- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.341
Güzel annelere günaydınlar! Benim salı günü kanamam oldu. Çok korktum doktor daha önce düşük tecrübesi yaşadığımız için hastaneye yatırdı. Bugün çıktım. Şimdi kanama durdu. 20 gün boyunca devamlı istirahat dedi doktor. Korkuyorumm...
önerilerin için sağol canım, aslında saat 10 gibi bir bardak ayranla 2 tane galeta yedim bastırsın diye
ama yinede kötü oldum, bide ben çok tiksinen biriyim oldum olası
şimdi daha beter oldum.
sürekli burnuma bi kokular geliyor
Inşallah daha kötü olmam, ben öğürdükce bebek rahatsız oluyormuş gibi geliyor özür diliyorum sürekli:)
tek korkum bu kizimda 8 haftamda baslamisti simdilik rahatim arada bir yokluyo oyle korkuyorumki yine kusmalar olacak diye(( bence hamilelikte cekilmesi en zor olani kusmak Allah yardimcin olsun arkadasim ((
hosgeldin arkadasim seninle ben ayniyiz :)) nasilsin nasil gidiyor bakalim....
KIZLAR listede tutmussunuz masallah bende bilgilerimi vereyim benide ekleyin listeye
SAT 15.08.2012
bu 2. hamileligim ve 2.5 yasinda bir kizim var
ve araniza yurt disindan <DUBAI> den katiliyorum
yasim 25....
tahmini dogum tarihimiz 22 mayis...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz:))
bebeğinizi kucağınıza almak da nasip olsun Inşallah
arkadaşlar siz bişey danışmak istiyorum,
yöneticimize hamile olduğumuzu ne zaman söylememiz gerekir? Internetten araştırdım biraz kimisi hemen söylenmeli demiş
kimisi en geç 12inci haftada demiş
ben henüz yöneticime söylemedim hamile olduğumu çünkü bizim departmanımızda 5 bayan 3 bay var
1 arkadaşımız ağustos da doğum yaptı, öbür arkadaş 15 kasımda yapacak (Inşallah) birde bay arkadaşımızın eşi hamile sürekli izin alıyor doktor için
geçenlerde bu durumdan şikayetci olduğunu eskisi gibi departmanımızdan verim alamadığından şikayet etti
gözüm koktu benim de ama söylemem de gerekir
hem beni anlayabilmesi için hemde Insan kaynaklarına bildirebilmem için
sizin bilginiz var mı konu hakkında yasal bir süresi var mı?
bide doğum izni Inşallah tez vakitte 6 ay'a çıkar
canım o koku olayı bır sure devam eder ve gecer ben de oyleydım bnyo yapıyodum sampu kpokusu kotu gelıyodu esım yanıma gelıyodu ayyy kokuyosun dıyodum ama 4 aydan snra gectı kı ben hep oyle kalcak sanıyodum sana tavsıyem eger bı yemek mıdenı bulandırıyosa ve kokuyo gıbı gelıyosa zorla yeme ben oyle yaptım ve ahala ne oldugunu yazmıyım canın cekmeısn sabah sabah. halka yıyemıyorum o seyı kı cok severek bayılarak yedıgım bırseydi. buarada başka bır tavsıyem en sureklı kustugum ıcın oturarak kusuyodum wc de taburem vardı. ona oturup öğuruyor yada kusuyordum sende oyle yap istemeden kasılıyosun baska turlu.
yöneticimize hamile olduğumuzu ne zaman söylememiz gerekir? Internetten araştırdım biraz kimisi hemen söylenmeli demiş
ben henüz yöneticime söylemedim hamile olduğumu çünkü bizim departmanımızda 5 bayan 3 bay var
1 arkadaşımız ağustos da doğum yaptı, öbür arkadaş 15 kasımda yapacak (Inşallah) birde bay arkadaşımızın eşi hamile sürekli izin alıyor doktor için
geçenlerde bu durumdan şikayetci olduğunu eskisi gibi departmanımızdan verim alamadığından şikayet etti
günaydınnnnn
benım mroalım cok bozuk ama neden bılmıyorum:44:
hersey yolunda cok sukur ama ben acayıp duygusala bagladım oturup aglayasım varama neden dereız bı nedenı yok hormonlarımda bısıler oluyo sanırsam
cnm ben kritik bir projede çalıştığım için öğrendikten 1 hafta sonra söyledim. çok şükür anlayışla karşıladılar, sorun çıkaran olmadı.
bence sen de çok geciktirme, sonra neden bu zamana kadar söylemedin tribine girerler haksız duruma düşersin.
doğum sonrası iznin uzatılmasını ben de heyecanla bekliyorum, bir kaç forumu okudum bu konu ile ilgili meclis açıldığında yasa yürürlüğe girer demişler, meclis de ekimde açılıyor biliyosunuz.
eğer kesinleşirse bize mutlaka yetişir diye tahmin ediyorum ben. ama hayırlısı bakalım. dua edelim gönlümüzdeki gibi olsun inşAllah
kızlar gebelikte deodorant , şampuan ve krem olarak ne kullanıyorsunuz, mineral fresh ürünler öneriliyor ama ,deodorant ve şampuan önemli :)
canım ben değiştirmedim deodoantımla şampuanımı
deodorant olarak rexona kullanıyorum şampuanım da dermokilden
değiştirmem gerekir mi?
tatlım bunların hepsinde zararlı maddeler başta paraben var , ben değiştirmek gerektiğini düşünüyorum ,şampuan krem ve deodarant önemli çünkü günlük temizlikte sıkça kullanıyoruz
el kreminde paraben var dr sormak lazım ama gebeler için olan ürünler kullanılmalı makyaj malzemeleri oje , kesinlikle minimuma çekilmeli , kolay bulunmuyor bebişler değilmi :)
rimel içinde karbon kurşun herşey var
evet oje zararli degil ama aseton zararli o yuzden ben de hergun surerken simdi azalttim
ama rimeli bilmiyordum ya ben rimelsiz gun gecirmem normalde:26:
yaptigim sadece goz makyajidir zaten onu da baya abartirim ama azaltmam lazim
sampuan ne kullanmali peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?