2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar günaydın nasılsınız bakalım??ben hasta oluyorum sanırım.bogazım agrıyo.bide geniz akıntım var.uyuyamadım gece.şimdi sıcak suya limon sıktım içiyorum.iyi gelir belki..:18::18:

günaydın kızlar,
Canım biz de akşam birbirimize küstük..bizim tartışma olmadı sadece 2 cümle konuşuldu ve karşılıklı triplerle gece sonlandı..ama ben o eve gelmeden önce çok ağladım..bebişim de ağlamamla birlikte tekmelemeye başladı ve bütün gece hiç durmadan tekmeledi..ben de onun için üzüldüm..Olabiliyor böyle şeyler bakalım kaç gün sürecek?ben sabah brışmaya yeltendim ama bırak diyip çıktı gitti..kalbini çok fena kırarım dedi..ama benim kalbim zaten kırık...

sendeki gibi olsa ben kovarım herhldeama ilk etapta kayınpederde burda olur sanırım çünkü 16 saat uzaktalar..ve ilk torun olacak onların..çok heyecanlılar...heveslerini kırmak istemiyorum ama ne zaman gideceğini bilir kayınpeder bilmese bile kayınvalidem onu postalar..kp sigara içiyo yıllardır ben öle doğunca sigara içip bebeğimin yanına gelmek yok dedim diye bırakmaya çalışıyomuş yaa..çok hevesliii

günaydın kızlar...
ben de bütün gece dön dön uyuyamadım bu sola yatma işi mahvetti beni..bi de nefes darlığı vardı gece sizde de oluyor mu hiç..

günaydın kızlar...
ben de bütün gece dön dön uyuyamadım bu sola yatma işi mahvetti beni..bi de nefes darlığı vardı gece sizde de oluyor mu hiç..

gunaydın
ben de sola yatıyorum uzun zamandır ve kollarım omzum hep agrıyor
cok zorlanıyorum ama olsun bebege kan akısı oyle ıyıymıs devam edıcem
yalniz bu sabah bir baktim saga donuk uyumusum, hangi ara degistiridm bilmiyorum ama sagda rahat oluyormus baya

gunaydın kızlarrr dün kaçar gıbı oldum k bakmayın patron geldı mecburen cıkmak zorunda kaldmm nasılsınızz ? bende dun akşam eşimle tartısr gıbı oldum ama tartsmaya kadar gelmedı olay o laflarını soyledı benı kırdı ve uyudu bende butun gece oğlumun tekmelerıyle ve dusunmekle sabahladım. anlamıyorm yaaa ne ıstıyor esımın aılesı benden kaynanam babam ölüyor dedı solugu tokatta aldı . ve tabıkı buradakı dıger kardeslerıde ama oyle bısey yokmuş ortalıgı kızıstrp gıtmışler orada yılbası kutluyorlar allah askına bırnız sunu acıklayabılır mı adam ölüm döşeginde dıyorlar onun yanındakı odada eglence yapıyorlar ıckı ıcıyorlar eger gercekten o adam ölüm döşegindeyse zaten azrail. gelıp o canı almaz oyle bı evde kı hem nasıl evlatsınız toplanp alem yapıyorsunuz babanız yan tarafta can ceksrken ya gercekten babalarını dusunmuyorlar yada o adam yanı esımın dedesı gayet ıyı .... dun kucuk kaynımı okuldan gelırken gordum dun akşama kadar dersı vardı ıcım parcalandı gorunce kendıme pışrmek ıcın cıkardıgım fasulyemı 10 dkkda pişirdim eşimin eline tutstrdum gotur babanlara kardesın okuldan yenı geldı actr dedım kendım bır lokma bıle almadm yolladım kı babasıda yesın abısıde işten gelınce yesın . eşim eve geldı bıde mısafr geldı peşine bıde onlarla ugrastım gece saat 12 oldu tam yatıcaz resmen seytan gırdı bedenıme tovbe tovbe ... sızınkıler yemegı begendımı dedım eşimde saol canım dıyecegıne hıııı dedı abım sana kırılmış dedı bende nıye dedım hanı annem koydeya sende bı kadın gelın olarak hiç gidip sormuyorsun yemek yapmıyorsun dıye dedı bende hemen dedım kı farkındaysan bende kendı annemın elıne avucuna bakıyorm karnım burnumda bende anneme muhtacım dedım elımden o kadar geldı onu yaptım gonderdım dedım ama esımn dusunmeden bana bu lafı soylemesı cok dokundu bıde dıyorkı orada cok bulaşık bırıkmış hafta sonu gıder yıkarsın allahım yarabbım dedım sabaha kadar ben kendı evımde tıskınıyorm yapamıyorm annem yapıyor onun anası gezmeye gıtmış bende bu halımle oraya gıdıp hizmet mı edıyım dıye dusundm durdum tam dıcektım kı senın anan tokatta surtsun bende ıkı vesaıt ıse gıdıyım bu halımle bıde akşam gelıp o satte yapıp yollıyım begenmesınler ustelık benden hızmet beklesınler yapmıyorm dıyede kussunler ne bıcım ınsansınız dıcektım sustum gene ama sabaha kadar dusundum ağladm durdum

