- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.341
hamilelikte lokore denilen beyaz krem akinti var, eger oyleyse normal cok fazla olmadigi surece
su gibi ve yogun gelirse sorun olur bence sen yine doktoruna sor ama bence hamilelige ozgu bir akinti sendeki
brnyns mesajını pür dikkat okudum çok haklısın suan satılanlar kışlık şeyler
ve herkesın bebegının durumu farklı kılolu boylu doğarsa zatı gıyemıcek aldıklarımızı fazla
ben 1.5 aylık olucak sekılde kıyafetlerını almayı planlıyorum bır kac uzun kollu cıtcıtlı badı kı badılerın onden acılan sekılde olucak
ve 3 4 kıyafet sonrası hava ve yavrumun durumuna gore
alısverıse cıkıp alırım dıye dusunuyorum eltım hazıran ve agustosta dogum yaptı onunlada gorusup lıste yapıcam en lazım olur dıye :)
bugun herkes kacak anlasılan :) bende arkadasa yumurtalarımı almaya gıdıcem
bebıslerınıze kendınızıe ıyı bakın kızlar artık 2013 teyız yanı bu yıl anne olucazzz inşallah
4 ayımız kaldı gunler cabuk ılerlıyor :) daha dun kese gordukmu kalp atıslarını dınledıkmı derken
sımdı tekmelere gectık su gıbı aksın zaman hepımız hayırlısıyla sorunsuz sekılde doguralım inşallah
Ya birde ''badi 0-3 ay set halinde satılanlar var onlar daha uygun fiyat oluyo hem 10 taneyi geçmesin'' demişsin anlamadım alt üst takımmı bu yokssa sadece badimi 10 tane 0-3 aylık çok değilmi
Çok güzel anlatmışsın teşekkürler birşey daha sorucam ama ben hastane çıkışı aldım 2 tanede ayaklı takım aldım biri 56 cm diğeri 62 cm acaba 56 cm olanı 62 cm le değiştirmessim mi 56 cmi 0 yaş yazıyor hiç giyemez gibi geldi.
bencedeehatira olur cekmemiz iyi olur
iyi uykular canim
merhaba canımm evet orayı cok duydum cevremden ama bebegımın hemen hemen herseyı haır oldugundan o yolu cekemıcem sanırımMerhaba kızlar, bugün bebişimiz için alışveriş yaptık.. Eminönü'nde Havuzluhan'dan aldım cicileri. Bir arkadaşım önermişti orayı. Ben de tavsiye ediyorum, gitmediyseniz bir gidin derim.. Geçen hafta da bebek arabası ve beşiğini almıştık. Çok heyecanlanıyorum, mutlu oluyorum oğlum için ciciler alırken.. Daha alınacak çok şey var.. Yavaş yavaş alacağız artık..
gecmıs olsun cnm umarım cok onemlı bırsey degıldır bir caresı vardır elbet takma sımdıden kafanı eger cok sorun yaptıysan kendıne randevunu one cek stres ıyı degıl bebişlerımzemoralim cok bozuk cok tedirginim((
ben bir ay once on disimin uzerinde, damakta sislik gordum, cok onemsemedim iner diye dusundum. simdi o kadar buyudu ku artik burnum asagisinda disaridan farkedilcek gibi belirgin. ve orda sanki iltihap degil de sert doku, dis eti kisti varacimaya da basladi bugun cok rahatsiz oluyorum. netten arastirdim dis eti iltihaplari bu tarz problemler bebegin sagligi uzerine olumsuz etkilere sahipmis, organlari uzerinde kotu etkileri oluyormus, erken dogumu tetikliyormus ( cok canim skldi ne yapilabilir bilmiyorum ama oyle birsey ki cerahi mudehale gerektirecegi kesin ve dogum sonrasina kadar benim de dayanmamin mumkun olmadigi da kesin ( 9 ocakta doktor randevum var o zaman doktoruma sanisip disciye giderim hemen, ama cok korkuyorum ya bebeigmin uzerine etkisi olduysa kotu anlamda. cok ciddi birsye bakinca urperdim iyice
cnm benım o akıntım hıc gecmedı maalesef doktorum normal oldugunu hatta artacagını soyledı banaYaaa arkadaslar akintim geliyor ve buna cok moralim bozuluyor hatta korkuyorum acaba suyum mu azaldi diye, renksiz kokusuz geldi bugun. Sizde de oluyor mu cidden moralim cok bozuk
Herkese günaydın ve iyi senelere:)
2013 ile birlikte heyecanlı bekleyiş daha da arttı.çoğu gitti azı kaldı
moralim cok bozuk cok tedirginim((
ben bir ay once on disimin uzerinde, damakta sislik gordum, cok onemsemedim iner diye dusundum. simdi o kadar buyudu ku artik burnum asagisinda disaridan farkedilcek gibi belirgin. ve orda sanki iltihap degil de sert doku, dis eti kisti varacimaya da basladi bugun cok rahatsiz oluyorum. netten arastirdim dis eti iltihaplari bu tarz problemler bebegin sagligi uzerine olumsuz etkilere sahipmis, organlari uzerinde kotu etkileri oluyormus, erken dogumu tetikliyormus ( cok canim skldi ne yapilabilir bilmiyorum ama oyle birsey ki cerahi mudehale gerektirecegi kesin ve dogum sonrasina kadar benim de dayanmamin mumkun olmadigi da kesin ( 9 ocakta doktor randevum var o zaman doktoruma sanisip disciye giderim hemen, ama cok korkuyorum ya bebeigmin uzerine etkisi olduysa kotu anlamda. cok ciddi birsye bakinca urperdim iyice
Yarın randevumuz var çok heyecanlıyım kızlar
günaydın kızlar....cumartesi ayrıntılı ultrasona gideceğim şimdiden rüyama girmeye başladı..umarım herkesin ayrıntılı ultrasonu tertemiz çıkar...
