- 25 Eylül 2012
- 112
- 0
- 46
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.261
ben hıc denemedım kabuguyla ama ruslar da kabuguyla yıyorlardı hamıleyken
ben de bir ara ust tarafindan soyup icini kasikla yiyordum kabugunun altindaki en kucuk yerien kadar rafadan yumurta gibi yeniliyor oyle
o zaman soymada giden vitaminleri de almis oluyoruz
hamileliğe özgüyse iyi ya kurtulursun onunla sürekli yaşamak zor ben ağrı kesici olarak da kullanıyorum kulak arkası şakaklar ensem sürüyoorum ferah ferah hafifletiyor ilaç içmedennane yagi iyifikirmis
hic denememistim ama iyi gelebilir
alerjik degil aslinda sanirim hamilelge ozgu burun tikaniklarindan birini yasiyorum asiri rahatsiz etmiyor alistim cunku baya zamandir :)
dsde senin de burundan pihti dusmus burun kanamasinda oluyor oyle bazen, dersin doktoruna yine de
ben de simdiye kadar iki kere yasadim 3. ve 4. ayda sanirim hatirladigim kadariyla
sonra olmadi bir daha
ortami nemli tutmaya bakkaloriferse ustune su koymayi ihmal etme
yumurta gıbı yenıldıgını bılıyordum ama boyle yemekte benı zorlamıyor rus hamıslerde ne akıllıymıs :)
öyle yapacağım artık .de de giriliyorsa sorun yok ama senin doktor birşey diyebilir sende fazla usg ye girmek istemediğini söylersen sorun olmaz herhalde
40 günde büyüyormuş ya tavuklar helal sertifikası da var ama nasıl ayırt edeceğiz bilmiyorum
yumurta açısından çok şanslısın o zaman her gün yemesende olur az öz faydalı nasılsayalnız ıspanağı nasıl yapıyorsun merak ettim bide besin değeri azalmıyor mu?ete de bol baharat katıp camları etler taze olmadığı için kokusu da ağır oluyo bana hep ekşi ekşi kokardı şimdi öyle değil taze olduğu için.kayınpeder alabalık mı getirmişti burda çok tüketiliyor daha tatmadım ama:))benim çok severek yediğim tek balık hamsi buğulamasını yapıyorum bol baharatlı çerez gibi gidiyor büyük balıkların kılçığı az olanları daha rahat yiyorum faydalı diye
benim arkadas hastenede yatarken gormus cok ilginc yontemleri vardi diye anlatiyordu. bir de dogumdan cikar cikmaz sImsIki bagliyorlarmis karinlarini kusakla rsmen sIkIyorlardi sarkma olmasin diye diyor. ben de korse aldim ama emin deiglim kullanip kullanmama konusunda sadece duruyor dolapta . dogumdan cikinca antibakteriyel korse giyince iyiymis de kucuk birsye korkarim bir yandan. iyi arastirmak lazim
Önümüzdeki günlerde TBMM'ye sevk edilecek olan tasarıda kadınların doğum izninin 24 haftaya çıkartılması kararlaştırıldı.
Önümüzdeki günlerde TBMM'ye sevk edilecek olan tasarıda kadınların doğum izninin 24 haftaya çıkartılması kararlaştırıldı.
Anneler izni doğum öncesi 8, doğum sonrası 16 hafta olarak kullanacak. Doğum izninin uzatılmasını sağlayan düzenlemenin yanında kadınların iş hayatından uzaklaştırılmalarını önlemek için gerekli adımlar atılacak.
Kadınların doğum için işten atılmaları önlenecek. Yine kadınların izin yaptıkları dönemde İşsizlik Fonu devreye sokulacak. Son 8 haftanın işveren yükü devlet tarafından üstlenilecek.
