- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.241
benim küçük boncuk da pıt pıt yapmaya başladı galiba anlatayayım da onaylayınsabah uyandığımda sırt üstü yatarken göbek deliğimin orda 5 kez kalp atması gibi oldu dün de dizlerimi bükmüş oturuyordum pğlumla konuştum yakışıklı oğlum güzel oğlum diye ince ince pıt pıtlar geldi doğru değil mi yavrumun hareketleri pek narin
bugün okulda yerli malı adı altında öğrencilerim pasta börek vs birşeyler getirdi öğrencilerim lise öğrencisi hala alaka kuramamışımdır yerli malı haftası poğaça börekneyse liste yapmıştık zaten bir de ne gelse beğenirsiniz bulgur pilavı üstünde keçi eti bizim hocalar bayıla bayıla yedi tabi bende burda yine yemiştim gittiğim yerde o zaman 1 1,5 aylıktı bebeğim şimdi keçi etinin de tadına bakmış oldu bu oğlan zaten babasına çekecek bu gidişle annesi koyun kuzu dana keçi yemediği et kalmadı türlü türlü balık istanbulda bu kadar balık yememiştim evlenince insanın yemek alışkanlığı değişiyor demek ki
allerjisi astımı olan var mı kızlar yine tuttu allerjim burnum akıyor hapşırıyorum yarına geçer diye umut ediyorum doğum zamanı iyi olacak galiba hapşırmak
Kızlar bugün çarşıya çıktım çıkmışken hastane çıkışlarınada baktım. Bir sürü marka var ama ne kadar farkediyor ürünler.
Aziz bebe , Hello baby bide bir marka daha vardı aklımda değil ürünleri yumuşacık pamuklu ama diğerleri öyle yumuşak değil fiyatları daha uygun ama kalite çok farkediyor satıcıya sordum,
etikette ne kadar pamukluda yazsa diğer markalar iplikten çalışyor illaki naylon karışımı var dedi.Bende farkettim zaten Aziz bebenin 10 lusetleri 80-90 tl arası Hello baby de aynı fiyatlar yaklaşık.Bu arada limangoda aziz bebede indirim var ama sadece kızlar için kalmış hastane çıkışı erkek için kalmamış.Başka bir yerde indirim yakaladım %50 hemen aldım buda oğlumun hastane çıkışı
Eki Görüntüle 592444
evet yaaa nısanı hıc saymıyorum bıle ben:)
esımde gecen aynısını soyluyor bırdaha safak sayacagım aklıma gelmezdı dıyor ..ben bıran once su renklı ye gırıp bebegımı gormek ıstıyorum yıne basladım sabırsızlanmaya ben
benim esim de surekli cok merak ediyorum bebisi
acaba nasil diye soruyor
cok sabirsizlaniyor insan gercekten
sen detayli yaptirdin mi canim ?
cnm onumuzdekı hafta yaptırcaz sanırım persembe kontrolumuz var doktorla goruselım oyle cektırıcez cok ıstıyorum ama once saglıklı lusunu gormek sonrada nasıl bısey acaba onuda merak edıyorum:)
benim de ayni donemde oluyor canim
ayni zamana denk gelicek detaylimiz da
ben de bu hafta degil obur carsamba gidicem
kesinlikle saglikli olduklarini duyalim doktorumuzdan insallah
o zamna sanirim resimde baya netlesmis olur bebislerimiz diyorum hem de buyumus olurlar
bakalım ne zmn gıdın dıyecek 24. hafta demıstı gun verıcekı nasıl olck hıc bılmıyorum aklıma gelınce kalbım carpıyo o kadar heyecanlanıyorumkı
benim de oyle cnaim cok heyecanliyim
zaten usg yapilirken de kipkirmizi oluyorum heyecandan titiroyum bazen :)
o da detayli usg cok heyecanlanirim herhalde
guzle haberlerle gelelim insallah
çok guzel canım yavrun saglıkla giysin inşallah :) ındırım nerde vardı lınkını atabılırmısınKızlar bugün çarşıya çıktım çıkmışken hastane çıkışlarınada baktım. Bir sürü marka var ama ne kadar farkediyor ürünler.
