2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım gozun aydın ne guzel ayrıntılı ultrason guzel gecmıs darısı basımıza:) yavrunla bol bol hasret gıdermıssındır

daha once almadın ya acısı cıkıyor:) bıde hamılelık ılerledıkce kılo alma hızı artıyor malesef

canım yavrularımız bız ne hıssedersek onu hıssedıyor doguma kadar elınden geldıgınce polyannacılık yap balım
bıze anlat rahatla nolur kendını yıpratma

naber kizlar

canim surekli nar istiyor aseriyorum.

bugun yine kocaman bir tane yedim
siz de yiyor musun nar biraz korkutuyor beni
gunde biri asmiyorum ama dayanamiyorum yiyorum

naber kizlar

canim surekli nar istiyor aseriyorum.

bugun yine kocaman bir tane yedim
siz de yiyor musun nar biraz korkutuyor beni
gunde biri asmiyorum ama dayanamiyorum yiyorum

salatada nar ekşisi yerımde ayrıca meyve olarak hıc yemedım canım asırıya kacmadıkca maydanoz falanda yenır
kı salatama dograr yerım asırı yenırse etkı eder

salatada nar ekşisi yerımde ayrıca meyve olarak hıc yemedım canım asırıya kacmadıkca maydanoz falanda yenır
kı salatama dograr yerım asırı yenırse etkı eder

kocamandi canim nar, yarisi kesmedi devam ettim cok isteyince

yarin obur gun yemeyerek dengeliyim en iyisi ben
maydonozu biz de kullaniyoruz salatalarda ilk 3 ay daha zararlidir boyle seyler tabi simdi de cok abartmadan yemek lazim dedigin gibi

Herkese sağlıklı huzurlu mutlu yıllar arkadaşlar geçmişe çok az göz atabildim bebişlerin keyfi yerinde olmasına çok sevindim
soru sormadan gitmiyim ayrıntılı ultrasondan sonraki kontrolünüze ne zaman gideceksiniz ?

Ayrıntılının sonucunu dra göstereceğim o gün eğer kötü bir şey çıkmazsa bir daha 1 ay sonra gelirsin dedi ayrıntılıdan sonra

cok guzel bır duygu degılmı ben de 3 hafta once farkettım dalgalanıyor resmen yawrym benım yaa
bu kadar kötü bir giriş yapılır mı yeni yıla elimden gelse bu yılı tamamen tarihten silmek isterdim.. ne kadar yorucu herşey ne kadar karmaşık ne kadar zor ve çözümsüz..
((((((ınsallah asılamaycak bırsey degıldır cnm
hadı gozun aydın canımm bende cok ıstıyorum artık ayrıntılya gırmekk cok heyecanlıyımm

selamlaarrrr

bız dun gece kuzenımden cok erken geldık 11:30 gıbı uyumusuz saat 3 te esımle bırlıkte uyandık 5 te te esımin işe gıtmesı gerekıyordı bıuyandım karnım gurul gurul evde ekmek yok buzdolabını yutasım geldı neyse sutumu ıctım yattım uyku tutmadı esımle muhabbet edıyorduk benım oglum başladı vurmaya esım elını koydugunda hep dururdu hıc durmadı saat sabahın 4unde bız kahkahalrla bebısımızın hareklerınle mesgulduk cok guzel geceydı yani

persembe gunu kontrolumuz var seker yuklemem yapılcak sonra ayrıntılı ıcın gun verıcek doktorum heralde hemen cekılırım cok ama cookk heyecanlıyım bebegımı cok ozledımm

benim 20+3 de ayrıntılı ultrasonum var ondan sonra şeker yüklemesi varmış 24. haftada ona gidicem.

bu kadar kötü bir giriş yapılır mı yeni yıla elimden gelse bu yılı tamamen tarihten silmek isterdim.. ne kadar yorucu herşey ne kadar karmaşık ne kadar zor ve çözümsüz..