Doğum izni şu anda 8 doğum öncesi, 8 doğum sonrası olmak üzere toplam 16 hafta olarak uygulanıyor. (Takvim)
günaydııın herkeseinşl sğlıklı ve bol tekmeli bir haftaya merhaba deriz.bebeklerimizin doğacakları yılada giryoruz.hafta hafta finale mutlu sonla gider burdan hepimiz doğum hikayelerimizi anlaır güleriz :)
ben 21.haftaya çarşamba günü giriyorum nasipse.ayrıntılıyıda 7 ocakta girecem inşl.bir sıkıntı yoktur kuzucukda.daha aşıma bile gitmedim.zatn bebekte öle çok hareketli değil.ayrıntıdan sonra gideceğim sanırım 24.haftaya kadar vuruluyormuş aşı dimi kızlar.
selam kızlar nasılsınız? 2012 bitirip hayırlısıyla dört gözle beklediğimiz 2013 yılına gireceğiz inşallah. 2013 yılı hepimize sağlık, huzur ve mutlulukla birlikte bebişlerimizi getirsin. hepimiz yeni yılda bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah
ahhh ahhhhhhhhh bi de bende hissedebilsemmm benim oglan herhalde uslu olcekk hiç gıkı bile cıkmıyorrr anasına kendini hissettirmiyor..........
dogru maddi durum deyince anlar herhalde bu durumu.kızarsa maddı durumu derım ve sureklı ultrasona gırmek ıstemedıgımıde kı oda sureklı gırmeyı desteklemıyor
kuru yol kesın tavuklar helal kesım oluyor burda satılıyor ama pişirmesı zor bıraz ama onemlı olan
nasıl neyle buyutuldugu kendı besledıgn tavugu kesıp yıceksın en guzelı :)
benım arkadas sagolsun her hafta sonu aılesını gormeye gıden oluyor muhakkak ordan getırıyolrlar
bugun konustuk mesela 15 tane getırmıs ordek yumurtasıda var ama ıstemedım ondan :)
doktorum hergun yıceksın dedı demır eksıklıgm yuzunden ama ben bı gun yıyıp bı gun ara verıyorum
buyuk balıktı canım tum aıle yemıstık ama hangı balıktı bılemıyorum
hamsı bızım karadenızın sahı ama gel gor kı ben yuzkarası ne hamsı ne cay aram yok :)
buyuk balıklar ıcınde sımdı nette okudum canım sıkıldı yuksek derecede cıva olabılıyormus
konserve ton balıgı yıyım dıyorum oda zararlı haftaya ebeme sorayım buyuk balık derken palamut zararlı degıldır ınsallah
ıspanaklı kofteyı burdakı tarıfe gore yapıyorum canım
dukandiyetitariflerim: ISPANAKLI KÖFTE
dogru maddi durum deyince anlar herhalde bu durumu.
kuru yolma aslinda en iyisi de.bir defa almistik normal tavuktan farkini goremedim yada dedigin gibi pisirmeyi beceremedim.burda dolaniyorlar tavuk horoz koyun kuzu keci inek ne ararsan esim diyor arada birini yakala da keselim diye:))sen yolmayi beceremezsin sonra diyo:))
ordek yumurtasi mi yeniyormuymus o ilk kez duyuyorum:)) cok mu dusuktu kan degerlerin bide yesil mercimek et gibi diyorlardi onu da tuketiyor musun
alabaliksa benekli ve yesille kahverengi arasi bir renk oluyor ama birtanesi bir aileye yetmez sanirim:)) arkadasim sormustu doktoruna konserveyi tuketme demisti onunki palamutu ozellikle yerli palamutun cok zararli olacagini zannetmiyorum bizim tukettigimiz haftada bir bide.hamsiyi bugulama da mi yiyor musun ne bulursam koyuyorum ona baharatlar sarmisak tereyagi domates biber sogan limon oyle yenecek kivama geliyor bide oyle dene
bu tarifi soylemistin bende baska sekilde sandim.haftaya deneyeyim
Hastane çıkışı dışında kaç tane 0 aylık kıyafet aldın kaç zıbın takım vs... kaç tane 0-3 aylık aldın onları yazarmısın
canım hepsini güle güle kullanın inşallah...
araba ve ana kucağını hangi marka aldınız merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?