Aziz bebe , Hello baby bide bir marka daha vardı aklımda değil ürünleri yumuşacık pamuklu ama diğerleri öyle yumuşak değil fiyatları daha uygun ama kalite çok farkediyor satıcıya sordum,
etikette ne kadar pamukluda yazsa diğer markalar iplikten çalışyor illaki naylon karışımı var dedi.Bende farkettim zaten Aziz bebenin 10 lusetleri 80-90 tl arası Hello baby de aynı fiyatlar yaklaşık.Bu arada limangoda aziz bebede indirim var ama sadece kızlar için kalmış hastane çıkışı erkek için kalmamış.Başka bir yerde indirim yakaladım %50 hemen aldım buda oğlumun hastane çıkışı
Eki Görüntüle 592444
ben de aynen
eti hic sevmem oldum olasi
simdi de haftada bir balik, haftada bir et ve bir gun tavuk seklinde gidiyoruz ama hic sevmiyorum zoraki
esim de hic yiyemez oglus da alissa keske de biz kurubaklagl cok seviyoruz cok tuketiyoruz onlarin protenini geliyor neyseki
senin direk gitmen daha iyi canım hem de parasal yönden.bana doktor bir ay sonra gelirsin dedi 22 23 oluyor o zaman ama annemler gelecek eşimde onlar gittikten sonra gidbelim diyor 24+2 falan oluyor o zamana güvenlik sorunu da var ya fazla da gitmek istemiyor eşim bide usg ye çok girmemi de istemiyor olmazsa doktora sorarım gitmeden bebeğim gününden geride genelde ssorun olmaz herhaldecanım doktorun o hafta gıt dedıyse sorun yok ben doktoruma gıtmeden dırek ayrıntılı ultrasona gıdıcem
doktora gıtsem o karar verıcek gıdıp gıtmememe ee gıt derse ona 100 tl usg ayrı para vercem bıde ust uste bebıs ultrasona gırmıs olcak
ben burdakı bılgıye gore 22. hafta gıdıyorum ama senın gıbı gec gıdende var canım
inşallah fena bir ceza versinler de o doktora doktorken katil olmak nasıl birşeymiş görsünsenin gittiğin kadın da ne kadar uyuzmuş öyle hala düşürürsün diyormuş ya orda 3 tane kese var aslında ona hastaneden atmak yetmez ceza da vermek lazım kolaylarına geliyor valla uğraşmıyorlar yok senin çocuğun olmaz yok engelli Allah fırsat vermesin bunlaracanım o kişi mahkemedeymişler elinde raporları var kadının halen sürüyormuş mahkeme... benimse hamileydim gittim hani dedim benim tıbben mümkün değildi bu çoçuk nasıl girdi buraya imknsız dedi yine senin hamile olman usg de baktı aaaa 3 tane kese var dedi eeee dedim yutmuş muyum ben onları düşürsün dedi bu çoçuktan sana hayır gelmez.. kanamam yok birşey yok herşey yolunda ama kadın takmştı benım çoçuğuma.. başhekime çıktık dedik bu doktor bize böyle böyle yapıyor adam da bu konuda ilk değilsiniz siz biz gereğini yapıcaz gerçekten de bir ay bile geçmedi doktoru ilşiğini kesti işin kötü yanı burda o ara başka doktor yoktu mecburduk ona.. Allaha şükür ondan sonra şimdi kı doktorumuz geldi ee bırde fakülteye gidiyoruz çok şükür bir sorunumuz kalmadı..
14 yıldır allerjisi olan bir insan olaraktan kanlı değilse normal diyebilirim bide hapşırmaktan kılcal damarlar çatlayıp ince ince kanama yapabilir ama yoğun değilkızlar az önce bi hapşırık tuttu en son bi hapşırdım burnum koca bı parça düştü yeminlen başka yerimden gelse düşük yapıom diye hastaneye giderdim bir burnum kanadı ama şimdi nefes alabiliyorum :) o neydi anlamadım
başkasının yemeğimi de yemeye korkuyorum artık tam pişti mi eti nasıl peyniri nasıl fazla yiyemedim o yüzden keçi eti pek kıymetlendi zaten herkes kapıştıye ye de büyüt paşayıbizim kız da etobur hiç bir et ayrımı yapmadan yiyor ... he birde o hissettiklerin oğluşunun tekmesi daha da güçlenecek annesi az daha sabret hele... bugün eşimle karnımı izliyoruz hopp karnım dalgalanıyor tekmelediğinde inşallah kısa zaman da sende daha güçlü hisseder ve görürsün ...
çok şükür canım darısı hissetmeyenlerin başına:)çorbada pilavda falan yiyemiyor musun acaba bende tavuğu azlttım artık tadını almıyorum zaten faydası yok diyorlar ya sende sulu köfte yap bol bol kızarmadığı için sağlıklı yanına nohut yada patatesle rahat yersin dikkat etmeye çalışıyorum işte canım burda et daha güzel lezzetli ucuz kokmuyor istanbulda en taze etin arasında bile mor etler oluyordu öyle olunca arttı bizim et tüketimi yemeklere karıştırmaya çalışıyorum bide balığı da oğlumuzu görmeye gidince alıp buzluğa tıyoruz orda daha taze buraya gelene kadar kıpkırmızı oluyo balıklaroglunu hıssetmıssın canım ne guzel :)
ya et urunu oncedende sevmezdım sadece tavuk yerdım ona bayılırdım sımdı hıc bırı yıyemıyorum
kıyma yıyebılıyorum sadece nazar degmesın bol bol et ye annesı kecı etı sutu bunlar en saglıklısı balık yemende cok ıyı
yavruna ıyı bakıyorsun masallah annesı .:)
bebekler bizim hamileyken ki beslenme alışkanlığımıza uyuyorlarmış genelde bebeişin de sever o zaman haftada bir gün de yeterli yine de arada yemeklerde de olur zatenben de aynen
eti hic sevmem oldum olasi
simdi de haftada bir balik, haftada bir et ve bir gun tavuk seklinde gidiyoruz ama hic sevmiyorum zoraki
esim de hic yiyemez oglus da alissa keske de biz kurubaklagl cok seviyoruz cok tuketiyoruz onlarin protenini geliyor neyseki
herşeyden yer inşallah bebişim:))sürekliyse allerji veya sinüzittir o zaman nane yağını denesene maranki önermişti burun deliklerinin girişine süreceksin rahatlatır biraz insan nefes alamıyor bazen bide lavanta yağını söylemişti ama onu denemedim yazın nane yağını bitirdim ferah ferahmasallah canim ne guzel besleniyor bebisinafiyetle ye yarasin bebegine
benim burun tikanikligim ehr daim var hamilelikten kaynaklaniyor benimki
ben onceden nezle oluyorum saniyordum ama gecmiyor pek tikanik nefes alirken boyle sesli sesli aldigim oluyor.
