- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.761
Kızlar aranızda seker yüklemesi yapılan var mı kaçıncı hafta da yapılıyor ?
Şeker yükleme testi
Şeker yükleme testi hamileliğin 24-28. Haftalarında yapılır. Anne adayına 50 gr glukoz içirilir ve bir saat sonra kan glukoz düzeyi kontrol edilir. Eğer glukoz düzeyi 140 mg/dl altında ise hamilelik şekeri yoktur. Ancak üzerinde çıkması durumunda 3 saatlik 100 gr glukoz ile yapılması gerekir. 3 saatlik yükleme sonucunda hamilelik şekerinin olup olmadığı netleşir. Şeker yüklemesinden sonra anne adayının aşırı fiziksel aktivitede bulunmamsı ve hiçbirşey yeyip içmemesi sonuçların doğru çıkması için önemlidir.
Canım cok teşekkür ederim peki bu test ac karnına mı yapılıyor 24. Hafta da saglık ocağında yapılacak benim ki[/QUO
benımkıde ocakda yapılacak aç karınla gel dediler bana.akşam 9dan sonra birşey yeme diye söylendi.
anladım canım, benim de çok az kaldı ayrıntılıya cumartesi gidicem..o gün 21+5 olucam az daha mı bekleseydim diyorum ama bilemedim..bu arada çok şanslısın canım her gittiğinde yavrunu renkli de görüyorsun..
Canım cok teşekkür ederim peki bu test ac karnına mı yapılıyor 24. Hafta da saglık ocağında yapılacak benim ki[/QUO
benımkıde ocakda yapılacak aç karınla gel dediler bana.akşam 9dan sonra birşey yeme diye söylendi.
benide 24 25 .haftalar arası çğırdı doktor aslında gerek yok dedi zayıfsın dedi bnde kararsızım yptırmakta o şkerli su yerine yarım kilo tatlı yesem olmuyomuuu ya:))
kizlar ben doktora balik yiyemiyorum diyince balik yagi hapina basladik
gunde 1000 mg ama ben 500 mg iciyorum gunde 1 kere
bunun yaninda haftada bir balik yiyorum tiksinmem gecti
bu sabah da hapi ictim aksam da balik yedim
sizler kullaniyor musunuz? normal mi hem balik yerken hem kullanmak fazla mi gelir ?
ya ben geldigimden beri balik yiyebiliyorum
ve balik hapini da 3 haftaya yakindir iciyorum
hem balik yiyorum hem balik hapi
zarari olmus mudur peki? fazla miktarda almis oldum :44:
Kızlar aranızda seker yüklemesi yapılan var mı kaçıncı hafta da yapılıyor ?
Canım cok teşekkür ederim peki bu test ac karnına mı yapılıyor 24. Hafta da saglık ocağında yapılacak benim ki
iyi olmuş canım aradan çıkmış iştecanım bebeğin hareklerini hissetmiyorum doktora sordum vurdurabilirsin dedi sağlık ocağında önce dinledi kalp atışlarını normal dedi vurdu 1 ay sonra bidaha varmışsabırsızlıkla bekliyorum doktordan gelmeni:)
(
dün yazmışsın ama ben şimdi okudum :) belki görürüsün. bende kullanıyorum balık yağı hapını 18. haftadan beri. seven seas diye bi marka günde 1 içiyorum. ben sabahtan içtiğim için bazen akşamına balık yediğim de oldu. doktor balık yediğinde içmeyebilirsin dedi en son gittiğimde. ama bi zararı olucanı sanmam. bende düzenli balık yiyemiyorum o yüzden bu hapı içince daha rahat hissediyorum kendimi. omega 3 çok gerekliymiş çünkü beyin ve sinir sistemi için.
24-25. haftalaarda yapılıyor henüz o kadar büyüyen yok aramızda yaptıran olmamıştır :) sabahtan aç karnına gitmelisin
merhaba anneciklerrbugün doktora gittik bebişimizi gördük yüzünü karnıma doğru dönmüş veledim beynini karaciğerini omurgasını falan gördük hep kalbinin atışı da çok güzeldi Rabbimin mucizesi ve kız düşünen çoğunluğa bize anneannesi babaanesine inat bebişim pipili o bir erkek önceki doktorum taa 10 haftalıkken erkeğe benzetmişti doğru çıktı küçük mustafamız geliyorrrrrrrrrrrr
gözünaydın sonunda öğrenebildiniz bende kız demiştim
küçük bey kusura bakmasın sağlıkla dünyaya gelsin oğluşun
merhaba anneciklerrbugün doktora gittik bebişimizi gördük yüzünü karnıma doğru dönmüş veledim beynini karaciğerini omurgasını falan gördük hep kalbinin atışı da çok güzeldi Rabbimin mucizesi ve kız düşünen çoğunluğa bize anneannesi babaanesine inat bebişim pipili o bir erkek önceki doktorum taa 10 haftalıkken erkeğe benzetmişti doğru çıktı küçük mustafamız geliyorrrrrrrrrrrr
aki Dcnm bu delta hospıtal kucukyalıdakımı??ve eger oysa fıyatını soyleyebılırmısın...bana 24.hafta dedı cnm doktorum suan 22+3 uz hala beklyıorum 24 te gırıcem
3 erkek dogurmus canımdemekkı tek bende olmuyormus
cnm 16. haftadan sonra gelebılırmıd ama bıldıgım sıkmak ıyı degılmıs erken dogum olabılırmıs hıc elleme bende olmadı cnm
slm arkadaşım nicki çok beğendim beni anlatan bi nick annesizanne olmanın ne kadar zor olduğunu iliklerine kadar hissedenlerdenim hatta buna annesi olup annesizanne desek daha mantıklı aaa daha fazla konuşmayıp ağlamaya devam edeyim
bu arada doktor bebişimin suyuna iyi ama sen yine de çok su iç 3lt dedi kızlar sizde dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?