2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Bu yıl başımıza gelen herşey bizim hayrımıza olacak şekilde gerçekleşmiştir. O yüzden kırgınlıklarınızı, hüzünlerinizi, mutsuzluklarınızı, kederlerinizi özgürleştirip kendinizle ve çevrenizle barışarak yeni yılı kucaklayın...Yeni yıl bütün güzellikleriyle, huzuruyla, ışıldamasıyla, bereketiyle,sağlığıyla ve sevinciyle yüreklerinize dolsun... Bu yıl iyice eğlenin, kendinize gerçekten vakit ayırın, çakraları makraları boş verin doğaya açılın, karların üzerinde yuvarlanın, kardan adamın burnunu yiyin,perhizi bırakın,metroda turnikenin üzerinden atlayıN,cep telefonunuzu kapatın… yağmur yağarken şemsiyenizi evde bırakın,festivale biletsiz giriN,balığa limon sıkmayın… pişman olacağınız şeyleri yapmaktan çekinmeyin… doğru bildiğiniz yoldan sapın, doğru yol yoktur, kısa ve uzun yollar vardır… kestirmeden gitmeyİN,hiçbir yol sizi hızlandıramaz… kendi hızınıza kulak verin… yeni dostlar edinin, eskileri bırakın… gerçek dostlarınızsa zaten arkanızdan geleceklerdir…kimsenin ardından koşmayın, kimseyi peşinize takmayın…

2012 de meleklerimiz bizimle olmaya başladı, 2013de kucakllarımızda olacaklar inşAllah...Bundan güzel bir sene olabilir miii

A-Akıl vermeyin
B-Başkalarına benzemesini beklemeyin
C-Ciddiye alın
Ç-Çimlere basmasını sağlayın
D-Denemesine izin verin
E-Empati kurun
F-Fikrini sorun
G-Gurur duyduğunuz söyleyin
H-Hayallerini sorun
I-Israrcı olmayın
İ- İnatlaşmayın
J-Jest Yapın
K-Kucaklayın
L-“Lütfen”li konuşun
M- Model Olun
N- Ne istediğini sorun
O-Oyun oynayın
Ö-Özür dileyin
P- Paylaşın
R- Rica edin
S-Sorumluluk verin
Ş- Şans verin
T- Tutarlı olun
U-Utandırmayın
Ü-Üzüntülerini paylaşın
V- Vakit ayırın
Y- Yüreklendirin
Z-Zevklerini öğrenin

pekbici ben hepsını dıyorum hatta bebıslerle beraber:)

hemsıremı aradım aıle hekımınden grıpken tetonoz asısı olurmu dıye
sorun olmaz ama hem sız hem bebek rahat olsun dıye ıyılestıgınızde gelın
1 hafta daha beklesek bısey olmaz dedı beklıcez bakalım ...
camasırlarımı astım eşi işe yolladım gece gelcek bıraz kalıp tekrar ıse gıtcek bu hafta allak bullak
off bırı evı temızlememe yardım edebılırmı :) alısverısede cıkmam lazım hıc cıkasım yok
hanı derler ya yenı yıla nasıl gırersen oyle devam eder boyle ınanclarım yok ama hasta gırıp ful 1 yılı hasta gecırmem inşallah :)
2013 hepımızın anne olucagı yıl olucak hala ınanamıyorum seneye bu gunlerde kucagımızda bebıslerle bakarsınız bulusma bıle yaparız:)

bu arada kızlar

1 Ocak Mekke'nin Fethi'nin Yıl Dönümü Mübarek Olsun hepimizin

evet yaaa nısanı hıc saymıyorum bıle ben:)

esımde gecen aynısını soyluyor bırdaha safak sayacagım aklıma gelmezdı dıyor ..ben bıran once su renklı ye gırıp bebegımı gormek ıstıyorum yıne basladım sabırsızlanmaya ben

kızlar az önce bi hapşırık tuttu en son bi hapşırdım burnum koca bı parça düştü yeminlen başka yerimden gelse düşük yapıom diye hastaneye giderdim bir burnum kanadı ama şimdi nefes alabiliyorum :) o neydi anlamadım

benim küçük boncuk da pıt pıt yapmaya başladı galiba anlatayayım da onaylayınsabah uyandığımda sırt üstü yatarken göbek deliğimin orda 5 kez kalp atması gibi oldu dün de dizlerimi bükmüş oturuyordum pğlumla konuştum yakışıklı oğlum güzel oğlum diye ince ince pıt pıtlar geldi doğru değil miyavrumun hareketleri pek narin
bugün okulda yerli malı adı altında öğrencilerim pasta börek vs birşeyler getirdi öğrencilerim lise öğrencisi hala alaka kuramamışımdır yerli malı haftası poğaça börekneyse liste yapmıştık zaten bir de ne gelse beğenirsiniz bulgur pilavı üstünde keçi eti bizim hocalar bayıla bayıla yedi tabi bende burda yine yemiştim gittiğim yerde o zaman 1 1,5 aylıktı bebeğim şimdi keçi etinin de tadına bakmış oldubu oğlan zaten babasına çekecek bu gidişle annesi koyun kuzu dana keçi yemediği et kalmadı türlü türlü balık istanbulda bu kadar balık yememiştimevlenince insanın yemek alışkanlığı değişiyor demek ki
allerjisi astımı olan var mı kızlar yine tuttu allerjim burnum akıyor hapşırıyorum yarına geçer diye umut ediyorum doğum zamanı iyi olacak galiba hapşırmak

Son düzenleme:

ye ye de büyüt paşayı bizim kız da etobur hiç bir et ayrımı yapmadan yiyor ... he birde o hissettiklerin oğluşunun tekmesi daha da güçlenecek annesi az daha sabret hele... bugün eşimle karnımı izliyoruz hopp karnım dalgalanıyor tekmelediğinde inşallah kısa zaman da sende daha güçlü hisseder ve görürsün ...

oglunu hıssetmıssın canım ne guzel :)
ya et urunu oncedende sevmezdım sadece tavuk yerdım ona bayılırdım sımdı hıc bırı yıyemıyorum
kıyma yıyebılıyorum sadece nazar degmesın bol bol et ye annesı kecı etı sutu bunlar en saglıklısı balık yemende cok ıyı
yavruna ıyı bakıyorsun masallah annesı .:)

ben de aynen
eti hic sevmem oldum olasi
simdi de haftada bir balik, haftada bir et ve bir gun tavuk seklinde gidiyoruz ama hic sevmiyorum zoraki
esim de hic yiyemez oglus da alissa keske de biz kurubaklagl cok seviyoruz cok tuketiyoruz onlarin protenini geliyor neyseki

Kızlar bugün çarşıya çıktım çıkmışken hastane çıkışlarınada baktım. Bir sürü marka var ama ne kadar farkediyor ürünler.
Aziz bebe , Hello baby bide bir marka daha vardı aklımda değil ürünleri yumuşacık pamuklu ama diğerleri öyle yumuşak değil fiyatları daha uygun ama kalite çok farkediyor satıcıya sordum,
etikette ne kadar pamukluda yazsa diğer markalar iplikten çalışyor illaki naylon karışımı var dedi.Bende farkettim zaten Aziz bebenin 10 lu setleri 80-90 tl arası Hello baby de aynı fiyatlar yaklaşık.Bu arada limangoda aziz bebede indirim var ama sadece kızlar için kalmış hastane çıkışı erkek için kalmamış.Başka bir yerde indirim yakaladım %50 hemen aldım buda oğlumun hastane çıkışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…