2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Bencede biraz korkmuştur annesi hareket eder merak etme. Hem bu haftalarda her hareketini hissedemiyoruz ki daha çok küçük miniklerimiz bence o kıpraşıyordur da sen hissedemiyorsundur.

İnşallahh canlarımm
Kafamı dağıtayım istiyorum alışveriş sitelerine dalıyorum
Ama oğluşun resmi karşımda, elim karnımda hadii 2 pııt pııtt diyip duruyorumm
Genelde haftasonu sabahları atıyor benim miniğimm
Sağlık ocağı yakında ama işyerimin ordaki canım bakar mı bana bilmiyorum ki :44:

Unnado'dan aldığımız nevresim ve önlükler 31 aralık'ta geldi, biz evde yoktuk komşuya bırakmışlar onlar da ben yattıktan sonra getirmişler, duymamışım sabah uyandım masanın üzerinde paketi gördüm Allah Allah diyorum nereden geldi bunlar adam kalkana kadar meraktan çatladım, en son dayanamayıp uyandırıp sordum neyse çok beğendim bu arada valla 19,90'a çok iyi almışız önlükler de güzel bir daha kampanya gelirse başka şeyler de alacağım Dolabın bir tarafını boşalttım bebeğimin eşyalarını koyuyorum arada çıkarıp çıkarıp seviyorum

korkma canım 28.hftaya kadar ara ara hissedememek normalmiş ya
benim bile hala bi rutine binmedi bazen güçlü bazen güçsüz tekmeler hiç birbirine uymuyo bende pozisyonuna veriyorum içimde bi yerleri tekmeliyosa ara ara şiddetini farklı hissediyorum heralde diyorum ki öyle olmalı rahat olmaya unutmaya çalış biraz -mümkün değilde- işinle meşgul ol inşallah azcık korkmayla bişe olmaz

Evet canım bende işe gelince paketleri gördümm
Hemen dokusuna kumaşına baktım gerçekten dedikleri gibii kaliteli olduğu her halinden belli
İyi ki almışızz
Güle gülee mışıl mışıl yatsın kuzucuklar inşAllahh

Aklıma takmayım diyorum gel gör sol gözümde kımıl kımıl attıkca olumsuz olumsuz düşünüyorum
Annemde sen böyle tedirgin oldukca aklın orda oldukca oda rahat olamaz diyor ama elde değil iştee
Annem yavrusunu, yavrusu yavrusunu düşünür misalii 2 tekme bekliyorumm ilk defa kocam bile oğlum hadii at 2 tekmede anan rahatlasın diyip durdu dün karnımı severekk
Oda panikledi ama belli etmiyor yoksa ben hepten koparımm
Şimdi çikolata yiyeceğim yine, 2 gündür yediğim çikolatanın hesabı yoook başka nasıl hareketlendiririz bu paşazadeyi acaba :44::26:

Dra artık hareketlerini hissediyorum demiştim 18-22 haftalar arası başlanır hissedilmeye demişti, daha küçükler yani pozisyonunu değiştirmiştir vs. Bence ilgilenir sağlık ocağı yaa durumunu anlatınca zaten 2 dklık bir iş

geçmiş olsun pekbicici

Teşekkür ederim canım
İnŞallahh geçmiş olurda oynaşır miniğim

Bende dün eve gelmeden önce bi tıp merkezine uğradım, baş hemşire vardı dedim böyle böylee
Kadın doğumcu yokmuş ama 5. ayındasın öyle kesin hissedemezsin yada her gün hissedemezsin hareketleri korkma diyeceğim ama aklın ordadır oyüzden bir hastaneye git baktır istersen dedi

gunaydın cnm korktugumuz ıcın bızı buluyorlar ılk hamıle kaldıgım donemde bana da oldu kaç kere hemde ozellıkle kedıler aslında napıcaklar ama yemek yerken ozellıkle uste atlıyorlar bekle bakalım ara ara hıssetmemek saglık ocagına gıdıp kalp atısını dınleyebılırsın cnm

Sorma canım yaa okadar insanı yar gel bana yapışş
bide sehpanın altından çıkışı gördümm ilk öyle bir irkilme yaşarken geldi ayaklarıma dolandıı
Kedicikte cok korktu kıyamam
Öğle arasına kadar bekliyim diyorum, şuan yine tatlı yiyorum ama bukadar seste oynaşır mı onuda bilmiyorum ama 12 gibi bi gidip geleyim ben
buarada kapatıyorlar mı öğle arası canım

