2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Ya birde ''badi 0-3 ay set halinde satılanlar var onlar daha uygun fiyat oluyo hem 10 taneyi geçmesin'' demişsin anlamadım alt üst takımmı bu yokssa sadece badimi 10 tane 0-3 aylık çok değilmi

anlatabildiyse çok mutlu oldum arkadaşlar bebekler bizim tr standartlarında 48 ile 52 cm ortalaması doğuyolar 0-3 aylarıda diğer yazıda yazmıştım en fazla 1 ay giyiyolar 56 cm kadar oluyo çünki 0-3 ler gerçi her firmanın kalıpları ayrı örnek vermek istiyorum
mesela 48 cm doğan bi bebek 0-3 ayı yani 56 cm olana kadar giyecek belki 1 ayda çok hızlı kilo alırsa yaklaşık bebekler 1 kilo ve üzeri civarı alıyolar ki benim ilk oğlum 48 cm doğmuştu ve ayda 1950 alıyodu kimi bebekse hatta bu genelde bebeklerde olur normaldirde doğduktan sonra 10 içerisinde 500 gr kadar verebilirler her bebeğin kilo alımı değişir ama ortalama bu böledir yani 48 cm lik doğan bebek 56 cm lik kıyafetleri biraz daha uzun süre giyebilir ama 52 cm doğan bebek 56 cm lik kıyafetleri en fazla 1 ay giyebilir bunu anlatmaya çalıştım
badi derken yani bu içlik olarak giydirdiğimiz çıtçıtlı badilerden bahsettim 10 tane olursa ii olur çünki badileri çok sık değiştirmek zorunda kalıcaz aynı zamanda 3-6 olandan fazla olursa ii olur çünki içlerine giyindikleri için onların büyüklüğünün pek önemi yok ilk aylarda hatta daha ii olur bebeğin büyümesi ve rahatlığı açısından tulum dediğim ayaklı tulumlar ilk aylarda iyi oluyo sonrası için pek sağlıklı değil ayaksızları daha ii çünki biz aya göre alıyoruz ama bi bakıyoruz bebek mşlh büyümüş :)) bu sefer ayaklı olduğu için geriliyo ayaksız tulumlar daha sağlıklı ilerleyen aylar için alt üst ayaklı ve ayaksız takımlar içinde bu geçerli
şunuda söylemeden geçemiycem benim aldıklarımın ilk başında emzirme yastığı geliyo ve göğüs kalkanı emzirme yastığı baya kullanışlı bişey hamileyken bacak aramıza aldığımızda baya faydasını göreceksiniz yatarken karnınıza verdiğiniz yükü hafifletiyo bebeğiniz doğduğunda benim göğüslerim çok fazla büyük olmadıkları için ben bunu yaşadım çünki :))) bebeği emzirirken baya bi faydası olucak destek açısından aynı zamanda büyük göğüslüler içinde sağlıklı neticede destek sağlıyo fellik fellik yastık arayıp durmaktasa hee bide o normal yastıklar düzleşiyo habire elinle ittir dur :)) ve bebeğiniz oturmaya başladığında onun içine koyuyosunuz yanlardan önden destek sağlıyo ve düşmesini engelliyo
göğüs kalkanına gelince arkadaşlar benim malesef hamileyken bile göğüslerimden süt geliyo ve doğumla birlikte emzirirken boşa göğüslerim çok akıyo geceleri çok rahatsız oluyosunuz çünki ıslak ıslak gecenin bi vakti kalkmak zorunda kalıyosunuz gündüzleride öle beni göğüs pedleri ne kurtardı nede yetişebildim :)) ben hep bildiğimiz yüz havlularını koymak zorunda kaldım onlarda iğrenç iğrenç biraz kalsa süt kokmaya başlıyo şimdi bu hamileliğimde gördüm göğüs kalkanı çıkmış avent ve chicconun gördüm ben ben bi çok markadada var göğüse slikonlu yapışıyo hem sütünüzde ziyan olmuyo kapaklı ona akıyo bakalım ben kullanıcam mutlaka aldım biraz pahalı gibi görünsede denemeye değer :)

hatira olur cekmemiz iyi olur

iyi uykular canim
bencedee
yattım ama oglum uyutmadı benı yattıgımdan berı 1 sn durmadı uykum kactı:)
merhaba canımm evet orayı cok duydum cevremden ama bebegımın hemen hemen herseyı haır oldugundan o yolu cekemıcem sanırımaldıklarını huzurlu saglıklı gunlerde kullanın oglusunla ınsallah
gecmıs olsun cnm umarım cok onemlı bırsey degıldır bir caresı vardır elbet takma sımdıden kafanı eger cok sorun yaptıysan kendıne randevunu one cek stres ıyı degıl bebişlerımze
Yaaa arkadaslar akintim geliyor ve buna cok moralim bozuluyor hatta korkuyorum acaba suyum mu azaldi diye, renksiz kokusuz geldi bugun. Sizde de oluyor mu cidden moralim cok bozuk
cnm benım o akıntım hıc gecmedı maalesef doktorum normal oldugunu hatta artacagını soyledı bana

Herkese günaydın ve iyi senelere:)
2013 ile birlikte heyecanlı bekleyiş daha da arttı.çoğu gitti azı kaldı

canım bence ihmal etme 9 ocağıda bekleme inşallah önemli bişey değildir ama o kadar bekleme ne olur ne olmaz dediğin gb diş iltihabı önemliymiş eğer iltihapsa belki çok basit bişey ama daha büyürse kötü olacak

merhaba
hepinize günaydın güzel anneler,
tatilin ardından çalışmak çok zor geliyor malesef. bir de okulda tek öğretmen olunca, tek tesellim sizlersiniz. tenefüste koşa koşa buraya geliyorum. iyi ki varsınız...

herkeslere günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
haftanın ortasından başlamak çok güzel yahu gerçi pazartesi de çalıştım ama olsun
herkeslere mutlu haftalar mutlu yıllaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr

günaydın kızlar....cumartesi ayrıntılı ultrasona gideceğim şimdiden rüyama girmeye başladı..umarım herkesin ayrıntılı ultrasonu tertemiz çıkar...

