- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.901
hangi merhem canım?? ben de alırım belki sonuçta bu lierac ta 1 aya bitecek
Benim de bu aralar işten eve ittiğimde acayip uykum oluyor..üzerimi değiştirip hemen uyuyorum..o yüzden bu hafta hiç yemek yapmadım
Gerçi ben artık takip ediliyorum daha dikkatli yazmam lazım
Canım kocacım benimkinin nazla falan alakası yok bebeğin uykusu oluyor çok..hem uyumak hem de uyurken annesi daha huzurlu ve mutlu olsun diye uzun hiç ama hiç bitmeyen ayak masajı istiyor
ve bitanecik goncam benim sen mutfağa girip iş yaptın mı inanılmaz sevaba giriyorsun bunu unutma beni çooooooookkk ama çoookkkk mutlu ediyorsun..
İyi ki seninle evlenmişim
Ben şu aralar naz yapamıyorum malesef evde kayınvalide var sağolsun yemekleri yapıyor beraber masayı hazırlıyoruz bulaşıkları yıkıyoruz sonra da ben yatıyorum çok yorgunum diyeHamileyken çalışsam hiç yemek yapmam herhalde ne kadar mızmızım ya
bende erken kalkıyorum oğlum için eğer tekrar yatmazsam akşam üstü yorgun düşüp uyuya kalıyorum bebeklerimizin buna ihtiyacı var galiba
Ben şu aralar naz yapamıyorum malesef evde kayınvalide var sağolsun yemekleri yapıyor beraber masayı hazırlıyoruz bulaşıkları yıkıyoruz sonra da ben yatıyorum çok yorgunum diye
selam karın çatlakları için bir arkadaşım hamileliği botunca şu hazır satılan tahinin üzeründe biriken yağı sürüp üzerine eski bir atlet giyiyormuş ama atleti hiç yıkamamış zamanla yağ sürmese bile atletteki yağ yeterli oluyormuş.birde çok su içmiş vücudu içten nemli tutmak için.
Tamam canım aklımda bulunsun minoseti koyayım başucuma hemşirede buz koy dedi
İnşallah 1.ci oluruz ne güzel olur bide bazı arkadaşlar bi yere üye olmuştu neresiydi numune göndermişler bende olayım
Evet o yağlı bez olayını ben de duydum birkaç kişiden ama ben yapmıyorum. Her sabah duştan sonra Vaseline'in kakao yağı kremini sürüyorum. Yalnız kremin içine, daha yağlı olsun diye, aktardan aldığım kakao yağını ve badem yağını döküp karıştırdım, biri söylemişti bunu...Aslına bakarsanız karın çatlağı biraz da kalıtsalmış. Benim annemin cildi oldukça kurudur (ben ona çekmişim) ama çatlağı olmamış hiç. Yine de önlem alıyorum tabii, çünkü genç bir yaşta değilim ve tenim eskisi kadar esnek değil artık.
Bu arada önemli not; sadece karnınızı değil göğüslerinizi ve belinizi de kremliyorsunuz değil mi? Oralar da riskli bölge çünkü. :)
Aptamil,milupa gönderiyormuş canım arkadaşıma gönderdi 6. ayında bende 2 hafta önce falan üye oldum hediyelerimi bekliyorum
haydii kıslar haydii kıslarrr haydii
tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiii
3 kişi kalmıss mart annelerıyle aramızda
benım butun arkaadslar oy vermıs saolsunlar hamıle bıle değiller
sevgili kazen bak ne kadar emek verıorum
ay bayılıorum boyle temaşalara...
ekşın olsun bana
dun saatlerce bugunne gıysemı ızledımm
rana nine 1. oldu 82 yasındaaaa
ayy o yaşa gelınce ben wc nın yerını bulaabılcekmıyım acep:))))))
Nereye üye olucaz onların sitesine mi?
Benimde 3-4 tane arkadaşım var onlara yazdım hepimiz yapsak geçeriz hadi arkadaşlar biz kazanalım
evet ya o yaşlı teyze olmuş fıstık gibi kızlar vardı yazık olmuş
ben wc yi bulurum bulurumda o yaşı göreceğimi sanmam
Nereye üye olucaz onların sitesine mi?
Benimde 3-4 tane arkadaşım var onlara yazdım hepimiz yapsak geçeriz hadi arkadaşlar biz kazanalım
evet ya o yaşlı teyze olmuş fıstık gibi kızlar vardı yazık olmuş
ben wc yi bulurum bulurumda o yaşı göreceğimi sanmam
Bu arada 2. arkadaşım sen oldun eklemişsin çok sevindim
Evet o yağlı bez olayını ben de duydum birkaç kişiden ama ben yapmıyorum. Her sabah duştan sonra Vaseline'in kakao yağı kremini sürüyorum. Yalnız kremin içine, daha yağlı olsun diye, aktardan aldığım kakao yağını ve badem yağını döküp karıştırdım, biri söylemişti bunu...Aslına bakarsanız karın çatlağı biraz da kalıtsalmış. Benim annemin cildi oldukça kurudur (ben ona çekmişim) ama çatlağı olmamış hiç. Yine de önlem alıyorum tabii, çünkü genç bir yaşta değilim ve tenim eskisi kadar esnek değil artık.
Bu arada önemli not; sadece karnınızı değil göğüslerinizi ve belinizi de kremliyorsunuz değil mi? Oralar da riskli bölge çünkü. :)
benim favorim duygu(maskelı kız)
bıde merdıvenen yuvarlanan kızdı
ama olmadı:)
teyzem salladı valla
Bu arada 2. arkadaşım sen oldun eklemişsin çok sevindim
Ekliyim dedim mesajlarını görünce :)
arkadaşım bu sabah epudral sezeryan ile bebeğine kavuşmuş....
darısı başımızaa
anlattığına göre de çok rahatmış...korkulacak bişey yokmuş diyo
Canım epidural değil o sipinal oluyor sezeryan olunca benimde öyle olacak inşallah herkes çok rahat diyor Allah bağışlasın arkadaşının bebeğini
Vaseline'in kakao yağı kremini bende duydum ama bulamadım aloveralısını aldım fayda edermi bilmiyorum.göğüsler konusunda haklısın ben kremlemeye çalışıyorum ama bende bekarlığımdan kalma göğüs çatlakları var inş.bundan sonra fazla çatlamayız.benim anmendede çatlak yok ama bende çok.
Maskeli kız maskeyi çıkarmışmıydı seyredemedim ben
Ekliyim dedim mesajlarını görünce :)
Canım epidural değil o sipinal oluyor sezeryan olunca benimde öyle olacak inşallah herkes çok rahat diyor Allah bağışlasın arkadaşının bebeğini
evet cnm çıkardııı
ben sabahın 6 sında uyanacağımı bıle bıle sonuna kadar ızledımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?