- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.221
geç kalmadım yani.kızlar ateşlenmeen bahsedince ayrıntının tadını çıkartıyım öyle gideyim aşıya demiştim :)inşl sende mutlu haberlerle gelirsin canım.
hangi marka bunlar hangi siteden alıcaksın
bence sağdaki...
Dimiii bende onu pek beğendim
Ama soldaki sıfatsızda beni al beni al diyorr
evet ocaga girdik bu ay da bitse
diger ay da
ve diger ay da
sonra nisan ayi cok keyifli gecer son ay su gibi akip gecer heyacanla zaten
haytaimin hicbir doneminde bu kadar gun saydigimi hatirlamiyorum bebisimi cok merak ediyorum onu kucagimizda istiyorum bir an once
benim küçük boncuk da pıt pıt yapmaya başladı galiba anlatayayım da onaylayınsabah uyandığımda sırt üstü yatarken göbek deliğimin orda 5 kez kalp atması gibi oldu dün de dizlerimi bükmüş oturuyordum pğlumla konuştum yakışıklı oğlum güzel oğlum diye ince ince pıt pıtlar geldi doğru değil mi yavrumun hareketleri pek narin
bugün okulda yerli malı adı altında öğrencilerim pasta börek vs birşeyler getirdi öğrencilerim lise öğrencisi hala alaka kuramamışımdır yerli malı haftası poğaça börekneyse liste yapmıştık zaten bir de ne gelse beğenirsiniz bulgur pilavı üstünde keçi eti bizim hocalar bayıla bayıla yedi tabi bende burda yine yemiştim gittiğim yerde o zaman 1 1,5 aylıktı bebeğim şimdi keçi etinin de tadına bakmış oldu bu oğlan zaten babasına çekecek bu gidişle annesi koyun kuzu dana keçi yemediği et kalmadı türlü türlü balık istanbulda bu kadar balık yememiştim evlenince insanın yemek alışkanlığı değişiyor demek ki
allerjisi astımı olan var mı kızlar yine tuttu allerjim burnum akıyor hapşırıyorum yarına geçer diye umut ediyorum doğum zamanı iyi olacak galiba hapşırmak
benim küçük boncuk da pıt pıt yapmaya başladı galiba anlatayayım da onaylayınsabah uyandığımda sırt üstü yatarken göbek deliğimin orda 5 kez kalp atması gibi oldu dün de dizlerimi bükmüş oturuyordum pğlumla konuştum yakışıklı oğlum güzel oğlum diye ince ince pıt pıtlar geldi doğru değil mi yavrumun hareketleri pek narin
bugün okulda yerli malı adı altında öğrencilerim pasta börek vs birşeyler getirdi öğrencilerim lise öğrencisi hala alaka kuramamışımdır yerli malı haftası poğaça börekneyse liste yapmıştık zaten bir de ne gelse beğenirsiniz bulgur pilavı üstünde keçi eti bizim hocalar bayıla bayıla yedi tabi bende burda yine yemiştim gittiğim yerde o zaman 1 1,5 aylıktı bebeğim şimdi keçi etinin de tadına bakmış oldu bu oğlan zaten babasına çekecek bu gidişle annesi koyun kuzu dana keçi yemediği et kalmadı türlü türlü balık istanbulda bu kadar balık yememiştim evlenince insanın yemek alışkanlığı değişiyor demek ki
allerjisi astımı olan var mı kızlar yine tuttu allerjim burnum akıyor hapşırıyorum yarına geçer diye umut ediyorum doğum zamanı iyi olacak galiba hapşırmak
oglunu hıssetmıssın canım ne guzel :)
ya et urunu oncedende sevmezdım sadece tavuk yerdım ona bayılırdım sımdı hıc bırı yıyemıyorum
kıyma yıyebılıyorum sadece nazar degmesın bol bol et ye annesı kecı etı sutu bunlar en saglıklısı balık yemende cok ıyı
yavruna ıyı bakıyorsun masallah annesı .:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?