- 5 Ekim 2012
- 765
- 11
- 68
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.921
Evet canım siteye üye oluyorsun zaten gebelikle ilgili soruları var onları yanıtlıyosun hediyeleri bekliyosun benim gibi
Benim de bu aralar işten eve ittiğimde acayip uykum oluyor..üzerimi değiştirip hemen uyuyorum..o yüzden bu hafta hiç yemek yapmadım
Gerçi ben artık takip ediliyorum daha dikkatli yazmam lazım
Canım kocacım benimkinin nazla falan alakası yok bebeğin uykusu oluyor çok..hem uyumak hem de uyurken annesi daha huzurlu ve mutlu olsun diye uzun hiç ama hiç bitmeyen ayak masajı istiyor
ve bitanecik goncam benim sen mutfağa girip iş yaptın mı inanılmaz sevaba giriyorsun bunu unutma beni çooooooookkk ama çoookkkk mutlu ediyorsun..
İyi ki seninle evlenmişim
kızlar şimdi unnado dan lierac aldım kargoyla birlikte 43,6 tl gibi bişeye geldi..ilk kutuyu 42 tl ye almıştım 1 ayda bitiyor..karnım öyle gerginki annem gözümü korkuttu bu karnın çatlıcak yarılıcak diye korkumdan aldım..gündüz lierac gece de yağ karışımı sürerim diye düşünüyorum...
bende uye olali bir ay oldu ama tik yok daha birsey gelmedi
goguslerim cok fena catlamis kurumus pul pul dokuluyor simdi yarin birseyler alayim diyorum vazelin mi bebe yagi mi daha iyi olur
Evet zaten 6. ayda gönderiyorlarmış yani arkadaşımda üye oldu 6. ayında geldi bana öyle dedi.Ufak tefek bebek bakım malzemeleri şu ufak olanlar eşantiyonlardan birde anneleri bilgilendirme kitapçığı falan gelmiş bilmiyorum valla gönderirler inşallah insan hevesleniyor.
Ben burda arkadaşlar yazana kadar hiç dikkat etmemiştim yaklaşık 2-3 hafta önce bebe yağını aldım göğüslerime süreyim diye uç kısımları pul pul oldu kalktı bebe yağıyla rahatça temizledim üst kısmını şimdide 2 günde bir göğüslerimide yağlıyorum çok şükür bir sıkıntım yok ama vaselinde alıcam dönüşümlü süreyim bakalım artık inşallah çatlamayız.
bu arada canım oğlun oluyomuşhayırlısıyla sağlıkla sıhhatle inşallah
bu sefer tutturamadım amaolsun napalım
insallah hepimiz hayirla saglikla bebislerimizi kucagimiza alip buyutelim.pekbicici de ters tutturdu zaten bir dahaki sefere dogru tutturursun insallah
aslında en son sorduğunda hafif bi karışmıştı hislerimama dedim karıştırmıyım ilk baştan beri kız hissediyorum
bende aysekrem den duyup uye olmustum ama ona bir ay once gelmisti burdan 2-3 kisiye daha geldi 6.ayda degil yani.insallah bize de hemen gonderirler gecen yil prima vardi bitmis kampanyasi
Hangi site olduğunu öğrenebilir miyim? Teşekkürler.
Bebeğim aşşağıda diyen arkadaşlar ne kadar aşşağıdan bahsediyolar bebeklerimiz zaten şuan tam kasıklarımızın hizasında olmayacak mı göbek deliğimizin baya altında yani bana doktorum oradan bakıyor ama ilk haftalarda daha aşşağıdan bakıyordu ameliyat çizgimin çok az üstüne
kızlar şimdi unnado dan lierac aldım kargoyla birlikte 43,6 tl gibi bişeye geldi..ilk kutuyu 42 tl ye almıştım 1 ayda bitiyor..karnım öyle gerginki annem gözümü korkuttu bu karnın çatlıcak yarılıcak diye korkumdan aldım..gündüz lierac gece de yağ karışımı sürerim diye düşünüyorum...
Merhaba arkadaşlar bugün çok gerginim oğluşum kreşe başladı sabahtan beri aklım onda kaç kere aradım çok iyi dediler ve bugün gördüklerime baya şaşırdım ve çok mutlu oldum sabah kahvaltısında kreşteki çocuklar hep beraber kahvaltı yapıyorlardı ben pencereden çaktırmadan onları izledim oğluşum herkesten önce kahvaltı tabağını bitirdi ve arkadaşlarından alkış aldı normalde yediremezdik banaymış nazı anlaşılan.
Maskeli kız maskeyi çıkarmışmıydı seyredemedim ben
Ekliyim dedim mesajlarını görünce :)
Canım epidural değil o sipinal oluyor sezeryan olunca benimde öyle olacak inşallah herkes çok rahat diyor Allah bağışlasın arkadaşının bebeğini
ayy en bileyim canım daha o araştırma aşamasın gelmedim ben..cahilliğime ver
iyi akşamlar hanımlarrr
inş iyisinizdir bizim her yanımız agrıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?