- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #22.941
Ya kızlar ben telden giriyorum oy kullanamiyoru m bana anketin linkini atarmisiniz
Cixx olmuyor sayfa açılıyor ama oy verebileceğim bi bölüm yok
eyvah eyvah :) ben de burda farkediyordum bir arkadaşın eşi hamileydi, çoğu zaman onun ekranına bakınca kadınlar kulübünü görüyordum..yani erkekler de çok okuyor kızlar
evet canım ben de kaç kez denedim hareketini görmek için göbeğimi açıyorum çaktırmadan..ama hemen tekmelemeyi bırakıyo..düşündüm de sanırım ışığa hassasiyetleri oluştu ve göbeğimizi açınca ışığı farkedip duruyorlar..ama hafta başında açtığımda hareketini görebiliyodum artık durumu hemen anlayıp durup bekliyo..
Benim eşim üye değil ama benimle ilgili bişey olunca bakıyor hesabımı açmadan aradığın herşeyi bulabiliyosun süper bi yer
Evet ya ne güzel tekmeliyo kapalıyken açar açmaz bırakıyor dediğin gibi ışık mı acaba gerçi dün çok güzel gördüm baya iyi vuruyodu demek ki cimcime
eşim elinle dokununcada bırakıyor hala hissedemedim diye üzülüyo korkuyo senden babası diyorum
selam kızlar ben bugün solumdan kalktım herhalde biraz ters bir gün yaşıyorum. sabah işe giderken salak servis şoförü yüzünden sinirden ağladım. yolda başka servisle atıştı , ve yarışa girdi. hızlı gidince o kadar korktum ki bağırdım çağırdım biraztabi servistekilerde bana katıldı. sonra yavaşladı ama benim sinirlerim boşaldı. servisten inince ağlamaya başladım. gidip ilgili birime şikayet edicem. sonuçta can taşıyor. insanları öyle tehlikeye atamaz keyfi için.
sonrada bilmem sinirden bilmem başka bir nedenden boynum tutuldu şimdi boynumu çeviremiyorumCuma mübarek gün dua ettim bugün terslikler bu kadarla kalsın diye inşallah.
ama güzel olan birşey daha var dün bir bujiteriye girdim kırmızı bir taç vardı kurdeleli, onu denedimay kızlar insan hemen havaya giriyor. benim hevesim kırmızı kurdele takmak doğumdan sonra. İnşallah Allah nasip ederde bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde doğurup güzel pijamalarımızla süslenip kuruluruz yataklarımıza:)
hehehehyaşasın hamile olup naz yapmak bu akşam eşlerimize ayak masajı mı yaptırsak..aslında hergün birşey bulsak dün ben bütün karın ağrıma rağmen gidiy, eşime yılbaşı hediyesi aldım, insanın eşi üstüne düştükçe onu pamuklara sarıp sarmalayası geliyo..yada hamilelik psikolojisi bilemedim..
