı balosu düzenlemiş ve tek kişilik ben eve tek gitmek zorundayım oda oraya gitmek zorunda nasıl dayancam metrobüste birini dövmeden eve varsam iyi...
Ama bardağın dolu kısmından bakalım uykularımız bölük börçük ya Rabbim bizi bebişere hazırlıyor:) eşim de benle döneniyo çünkü onun da uykusu hafif ben öyle düşünüyorum kızımız hazırlıyo bizi...
Bir de normal doğumla ilgili bi hikaye duydum sizle paylaşııyım. Rabbim onun zamanını ve şeklini resmen ayarlıyormuş. Benim resmen biraz korkum azaldı. Amcamın kızının samimi arkadaşı sancıları İLK BAŞLAR BAŞLAMAZ HİÇ EVDE BEKLEMEDEN HASTANEYE GİTMİŞ ki yanlışmış... o sancıları çekerken hastaneyi inletmiş, yok ben bu bebeği doğuramıyorum işte kaldı orada Allah nerde varsa yardım etsin beni de kurtarsın falan:) sonra ise doğum anı gelmiş veeeeeeeeeeeeeeeeee mutlu son:) dr a diyomuş ki dr bey geliyo hemen bakın diyomuş dr da hani doğuramıycaktın gelmiyorum diyomuş espriyle:) yani rahim açılıp o oaraya gelince dr hikaye oluyomuş:) yeterki o açılmanın olacağı belli olsun... allahım hakkımızda hayırlısını versin aminnnnnn kız diyomuş ki bacaklarımdan düşecek sandım diyomuş yani o an anlaışılıyormuş... belki ben bu konuda çok cahildim:) bunları duymak beni rahatlattı anlatmak istedim.
sağol tatlım..evet top gibi oldu çok hızlı değişiyor tam bi büyüklüğe alışıyor insan sonra yine büyüyor..bu hızla büyürse 9 aylıkken nasıl olucam korkuyorum..:18:
hiç kendimi bu kadar mızmızçı hissetmedim ya
gece bogazım agrımaya basladı mıdemde bulandı
yenı bır gune bogaz agrısıyla uyandım kızlar
esımde halımı gordu kalktı 5 saat bıle uyumadı zavallım
dısarı cıkıp zencefıl alcak evde bal var sızler nasıl tuketmıstınız kızlar
taze zencefılmı toz zencefılmı aldırayım ?
hiç kendimi bu kadar mızmızçı hissetmedim ya
gece bogazım agrımaya basladı mıdemde bulandı
yenı bır gune bogaz agrısıyla uyandım kızlar
esımde halımı gordu kalktı 5 saat bıle uyumadı zavallım
dısarı cıkıp zencefıl alcak evde bal var sızler nasıl tuketmıstınız kızlar
taze zencefılmı toz zencefılmı aldırayım ?
Canım kreşe başlayalı 4 ay oldu ve bazen ağlayarak bazen mutlu gitti.Öğretmenlerine soruyorum ama burada bi sorunu yok diyorlar.Öncesinde anneanne bakıyordu,zaten ağlarken de beni anneanneme götürün diye ağlıyorbu kreşe de eve yakın diye verdik,güzel bi kreş,iyi bakıyorlar çocuklara da..ama çok canım sıkılıyor o böyle ağlayınca annem de al geri kreşten diyor..zorla da göndermek olmaz bu sefer de çocuğun psiklojisi bozulur diye korkuyorum
ben toz zencefil aldım hiç kullanamadım kokusu kötü geliyor, keşke taze alsaydım sıcak içeceklerin içine atardım diye düşünüyorum..ama tozunu kullanan varsa bana da fikir versin ben aldım köşede duruyo:44:
toz zencefili taze sIkIlmis portakal suyuna bir miktar atinca aromali guzel kokulu bir tat oluyor
ben toz zencefil aldım hiç kullanamadım kokusu kötü geliyor, keşke taze alsaydım sıcak içeceklerin içine atardım diye düşünüyorum..ama tozunu kullanan varsa bana da fikir versin ben aldım köşede duruyo:44:
toz zencefıl balla karıstırıp yıyordum hasta oldukca daha onceben hamileyken zencefil hic tuketmedim
ama normal zamanda oksuruk ve bogaz agrisinda taze zencefili soyup rendeleyip, balla karistirirsan gribal enfeksiyonlara bire bire hem de bagisikligi yukseltiyor. ama zencefil asiri miktarda olmasin icinde malum cok keskin bir tat
gecmis olsun cnm
toz zencefıl balla karıstırıp yıyordum hasta oldukca daha once
o yuzden kesın tatlara alısıgım
taze zencefıl aldırıyorum esıme ıhlamur kusburnu ıcıyorum ya ıcıne katıp lımon sıkıp ıceyım
yada sütlemı ıyı olur
nasıl usuttum anlamadım soguk bıseyde yemem halbuki
toz zencefili taze sIkIlmis portakal suyuna bir miktar atinca aromali guzel kokulu bir tat oluyor
Günaydın kızlar :)
Moralim bozuk,oğlum bugün yine kreşi yıkıyor,1 saat ağlamış babasına beni kreşten alın diyesanırım bu gidişle kreşten alıp yine anneannesine vereceğiz ama hiç canım istemiyo yaa ne yapacağım bilmiyorum anneannesine de kıyamıyorum,hiç olmazsa o kreşten gelene kadar rahattı..
Eki Görüntüle 589363 Eki Görüntüle 589364 Eki Görüntüle 589365 Eki Görüntüle 589366 kızlar birkaç gündür karnım geriliyordu yine dik duramıyordum gerginlikten ve çok şişiyordum, bugün kendime dikkatlice bakınca gördümki göbeğim büyümüşçok komik insan göbeğine tam alışıyor bi bakıyor hop birden büyümüş..fotoğraf da ekledim..bugün gören herkes göbeğin büyümüş diyo
bi de kızlar birşey sorucam foruma eski eklediğim resimleri silebiliyor muyum?? siliniyorsa nasıl yapıcam??
ah kafam ben nıye sıktıgım portakal sularına zencefıl koymadımkı hıc aklıma gelmedı kı okadar dıkkat ederım bıde boyle seylere:)toz zencefili taze sIkIlmis portakal suyuna bir miktar atinca aromali guzel kokulu bir tat oluyor
sutle hic denemedim duymadim canim
bilmem ki nasil olur:44:
ama ihlamurun icine oluyor
bu aralar bircok insan hasta , kapali bir ortamdan otobusten falan mikrop kapmissindir belki birinden
Eki Görüntüle 589363 Eki Görüntüle 589364 Eki Görüntüle 589365 Eki Görüntüle 589366 kızlar birkaç gündür karnım geriliyordu yine dik duramıyordum gerginlikten ve çok şişiyordum, bugün kendime dikkatlice bakınca gördümki göbeğim büyümüşçok komik insan göbeğine tam alışıyor bi bakıyor hop birden büyümüş..fotoğraf da ekledim..bugün gören herkes göbeğin büyümüş diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?