Canım endıselenme bence bırsey olmamıstır sen streslı olunca ondan da ses cıkmıyordur ben kıprasmadıgı zaman sıkıstırıyorum onume dogru cok egılıyorum falan ya da ac kalıyorum o zaman basıyor tekmeyı sende deneyebılırsın yıne de kendını rahatlatmak adına yakınlarda bır yere gıdebılırsın canım oglunun hareketı gecıktıkce daha da strese gıreceksın o da bebegı etkıleyecek

Herkese günaydın,
Pekbici geçmiş olsun korkma sen korkup haraketlenince pozisyon değiştirmiştir benim oğlumda değiştirdi heralde 3-4 gün önce kıpır kıpırdı şimdi hiç ses seda yok ama daha çok küçük olduğu için normal oldğunu düşünüyorum Allaha emanet ediyorum kötü düşünmemeye çalışıyorum stresinide hisseder gerilir rahatsız olur oda hiçç korkma

ben de 4 gün tatildeydim..İznik'e gittim..bebiş de tatil yaptı herhalde..dün falan hiç oynamadı..ben de çok endişelendim..dün bir de 2.5 saat araba yolculuğu yaptım..en nihayetinde izmit de mola verip yemek yedik tombiğim bir tekme savurdu..hadi annem 2 tane de şöyle sağlam vur da rahatlayayım falan dedim..ama hala hareketleri eskiye nazaran az..acaba yeri mi daraldı diye düşünmeye başladım..

Bu arada herkese iyi yıllar
Birkaç gündür giremiyorum..acaba bu doğum izninin 24 hafta olmasıyla ilgili konuşuldu mu?

İnşallahh bişey yoktur canımm
Aç kalmayı denemedim bak hiç
Hep yedim kii tatlı yedim hareketlensin diye
Ama bu hınzırlar açıkınca tepiştiriyor dimi canımm
Ozaman yemeği keseyim bende sıkıştırmayı nasıl yapacağım anlamadımm :44:

Pozisyon değiştirmiş olabilir içime dönmüştür belki dimii
Hem ilk zamanlarda hep poposunu izliyordukk belki yine o pozisyona geçtii içimi içimi tepikliyordur
Kötü düşünebilirmiyim canım benimm inan içim içimi kemirsede hep iyisin iyisin diyip duruyorumm Rabbimm korusun evlatlarımızı

canım sen sakin ol kendinde kötü birşey hissetmiosan sorun yoktur içini ferah tut

Yok kuzumm kendimde kötü birşey yok çok şükür
Ağrı sızı değişik bir değişim bişey yokk
Sadece ufak ayaklarını annesine vurdurtmuyor okadar yoksa çok şükür kötü bir belirti yok

Tekme arsızı olup çıkacağızz bende bitane vurunca beğenmiyordumm hadii oğluşş bukadar mııı vur bakiim daha diyordumm
Şimdi bir tanecik tekmesine razıyımm :26: Konuşuyor okşuyorum müzik açıyorum ama daha bi fiske yemedimm
Bide bende 4 gün tatildim acaba dinlendim diye mi böyle sakin :44:

zannedersem anlattığın şey hamilelik epulisi canım:) hamilelik tümorü de denir ama adına bakma iyi huylu bir dişeti büyümesidir. tamamen hormonlarımızdaki değişikliklerden kaynaklanıyor. sana yada bebeğine zararlı hiçbir etkisi yok. bebeğini kucağına alınca yavaş yavaş inecek. inmezse diştaşı temizliği yaptıracaksın sadece ve belki küçük bi ihtimal doğum sonrası uzun dönem iyileşme olmazsa onu oradan küçücük bi işlemle pıt diye alacaklar . ama dediğim gibi çoğu gebelik sonrası kendiliğinden söner.
kanayabilir sorun degil kanama oluyorsa ve tansiyon yüksekliğin yoksa ılık tuzlu su gargarası yapmalısın. bol bol dişetlerini ve özellikle o bölgeyi fırçala ama kesinlikle bastırarak değil nazik nazik.
tekrar söylüyorum canım sana yada bebeğine hiçbir zararlı etkisi yoktur. için rahat olsun :) ama dr na gittiğinde mutlaka onu da bilgilendir. benden farklı şeyler söylemeyecektir.

çikolata ye yada kola iç canım doktor öyle diyor kolayı abartma tabii:)

biz de eşimle öyle konuştuk..iş stresi olmayınca ben rahatladım ben rahatlayınca da o rahatladı sanırım..

kivinin bu etkisini bılmem ıyı oldu kabuguyla yıyorum zatı kabızlık ıcın cok ıyıymıs
artık ayrıntılı ultrason oncesı 3 4 tane yerım :)

gunaydın cnm kivi ne yapıyormuskııı ben 2 haftadr baya yedım ama esımın son aldıgı kıvıler berbat karttı yıyemedm ben kacırdm konuyu neye ıyı gelıyor kıvı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…