2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

yumurta gıbı yenıldıgını bılıyordum ama boyle yemekte benı zorlamıyor rus hamıslerde ne akıllıymıs :)

hamileliğe özgüyse iyi ya kurtulursun onunla sürekli yaşamak zor ben ağrı kesici olarak da kullanıyorum kulak arkası şakaklar ensem sürüyoorum ferah ferah hafifletiyor ilaç içmeden

yumurta gıbı yenıldıgını bılıyordum ama boyle yemekte benı zorlamıyor rus hamıslerde ne akıllıymıs :)

benim arkadas hastenede yatarken gormus cok ilginc yontemleri vardi diye anlatiyordu. bir de dogumdan cikar cikmaz sImsIki bagliyorlarmis karinlarini kusakla rsmen sIkIyorlardi sarkma olmasin diye diyor. ben de korse aldim ama emin deiglim kullanip kullanmama konusunda sadece duruyor dolapta . dogumdan cikinca antibakteriyel korse giyince iyiymis de kucuk birsye korkarim bir yandan. iyi arastirmak lazim

kızarsa maddı durumu derım ve sureklı ultrasona gırmek ıstemedıgımıde kı oda sureklı gırmeyı desteklemıyor
kuru yol kesın tavuklar helal kesım oluyor burda satılıyor ama pişirmesı zor bıraz ama onemlı olan
nasıl neyle buyutuldugu kendı besledıgn tavugu kesıp yıceksın en guzelı :)
benım arkadas sagolsun her hafta sonu aılesını gormeye gıden oluyor muhakkak ordan getırıyolrlar
bugun konustuk mesela 15 tane getırmıs ordek yumurtasıda var ama ıstemedım ondan :)
doktorum hergun yıceksın dedı demır eksıklıgm yuzunden ama ben bı gun yıyıp bı gun ara verıyorum
buyuk balıktı canım tum aıle yemıstık ama hangı balıktı bılemıyorum
hamsı bızım karadenızın sahı ama gel gor kı ben yuzkarası ne hamsı ne cay aram yok :)
buyuk balıklar ıcınde sımdı nette okudum canım sıkıldı yuksek derecede cıva olabılıyormus
konserve ton balıgı yıyım dıyorum oda zararlı haftaya ebeme sorayım buyuk balık derken palamut zararlı degıldır ınsallah

ıspanaklı kofteyı burdakı tarıfe gore yapıyorum canım
dukandiyetitariflerim: ISPANAKLI KÖFTE

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız? 2012 bitirip hayırlısıyla dört gözle beklediğimiz 2013 yılına gireceğiz inşallah. 2013 yılı hepimize sağlık, huzur ve mutlulukla birlikte bebişlerimizi getirsin. hepimiz yeni yılda bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah

benım gorumce martta dogum yapmıstı kayınpederımde ordaydı carsafı sıkı sıkı sarmıs kızının gobegıne
sımdı resımlerını gordum sok oldum ıncecık dal gıbı gobek falanda yok ben kesınlıkle normal olursa gobegı ya carsafla sarıcam
yada korse alıcam keısnlıkle ıse yarıyor canım bence kullan korsenı ..

Hepimize sağlık, mutluluk, huzur ve mutlu bebek sesleri ile geçecek güpgüzel bir 2013 senesi diliyorum.

Eki Görüntüle 591647 Eki Görüntüle 591648 işte bizim bebeğimiz şapkası kafasına olmamış ta

Allah bağışlasın canım maşallah tombiğe..

Ay hadi inşallah çok sevindim..

canım tetanozun ilk doğu 19-21.haftalar yapılıyor diye biliyorum 2. doz 24. hafta civarı ihmal etme derim..

slm canm güzel dileklerin için teşşükkr ederiz inş bebişlerimiz bize şans getirecek zaten onlar bizim en güzel şansımız olcak

dogru maddi durum deyince anlar herhalde bu durumu.
kuru yolma aslinda en iyisi de.bir defa almistik normal tavuktan farkini goremedim yada dedigin gibi pisirmeyi beceremedim.burda dolaniyorlar tavuk horoz koyun kuzu keci inek ne ararsan esim diyor arada birini yakala da keselim diye:))sen yolmayi beceremezsin sonra diyo:))
ordek yumurtasi mi yeniyormuymus o ilk kez duyuyorum:)) cok mu dusuktu kan degerlerin bide yesil mercimek et gibi diyorlardi onu da tuketiyor musun
alabaliksa benekli ve yesille kahverengi arasi bir renk oluyor ama birtanesi bir aileye yetmez sanirim:)) arkadasim sormustu doktoruna konserveyi tuketme demisti onunki palamutu ozellikle yerli palamutun cok zararli olacagini zannetmiyorum bizim tukettigimiz haftada bir bide.hamsiyi bugulama da mi yiyor musun ne bulursam koyuyorum ona baharatlar sarmisak tereyagi domates biber sogan limon oyle yenecek kivama geliyor bide oyle dene
bu tarifi soylemistin bende baska sekilde sandim.haftaya deneyeyim

yemeğimizi yedik ,çayımızı içtik, meyvemizi yiyoruz şimdi mide fesatı geçirmezsem iyidaha sokağa çıkıp kutlama izleyeceğim,2013 mayıs ayını sabırsızlıkla bekliyorummmmm

herkese saglıklı mutlu yıllar diliyorum bize 2012 enguzel hedıyesı bebeklerımızdı ınsallah 2013 kucagımıza alır guzel gunler goruruz........

