2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

masallah canim ne guzel besleniyor bebisin afiyetle ye yarasin bebegine

benim burun tikanikligim ehr daim var hamilelikten kaynaklaniyor benimki
ben onceden nezle oluyorum saniyordum ama gecmiyor pek tikanik nefes alirken boyle sesli sesli aldigim oluyor.

gule gule giysin oglusun cok hos ben de aziz bebeginin 70 liraya aldim gecen ay, bir set daha var onun markasini unuttum o da yumusacik guzel.
gs hastane cikisinda gozum var ama uc tane de gerekmez diye almak da istemiyorum. hastane icin 2 tanesi yetecektir. gerekirse cantaya yedek zibin koyarim diyorum.

benim esim de surekli cok merak ediyorum bebisi
acaba nasil diye soruyor
cok sabirsizlaniyor insan gercekten
sen detayli yaptirdin mi canim ?

benim esim de surekli cok merak ediyorum bebisi
acaba nasil diye soruyor
cok sabirsizlaniyor insan gercekten
sen detayli yaptirdin mi canim ?

cnm onumuzdekı hafta yaptırcaz sanırım persembe kontrolumuz var doktorla goruselım oyle cektırıcez cok ıstıyorum ama once saglıklı lusunu gormek sonrada nasıl bısey acaba onuda merak edıyorum:)

cnm onumuzdekı hafta yaptırcaz sanırım persembe kontrolumuz var doktorla goruselım oyle cektırıcez cok ıstıyorum ama once saglıklı lusunu gormek sonrada nasıl bısey acaba onuda merak edıyorum:)

benim de ayni donemde oluyor canim
ayni zamana denk gelicek detaylimiz da
ben de bu hafta degil obur carsamba gidicem
kesinlikle saglikli olduklarini duyalim doktorumuzdan insallah
o zamna sanirim resimde baya netlesmis olur bebislerimiz diyorum hem de buyumus olurlar

bakalım ne zmn gıdın dıyecek 24. hafta demıstı gun verıcekı nasıl olck hıc bılmıyorum aklıma gelınce kalbım carpıyo o kadar heyecanlanıyorumkı

bakalım ne zmn gıdın dıyecek 24. hafta demıstı gun verıcekı nasıl olck hıc bılmıyorum aklıma gelınce kalbım carpıyo o kadar heyecanlanıyorumkı

benim de oyle cnaim cok heyecanliyim
zaten usg yapilirken de kipkirmizi oluyorum heyecandan titiroyum bazen :)
o da detayli usg cok heyecanlanirim herhalde
guzle haberlerle gelelim insallah

benim de oyle cnaim cok heyecanliyim
zaten usg yapilirken de kipkirmizi oluyorum heyecandan titiroyum bazen :)
o da detayli usg cok heyecanlanirim herhalde
guzle haberlerle gelelim insallah

bendee hıc bakamıyorum hep esımın yuzune bakıyorum :)o mutlu olunca zaten gormus kadar mutlu oluyorum ben esım bana anlatıyor zaten baksam da anlamıyorum bırsey:)

aminn inş cnm

çok guzel canım yavrun saglıkla giysin inşallah :) ındırım nerde vardı lınkını atabılırmısın

kansızlık oldugu ıcın haftada 2 gun et yemem gerek mecbur zorluyorum ıste
ama tavuga saskınım hergun yerdım sımdı kokusu gelınce kacıyorum:)

kızlar ya nıahyet gobegımde yavrumun tekmesını gordumm :) hareket edınce hemen acıp seyrettım
belkı dısardanda farkederım dıye ay nasıl bı duygu ya gobegımde oynuyor yavrum :)
bu arada 2 3 gundur hareketlerı cok fazla acaba ekstra yedıgım zencefıl lımon bal karısımı ve kıvı bunlarmı etkı ettı dıyorum :)

gulsavdam oynayisi da gorunuyor mu superrr bazi gunler oyle oluyor canim
dun gece benimki de hic durmadi harikaydi
elim surkeli karnimda kardesim de farketmis tekme mi bekliyorsun dedi, zaten hep tekme atiyor dedim elimde surekli dalgalandi hareketleri
ama onceki gun de hareketsizdi
bazi gunler degisiyor
ve de bence de yedigimiz ictiklerimize verdikleri tepkiler var mesela benim bebegim yogurt yedigimde kipir kipir, mandalina ve portakalada kipir kipir ve mor lahana havuc salatasinda.. bunlari cok seviyoruz ana ogul ve tepkisi aliyorum cidden bunlarda

bu arada bir de duymustum usg oncesi cikolata kadar etkiliymis kivi
kivi yiyip gidin diyorlardi