Kızlar günaydın,
Bugün ben de güne kötü başladım oğlumu kreşe bırakırken çok ağladı ama ne ağlama..çok sinirlendirdi beni,o ağladı ben ağladım en sonunda yine gidip anneannesine bıraktım bilmiyorum ne olacak bu şekilde kızlar çocuk büyütmek gerçekten çok zor,Allah hepimizin yardımcısı olsun bi de babasıyla tartıştık her ağladığında istediğini yapıyorum diye ama sabah halimizi görmeliydiniz
Herkese iyigünler..

ben hiç sola yatmazdım..alıştım biraz ama senin gibi bi uyanıyom sağdayım yine sola dönüyom bi daha uyanıyom sırt üstü yatmışım bütün gece döndüm durdum...

kızlar bebişlerin tekmesi içerden birşey vuruyor gibi mi oluyor? yani çok hafiften can yakıcı:) of ya ben birşeyler hissediyorum bebişimin hareketimi yoksa gaz hareketimi anlamıyorum. gaz woman'a bağladık son zamanlarda:)))

hissettigin bebisin hareketidir canim sen simdi gaz kutlesi dusuyor gibi birsey hissedersin ayirt edemezsin belki ama ilk basta benziyor tekmeler gaz hareketine bol tekmeli olsun gunun

merhaba cnm benım bıldıgım yani eskı kadınların soyledıgı adetten oncekı 5 gun ıcınde bırlıkte olursan ve esın yorgun sen dıncsen kız adetten hemen sonrakı ilk 5 gun ıcınde bırlıkte olursan sen yorgun esın dıncse erkek ve benım tesadufen oyle denk geldı ramazan bayramının arefesınde sabah abdest aldım adetım bıttı dıye saat 3 e kadarda temızlık yaptım esım geldı o dusunu aldı derken olan oldu ve bebegım erkek :)

günaydın kızlar,eşimde ailesiyle tartıştı evlendiğimiz günden beri eşimin ailesi benim hakkımda içimize girmiyosun kardeşlerinle daha iyi anlaşıyosun diye hep laf eder dururlar,yılbaşı akşamı görümcemler bana gelmek istedi annemler de taa 10 gün önce demişlerdi sana gelicez diye bende görümcemleri kabul etmedim 1 görümcem benim alt katta oturuyo bana nispet olsun diye hepsi alta geldi bende de annemler var, gerizekalı kaynım önce bana saçma sapan mesajar yazdı eşime gösterdim ağlamaya başladım eşimde kardeşine rahat bırakın artık bizi biz mutluyuz yeter hamile hamile karımı üzme çok kötü olucak falan dedi ama beyinsiz kaynım yook abi senin karın bizi kabullenmedi kardeşleriyle fotolar çekiliyo faceye atıyo bizim resimlerimizi niye atmıyo ben evleniyim görüceksin nasıl olucak falan filan,eşimde dedi herhalde kardeşleriyle olan fotoları koyucak siz kızın kaç tane resmini koydunuz falan dedi baya sinirlendi bu akşam annesi babası ve kardeşiyle konuşucak yılın son gününü mahvetmek için herşeyi yaptılar üzüldümde ama eşim takma artık bunları dedi,canım eşim onu çok seviyorum ne kadar iyi olsamda bunlara yaranamıyorum 5 görümcem var her kafadan ayrı ses çıkıyo şimdi 1 de kaynım eklendi onlara 6 tane oldular hep sustum ama artık susmıcaz o yüzden moralim bozuk günlerdir

