2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

nooolluyoo yaa kocasına mesajda vermeye başladı burdan ya alalalal

1 ayda nası bitiyo kaç milimki sen mi .çok kullanıyosun acaba yoksa çokmu sıvı bişi ben senin yerinde olsam başka marka denerdim benimki bitince öle yapıcam

bende uye olali bir ay oldu ama tik yok daha birsey gelmedi

Evet zaten 6. ayda gönderiyorlarmış yani arkadaşımda üye oldu 6. ayında geldi bana öyle dedi.Ufak tefek bebek bakım malzemeleri şu ufak olanlar eşantiyonlardan birde anneleri bilgilendirme kitapçığı falan gelmiş bilmiyorum valla gönderirler inşallah insan hevesleniyor.

goguslerim cok fena catlamis kurumus pul pul dokuluyor simdi yarin birseyler alayim diyorum vazelin mi bebe yagi mi daha iyi olur

Ben burda arkadaşlar yazana kadar hiç dikkat etmemiştim yaklaşık 2-3 hafta önce bebe yağını aldım göğüslerime süreyim diye uç kısımları pul pul oldu kalktı bebe yağıyla rahatça temizledim üst kısmını şimdide 2 günde bir göğüslerimide yağlıyorum çok şükür bir sıkıntım yok ama vaselinde alıcam dönüşümlü süreyim bakalım artık inşallah çatlamayız.

bende aysekrem den duyup uye olmustum ama ona bir ay once gelmisti burdan 2-3 kisiye daha geldi 6.ayda degil yani.insallah bize de hemen gonderirler gecen yil prima vardi bitmis kampanyasi

bu arada canım oğlun oluyomuş hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle inşallah
bu sefer tutturamadım ama olsun napalım

iyi ya bende bebe yagi alayim o zaman bide vazelin:))zaten bu gidisle birsey surmezsem bebegimi emziremem acimasi da ondan oluyo galiba insallah en az hasarla bitiririz bu donemi:))

bu arada canım oğlun oluyomuş hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle inşallah
bu sefer tutturamadım ama olsun napalım

insallah hepimiz hayirla saglikla bebislerimizi kucagimiza alip buyutelim.pekbicici de ters tutturdu zaten bir dahaki sefere dogru tutturursun insallah

insallah hepimiz hayirla saglikla bebislerimizi kucagimiza alip buyutelim.pekbicici de ters tutturdu zaten bir dahaki sefere dogru tutturursun insallah

aslında en son sorduğunda hafif bi karışmıştı hislerim ama dedim karıştırmıyım ilk baştan beri kız hissediyorum

aktardan mecitefendi kakao yagi aldim margarin gibi olan
eridi kaloriferin ustunde karnima uyguladim
bu yuzde yuz dogal bir urun di mi
kullanan var mi kakao yagini
cildimi bebe yagindan daha iyi besledi gibi geldi iyice icledi icine ve nemlendirdi iyice civik civik yapmadan

aslında en son sorduğunda hafif bi karışmıştı hislerim ama dedim karıştırmıyım ilk baştan beri kız hissediyorum

yoksa kiz da erkek mi gorundu acep:)) gerci doktor emin olmadan soylemiyor oncekinde bacaklarini acmayinca erkege benziyor ama kesin degil diyordu hayirlisi bakalim hep ilk his dogru cikar ama ters olmus bu defa:))

bayagı asagıdan nerdeyse kılların cıktıgı yer dıyeyım canım

bugunku egıtımde catlaklarda konusuldu ebe hanım ne yaparsanız yapın
catlıcak olan catlar hıc bısey yapmazsın catlamaz bu tamamen kendı vucud yapımızla alakalı
ben yag karısımımı her gun gobek gogus etrafa suruyorum ama kokusu bı yerden sonra rahatsız edıyor
nemlendırmesı tek tesellım catlarsa napalım bebısler ıcın ..

aferım ogluna :) bak ne kadar daha huyu degıscek zamanla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…