2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

cok gecmıs olsun canım inşallah brıdaha tekrarlanmaz

günaydınnnnn

benım mroalım cok bozuk ama neden bılmıyorum:44:
hersey yolunda cok sukur ama ben acayıp duygusala bagladım oturup aglayasım var ama neden dereız bı nedenı yok hormonlarımda bısıler oluyo sanırsam

günadın kızlar nasılsınız? ya bugün benimde midemde gelip giden bir bulantı var iş yerinde hiç hoş olmuyor bu durum. Bide dün pırasa ve ıspanak çekti canım. sizde böle tuhaf şeylere aşeriyomusunuz?

canım o koku olayı bır sure devam eder ve gecer ben de oyleydım bnyo yapıyodum sampu kpokusu kotu gelıyodu esım yanıma gelıyodu ayyy kokuyosun dıyodum ama 4 aydan snra gectı kı ben hep oyle kalcak sanıyodum sana tavsıyem eger bı yemek mıdenı bulandırıyosa ve kokuyo gıbı gelıyosa zorla yeme ben oyle yaptım ve ahala ne oldugunu yazmıyım canın cekmeısn sabah sabah. halka yıyemıyorum o seyı kı cok severek bayılarak yedıgım bırseydi. buarada başka bır tavsıyem en sureklı kustugum ıcın oturarak kusuyodum wc de taburem vardı. ona oturup öğuruyor yada kusuyordum sende oyle yap istemeden kasılıyosun baska turlu.

arkadaşlar siz bişey danışmak istiyorum,
yöneticimize hamile olduğumuzu ne zaman söylememiz gerekir? Internetten araştırdım biraz kimisi hemen söylenmeli demiş
kimisi en geç 12inci haftada demiş
ben henüz yöneticime söylemedim hamile olduğumu çünkü bizim departmanımızda 5 bayan 3 bay var
1 arkadaşımız ağustos da doğum yaptı, öbür arkadaş 15 kasımda yapacak (Inşallah) birde bay arkadaşımızın eşi hamile sürekli izin alıyor doktor için
geçenlerde bu durumdan şikayetci olduğunu eskisi gibi departmanımızdan verim alamadığından şikayet etti
gözüm koktu benim de ama söylemem de gerekir
hem beni anlayabilmesi için hemde Insan kaynaklarına bildirebilmem için

sizin bilginiz var mı konu hakkında yasal bir süresi var mı?
bide doğum izni Inşallah tez vakitte 6 ay'a çıkar

hoşbulduk canım. İyi gidiyor sayılır, zaman zaman bulantım oluyor. Bir de sürekli uyku hali artık uykulu gezmekten yoruldum:):):) senin nasıl gidiyor?

cnm ben kritik bir projede çalıştığım için öğrendikten 1 hafta sonra söyledim. çok şükür anlayışla karşıladılar, sorun çıkaran olmadı.
bence sen de çok geciktirme, sonra neden bu zamana kadar söylemedin tribine girerler haksız duruma düşersin.
doğum sonrası iznin uzatılmasını ben de heyecanla bekliyorum, bir kaç forumu okudum bu konu ile ilgili meclis açıldığında yasa yürürlüğe girer demişler, meclis de ekimde açılıyor biliyosunuz.
eğer kesinleşirse bize mutlaka yetişir diye tahmin ediyorum ben. ama hayırlısı bakalım. dua edelim gönlümüzdeki gibi olsun inşAllah

ay canım tavsiyen için çok teşekkür ederim, oturmak hiç aklıma gelmedi öğürürken
ve benimde eşim bana kokuyor, duş alırmısın hayatım dedim yatmadan önce
duş aldı geldi bu sefer nefesinden rahatsız oldum ki adamcaz dişlerini fırçalamıştı
arkamdan sarıldı çok bunaldım ama sürekli öf püf yaptığım için daha önceleri dün sesimi çıkarmadım uyumasını bekledim

canım ben hemen söyledim geç söylersen sakladıgın için tepki verebilir bence.

