2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bu ne zaman oldu bu kadar ilerledi cidden bilmiyorum
simdi acilen gidicem bakalim antibiyotiksiz zaten mumkun degil ve cerrahi mudahaledir buyuk ihtimal, dogum sornasina kalir da resmen burnumun altina kadar kistlesmis tabaka olmus
ona uygun verirler zaten dedigin gibi icim rahatladi szilerin de kullandiginizi duyunca

off bıde yap yap aynıı o cok kotu bırsey ayrın yıne toz oluyo fıtıl oluyorum:)

yaa evt nası toz oluyo o kadar anlamıyorum :44: bide benim mobilyalar açık renk genelde yatak odam fln böle küçücük siyah noktacıklar saçlar hemen dksında silsen yine belli oluyo

yaa evt nası toz oluyo o kadar anlamıyorum :44: bide benim mobilyalar açık renk genelde yatak odam fln böle küçücük siyah noktacıklar saçlar hemen dksında silsen yine belli oluyo

bende anlamıyorum sımdı ıyıyız bebıs olunca ısler ıkıye katlanıcaz asıl o zmn allah yardımcımız olsun:)

Biz zaten koca tarafının kölesiyiz di mi? Kv geldi 10 gün kaldı yemek yaptı ama bir süpürge tutmadı ben karşısında bütün evi sildim süpürdüm kaç saat o dışarı gezmye çıktı bir de ilk zamanlarımdı ve bundan önce bir düşük yapmıştım ama ben ev işi yapamıyorum dediğimde eşim anneni çağır yapsın diyor onun annesi kraliçe zaten... Benim kvde de ablasına burası çok güzel sen de gel ama acele et seneye taşınacaklar olmazsa doğuma gelirsin dedi nasıl yaa dedim doğuma mı Yok o gelmez zaten ben öylesine söyledim diyor bizim evimiz değil zaten herkes istediğini çağırsın biz de hizmet edelim. Kp diyorki kızım gel bizim yanımızda doğum yap annen bakar sana zor tuttum kendimi o kendine baksın da yeter diyecektim
benım bıldıgım herkeze yapılyıor v 24. haftada yapılıcak dedı doktorum ıstersen bı ara doktorunu el ayak sısmelrrı oluyormus bende henuz olmadı cnm

Sordum dra tansiyonun normal dedi sen de takip et dedi, 7,5 kilo almışım ondan olabilir mi dedim olabilir dedi, bir de bacaklarımı bastırıyorum çukur kalmıyor çukur kalıyorsa ödem oluyormuş sağlık ocağındaki ebe de öyle söyledi

Boğa Burcu Bebeği:21 Nisan-21 Mayıs

Boğa burcundan bir bebeğiniz varsa, ona istemediği birşeyi yaptıramayacağınızı anlamışsınızdır. Boğa burcu kendisine istemeden yaptırılan şeylere yeri gürültülü bir şekilde tekmeleyerek ve adeta bir boğa gibi "azgınlaşarak" cevap verir. Boğa bebeğine sevmediği birşeyi yedirmeye çalışın; ağzını sıkı bir şekilde kapatacak ve yanlızca size memnuniyetsizliğini ifade eden kelimeler sarfetmek için açacaktır. Böyle bir inat krizinin en iyi panzehiri sevgi dolu bir öpücük ve içten bir kucaklamadır. Boğa çocukları kendilerine yapılan her türlü sevgi gösterisinden çok hoşlanırlar. Bu çocuklar kendilerini sevginin kanatları altında güvende hissederler.
Boğa burcu çocuğu inatçılık ve sahipleniciliğinin ilk belirtilerini en erken dönemlerinden itibaren göstermeye başlar. Sabırlı ve yumuşak bir şekilde ona insanlarla paylaşmayı ve karşı tarafa duyarlı olmayı öğretmelisiniz. Boğa çocuğu hatalarından kolay öğrenir.
Boğa burcu insanlarının sesleri oldukça güzeldir ve müzik kulakları gelişmiştir. Sanata ilgileri yoğundur. Ona bir müzik enstrümanı, renkli kalemler, resim defterleri alarak kabiliyetlerini keşfetmelerine yardımcı olabilirsiniz.

Koç Burcu Bebeği:21 Mart 20 Nisan

Koç burcundan olan bebek dikkatleri kendi üstüne çekmesini bilir. Onu asla görmezlikten gelemezsiniz. Onu ihmal ettiğinizi düşündüğünde, onun gözyaşlarıyla karşılaşacak ve ona ilginizi tekrar yönlendirdiğinizde ne kadar kolay sakinleştiğini göreceksiniz. Koç burcunda doğan bebeklerin herzaman birşeylerle meşgul olması sağlanmalı ve eğlenmesi için çaba gösterilmelidir. Koç burcu bebeği o kadar çok ilgi bekler ki, bir süre sonra kendinize zaman ayırmakta zorlandığınızı farkedebilirsiniz. Koç burcu bebeği kontrolü elinde tutmayı sever, cesaretlidir ve sürekli ilgi bekler, ancak bunun karşılığını sıcak sevgi gösterileriyle verir.
Koç burcu, çocukluk çağından itibaren en çok disiplin edilme ihtiyacı duyan burçlardan biridir. Koç burcu çocukları enerjik ancak sabit karakterli olduklarından başlangıçta bazı katı kurallarla ipleri ele almak durumundasınız.