Yarın randevumuz var çok heyecanlıyım kızlar

günaydın kızlar....cumartesi ayrıntılı ultrasona gideceğim şimdiden rüyama girmeye başladı..umarım herkesin ayrıntılı ultrasonu tertemiz çıkar...

ikinizin de her şeyiyle sağlıklı olsun inşalllah...benim taaaaa 16 ocakta.bebişimi özledim...

Rüyamda tanımadığım adamlar kavga edip dövüşüyorlardı saat 5'te korkuyla uyandım salona geldim tv'yi açtım sabah kalas kocam kalktı ona anlattım "iyi battaniyeyle kumandayı bana ver sen de kahvaltı hazırla şimdi" dedi bunun üzerine ben de ağlama krizine girdim çünkü çok korkmuştum insan bir sarılır, öper, teselli eder... Tutamadım kendimi bir saat ağladım "niye ağlıyorsun ki saatlerce tv izlersen böyle olur" diyor hala Sonra kahvaltı ettik giderken sarıldı şunu baştan yapsana be öküz koca çok moralim bozuldu azıcık hassas olsa beni anlasa ne olur ki

Günaydınnn güzelll prensesleerr ve minik kurbağaalarııı
Yeni bir güne yeni yılda tekrardan Merhaba demenin keyfiyle, güzel bir gün diliyorum hepiciğinizee
Gerçi bizim için Milat Mayıs ayı olacak ama 2013e girmemiz bile kuzucuklarımıza biraz daha yaklaştığımızın yılıdır
Hasta olanlara şifa, doyamayanlara gıda, cicilere maşallaahh diyorum
Yılbaşı gecesi benim için kabus gibiydi daha doğrusu yılbaşınan sonraki 15 dakika sonrası
Teyzemlerde girdik yılbaşına yedik içtikk kii umarım tüm sene böyle obirikss gibi olmamm maşallahh masanın tümü benim önümdeydii
Yee yee iki canlısın sen demeleride kepçeye zeval vermicek cinstendii
Neysee güzel sohbet filan derken , teyzemde simsiyah bir kedi var ben korkuyorum diye odaya koymuşlardı onu
Sen bişekilde odadan çıktı, özgürlüğün verdiği gazlamanın neticesinde şimşek mcqueen gibi sehpanın altından geç ayağıma yapışş
Allahım bir çığlık, bir zıplama:26: ayaklarım havaya vurdu geri indi resmenn
Ve akabinde sancılarım ve dünle beraber benim bebeğim hiç kıpraşmadıı
Panik yapmamaya çalışıyorum ama doktor bağımlısı olmaktanda nefret ediyorum
Annemler cocuk korkmuştur biraz dinleniyordur, Allah korusun kötü bişey olsa hissedersin ve belirti verirdi filan deselerde dünden beri saat başı vurdu mu vurdu mu diye sorup duruyorlar
Bugünde beklicem benimm tipsiz oğluşumm annesiniii daha fazla korkutmayıp oynar inşAllah :18:

Günaydın mayıs anneleri ve onların tatlı bebişleri 2013 bize sağlık, mutluluk ve başarı getirir inşallah. Bebişlerimize biraz daha yakınız ne güzel biz yılbaşını memlekette geçirdik herşey çok güzeldi. Yarın benim de ayrıntılı ultrasonum var bakalım kızım nasıl pozlar verecek, inşallah bir sorun çıkmaz. Hepimize mutlu yıllar.

Birşey olacağını zannetmiyorum ama yakınsa eğer sağlık ocağına gidip kalp atışlarını bir dinle istersen için rahatlar. Ben yeni yıla uyuyarak girdim salak kocama beni neden uyandırmadın dedim birşey yoktu diyor bakalım 2013 uyuyarak geçebilecek mi? Belki bebikim de uykuyu sever sarılıp sarılıp uyuruz

Bencede biraz korkmuştur annesi hareket eder merak etme. Hem bu haftalarda her hareketini hissedemiyoruz ki daha çok küçük miniklerimiz bence o kıpraşıyordur da sen hissedemiyorsundur.

Biz girdik ve Şükürlerr olsun kiii hiç bir sorunumuz yokmuuşş
Allahın izniyle inşAllah sende hepinizde hepimizde bu testleri alnımızın akıyla çıkıp minik meleklerimize kavuşacağızz
Bize doktor amca 3 resim verdi 3 resimde gayeet açık pozlaar inşAllah sende öyle alırsın canımm
Buraya yüklemek istiyorum ama bebişimin kıpraşmaması tedirgin ediyor beni oyüzden biraz beklicem

günaydın kızlarrçyeni yılınız kutlu olsun.Bu yıl sağlık mutluluk huzur hep sizinle olsun..Bide sağlıklı beb:emir_bebişleriniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…