- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.321
Selammm kızlarrr güzel birgünden kocaamnnnn merhabaaa :)
nasılsınızzz keyıfler nasıl :)
biz çok iyiyiz çok şükür.pazartesi günü ayrıntılı ultrasyonumuz ıcın gıttık masallah hersey yolunda.
kızımız entresan pozlar vermekten goruntu almayı zorlaayıp doktoru güldürsede :)
sonuda tek tek ıncelenıp temız sonucumuzu alıp kendı doktorumuza gosterıp ayrıldık hastanedenn.
bugun negüzel birgünnn malum iş yok evdeyiz ve piyangodan cıkıncaa kocammlaa mıs gıbı bır gun gecırmenın keyfıne varıyorum arkadaslar.
yenı yıla böylee guzel bır gunle basladık şükürler olsun
rabbim hepimizin yüzünü hepppp kocamannnn güldürsün sevgili anneler sizlerii koccaman öpüyorum
canım 72 kilo ile hamile kaldım 18 haftalık oluncaya kadar hiç kilo almadım lakinnn suan 20 haftalık hamileyim simdiiiii 74.5 gösteriyorrr..karnım bile cıkmadıydııı..artık göbişim büyümeye basladı.........cok garibime gittiii...hiç kendimiii bir anda böylee tombişş hissetmemiştim........fazla da yemedim halbukii......:44::44::44:
hiç bir çözümü yok ki hani derler ya ne seninle oluyor ne sensiz öyle birşey.. biraz kafamı topluyayım anlatırım sana.. yorgunluk mu bıkkınlık mı bilmiyorum ama bebeğim ve kendimi en az zararla kurtarmanın yollarını arıyorum faceden anlatcam da eşimle aynı beraber kullanıyoruz o yüzden düzgün cümleleri bulup öyle anlatmam lazım
naber kizlar
canim surekli nar istiyor aseriyorum.
bugun yine kocaman bir tane yedim
siz de yiyor musun nar biraz korkutuyor beni
gunde biri asmiyorum ama dayanamiyorum yiyorum
salatada nar ekşisi yerımde ayrıca meyve olarak hıc yemedım canım asırıya kacmadıkca maydanoz falanda yenır
kı salatama dograr yerım asırı yenırse etkı eder
Herkese sağlıklı huzurlu mutlu yıllar arkadaşlar geçmişe çok az göz atabildim bebişlerin keyfi yerinde olmasına çok sevindim
soru sormadan gitmiyimayrıntılı ultrasondan sonraki kontrolünüze ne zaman gideceksiniz ?
Herkese sağlıklı huzurlu mutlu yıllar arkadaşlar geçmişe çok az göz atabildim bebişlerin keyfi yerinde olmasına çok sevindim
soru sormadan gitmiyimayrıntılı ultrasondan sonraki kontrolünüze ne zaman gideceksiniz ?
cok guzel bır duygu degılmı ben de 3 hafta once farkettım dalgalanıyor resmen yawrym benım yaagunaydin kizlar
bugun oglusum karnimda disardan da gosterdi kendini
annem karnin oynuyor dedi ben disaridan belli oldugunu dusunmemistim actim tshirti ve karnimda 3 kere yukari dogru yukselme olducok sukur bu gunlerimize bol bol tekmelerle gecsin her gunumuz
bu kadar kötü bir giriş yapılır mı yeni yıla elimden gelse bu yılı tamamen tarihten silmek isterdim.. ne kadar yorucu herşey ne kadar karmaşık ne kadar zor ve çözümsüz..
hadı gozun aydın canımm bende cok ıstıyorum artık ayrıntılya gırmekk cok heyecanlıyımmSelammm kızlarrr güzel birgünden kocaamnnnn merhabaaa :)
nasılsınızzz keyıfler nasıl :)
biz çok iyiyiz çok şükür.pazartesi günü ayrıntılı ultrasyonumuz ıcın gıttık masallah hersey yolunda.
kızımız entresan pozlar vermekten goruntu almayı zorlaayıp doktoru güldürsede :)
sonuda tek tek ıncelenıp temız sonucumuzu alıp kendı doktorumuza gosterıp ayrıldık hastanedenn.
bugun negüzel birgünnn malum iş yok evdeyiz ve piyangodan cıkıncaa kocammlaa mıs gıbı bır gun gecırmenın keyfıne varıyorum arkadaslar.
yenı yıla böylee guzel bır gunle basladık şükürler olsun
rabbim hepimizin yüzünü hepppp kocamannnn güldürsün sevgili anneler sizlerii koccaman öpüyorum
bu kadar kötü bir giriş yapılır mı yeni yıla elimden gelse bu yılı tamamen tarihten silmek isterdim.. ne kadar yorucu herşey ne kadar karmaşık ne kadar zor ve çözümsüz..
selamlaarrrr
bız dun gece kuzenımden cok erken geldık 11:30 gıbı uyumusuz saat 3 te esımle bırlıkte uyandık 5 te te esımin işe gıtmesı gerekıyordı bıuyandım karnım gurul gurul evde ekmek yok buzdolabını yutasım geldı neyse sutumu ıctım yattım uyku tutmadı esımle muhabbet edıyorduk benım oglum başladı vurmaya esım elını koydugunda hep dururdu hıc durmadı saat sabahın 4unde bız kahkahalrla bebısımızın hareklerınle mesgulduk cok guzel geceydı yani
persembe gunu kontrolumuz var seker yuklemem yapılcak sonra ayrıntılı ıcın gun verıcek doktorum heralde hemen cekılırım cok ama cookk heyecanlıyım bebegımı cok ozledımm
cok guzel birsey canim
ben de hayal ediyorum esim de yanimda olsa bayilirdi gorse bebisin boyle hareket ettiginitelde soyledigimde bile hemen siritiyor
biraz zaman gecsin daha bir belirginlessin 2 hafta sonra falan kameraya cekip esime yollamayi dusunuyorum bir ara zaten hareketler baslayinca icindeki hareketi hissediyor insan ve sonra arka arkaya tekmeler geliyor zateno ara hemen cekerim kameraya.
biz de sutumuzu ictik oglumla artik cok seviyoruz tiksinmeler gecti, simdi biraz da meyve atistirip kitabimizi okuyup uyuycaz
bnde gecen gun kameraya cektıgımı sandım cok ta guzel oynamıstı ama kayıt dugmesıne basmamısım cok uzuldum tam nettı hareketlerı farkettıgımde oynaması durmsutu:)
sutu ıcebıldıgıne sevdındım bende sımdı ıctım ve yatıyorum ıyı gecelerr
Yaaa arkadaslar akintim geliyor ve buna cok moralim bozuluyor hatta korkuyorum acaba suyum mu azaldi diye, renksiz kokusuz geldi bugun. Sizde de oluyor mu cidden moralim cok bozuk
carsida gezdim bugun ve islaklik hissettim baya, bir miktar beyaz akinti gelmisti
evde de aksam uzeri oldu ic camasirim beyaz akintiyla islandi yogundu
degistirdim camasirimi simdi normal bir sey yok
iki kere oldu bugun
Normal yani? Gerci bebegi hissediyorum cok sukur AMA benim korkum ya suyum yavas yavas azaliyorsa. Cogu kimsede oluyorsa normaldir insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?