gecede alt komşum 6,5 aylık bebeğini kaybetti doğuma 2,5 ayı kalmıştı ona da ayrı üzüldüm ağladım çok dua ediyorum 1 an önce sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alsak diye

sonra sabahta işe geldim aşırı mide bulantım oldu camları açıp hava alıyım dedim burda uyuz 1 bayan memur (karı) var ona da söyledim rahatsızım az havalansın içerisi diye 1 dk.geçmedi gitti camları kapattı ben açtım o kapattı 10 kere yaptı bunu en son dayanamadım ağlamaya başladım sen nasıl insansın ne laf anlamıyosun falan ayy bende kansızım üşüyorum demez mi sinirlerim iyice bozuldu valla günlerdir ağlamaktan helak oldum,Allah'ım şu stresli günler çabuk bitse de doğursak insanlarla uğraşmaktan çok yoruldum çokk

günaydın güzel meleklerrrrrrr....

çalışan bir anne olarak bu haftanın hızından çokkk memnunum:) Bir de doğum izni 6 ay olarak onaylanırsa değmeyin keyfimize:) haydi hakkımızda hayırlısı...

Allahım yar ve yardımcımız olsun, sağlık versin, bebişlerimizin güzel haberlerini duyursun ve kucağımıza almayı nasip etsinnn inşallahhhh...

canım zor günler geçirmişsin..ama bak eşin yanında tam tersi de olabilirdi..bebeğini düşünerek rahatlamaya çalış..komşun için çok üzüldüm ALLAH kimseye evlat acısı yaşatmasın...bebeğini neden kaybetti bi rahatsızlığı filan mı vardı...

ben de iftara misafir cagirmistim gittiklerinde yorgundum baya
evi topla temizle falan derken yoruldum iyice
benim de erkek oyle mi derlermis eskiler duymamistim.

bu arada benim de bildigim yumurtlama gunune kadar, adet bitiminde her gun iliskiye girip, yumurtlamada hemen birakmak. kiz cocuk icin yumurtlama oncesi hamile kaliniyor, erkek cocuk icin yumurtama ve yumurtlayi takip eden 3 gun icinde hamile kaliniyor diye okuyordum nette ama bilmem bilimsel bir aciklamasi var mi

Allah yardımcın olsun canım ya çok üzüldüm. tez zamanda kurtulursun inşallah bu sıkıntılarından.

vallahı cnm bılımsel acıklamasını bılmıyorm ama karadenızlı bı abla yası 50 falan dedıkı eger adetten 5 gun once bırlıkte olursan kız adetten sonrakı 5 gun ıcınde bırlıkte olursan erkek olur dedı eşimin dayısının da 4 kızı var erkek olması ısın karısıytla dr.a gıtmısler dr. anne yorgun baba dıncse erkek baba yorgun anne dıncse kız olur demıs :) bızımde tam oyle oldu adetten sonra hemen tazecık :) ve ben yorgunluktan ölmüştüm bayram temızlıgı malum :) ^^paşa'a vesile oldu o yorgunluk:) ^^

Allah akil fikir versin bu insanlara senin kaynana tozutmus iyice dun yazdiklarini okudum deli midir nedir 40yasinda olsaydi neler yapardi tahmin edemiyorum sen esine onlari da hakli goruyormus gibi ama senin durumunun agir oldgu zor oldugu icin birsey yapamadigini desen zaten calisiyormussun ne ara gidip birseyler yapacaksin bu arada kasilman olmustu senin degil mi bahane et onlari iste yardim etmek isterdim ama vaktim yok hastayim hamileyim insallah deden hemen iyilesir yazik yalniz kalmasinlar falan:))belki boyle daha iyi anlar durumu

hayirli sabahlar annecikler dun aksam gecmisi okuduk cevap yazacakken babadan veto yedik(o kadar yaziyi sen mi yazdin gozunu yorma iki kelime yaz birak dedi bize(bende alinti dedim sonra yazmadim ciktik

gecen bahsettigim arkadasim bebegini aldirmis doktor hem belinde aciklik var hem omuriligi olusmamis demis.bide kalcaya yakin olsaymis dogunca tedavi ediliyormus ama beyne yakin olunca bide zihin engelli oluyormus agir olurmus durumu 18saat suni sanci cekip dogurmus 17haftalik herseyi olusmus belindeki aciklik cok belliydi diyor ne diyecegimi bilemedim İnsallah bundan sonra hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…