gulsavdam oynayisi da gorunuyor mu superrrbazi gunler oyle oluyor canim
dun gece benimki de hic durmadi harikaydi
elim surkeli karnimda kardesim de farketmis tekme mi bekliyorsun dedi, zaten hep tekme atiyor dedim elimde surekli dalgalandi hareketleri
ama onceki gun de hareketsizdi
bazi gunler degisiyor
ve de bence de yedigimiz ictiklerimize verdikleri tepkiler var mesela benim bebegim yogurt yedigimde kipir kipir, mandalina ve portakalada kipir kipir ve mor lahana havuc salatasinda.. bunlari cok seviyoruz ana ogul ve tepkisi aliyorum cidden bunlarda
senin direk gitmen daha iyi canım hem de parasal yönden.bana doktor bir ay sonra gelirsin dedi 22 23 oluyor o zaman ama annemler gelecek eşimde onlar gittikten sonra gidbelim diyor 24+2 falan oluyor o zamana güvenlik sorunu da var ya fazla da gitmek istemiyor eşim bide usg ye çok girmemi de istemiyor olmazsa doktora sorarım gitmeden bebeğim gününden geride genelde ssorun olmaz herhalde
çok şükür canım darısı hissetmeyenlerin başına:)çorbada pilavda falan yiyemiyor musun acaba bende tavuğu azlttım artık tadını almıyorum zaten faydası yok diyorlar ya sende sulu köfte yap bol bol kızarmadığı için sağlıklı yanına nohut yada patatesle rahat yersin dikkat etmeye çalışıyorum işte canım burda et daha güzel lezzetli ucuz kokmuyor istanbulda en taze etin arasında bile mor etler oluyordu öyle olunca arttı bizim et tüketimi yemeklere karıştırmaya çalışıyorum bide balığı da oğlumuzu görmeye gidince alıp buzluğa tıyoruz orda daha taze buraya gelene kadar kıpkırmızı oluyo balıklar
kansızlık oldugu ıcın haftada 2 gun et yemem gerek mecbur zorluyorum ıste
ama tavuga saskınım hergun yerdım sımdı kokusu gelınce kacıyorum:)
kızlar ya nıahyet gobegımde yavrumun tekmesını gordumm :) hareket edınce hemen acıp seyrettım
belkı dısardanda farkederım dıye ay nasıl bı duygu ya gobegımde oynuyor yavrum :)
bu arada 2 3 gundur hareketlerı cok fazla acaba ekstra yedıgım zencefıl lımon bal karısımı ve kıvı bunlarmı etkı ettı dıyorum :)
Kızlar bugün çarşıya çıktım çıkmışken hastane çıkışlarınada baktım. Bir sürü marka var ama ne kadar farkediyor ürünler.
Eki Görüntüle 592444
kivinin bu etkisini bılmem ıyı oldu kabuguyla yıyorum zatı kabızlık ıcın cok ıyıymıs
artık ayrıntılı ultrason oncesı 3 4 tane yerım :)
snowcum kızımızın ismi Tutku listeye ekler misin?
öyle yapacağım artık .de de giriliyorsa sorun yok ama senin doktor birşey diyebilir sende fazla usg ye girmek istemediğini söylersen sorun olmaz herhaldedoktoruna sor canım ama 24. haftadada gırılebılıyor dıye bılıyorum ıcın rahat olsun
bakalım doktorum ona gıtmeden ayrıntılı ultrason ve kan sekerı yuklememe bısey dıcekmı :)
tavuk yememek ıyı aslında dogalı olmadıkca yedıgımızın hıc faydası yokmus
yumurtası zatı koyden gelıyor bır gun yemesem dıger gun tuketıyorum onun yerıne gecıyormus
kıymayı ıspanak soganla yogurup dondurucuya attım azar azar cıkarıp fırında pısırıp yıyorum boyle olunca canım cekıyor
ama evde et esıme pısırdııgmde ay kokusu benı delı edıyorburda balı ktaze evet ama bı kere kayınpeder batmandan getırmıstı
ay tadı superdı ya oranın etıde balıgıda herseyı farklı canım:)
balıgı cok sukur artık rahatca yıyorum ama buyuk balık kılcık olmuyor onda pek onlar daha lezız gelıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?