- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.301
bu kadar kötü bir giriş yapılır mı yeni yıla elimden gelse bu yılı tamamen tarihten silmek isterdim.. ne kadar yorucu herşey ne kadar karmaşık ne kadar zor ve çözümsüz..
feee hayırdır cnm neyın var:44:
yok canım benim bişeyim yok çok şüküridare ediyoz
oturuyoz evde kocişle aynen geç kalktık kafaltıyı geç yaptık sepet beşiklere baktık nettenfiln faln
dsde dicektin heralde
Toplamdamı o kdr aldın cnm şimdi kaç kilosun peki:) çok mu yedin acaba bu iki haftakızlar biraz önce tartıldımmm 2.5 kilo almısımmmm vovvv........sasırdım yaaa...hemde 2 hafta içersindeee............
Toplamda o kdr aldın cnm şimdi kaç kilosun peki:) çok mu yedin acaba bu iki hafta
bu kadar kötü bir giriş yapılır mı yeni yıla elimden gelse bu yılı tamamen tarihten silmek isterdim.. ne kadar yorucu herşey ne kadar karmaşık ne kadar zor ve çözümsüz..
Canım hayırdırıns cozumu olmayan bırsey degıldır
hiç bir çözümü yok ki hani derler ya ne seninle oluyor ne sensiz öyle birşey.. biraz kafamı topluyayım anlatırım sana.. yorgunluk mu bıkkınlık mı bilmiyorum ama bebeğim ve kendimi en az zararla kurtarmanın yollarını arıyorum
Sen kendını cok uzmeden dusunmeden gecır bu donemı canım ıcımızdekıler buluttan nem kapıyorlar hemen etkılenıyorlar moral lazım bızenetten kafanı dagıtacak bırseylere bakın fılm falan ızle dusunmemeye calıs ya da en guzelı guzel bır dus alıp uyumaya bak
evet minik prensesim sabahtan beri oynamadı etkilendiğin farkındayım.. kafamı dağıtacak birşey bulamıyorum kı sürekli aklımı kurcalıyor kendimden vazgeçecem de içimde minik hayata tutunmaya çalışan melek var ona kıyamıyorum
Canım sakın yanlıs anlama ama bızım bebekler neyse de senınkı tamamen mucıze ve allahınn bır hedıyesı kendıne ne edersen ette onu dusunallah korusun bırsey olsa omur boyu kendıne gelemezsın haa dıyorsan kendımı hırpalayacam dıye kızın dogsun ondan sonra kendını kaybet suan boyle luksumuz yok polyanacılık oynamak zorundayız
ıns canım rabbım hamılelerın yanındaelimden geldiğince onun için iyi olmaya çalışıyorum... bebeğim benimle olsun herşeyin üstesinden geleceğim inşallah..
senin bebis uslu olacak annesidarısı bizim basımıza.daha hiçbi tık yokkk benimkiii..kuzu kuzu içerde uslu duruyorr herhallllllllllllll =)))
oh oh canım cok guzel bı duygu dımı bend e gorunce ınanamamıstım annem yandın dıyor cok acar bı bebıs gelıcekmıs
bakalım gorucez :)
tel boyle oyunlar yapabılıyorrr yalnıs okumacaaa :)
yaaa sen dee benım gıbı keyıflerdesın deseenee cok sevındım oh mısss sepet besıkler cok guzel ama kısa sure oluncaa ınsan dusunuyr sen onlardanmı alıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?