Orayı burayı kurcalamayı seven ve bu yüzden de heryere girip çıkan bebeğinize biraz daha dikkatli davranarak onu kazalardan korumanızda fayda var.
Bebeklik döneminde gürültülü-patırtılı oyuncaklardan çok hoşlanır. Bir anda kahkahalarla gülerken, hemen arkasından gözyaşlarına boğulabilir. Doğumunun ilk anlarından itibaren sizi sürekli olarak canlı tutacak bir bebektir. Hayat sizin için biraz zor olacak gibi. Kolay gelsin..

haklısın cnm yerden göğe kadar hemde.... aynı durumdayız bende dusundm tasındam ben annecım kız kardeslerım gelıyor ama annem yakın oturuyor bana ben ısten gelınce gelıyorkı 2 tencere yemek yapmış gelr gelmez evı havalandrr supurr makınadakı camasrlarımı serer kuruları toplar yerleştrr kendısı gelemedıgı zaman 15 yasındakı kardesımı yollar ablan soylesın sen yap der kucuk kardeslerım var bıde 10 ve 11 yaslarında onlarıda hafta sonu gun ıcınde yollar bı sorun bakalım ablanın eksıgı varmı bakkala markete gıdılcek bısey varmı o gıtmesın siz gdın pazardan ne alıncaksa lıste yapsın yollasın benım aılem elımde pır pır donuyor bende onların keyıflerının pesınde donuyorm adaletsızlık dedım bu ya anneme soyledm delrdı kadın yaa dlrdı resmen ama ben bıraz cıngar koparacak tıpteyım bacım senı bılmıyorm ama sende bıraz gözü acık ol once guzellıkle konusmaya clştm baktım ne var sankı gelıp kalıyorlarsa dıyor bende ben senın hakkından gelırm dedım o gece son mısafrlıklerı oldu sukur

tuz cok mu tuketıyorsun sıslıklerın nedenı o da olabılırmıs bende gun asırı kontrol edıyorum odem varmı yok mu dıye

dun gece benım oglum 2 ye kadar uyumadı tekmelerıne bende uyuyamadım kalktım oturdum konustum sevdım ııhhhh tekme attı da durdu sonra sut ıctm cevız yedım daha bı kudurdu 10 dk gectı durdu oglum sonra uyumusuz beraber:)

sabah 8 de yıne tekmesıne uyandım bu cocuk dogdugunda da bole mı olur acaba hıc uyumuyokii..

ama anneım uyumazsan buyuyemezsın

annelerimize helal olsun bu kadar benzemek aynı ya annemde bana gelince aynılarını yapıyor diğer kız kardeşlerimde pervana elimi süpürgeye sürdürmüyorlar allah razı olsun onlardan canım ama el oğülu acımaz çocukda anlayış olsa benden hizmet beklemez annem derki hamile kadının ekinde su bile içmek günah der...aynen bende bir kere bir şey demem ama sonra yüzüne karşı bile sölerim :)huylarımızda benziyor biizm haksızlığa karşı tahammülümüz yok canım annem derki o kadar gelinlerimiz var daha hamikleyken bir defa bile gitmedim bu yaşıma geldim ya bizimkiler anlayşlıda onların annleri niye düşünmüyor anlamdım gitti benim eşime söyledim azcık dün ben hizmet ederim diyor ya gelde strese girme canınm ya ben halleticem gelince hiç kıpırdamıcam belki anlarlarda dönerler geri:)

ahhhh ahh bizim analarımız anamın ayaklarının altına kurban olurum ben esının kafasıda aynı benım esımın kafası gelsın o bakarmıs ıyı cnm sende ses cıkarma o yapsın hatta kendını hastalıga ver bız kendımızı naza cekmezsek kımse bızı nazlandrmıyor el ustunde tutmuyor . sen benı dınle başla sımdıden dr.a gıdıp geldıkten sonra konus dekı dr. dogumun zor olucak dıyo . ben napıcam de kım bakıcak bana de wc. ye bıle cıkamıcam sen dusun de bnm esımde hep annem sana bakıcak dıyodu bende oldu dedım tutkı sezaryan oldum nasıl annenle wcye gıdıcem dedım benım agrım sızım olucak anan herzamnkı gıbı amannn bısey olmaz gecer dıcek benı delrtıcek dedım kım benı yıkıcak dedım kıme rahat rahat ıstegımı soylucem dedım yazık banada dedım gökhan sende goruyorsunki annen gelır kalır evın ıcınde sıcar gıder benıde perısan eder dedım ben anneme gıdıcem dogumdan sonra dedım ister gelırsın ıster annenle kalrsın dedım bı 1 2 tartstık sımdı dıyor kaynanam dogumdan sonra en az 6 ay lazım bıze dıyor anasına :) sehrıbana oğluma kım bakıcak en ıyı sekılde dıyor o bakar dıyor ben konustum o gelıp kalıcak gerekırse bız gıder orada kalırız dıyor kaynanam mosmorrrr olduu :) sende sımdıden fıtille cnm dogumdan sonra bıde kalmaya mısafr gelırse vallahı depresyona gırrsın ne lohusalıgından bısey anlarsın nede bebegınden.

