2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kızlar aranızda seker yüklemesi yapılan var mı kaçıncı hafta da yapılıyor ?

Şeker yükleme testi

Şeker yükleme testi hamileliğin 24-28. Haftalarında yapılır. Anne adayına 50 gr glukoz içirilir ve bir saat sonra kan glukoz düzeyi kontrol edilir. Eğer glukoz düzeyi 140 mg/dl altında ise hamilelik şekeri yoktur. Ancak üzerinde çıkması durumunda 3 saatlik 100 gr glukoz ile yapılması gerekir. 3 saatlik yükleme sonucunda hamilelik şekerinin olup olmadığı netleşir. Şeker yüklemesinden sonra anne adayının aşırı fiziksel aktivitede bulunmamsı ve hiçbirşey yeyip içmemesi sonuçların doğru çıkması için önemlidir.

Canım cok teşekkür ederim peki bu test ac karnına mı yapılıyor 24. Hafta da saglık ocağında yapılacak benim ki

ben 20+1 de gittim cnım bence bekleme çnkü bu aralar yapılması gerekiyo. evet renkli görmek çok güzel oluyo:)

ya ben geldigimden beri balik yiyebiliyorum
ve balik hapini da 3 haftaya yakindir iciyorum
hem balik yiyorum hem balik hapi
zarari olmus mudur peki? fazla miktarda almis oldum :44:

dün yazmışsın ama ben şimdi okudum :) belki görürüsün. bende kullanıyorum balık yağı hapını 18. haftadan beri. seven seas diye bi marka günde 1 içiyorum. ben sabahtan içtiğim için bazen akşamına balık yediğim de oldu. doktor balık yediğinde içmeyebilirsin dedi en son gittiğimde. ama bi zararı olucanı sanmam. bende düzenli balık yiyemiyorum o yüzden bu hapı içince daha rahat hissediyorum kendimi. omega 3 çok gerekliymiş çünkü beyin ve sinir sistemi için.

Kızlar aranızda seker yüklemesi yapılan var mı kaçıncı hafta da yapılıyor ?

Canım cok teşekkür ederim peki bu test ac karnına mı yapılıyor 24. Hafta da saglık ocağında yapılacak benim ki

24-25. haftalaarda yapılıyor henüz o kadar büyüyen yok aramızda yaptıran olmamıştır :) sabahtan aç karnına gitmelisin

Selam kızlar. Az önce kontrolden geldim, benim deli oğlantam yarım saat bacak ve ayak show yaptı bize. Dr amcasını çileden çıkardı. Bide şeker yüklemesi bugün yapılır diye aç gittim drum önce korktu neee sen bu saate kadar açmı kaldın dedi? Saat 3 randevum var ben o zamana kadar çoktan acıkırım diye sabah 8de kahvaltı ettim dedim. Olmaz sabah yapılacak şeker yüklemesi dedi. Çok uzatmayım, yarın sabah şeker yüklemesi yapılacak, öğleden sonrada perinataloji uzmanı bi proftan randevu aldık, ayrıntılı ultrasona giricez. Yarın akşam şeker yüklemesi tecrübemi sizinle paylaşırım kısmetse. Şimdi geçmişe bakiim.

merhaba anneciklerrbugün doktora gittik bebişimizi gördük yüzünü karnıma doğru dönmüş veledim beynini karaciğerini omurgasını falan gördük hep kalbinin atışı da çok güzeldi Rabbimin mucizesive kız düşünen çoğunluğa bize anneannesi babaanesine inat bebişim pipili o bir erkekönceki doktorum taa 10 haftalıkken erkeğe benzetmişti doğru çıktı küçük mustafamız geliyorrrrrrrrrrrr

saol cnm icimi rahatlattin
zarari olur mu diye cok dusundum dun doz fazla olunca
cunku bol bol balik yedim haftada bir ya da iki kez ve ceviz yedim bol bol, ustune de hap icinde korktum

ama simdi hapi birakiyorum cunku artik tiksinmem kalmadi ve kullanmasam da olurbyeterli oluyordur artik bana

gözünaydın sonunda öğrenebildiniz bende kız demiştim
küçük bey kusura bakmasın sağlıkla dünyaya gelsin oğluşun

slm arkadaşım nicki çok beğendim beni anlatan bi nick annesizanne olmanın ne kadar zor olduğunu iliklerine kadar hissedenlerdenim hatta buna annesi olup annesizanne desek daha mantıklı aaa daha fazla konuşmayıp ağlamaya devam edeyim

Canım hayırlı olsun pıpılın bende kız demıstım saglıkla buyusun oglusun

aki D

Canım ancak yazabiliyorum iş yerimden yorum yapamıyorum sayfa kapanıyor... Evet Küçükyalı Delta hastanesi fiyat 150 tl.. 20 ile 22. haftalar arası yapıyoruz dediler ara konuş bence..

selamlar;
benim hergünüm her gecem gözyaşlarıyla geçiyor acısı dinmiyor gece yatarım sessiz sessiz gözyaşlarım iner yastığa eşim dostum hiç kimse bilmez içimde ne fırtınalar koptuğunu
bebeğimi de acımın biraz dinmesi için istedim anne olayım sevgimi özlemimi bebeğimle gidereyim istedim.
ağla ağlamak gerçekten rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…