Günaydınnn güzelll prensesleerr ve minik kurbağaalarııı
Yeni bir güne yeni yılda tekrardan Merhaba demenin keyfiyle, güzel bir gün diliyorum hepiciğinizee
Gerçi bizim için Milat Mayıs ayı olacak ama 2013e girmemiz bile kuzucuklarımıza biraz daha yaklaştığımızın yılıdır
Hasta olanlara şifa, doyamayanlara gıda, cicilere maşallaahh diyorum
Yılbaşı gecesi benim için kabus gibiydi daha doğrusu yılbaşınan sonraki 15 dakika sonrası
Teyzemlerde girdik yılbaşına yedik içtikk kii umarım tüm sene böyle obirikss gibi olmamm maşallahh masanın tümü benim önümdeydii
Yee yee iki canlısın sen demeleride kepçeye zeval vermicek cinstendii
Neysee güzel sohbet filan derken , teyzemde simsiyah bir kedi var ben korkuyorum diye odaya koymuşlardı onu
Sen bişekilde odadan çıktı, özgürlüğün verdiği gazlamanın neticesinde şimşek mcqueen gibi sehpanın altından geç ayağıma yapışş
Allahım bir çığlık, bir zıplama:26: ayaklarım havaya vurdu geri indi resmenn
Ve akabinde sancılarım ve dünle beraber benim bebeğim hiç kıpraşmadıı
Panik yapmamaya çalışıyorum ama doktor bağımlısı olmaktanda nefret ediyorum
Annemler cocuk korkmuştur biraz dinleniyordur, Allah korusun kötü bişey olsa hissedersin ve belirti verirdi filan deselerde dünden beri saat başı vurdu mu vurdu mu diye sorup duruyorlar
Bugünde beklicem benimm tipsiz oğluşumm annesiniii daha fazla korkutmayıp oynar inşAllah :18:
Bencede biraz korkmuştur annesi hareket eder merak etme. Hem bu haftalarda her hareketini hissedemiyoruz ki daha çok küçük miniklerimiz bence o kıpraşıyordur da sen hissedemiyorsundur.Günaydınnn güzelll prensesleerr ve minik kurbağaalarııı
Yeni bir güne yeni yılda tekrardan Merhaba demenin keyfiyle, güzel bir gün diliyorum hepiciğinizee
Gerçi bizim için Milat Mayıs ayı olacak ama 2013e girmemiz bile kuzucuklarımıza biraz daha yaklaştığımızın yılıdır
Hasta olanlara şifa, doyamayanlara gıda, cicilere maşallaahh diyorum
Yılbaşı gecesi benim için kabus gibiydi daha doğrusu yılbaşınan sonraki 15 dakika sonrası
Teyzemlerde girdik yılbaşına yedik içtikk kii umarım tüm sene böyle obirikss gibi olmamm maşallahh masanın tümü benim önümdeydii
Yee yee iki canlısın sen demeleride kepçeye zeval vermicek cinstendii
Neysee güzel sohbet filan derken , teyzemde simsiyah bir kedi var ben korkuyorum diye odaya koymuşlardı onu
Sen bişekilde odadan çıktı, özgürlüğün verdiği gazlamanın neticesinde şimşek mcqueen gibi sehpanın altından geç ayağıma yapışş
Allahım bir çığlık, bir zıplama:26: ayaklarım havaya vurdu geri indi resmenn
Ve akabinde sancılarım ve dünle beraber benim bebeğim hiç kıpraşmadıı
Panik yapmamaya çalışıyorum ama doktor bağımlısı olmaktanda nefret ediyorum
Annemler cocuk korkmuştur biraz dinleniyordur, Allah korusun kötü bişey olsa hissedersin ve belirti verirdi filan deselerde dünden beri saat başı vurdu mu vurdu mu diye sorup duruyorlar
Bugünde beklicem benimm tipsiz oğluşumm annesiniii daha fazla korkutmayıp oynar inşAllah :18:
Günaydın mayıs anneleri ve onların tatlı bebişleri 2013 bize sağlık, mutluluk ve başarı getirir inşallah. Bebişlerimize biraz daha yakınız ne güzel biz yılbaşını memlekette geçirdik herşey çok güzeldi. Yarın benim de ayrıntılı ultrasonum var bakalım kızım nasıl pozlar verecek, inşallah bir sorun çıkmaz. Hepimize mutlu yıllar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?