- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #23.601
Allah akil fikir versin bu insanlara senin kaynana tozutmus iyice dun yazdiklarini okudum deli midir nedir 40yasinda olsaydi neler yapardi tahmin edemiyorum sen esine onlari da hakli goruyormus gibi ama senin durumunun agir oldgu zor oldugu icin birsey yapamadigini desen zaten calisiyormussun ne ara gidip birseyler yapacaksin bu arada kasilman olmustu senin degil mi bahane et onlari iste yardim etmek isterdim ama vaktim yok hastayim hamileyim insallah deden hemen iyilesir yazik yalniz kalmasinlar falan:))belki boyle daha iyi anlar durumu
canım zor günler geçirmişsin..ama bak eşin yanında tam tersi de olabilirdi..bebeğini düşünerek rahatlamaya çalış..komşun için çok üzüldüm ALLAH kimseye evlat acısı yaşatmasın...bebeğini neden kaybetti bi rahatsızlığı filan mı vardı...
Allah yardımcın olsun canım ya çok üzüldüm. tez zamanda kurtulursun inşallah bu sıkıntılarından.
maşallah maşallah çok datluu çokk Rabbim size bağışlasın
ayy ben bunun burnunu yerimm koparıırmda
pekbicici şimdi gördüm bebeğin çok tatlı maaşallah rabbim nazarlardan saklasın..
balımmm yerım senın oglusunu ben allahım naarlardan saklasın maşallahh ahh bı yarın olsaa bende oglumu gorsem sonra ayrınyılıya gırsemmm ucuyrum mutluluktaannn
Pekbici bebeişini görür görmez burnu çekti dikkatimi.Dedim maşallah ne kadar güzel.Allah size bağışlasın yakışıklını.Hepimizin yavrusunu
sağlıklı, sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş
pekbicici maşallah oglusun cok tatlım, cıdden senı andırıyor
Pekbicicim maşallah süphanallah oğluna. Ne yakışıklı sıpa maşallah.Rabbim kötülüklerden, kem gözden sakınsın.
pekbicici oglusn cok yakisikliburnu cidden pek bi guzel masallah oglusa
maşallah maşallah maşallah canım yaaa boncuk gıbı yuzu olcak Rabbım nazarlardan saklasın ee anne guzel yavrusuda onun gıbı olucak dımı :)
pekbicici canım benımmmm son durum nedır bılmıyorummmmm amaa ınsallah melegın kıpırdanmıstır
bende gecen gun cok korkmustummm senın gıbı panık oldmmm neysekııı bısıcık olmadı zatennn
allahın ıznıyle meleklerımıze bısıcıkler olmassss sen merak etmee sıkmaa canınııııı .
alalhıma cok sukur bugunlerı de gordum bende mayıs annesi olucam inşallah... ama sanırım ılk ögrenen ben oldumburda beklıyorum sızı:)
Allah razı olsun kızlar eşim çok iyi her zaman da yanımda oldu ondan hep razıyım zaten o olmasa ailesine bu kadar saygı gösteremezdim Allah'a hep dua ediyorum bana karşı biraz merhametli olsunlar diye ama ses çıkarmadıkça tepemize bindiler artık herkesi Allah'a havale ediyorum
komşumuzun düşük tehlikesi vardı 4 ay kanamaları oldu ama net bilmiyorum neden bebeğin öldüğünü aradım cebini açmadı daha kendine gelemedi demek ki 1 de koca bebek normal doğum yapmış ama Allah affetsin galiba onların ki imtihandı ilk bebekleriydi kız oldu diye karı koca çok üzülmüşlerdi kocası hep diyodu %99 kız ama %1 erkekte olabilir inşallah döner falan Allah'ın gücüne de gitmiş olabilir ne biliyim evlat evlattır çok kızıyoduk böyle konuşmayın şükredin hep diye ama kız oldu diye çok kabullenemediler Allah kimseyi evlatsız bırakmasın...