Son düzenleme:
senin direk gitmen daha iyi canım hem de parasal yönden.bana doktor bir ay sonra gelirsin dedi 22 23 oluyor o zaman ama annemler gelecek eşimde onlar gittikten sonra gidbelim diyor 24+2 falan oluyor o zamana güvenlik sorunu da var ya fazla da gitmek istemiyor eşim bide usg ye çok girmemi de istemiyor olmazsa doktora sorarım gitmeden bebeğim gününden geride genelde ssorun olmaz herhalde
inşallah fena bir ceza versinler de o doktora doktorken katil olmak nasıl birşeymiş görsünsenin gittiğin kadın da ne kadar uyuzmuş öyle hala düşürürsün diyormuş ya orda 3 tane kese var aslında ona hastaneden atmak yetmez ceza da vermek lazım kolaylarına geliyor valla uğraşmıyorlar yok senin çocuğun olmaz yok engelli Allah fırsat vermesin bunlara
14 yıldır allerjisi olan bir insan olaraktan kanlı değilse normal diyebilirim bide hapşırmaktan kılcal damarlar çatlayıp ince ince kanama yapabilir ama yoğun değil
başkasının yemeğimi de yemeye korkuyorum artık tam pişti mi eti nasıl peyniri nasıl fazla yiyemedim o yüzden keçi eti pek kıymetlendi zaten herkes kapıştımaşallah annesi yesin yesin abartmadıktan sonra problem yok ama sebze de yesin büyüyünce kilo problemi çekmesin sonramaşallah canım inşallah daha güçlülerini de hissederim de biz ikimiz de sakin insanlar oğlumu da çok yaramaz beklemiyorum açıkçası senin kız dansediyor orda nasıl dalgalandırır düşünemiyorumbugün öğretmen arkadaşım anlatıyor 37.haftaya kadar çalışmış son haftalarda çalışmak zor oluyor karnndaıki hareketler dışarıdan belli oluyor öğrenciler bağırınca konuşunca kızım hareketleniyor ya elimle kapatıyordum ya oturuyordum diyorinşallah o günleri de görüp sonra doğunca arayacağız karnımdaki gibi tekme atsa diye
çok şükür canım darısı hissetmeyenlerin başına:)çorbada pilavda falan yiyemiyor musun acaba bende tavuğu azlttım artık tadını almıyorum zaten faydası yok diyorlar ya sende sulu köfte yap bol bol kızarmadığı için sağlıklı yanına nohut yada patatesle rahat yersin dikkat etmeye çalışıyorum işte canım burda et daha güzel lezzetli ucuz kokmuyor istanbulda en taze etin arasında bile mor etler oluyordu öyle olunca arttı bizim et tüketimi yemeklere karıştırmaya çalışıyorum bide balığı da oğlumuzu görmeye gidince alıp buzluğa tıyoruz orda daha taze buraya gelene kadar kıpkırmızı oluyo balıklar
bebekler bizim hamileyken ki beslenme alışkanlığımıza uyuyorlarmış genelde bebeişin de sever o zaman haftada bir gün de yeterli yine de arada yemeklerde de olur zaten
herşeyden yer inşallah bebişim:))sürekliyse allerji veya sinüzittir o zaman nane yağını denesene maranki önermişti burun deliklerinin girişine süreceksin rahatlatır biraz insan nefes alamıyor bazen bide lavanta yağını söylemişti ama onu denemedim yazın nane yağını bitirdim ferah ferah

bugün işten erken çıkınca akşam için birşeyler alalım dedik, kipaya gittik. Kipadaki F&f markasında indirim vardı. Kumaşları gayet güzel, yumuşacık ve renkler modeller şahane, mothercare gibi. 3lü tulumlar 16 TL, alt üst 2 adet takım 13,5 TL, 3lü uzun kollu badiler 12 TL . Bir çoğunu da inceleyemedim ama mutlaka göz atın derim

