- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.201
normal canım benim 4 atından beri geliyor doktor normal dedi ama kontrole gittiğinde sor yine herkesin bünyesi ayrı ama normal yani erken değil annesi kendisine yemek hazırlığı yapıyor minik tosbağan
canım doktorun o hafta gıt dedıyse sorun yok ben doktoruma gıtmeden dırek ayrıntılı ultrasona gıdıcem
doktora gıtsem o karar verıcek gıdıp gıtmememe ee gıt derse ona 100 tl usg ayrı para vercem bıde ust uste bebıs ultrasona gırmıs olcak
ben burdakı bılgıye gore 22. hafta gıdıyorum ama senın gıbı gec gıdende var canım
ayrıntılı ulltrason yapmıyormuymus ıkı kere gıtmıs olucaksın kotu oldu bu ama yavrun saglıklı olsunda..
benım doktorda tatlı yıyıp bebegı şişirme dıyor hep cocuk cok kılolu olması marıfet degıl genellıule tatlı abur cuburla sısıyor
belkıde doktorun bunu demek ıstedı ama tabı tatlı dılle dese daha guzel olurdu
uamrım ıkıncı yuklemede az cıkar korktugunla kalırsın balım kı yuksek cıksada ılla bısey olcak dıye kural yokkı kendını bu kadar uzme olurmu balım
benım bıldıgım seker hastası hıc degılken bıle gebelıkte seker cıkabılıyor ve oyle bısey olursa doktor kontrolunde oluyorsun
yarım pasta ha ınsaf banada ufacık 5 dılımcık bırakaydın ya
canım zaman gectıkce degısıyor olculer ılk gıttgımde 2 hafta gerıde olan bebıs sımdı haftasını yakaladı mesela
bu yuzden o rakamlara cok kafayı takma son haftalara dogru netlesıcek ama suda var yengeme dogumdan 1 gun once ultrasonda 3.800 gram dedıler
2.970 gram dogurdu :) yanı yuzde yuz tutmuyor canım
Herkese günaydın
Bazı drlar felaket tellalı oluyor cnm takma kafana bu 2 hafta şeker, meyve tüketimine dikkat et bakalım ne olacak. Bu arada bebeğinin kilosu ne kadar çıktı?
arkadaşlar slm ben her zaman giremiyorum topiğeo yüzden bi çok şeyi kaçırıyorum illaki listeye cinsiyetleri yazmışsınızdır rica etsem tekrar koyarmısınız ben bulamadım
bu arada ben çoğu alışverişimi taamladım
park yatak içinin yatağı
günlük nevresim
yürüteç
mama sandalyesi
bebek arabamız ve ana kucağımız
evde kullanmak için ayaklı puset
oyuncaklar
küvetimiz
bezlerimiz
kıyafetlerimiz
bebek telsizimiz
emzirme yastığımız vs.vs.vs :))
aklınıza ne geliyosa hepsi tamam tam teşekkülü sayılırız ama mobilyamız perdesi halısı vs eksik onlarıda ocak sonu halledicez kısmetse tecrübeli bi anne olarak sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cevaplarım alışveriş konusunda veya herhangi diyceksinizki erken almışsın ama çoğu hediye halam kuzenim kız kardeşim sağolsun :)) büyük baş eşyalarımızı onlar tamamladılar bende hayır demedim :)
cnm bn doktora gittiğimde doktora boyunu sordum doktor ultrasonda bebeğin boyu hiç bir zamn ölçlmez dedi söylemedi kilosu da 2 gün geriden gliyordu ama normal sınırlar içndeydi yani 2 ve 3 gündem bir şy olmaz bizim bebekler şimdiden sonra dahada büyücek helede boyu hiç takma doktorum öyle dedikten sonra bnde boyu hiç sormm artık zaten
arkadaşlar slm ben her zaman giremiyorum topiğeo yüzden bi çok şeyi kaçırıyorum illaki listeye cinsiyetleri yazmışsınızdır rica etsem tekrar koyarmısınız ben bulamadım
bu arada ben çoğu alışverişimi taamladım
park yatak içinin yatağı
günlük nevresim
yürüteç
mama sandalyesi
bebek arabamız ve ana kucağımız
evde kullanmak için ayaklı puset
oyuncaklar
küvetimiz
bezlerimiz
kıyafetlerimiz
bebek telsizimiz
emzirme yastığımız vs.vs.vs :))
aklınıza ne geliyosa hepsi tamam tam teşekkülü sayılırız ama mobilyamız perdesi halısı vs eksik onlarıda ocak sonu halledicez kısmetse tecrübeli bi anne olarak sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cevaplarım alışveriş konusunda veya herhangi diyceksinizki erken almışsın ama çoğu hediye halam kuzenim kız kardeşim sağolsun :)) büyük baş eşyalarımızı onlar tamamladılar bende hayır demedim :)
Günayydınnnn Melekleeerr
Bizde tatil gününde erken kalkıpp kahvaltımızı yaptıkk
Şimdi hazırlanıp sağlık ocağına gideceğimm tetanozuda çıkarayım artık aradanAz buçuk korkuyorum :26:
Sizler nasılsınızz nasıl gidiyorrr yılbaşıı sabahııPlanlar yapıldı mı? Eşinize hediye aldınız mı? :44:
Biz anneanneye gideceğizzz yiycez iççezz yeni bir yılaa otura otura gireceğiz
Bu senede bana hizmet edilsin bakalım dedimm bakalım tüm senemiz öyle olacak mı
2013 bıze meleklerımızı verecek ınsallah cok mutluyummm aralıgı da devırdık yavas yavas gunler gecıyor
hepınıze nıce yıllarrr dılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?