ay ne guzel sec begen al kes kendın mıs gıbı ye :) esıne dersın senın sacını guzel yolarım dıye
var canım ordek yumurtası yedım ama begenemedım :) dusuk canım bendekı demır değeri
yesıl mercımek cok severım haftada 2 3 gun tuketıyorum
buglama hele hıc yıyemem tavada yagsız tuzsuz cevırıyorum balıgı sonra hop hızlıca mıdeye dusunmeden yıyorum :)
bol lımon sıkıp keske konserve zararlı olmasa salataya katar yerdım onu kendımı kandırıp :)
dene canım ben afıyetle yıyorum ıyıkı bulmusum bu tarıfı umarım sende beğenirsin

Bende eksik kalmiyim dedimmm
herkeslere mutlu saglikli huzurlu bol sansli bir yil dilerim... Allahim bebeklerimizi sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin... Aminnnn...

Hastane çıkışı dışında kaç tane 0 aylık kıyafet aldın kaç zıbın takım vs... kaç tane 0-3 aylık aldın onları yazarmısın

canım hepsini güle güle kullanın inşallah...
araba ve ana kucağını hangi marka aldınız merak ettim...

arkadaşlar kıyafet konusunda ben 2 oğlumada hiç zıbın alıp giydirmedim ne sağlıklısı ilk doğduklarında patikli tulumlar oluyo çünki hem kullanışlı hemde belleri falan açılmıyo malum biizm bebeklerimiz hem güzel bi ayda doğucaklar hemde tam mevsim geçişi olucak çok kalın olmayan penye tarzı uuzn kollu tulumlar alın 0-3 ay fazla takım almayım çünki çok çabuk büyüyolar eğer 2.500 k.g. doğan bebeklerde 1 veya 1.5 ay giydirebilirsiniz 0-3 ayı 3 ila 4 k.g arası doğan bebeklerdede 0-3 ayı en fazla 1 ay giydirebiliyosunuz bu arada alt üst patikli takımlar ve yarım kollu badiler almaya çalışın 1 ay sonra zaten yaz geliyo şu dönem satılan kıyafetler hepsi malesef kışa yönelik kıyafetler bizler bunları faza giydiremiycez yaza geçtiğimiz için genelde bebeğin rahat ediceği giyim en güzeli badiler olucak 3-6 ay alırsanız rahat edersiniz ben genelde hep 3-6 ay aldım uzun kollu tulum 0-3 ay 3 tane aldım badi 0-3 ay set halinde satılanlar var onlar daha uygun fiyat oluyo hem 10 taneyi geçmesin yine yarım sıfır kollu 3-6 15 tane aldım alt üst ayaklı badilerden 0-3 ay 2 tane 3-6 ay 2 tane aldım dediğim gibi fazla giyemiyceler uzun kolluları o yüzden şimdilik o kadar yeter biraz sabır edin biliyorum insan kendini tutamıyo :)) hep cicili bicili almak istiyo ama işte hep kış ürünleri var alıyoruz sevdiğimiz şeyleri ama bi çoğunu malesef giydiremiycez doğduğunda yazlık ürünler internette ve mağzalarda çıkmaya başlıycak ve onlarda emin olun kışlıklardan daha güzel onlardan alırsınız

bebek arabası çok zor yaaa mobilyada bu kadar zorlanmıyosunuz inanın firma satıcıları başladımı anlatmaya işin içinden çıkamıyosunuz ben hep Quinny marka arabalardan istiyodum 3 tekerlekli ama diğer bi marka olan craco satıcısı bizim aldığımız arabayı gösterdi ve anlatınca fikrim değişti en sağlam arabaymış bu güne kadar hiç sorunlu olarak getirilmemiş ve şikayet gelmemiş internetten ve kullananlardanda sordum aynen öylemiş benim baktığım arabalar set istemedik biz çünki ayrıca taşıma koltuğumuz vs miz vardı neyse isteğim arabalar malesef bebeğin ilk aylarında yani oturmaya başlayana kadar kullanılan arabalar değilllermiş zaten araştırmaya başlıyınca ve gidip görünce anlıyosunuz oturma yatırma yerleri vs. bizimki tam yatıyo yağmurluğu var sepeti kocaman kendiside öle :) bütün tekerlekleri çıkıyo bağzı ayarları falan var ve kışlık tulumuda var bizim aradığımız şartlarda uygun geldi ama büyük olduğu için ilerde kraftın daha küçük pratik bi arabasını daha ucuz yollu alıcam mecbur ana kucağını yani taşıma koltuğunu chicco oldu ben almadım kardeşim verdi onuda evde kullanılan ayaklı puset var kraft onu ve kayığa benzeyen sallanan yatırmak için salıncak var onlarıda kuzenim verdi tabii bakalım bunları kullanan bebekler var bide durmayan kullanmayan bebekler var şahsen ben para verip almazdım çünki her çocuk farklı oluyo kimisi pusette duruyo mesela kimisi hiç yatırlmıyo :) bence sizlerde öncelikli gerekenleri almaya çalışın gerisini bebeğin duurmuna göre alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…