gördüm cnaım hemde 2 kez keske esımde yanımda olup goreydı hala ınanamıyorum :) masallah dıyeyım kendıme kendımde nazar degdırmıyım :)
kesınlıkle yedıklerımıze tepkılıler yada annesı hasta ya mola verıyo balımmmm bana :)
yavrun masallah saglıklı seylerı sımdıden benımsemıs nazar değmesin :) karnına elını koyunca o kıpırtıyı hıssetmek
cok farklı bı duygu dımı artık cıddı cıddı ben burdayım dıyor:)

doktoruna sor canım ama 24. haftadada gırılebılıyor dıye bılıyorum ıcın rahat olsun
bakalım doktorum ona gıtmeden ayrıntılı ultrason ve kan sekerı yuklememe bısey dıcekmı :)

tavuk yememek ıyı aslında dogalı olmadıkca yedıgımızın hıc faydası yokmus
yumurtası zatı koyden gelıyor bır gun yemesem dıger gun tuketıyorum onun yerıne gecıyormus
kıymayı ıspanak soganla yogurup dondurucuya attım azar azar cıkarıp fırında pısırıp yıyorum boyle olunca canım cekıyor
ama evde et esıme pısırdııgmde ay kokusu benı delı edıyor burda balı ktaze evet ama bı kere kayınpeder batmandan getırmıstı
ay tadı superdı ya oranın etıde balıgıda herseyı farklı canım:)
balıgı cok sukur artık rahatca yıyorum ama buyuk balık kılcık olmuyor onda pek onlar daha lezız gelıyor :)

benim kan değerim 11 çıkmıştı bide demir sayımım çok düşüktü 20iğne yedim 3 kilo aldım hamile kalınca hgb değerim 14 tü çok düşükse ileride iğneyi düşün bence
maşallah büyümüş de dışarıdan da gösteririmiş harektlerini bal yaramıştır ona annesi

güzel günlerde giysin inşallah bende baktım ama erkeğini göremedim internettte hep kızdı

nane yagi iyifikirmis
hic denememistim ama iyi gelebilir
alerjik degil aslinda sanirim hamilelge ozgu burun tikaniklarindan birini yasiyorum asiri rahatsiz etmiyor alistim cunku baya zamandir :)

dsde senin de burundan pihti dusmus burun kanamasinda oluyor oyle bazen, dersin doktoruna yine de
ben de simdiye kadar iki kere yasadim 3. ve 4. ayda sanirim hatirladigim kadariyla
sonra olmadi bir daha
ortami nemli tutmaya bak kaloriferse ustune su koymayi ihmal etme

kivinin bu etkisini bılmem ıyı oldu kabuguyla yıyorum zatı kabızlık ıcın cok ıyıymıs
artık ayrıntılı ultrason oncesı 3 4 tane yerım :)

kivinin bu etkisini bılmem ıyı oldu kabuguyla yıyorum zatı kabızlık ıcın cok ıyıymıs
artık ayrıntılı ultrason oncesı 3 4 tane yerım :)

ben hıc denemedım kabuguyla ama ruslar da kabuguyla yıyorlardı hamıleyken
ben de bir ara ust tarafindan soyup icini kasikla yiyordum kabugunun altindaki en kucuk yerien kadar rafadan yumurta gibi yeniliyor oyle
o zaman soymada giden vitaminleri de almis oluyoruz

öyle yapacağım artık .de de giriliyorsa sorun yok ama senin doktor birşey diyebilir sende fazla usg ye girmek istemediğini söylersen sorun olmaz herhalde
40 günde büyüyormuş ya tavuklar helal sertifikası da var ama nasıl ayırt edeceğiz bilmiyorum
yumurta açısından çok şanslısın o zaman her gün yemesende olur az öz faydalı nasılsayalnız ıspanağı nasıl yapıyorsun merak ettim bide besin değeri azalmıyor mu?ete de bol baharat katıp camları etler taze olmadığı için kokusu da ağır oluyo bana hep ekşi ekşi kokardı şimdi öyle değil taze olduğu için.kayınpeder alabalık mı getirmişti burda çok tüketiliyor daha tatmadım ama:))benim çok severek yediğim tek balık hamsi buğulamasını yapıyorum bol baharatlı çerez gibi gidiyor büyük balıkların kılçığı az olanları daha rahat yiyorum faydalı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…