canım benimkiside fazla uslu,durgun...hayır iyi olduğunu anlıyorsun o hareketli olduğunda..neyse şimdiden çektiriyorlar böyle işte annelerine,,ece ayhan demiş ya,anne karnında başlarız sevdiklerimizi tekmelemeye diye..çok seviyorlar işte,ondan

geçen arkadaşlar arasında konusu oldu.eşim doğumda ailem gelir.1 ay benimkiler bakar.1 ay senin annenler gelir falan dedi. ben de benim annem 1 ay kalamaz.en fazla 10 gün kalır dedim.hem bir an önce alışmamız lazım. kendimiz bakarız bebeğe dedim.hemen atladı.ne yani bizimkiler gelince gidin mi diycez diye. Allah yardımcımız olsun valla. en sıkıntılı hallerimizde bir de onları ağırla...(( 1 ay kalırlar mı bilmem ama. çünkü görümcem 2 ay önce doğum yapmış olcak. ve sonrasında yanında eşi bile olmayacak.eşi yurt dışında.onun için acele edip giderler mi bilmem...

snowflakeN cnm mşlhh 24 ila 28 hafta bebeklerimizin en hareketli olduğu dönem yerleri henüz 28. haftada darılmaya başlıyo :) ve 28.haftadan önceki hareketler çoğu bilinçsiz tekme ve hareketler 28.haftada artık birçok şeyi geliştiği için herşeye tepki vericekler bilinçli halde hareket edicekler veeeeeeeeeee tekmeler yumruklar çok daha kuvvetlenicek ozaman hiç rahat bırakmıycaklar bizi :)

:):)ay cnaım ya harikasın valla evet ya haklısın kesinlikle ben yerimden bile kalkmıcam bakım ne olucak öyle bir nazlanıcam ki ay canım ya stresliydim akşamdan itibaren çok saol ya iyigeldi konuşmak keşke doktora tek gitsem ah neler derim neler atarım hep ama bebeği görücem diye o da geliyor:):)kayınvaliden sana bakmaz canım haklısın ne ağrını çeker ne de sızını çocuğun sesinden bile rahatsız olur belki annen gibi kim bakar sana eşi,n bile bakamaz ....oh ne güzel demissin bak bu iyi fikir bende senin takdiği uygulayım doğumdan sonra ...canım haklısın hiç bir şey anlamam birde bir şey sorucam doğumdan sonra annem bende kalıcak 6 ay eşi,mder razı biliyor ama kızkardeşlerim de var onlar da bendfemi kalsın eğer onlar kaklırsa eşimin akrabaları kalmak isterse söz hakkkım olmazmı yani yokse sadece annem mi kalsın ama eşimin akrabaları çok anlayıssız arkadşaım birde bebiş kızmı senin bebek mevlüdünü yapmayı düşünüyomusun

Kızlar yemeğimizi yedik, elma varmış bide onu kemircem şimdii
Hala bir tıkırtı yokk
Ama pendikte bulunan doktorumu aradımm
Alo doktor hattım zaten o benim Hemen ararım kendisinii
Dedim pazartesi akşamı kedinin üstüme atlamasıyla çok fazla kokrtum ve irkildim pazartesinden beri bir hareket yok 20 haftalık gebeyim dedim
Oda 20. haftalarda hareket bekleme, beklesende hissedemezsin dedi 47: deli oluyorum bunu diyenlere) 1 gün vursa 3 gün vurduğunu hissedememen normal
Ama hiç birşey olmaz (Allahın izniyle) dedii, çok merak ediyorsan gel usgye alım dedi, bende kötü bişey olmazsa derken yook yook merak etme dedi
Hayırlısı Allahtan bizim keçi ne vakit hareketlenecek bakalım :44:

evet cnm allah yardımcımız olsun ya ısımız zor yanı ama benım annem bana yakın oldugu ıcın gelır gıder kı zaten ondan baskasını ıstemem yanımda o olsun bana ytr kayannam soyle bana kusse diyorm 2 sene falan konusmask ne guzel olur hiç gelmese gıtmese :) inş. kalmazlar cnm 1 ay inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…