Ben iyide olsam arada yemek yapmıyorum ev işi yapmıyorum kocacım yapıyo sağolsun
Ne güzel ya bende istiyorum yılbaşı hediyesi biz kadınlar daha bi ince düşünüyoruz zaten
bende uye olali bir ay oldu ama tik yok daha birsey gelmedi
aktardan mecitefendi kakao yagi aldim margarin gibi olan
eridi kaloriferin ustunde karnima uyguladim
bu yuzde yuz dogal bir urun di mi
kullanan var mi kakao yagini
cildimi bebe yagindan daha iyi besledi gibi geldi iyice icledi icine ve nemlendirdi iyice civik civik yapmadan
iyi akşamlar hanımlarrr
inş iyisinizdir bizim her yanımız agrıyorr
Ya kızlar ben telden giriyorum oy kullanamiyoru m bana anketin linkini atarmisiniz
Cixx olmuyor sayfa açılıyor ama oy verebileceğim bi bölüm yok
Malesef oylama bölümünü bende göremedimbır oyda bır oydur ama napalım şansımıza:)
Selam kızlar. Bugün şeker yüklemesi yaptırdım. Normalde 140 mg/dl üst sınırmış benim 152 çıktı, yani yüksek2 hafta sonra yine yükleme yapılacak. Bu arada 50 gr sıvı glukoz alın dediler eczaneden. Gittik aldık limonlusunu. Şeker yüklemesi dedikleri şey oymuş. Tadı bildiğiniz limonlu Sprite. Sabahki açlığımla hiç de kötü gelmedi tadı. Bide kusarsanız falan diyolar. Hiç midem bulanmadı. Korkulcak bişey yokmuş yani bunda. Neyse moralim bozuldu biraz 2. yüklemede 100gr veriyolarmış. Drum yanında bol bol limon getir, kusabilirsin dedi. Haftada 5 gün 45 dk yürüyüş yapacaksın dedi. Bide o zaman 4 kez kan alacaklarmış. Zaten bugün acemi bir hemşire kolumu resmen deşti, mosmor kolum şu an. Bide ayrıntılı usgmiz vardı. Çok şükür bi sıkıntı çıkmadı. Ama eşek sıpam yüzünü elleriyle kapadı çok zor bi görüntü alabildi dr yüzünden. Ayrıntılı usgyi yapan doktor ayda 1,5 kilodan fazla alma dedi. Azcık yüzünü görebilseydim biraz moralim düzelirdi belki
aktardan mecitefendi kakao yagi aldim margarin gibi olan
eridi kaloriferin ustunde karnima uyguladim
bu yuzde yuz dogal bir urun di mi
kullanan var mi kakao yagini
cildimi bebe yagindan daha iyi besledi gibi geldi iyice icledi icine ve nemlendirdi iyice civik civik yapmadan
ayy en bileyim canım daha o araştırma aşamasın gelmedim ben..cahilliğime ver
Selam kızlar. Bugün şeker yüklemesi yaptırdım. Normalde 140 mg/dl üst sınırmış benim 152 çıktı, yani yüksek2 hafta sonra yine yükleme yapılacak. Bu arada 50 gr sıvı glukoz alın dediler eczaneden. Gittik aldık limonlusunu. Şeker yüklemesi dedikleri şey oymuş. Tadı bildiğiniz limonlu Sprite. Sabahki açlığımla hiç de kötü gelmedi tadı. Bide kusarsanız falan diyolar. Hiç midem bulanmadı. Korkulcak bişey yokmuş yani bunda. Neyse moralim bozuldu biraz 2. yüklemede 100gr veriyolarmış. Drum yanında bol bol limon getir, kusabilirsin dedi. Haftada 5 gün 45 dk yürüyüş yapacaksın dedi. Bide o zaman 4 kez kan alacaklarmış. Zaten bugün acemi bir hemşire kolumu resmen deşti, mosmor kolum şu an. Bide ayrıntılı usgmiz vardı. Çok şükür bi sıkıntı çıkmadı. Ama eşek sıpam yüzünü elleriyle kapadı çok zor bi görüntü alabildi dr yüzünden. Ayrıntılı usgyi yapan doktor ayda 1,5 kilodan fazla alma dedi. Azcık yüzünü görebilseydim biraz moralim düzelirdi belki
130 yada 140 tan yüksekse şeker var demekmiş öyle mi arkadaşlar
Mıdemmmm buram burammm yanıyor sut ıctım bana mısın demedı
Uzanma canım otur koltukta elma yoğurt ve maden suyuda iyi geliyomuş dene istersen
Ben de burda bi arkadaş paylaşmıştı onun karışımını kullanıyorum canım. Kakao yağı, susam yağı, buğday yağı, badem yağı. Ben bide doğal zeytin yağı koydum içine. Bebek yağını da zaten yıllardır kullanıyorum her banyodan sonra. Ama geçen gün bi arkadaşım bebe yağı kullanma içinde paraben var dedi. Aklımı karıştırdı. Ben kalbimi bozmak istemiyorum, ama bu gidişle yağ karışımım bitince saf zeytin yağına dönücem sanırım. Bebek yağını da bırakıcam heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?