2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
herkese günaydınnn ve de şimdiden iyi yıllar :) bugün mesaiyi erken bitiriyorum, çarşamba görüşmek üzere, kendinize ve bebişlere çooook iyi bakın.

Bu arada 1-2 gündür kıpraşmaya başladı benim fıstığım :)

Herkese iyi seneler,mutlu yıllar :)
İnşallah 2013 sağlıklı,huzurlu,mutlu ve barış içinde, tüm sevdiklerimizle ve bebişlerimizle geçer :) Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah
Bu yıl bizim için BEBEK yılı :))

normal canım benim 4 atından beri geliyor doktor normal dedi ama kontrole gittiğinde sor yine herkesin bünyesi ayrı ama normal yani erken değil annesi kendisine yemek hazırlığı yapıyor minik tosbağan

tesekkr ederim cnm aydınlattıgın ıcın :) oy yerım onun totosunu hazrlasın paşam bol bol sütlerimiz olsun ınş... :)

çok sağolun ya içimi rahatlattınız.insan kendine olsa bu kadar takmaz yavrumuza olunca hemen yüzümüz düşüyor...

Herkese günaydın

Bazı drlar felaket tellalı oluyor cnm takma kafana bu 2 hafta şeker, meyve tüketimine dikkat et bakalım ne olacak. Bu arada bebeğinin kilosu ne kadar çıktı?

409 gr çıktı hamurişi şeker tatlı kescez bakalım kendim de bu aya kadar 2,5 kilo almışım .hayır aşırı da yemem bu şeker de nerden yükseldi bilmem.:44:

kızlar merhaba yenı bır gune :)

bugun ayaklarım yere basmıyor bır suru ıs benı beklıyor ama gece cok mutlu oldum :)

esım 4 gıbı geldı bende ruya goruyordum bu sefer catılardan ucup kacıyordum bırılerınden:)
uyandım benım yavru bı hareketlı masallah haslatıgım boyunca farkettım bana ınat o tepınıyor
annesı yerıne spor yapıyor yavrusu :) elımı karnıma koydum uyku sersemı bı baktım yavrum tekme atıyor elımın altında 3 4kere hıssettım bunu
o an yasadıgı mmutluluk tarıf edılemez esıme dedım sende elını karnıma koy oda koydu ve hıssettı tekmelerı ıkımızde saskın tuhaf mutlu oyle uykuya daldık
uyandıgımda yıne elımı koydum tekme attı cok mutluyum ya yavrumu dırek boyle hıssetmek :)
Rabbım herkese yasatsın bu duyguyu yaa

tünaydın mayıs anneleri...
yeni yıl herkese kutlu mutlu huzurlu gelsin inşallahh...
zaten 2013 bize çoook iyi gelecek çünkü bebişlerimiz gelecek aramıza rabbimin izniyle.....

SAĞLIKLI, HUZURLU, MUTLU birer anne olup, güzel, sağlıklı, hayırlı, akıllı yavrularımıza kavuşacağımız bir yıl olsun 2013 inşallah.
hepinize iyi yıllar...

canım hepsini güle güle kullanın inşallah...
araba ve ana kucağını hangi marka aldınız merak ettim...

Cevaplayan herkese çok teşekkürler ya dr da bana söylemedi ultrasonda bakarken herşey çok güzel dedi kilosu ölçünleri haftasıyla uyumlu ben eve gelince evde gördüm daha öncede olmuştu gerçi dr a sormuştum çocuğun duruşuyla alakalı 1-2 gün oynaması normal dedi ama işte insan kendi kendine düşünüyor:44::44: Allah herkesin yavrusuna sağlık versin kimsenin hevesini kursağında bırakmasın inşallah

Hastane çıkışı dışında kaç tane 0 aylık kıyafet aldın kaç zıbın takım vs... kaç tane 0-3 aylık aldın onları yazarmısın

eeeee bir koca yıl daha iyisiyle kötüsüyle bitti....

ama bize kattığı en güzel şey bebişlerimiz değil mi??????????

hem yeni yılı hem de ilk anneler gününü en güzel hediyelerimizi alarak kutlayacağız

2013 hepimize daima sağlık mutluluk ve huzur getirsin....:79::79::79::79::79:

seneye bu zamanlar 3 kişi olcaz allahın izniyle

2012 de yavrumun bana geldiğini öğrendim

2012 benim için hep özel bi yıl olarak kalıcak

herkese mutlu,, huzurlu ,,hayırlı yıllar olsun inşallah

gecmıs ollsun cnm:)

hedıye fln yok bu yıl ki en gzuel hedıyem gobusumde daha ne olsun

2013 bıze meleklerımızı verecek ınsallah cok mutluyummm aralıgı da devırdık yavas yavas gunler gecıyor

hepınıze nıce yıllarrr dılıyorum

mınık tospaaamın guzeller guzelı teyzelerı ve mınnak kardeslerıııııı
hepınıze selaaaaam olsunnnnn

Bıze hayatımızın en guzel hedıyesını veren 2012 nın son gunundeyız
sanırım hıcbırımız unutamayacagız bu yılı.
Dılerımkı yavrularımızı kucagımıza alacagımız 2013 te
herbırımız ıcın cok cok cok guzel gecsın...
Eslerımız aılelerımız ve en onemlısı ınsallah saglıkla kavusacagımız yavrularımızla bırlıkte
bır omur boyu saglıklı, mutlu ve huzurlu olmak nasıp olsun...

mutlu yıllaaaaaarrrrr

2013 bıze meleklerımızı verecek ınsallah cok mutluyummm aralıgı da devırdık yavas yavas gunler gecıyor

hepınıze nıce yıllarrr dılıyorum

evet ocaga girdik bu ay da bitse
diger ay da
ve diger ay da
sonra nisan ayi cok keyifli gecer son ay su gibi akip gecer heyacanla zaten

haytaimin hicbir doneminde bu kadar gun saydigimi hatirlamiyorum bebisimi cok merak ediyorum onu kucagimizda istiyorum bir an once

eşinizle bebeğinizle ailenizle sağlıklı huzurlu aşklı paralı mutlu bir yıl diliyorum inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…