2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Hamileyken çalışsam hiç yemek yapmam herhalde ne kadar mızmızım ya
bende erken kalkıyorum oğlum için eğer tekrar yatmazsam akşam üstü yorgun düşüp uyuya kalıyorum bebeklerimizin buna ihtiyacı var galiba

Ben şu aralar naz yapamıyorum malesef evde kayınvalide var sağolsun yemekleri yapıyor beraber masayı hazırlıyoruz bulaşıkları yıkıyoruz sonra da ben yatıyorum çok yorgunum diye

Ben şu aralar naz yapamıyorum malesef evde kayınvalide var sağolsun yemekleri yapıyor beraber masayı hazırlıyoruz bulaşıkları yıkıyoruz sonra da ben yatıyorum çok yorgunum diye

Olsun canım yemek yapan olduktan sonra işlerede yardım ediyosa rahatsındır naz yapmana gerek yok

selam karın çatlakları için bir arkadaşım hamileliği botunca şu hazır satılan tahinin üzeründe biriken yağı sürüp üzerine eski bir atlet giyiyormuş ama atleti hiç yıkamamış zamanla yağ sürmese bile atletteki yağ yeterli oluyormuş.birde çok su içmiş vücudu içten nemli tutmak için.

Evet o yağlı bez olayını ben de duydum birkaç kişiden ama ben yapmıyorum. Her sabah duştan sonra Vaseline'in kakao yağı kremini sürüyorum. Yalnız kremin içine, daha yağlı olsun diye, aktardan aldığım kakao yağını ve badem yağını döküp karıştırdım, biri söylemişti bunu...Aslına bakarsanız karın çatlağı biraz da kalıtsalmış. Benim annemin cildi oldukça kurudur (ben ona çekmişim) ama çatlağı olmamış hiç. Yine de önlem alıyorum tabii, çünkü genç bir yaşta değilim ve tenim eskisi kadar esnek değil artık.
Bu arada önemli not; sadece karnınızı değil göğüslerinizi ve belinizi de kremliyorsunuz değil mi? Oralar da riskli bölge çünkü. :)

Son düzenleme:
Genetikse çok mutlu oldum benim annemin tek bi çizgi çatlağı yok bende bişey kullanmadım annemde hiçbişeyimiz yok doğurunca yzıcam buraya çatlağım olmazsa boşa para harcamayın diye

Tamam canım aklımda bulunsun minoseti koyayım başucuma hemşirede buz koy dedi

İnşallah 1.ci oluruz ne güzel olur bide bazı arkadaşlar bi yere üye olmuştu neresiydi numune göndermişler bende olayım

Aptamil,milupa gönderiyormuş canım arkadaşıma gönderdi 6. ayında bende 2 hafta önce falan üye oldum hediyelerimi bekliyorum

haydii kıslar haydii kıslarrr haydii
tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiii
3 kişi kalmıss mart annelerıyle aramızda
benım butun arkaadslar oy vermıs saolsunlar hamıle bıle değiller
sevgili kazen bak ne kadar emek verıorum
ay bayılıorum boyle temaşalara...
ekşın olsun bana
dun saatlerce bugunne gıysemı ızledımm
rana nine 1. oldu 82 yasındaaaa
ayy o yaşa gelınce ben wc nın yerını bulaabılcekmıyım acep:))))))

Son düzenleme:

ben akşamları duştan sonra bebe yağı kullanıyorum, aslında sevmediğim bir marka ama aceleyle onu almış bulundum. sağ bacağımın üst ön tarafında kollara ayrılmış minik bir akarsu görünümünde çatlağım olmuş. annemde hiç olmamış, kardeşimde minik bir çatlaktan başka bir şey olmadı. sanırım kardeşim anneme çekmiş ben çekememişim. aniden kilo alınca acısı bacağımdan çıkmış... bebe yağını bitirdikten sonra vazeline geçebilirim ben de. çünkü kışın ellerim ve ayaklarım için sadece vazelinden fayda görebiliyorum. içine ekstra yağ hiç düşünmemiştim. dediklerini ben de deneyeceğim... ben otuzumun üstündeyim :) bacaklar ve toto da desteğe ihtiyaç duyuyor nem konusunda...

Aptamil,milupa gönderiyormuş canım arkadaşıma gönderdi 6. ayında bende 2 hafta önce falan üye oldum hediyelerimi bekliyorum

Nereye üye olucaz onların sitesine mi?

Benimde 3-4 tane arkadaşım var onlara yazdım hepimiz yapsak geçeriz hadi arkadaşlar biz kazanalım
evet ya o yaşlı teyze olmuş fıstık gibi kızlar vardı yazık olmuş
ben wc yi bulurum bulurumda o yaşı göreceğimi sanmam

Evet canım siteye üye oluyorsun zaten gebelikle ilgili soruları var onları yanıtlıyosun hediyeleri bekliyosun benim gibi

benim favorim duygu(maskelı kız)
bıde merdıvenen yuvarlanan kızdı
ama olmadı:)
teyzem salladı valla

arkadaşım bu sabah epudral sezeryan ile bebeğine kavuşmuş....
darısı başımızaa
anlattığına göre de çok rahatmış...korkulacak bişey yokmuş diyo

Vaseline'in kakao yağı kremini bende duydum ama bulamadım aloveralısını aldım fayda edermi bilmiyorum.göğüsler konusunda haklısın ben kremlemeye çalışıyorum ama bende bekarlığımdan kalma göğüs çatlakları var inş.bundan sonra fazla çatlamayız.benim anmendede çatlak yok ama bende çok.

benim favorim duygu(maskelı kız)
bıde merdıvenen yuvarlanan kızdı
ama olmadı:)
teyzem salladı valla

Maskeli kız maskeyi çıkarmışmıydı seyredemedim ben

Çatlaklar son aylarda oluşuyor zaten ilk anda kırmızı çizgi oluyormuş sonra onların rengi gidiyomuş çatlak görünümünü alıyormuş biri öyle yazmıştı

goguslerim cok fena catlamis kurumus pul pul dokuluyor simdi yarin birseyler alayim diyorum vazelin mi bebe yagi mi daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…