merhaba bebeğin hayırlı olsun güle güle sağlıkla doğsun inşallah :) bizim arkadaşlar 2 aylıkken falan söyledi , yöneticiler herhalükarda memnun olmuyor, bir arkadaşta saklamıştı çok kızmıştı 4 aya giriyordu öyle söyledi , bence erken söyle oda kendince ayarlama yapsın , herkese yaymasın tabi aranızda kalsın :)

kızlar gebelikte deodorant , şampuan ve krem olarak ne kullanıyorsunuz, mineral fresh ürünler öneriliyor ama ,deodorant ve şampuan önemli :)

merhaba canım nasılsın ben seni preeseed topiğindenmi tanıyorum bal tarçın çörek otundanmı :) morali bozma herşey çok güzel olacak allahın izniyle meleği kavuştun darısı tüm bekleyenlere ,duygu dalgalanmaları normal :)

Son düzenleme:

Inşallah canım bu yasa bize yetişirse süper olur, bebişle ne kadar vakit geçirebilirsek o kadar iyi

kızlar gebelikte deodorant , şampuan ve krem olarak ne kullanıyorsunuz, mineral fresh ürünler öneriliyor ama ,deodorant ve şampuan önemli :)

canım ben değiştirmedim deodoantımla şampuanımı
deodorant olarak rexona kullanıyorum şampuanım da dermokilden

değiştirmem gerekir mi?

ya ben de sampuan konusunda tereddutluyum
saclar boyali oldugundan bakim istiyor yoksa taranmiyor bilr
ben hep wella shine , wella color kullaniyorum ama bunlar da kimyasal cok icerir sanirim
daha dgeistirmedim ama aklima takiliyor degistirmem lazim mi acaba :26:
bir de haftada bir sacima maske yapiyorum banyodan cikmadan duruluyorum,
vucutta dus jeli zaten kullanmiyorum normal beyaz sabun
ama sampuan mevzusu aklima tailiyor benim de :44:

canım ben değiştirmedim deodoantımla şampuanımı
deodorant olarak rexona kullanıyorum şampuanım da dermokilden

değiştirmem gerekir mi?

tatlım bunların hepsinde zararlı maddeler başta paraben var , ben değiştirmek gerektiğini düşünüyorum ,şampuan krem ve deodarant önemli çünkü günlük temizlikte sıkça kullanıyoruz

el kreminde paraben var dr sormak lazım ama gebeler için olan ürünler kullanılmalı makyaj malzemeleri oje , kesinlikle minimuma çekilmeli , kolay bulunmuyor bebişler değilmi :)

rimel içinde karbon kurşun herşey var

Son düzenleme:
snowflaken
ara ara o duygular olur canim
ben ayni saat icinde duygulandigimi agladigimi guldugumu kizdigimi bilirim
tamamen hormonal bu donemelrde depresif hissedebilirsiniz yaziyordu gecende hamilelik takviminde de
gecer kisa zamanda ustune dusme sen

sen beni onden takip ediyorsun ya ondan soruyorum degisiklik var mi
bulantin falan
benim birsye yok ya
bu ara sadece bel agrisi, gaz sancisi, uykusuzluk baska birsye yok

evet oje zararli degil ama aseton zararli o yuzden ben de hergun surerken simdi azalttim
ama rimeli bilmiyordum ya ben rimelsiz gun gecirmem normalde:26:
yaptigim sadece goz makyajidir zaten onu da baya abartirim ama azaltmam lazim
sampuan ne kullanmali peki

ben de rimelsiz olamam ama bırakmak şart,sürme,allık fondoten far, oje

mineral fresh ürünler daha az zararlı bunları kullanmakta fayda var

pervin bulgakın evde allık ruj ,likit yapımı var lütfen bunu araştırın , mineral fresh ürünlerden daha sağlıklı

şampuan deodarant ve kremi bilmiyorum dr konuşmak lazım , benim saçlarımda oavon kırık uçları açıcı serumu sıkmazsam taranmıyor , pazartesi dr gidecem hayırlı haberleri alırsam dr sorulara boğacağım

•Doğal sabunlar kullanın! Saçınızı bile doğal zeytinyağlı sabunla yıkayın. bak böyle bir yazı okudum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…