Canım İnan çözümsüz birsey yoktur kendini üzme hersey yoluna girer inşallah..

cok guzel birsey canim
ben de hayal ediyorum esim de yanimda olsa bayilirdi gorse bebisin boyle hareket ettigini telde soyledigimde bile hemen siritiyor
biraz zaman gecsin daha bir belirginlessin 2 hafta sonra falan kameraya cekip esime yollamayi dusunuyorum bir ara zaten hareketler baslayinca icindeki hareketi hissediyor insan ve sonra arka arkaya tekmeler geliyor zaten o ara hemen cekerim kameraya.
biz de sutumuzu ictik oglumla artik cok seviyoruz tiksinmeler gecti, simdi biraz da meyve atistirip kitabimizi okuyup uyuycaz

bnde gecen gun kameraya cektıgımı sandım cok ta guzel oynamıstı ama kayıt dugmesıne basmamısım cok uzuldum tam nettı hareketlerı farkettıgımde oynaması durmsutu:)

sutu ıcebıldıgıne sevdındım bende sımdı ıctım ve yatıyorum ıyı gecelerr

hatira olur cekmemiz iyi olur

iyi uykular canim

Merhaba kızlar, bugün bebişimiz için alışveriş yaptık.. Eminönü'nde Havuzluhan'dan aldım cicileri. Bir arkadaşım önermişti orayı. Ben de tavsiye ediyorum, gitmediyseniz bir gidin derim.. Geçen hafta da bebek arabası ve beşiğini almıştık. Çok heyecanlanıyorum, mutlu oluyorum oğlum için ciciler alırken.. Daha alınacak çok şey var.. Yavaş yavaş alacağız artık..

moralim cok bozuk cok tedirginim ((

ben bir ay once on disimin uzerinde, damakta sislik gordum, cok onemsemedim iner diye dusundum. simdi o kadar buyudu ku artik burnum asagisinda disaridan farkedilcek gibi belirgin. ve orda sanki iltihap degil de sert doku, dis eti kisti var acimaya da basladi bugun cok rahatsiz oluyorum. netten arastirdim dis eti iltihaplari bu tarz problemler bebegin sagligi uzerine olumsuz etkilere sahipmis, organlari uzerinde kotu etkileri oluyormus, erken dogumu tetikliyormus ( cok canim skldi ne yapilabilir bilmiyorum ama oyle birsey ki cerahi mudehale gerektirecegi kesin ve dogum sonrasina kadar benim de dayanmamin mumkun olmadigi da kesin ( 9 ocakta doktor randevum var o zaman doktoruma sanisip disciye giderim hemen, ama cok korkuyorum ya bebeigmin uzerine etkisi olduysa kotu anlamda. cok ciddi birsye bakinca urperdim iyice

Yaaa arkadaslar akintim geliyor ve buna cok moralim bozuluyor hatta korkuyorum acaba suyum mu azaldi diye, renksiz kokusuz geldi bugun. Sizde de oluyor mu cidden moralim cok bozuk

Yaaa arkadaslar akintim geliyor ve buna cok moralim bozuluyor hatta korkuyorum acaba suyum mu azaldi diye, renksiz kokusuz geldi bugun. Sizde de oluyor mu cidden moralim cok bozuk

carsida gezdim bugun ve islaklik hissettim baya, bir miktar beyaz akinti gelmisti

evde de aksam uzeri oldu ic camasirim beyaz akintiyla islandi yogundu
degistirdim camasirimi simdi normal bir sey yok
iki kere oldu bugun

carsida gezdim bugun ve islaklik hissettim baya, bir miktar beyaz akinti gelmisti

evde de aksam uzeri oldu ic camasirim beyaz akintiyla islandi yogundu
degistirdim camasirimi simdi normal bir sey yok
iki kere oldu bugun

Normal yani? Gerci bebegi hissediyorum cok sukur AMA benim korkum ya suyum yavas yavas azaliyorsa. Cogu kimsede oluyorsa normaldir insallah...

Normal yani? Gerci bebegi hissediyorum cok sukur AMA benim korkum ya suyum yavas yavas azaliyorsa. Cogu kimsede oluyorsa normaldir insallah...

hamilelikte lokore denilen beyaz krem akinti var, eger oyleyse normal cok fazla olmadigi surece

su gibi ve yogun gelirse sorun olur bence sen yine doktoruna sor ama bence hamilelige ozgu bir akinti sendeki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…