- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.741
selam güzel anneler :)
üçlü test sonucuna göre afp değeri düşük çıkan varmı ?
Doktorum bunun sorun olabileceğini söledi , testi tekrarladık eğer yine düşük olursa 2.düzey usg ile bakıcaklarmış .
Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı
bebegin hareketlerini hissetmeye basladin mi genelde o zaman yapariz diyorlar.bana da yapacaklari gecen hafta hissetmeyince 20 ye kaldi insallah uzun surmez ignenin yan etkisi.hayirlisi doktor da kesin soyleseymis alistirirdin artik kendini.rus takvimine baktim erkek diyor.eskiden.bekarken hep erkek isterdim kiz cocuklarina gicik olurdum o ukalaliklarina:))ama hamileyken hic erkek hissetmedim.senle 5 kiz 1 erkek oldu tahminler bide pekbicici var tabi duz mu ters mi tutacak acaba
Gamzelim89 25 aralıkta doktora gıdıcektı.. kac gundur aklımda cınsıyetını ögrendımı acaba merak içerisindeydi..:)
kendimi kötü hissediyorum kızlar ya, çalışıyorum ama bi taraftan hafif kramplar giriyor, diğer taraftan bebek tekmeledikçe sanki alt tarafımda zonkluyo..başım da ağrıyoben mi nazlıyım hamilelik mi zor bilemedim..
ben zencefili kaynatmiyordum icinde uzun uzun canim
ihlamuru hazirliyorum, daha sonra bende bir karisim vardi icinde karanfil, tarcin, zencefil. meyan koku falan bir suru sey. hazir ihlamurun icine onu atip caydanlikta 5 dk daha demlendirip iciyordum. tabi hamileyken yapmiyorum oncesinde yapiyordum.
canım ayrıntılı ultrason var bi de doppler var biz ayrıntılıya giricez dimi hep karıştırıyorum?? bi de kendi hastaneme gittim sordum dedi ki ayrıntılı ultrasonda cd vermiyoruz ve sadece siyah beyaz çekiyoruz dediler...siz siyah beyaz mı çektirdiniz renkli mi??
zencefili toz alıp çorbalara katardım eskiden, şimdi yine başlasam mı acaba. sağlıkla ilgili hiçbir faydasını bilmem, kaynatılmış veya kaynatılıp soğutulmuş hiçbir şey içemiyorum çünkü. sıvı tükettiğim kaynaklarım azdır :) ama lezzeti güzeldi diye hatırlıyorum, hatta kuru fesleğen ve defne de katarım. yaş olursa daha başka güzel...
ayrıntılı ultrason deniyo canım doktorum öyle dedi siyah beyazdan bakılıyor bebeğin herşeyini ölçüyor. benim doktorumda renkli ultrason zaten var o yzden ben her gttiğimde renkli de açıp gösteriyo cd ve foto veriyo. normal hastanelerde buna ek ücret alıyorlar tabi.
ben de aynen canım eskıden neler tuketırdım hamıleyken bıraktım hep
sıvi tukettikleirm cok cok az
feslegeni de cok severim, cok ozledim rahim kasilmasi yapiyormus, biraktim simdilik.
ben de kedimi kucagima aldim bebisimin tekmelerine tepki verir mi acaba diye :) oglus bir yandna vuruyor ama kedim de tam kucagimda keyif yapiyoruz :)
canım hangi siteden kanzın hangi modelini aldın?
bir de pier cardinin arabaları nasıl bi fikriniz var mı ????
onu internetten değil de bir mağazadan aldım. travel sistem aldım. pier cardini de bi arkadaşım önermişti. iyi bir marka diye biliyorum
kızlar bugün öğlden sonra okulda öğrencilere yılbaşı eğlencesi vardı..
velilerin yolladığı neler neler
oğlum da müziğe bir süre tempo tuttu..
tatlılara bayıldı..
ama sanırım sonra başı ağrıdı..sağ tarafta bir sızı oldu..şimdi biz içeri kaçtık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?