2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Ben iyide olsam arada yemek yapmıyorum ev işi yapmıyorum kocacım yapıyo sağolsun
Ne güzel ya bende istiyorum yılbaşı hediyesi biz kadınlar daha bi ince düşünüyoruz zaten

bende uye olali bir ay oldu ama tik yok daha birsey gelmedi

iyi akşamlar hanımlarrr
inş iyisinizdir bizim her yanımız agrıyorr

Ya kızlar ben telden giriyorum oy kullanamiyoru m bana anketin linkini atarmisiniz

Cixx olmuyor sayfa açılıyor ama oy verebileceğim bi bölüm yok

bır oyda bır oydur ama napalım şansımıza:)
Malesef oylama bölümünü bende göremedim

Selam kızlar. Bugün şeker yüklemesi yaptırdım. Normalde 140 mg/dl üst sınırmış benim 152 çıktı, yani yüksek 2 hafta sonra yine yükleme yapılacak. Bu arada 50 gr sıvı glukoz alın dediler eczaneden. Gittik aldık limonlusunu. Şeker yüklemesi dedikleri şey oymuş. Tadı bildiğiniz limonlu Sprite. Sabahki açlığımla hiç de kötü gelmedi tadı. Bide kusarsanız falan diyolar. Hiç midem bulanmadı. Korkulcak bişey yokmuş yani bunda. Neyse moralim bozuldu biraz 2. yüklemede 100gr veriyolarmış. Drum yanında bol bol limon getir, kusabilirsin dedi. Haftada 5 gün 45 dk yürüyüş yapacaksın dedi. Bide o zaman 4 kez kan alacaklarmış. Zaten bugün acemi bir hemşire kolumu resmen deşti, mosmor kolum şu an. Bide ayrıntılı usgmiz vardı. Çok şükür bi sıkıntı çıkmadı. Ama eşek sıpam yüzünü elleriyle kapadı çok zor bi görüntü alabildi dr yüzünden. Ayrıntılı usgyi yapan doktor ayda 1,5 kilodan fazla alma dedi. Azcık yüzünü görebilseydim biraz moralim düzelirdi belki

hadi geçmiş olsun canım..ağrısız bulantısız atlatmışsın
darısı başımıza artık

Ben de burda bi arkadaş paylaşmıştı onun karışımını kullanıyorum canım. Kakao yağı, susam yağı, buğday yağı, badem yağı. Ben bide doğal zeytin yağı koydum içine. Bebek yağını da zaten yıllardır kullanıyorum her banyodan sonra. Ama geçen gün bi arkadaşım bebe yağı kullanma içinde paraben var dedi. Aklımı karıştırdı. Ben kalbimi bozmak istemiyorum, ama bu gidişle yağ karışımım bitince saf zeytin yağına dönücem sanırım. Bebek yağını da bırakıcam heralde.

Geçmiş olsun canım yediklerine dikkat et ben daha önce şeker yüklemesi yaptırmıştım bildiğin ağdanın sıvı hali gibi ama içilecek gibi değildi ki benim midem bulanmaz kolay kolay zor içtim aç karnına ne limonluydu nede spirite gibi acaba gebelikte başka şeyle mi yapılıyor yoksa markadan markaya mı değişiyor anlamadım

diger seker yuklemesinde fazla cikmaz insallah diyet yolu gorundu desene sana( olsun hersey oglun icin.o saglikli olsun da.yemen nasildi ki canim kac kilo aldin? bide su yurume isine musait yer vardir insallah gerci calisirken de ayaktasin hep.bebisin saglikli ya oyun yapmis sana ceee demek icin:))

ben de bebe yagi kullandim simdiye kadar
ben de belki iki haftada bir kakao yagi yapip normalde banyo sonralari zeytinyagini kullanmayi dusunuyorum

Mıdemmmm buram burammm yanıyor sut ıctım bana mısın demedı

Off canım zor bişey biliyorum..bugün ben de iptaldim midemden...haraket ettim sakız çiğnedim şükür iyi geldi..Dikkat ettim bağırsaklarda problem olunca yada yediklerimde sıkıntı olunca midem çok fena oluyor...en kötü gaviskonu dikecektim kafaya...bağırsak çalıştırıcı haraket yap canım rahatlatıyor...

Melmnth canım çok abartı bir yükseklik yok spor ve yediklerine dikkatle iner bence..geçmiş olsun

Bu arada ben normal doğum videosu izledim az önce Allah yardımcımız olsun:18: zor ama bebeği kucağa alınca herşey geçiyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…