canım ne demek kadın olamıyorum? öyle şey olur mu? karşındakiler insan değilse senin yapabileceğin bişey yok ki. yazık bebişine hadi ağlama güzel şeyler düşün, bebişini kucağına aldığını, bebişin büyüyüp sana sarıldığını, anne dediğini bir düşün. değer mi hiç bunlara?keska yazmasaydım burada paylaşmasaydım :'( :'( kendı ıcımde yasayınca aglamıyordum başladım gene :'( bebegıme söz vermıstım aglamıcam dıye ama :'( acaba sorun bende mı ben kadın olamıyormuyum o aıleye yakısmayan benmıyım acaba :'(
kızlar yaa şu doğum izninin 6 aya çıkmasıyla ilgili bir gelişme var mı acaba.duyan bilen var mı? ben geçenlerde bakan Fatma Şahin'in facebook sayfasını buldum ve msj gönderdim ama ses çıkmadı. sizde bi baksanıza ne yapabiliriz diye...
canım ne demek kadın olamıyorum? öyle şey olur mu? karşındakiler insan değilse senin yapabileceğin bişey yok ki. yazık bebişine hadi ağlama güzel şeyler düşün, bebişini kucağına aldığını, bebişin büyüyüp sana sarıldığını, anne dediğini bir düşün. değer mi hiç bunlara?
günaydın kızlar..biraz okudum eşlerimiz aileleri tarafından en iyi olanımızın bile az da olsa sıkıntıları oluyor..düşünüyorum bende erkek annesi olucam rabbim nasip ederse..bugünleri inşallah hiç unutmamda tutarlı davranırım umarım..düşünüyorum da gerçekten insan eşinin ailesini kendi ailesi gibi kabullenemiyor..tamam seviyosun vakit geçiriyorsun ama bir laf dediklerinde ağır geliyor yada bir surat assınlar hemen insan üstüne alınıyor..önceden kötü gelin yada kötü kaynana olarak düşünürdüm ama şimdi düşünüyorum da gelinde yada kaynanada bir suç yok..aslında tamamen insanlar birbirlerinin özel hayatlarına saygı göstermeli ve belli bir mesafe koymalılar..bayramda özel günlerde gidip gelmelisin, ayda iki kez gidip hal hatır sormalısın vakit geçirmelisin bu kadar olmalı bence..çünkü ne gelin insanın kızı gibi olur ne kayınvalide insanın annesi gibi olur(istisnalar hariç:))...herkes birbirinin yaşamına hayatına özeline saygılı olmalı..pat diye çıkıp gelmemeli arayıp müsaitliğini öğrenmeli..
amin....... allahım kımseyı evlatsız bırakmasın ve avladıylada sınamasın. ben evlenmeden ve bebegım 1 aylıkken ben erkek erkek ıstıyorm dedım sonra bırden bıre bır sevgı dogdu ıcıme bebegıme kızııımmmm dıyorm amaoyle boyle degıl kızım olucak dıyorm ısmını nkoydum inşallah kızdr demeye başladm kı bı oğrendım erkek yanı sevınsemmı uzulsemmı anlamadm allahım oyle bır kız evlat sevgısı verdıkı bana o oğlum olucak dıye tepındıgım gunlerı unuttum erkek evlat nasıp ettı sevınemedm bıle uzuldm Allahım sen cok buyuksun....
pekbicici
goz seyirmesi bende bir ara oldu hamile degilken
ama stresli donemdi
stres etkiliyor kafaya takinca birseyler oluyordur
ama sinir bozucu birsy bilirim
ustune dusme daha artiyor
yaaaa
kizlar antibiyotige baslama zamanim geldi
ne yapayimmmm
iceyim mi ??
cok tedirgin oldum
Günaydınn Mayısın çiçeklerii ve tomurcuklarıı
Hooopp perşembede olmanın ve haftasonuna 1 kalanın keyfini sürmeniz dileğiylee
Bizde yine yorucu bir güne uyandık bu personel dosyaları deli ediyoorr yıl bitti hadi yine tazele
Buarada sol gözüm atıyor ve bebişimin hala küüt diye tekmesini yok
Hamilelikte göz seğirmesi normal miYoksa piskopata bağlayıp olumsuz olumsuz düşünüyorum
Buarada işyerindeki muhasebe müdürü an itibari ile midemi altüst ettii, bir dosya için ekranda bana birşey anlatıyordu
Ben oturuyorum oda tepemde şöyle böyle diyor ama ben bayıldım bayılacağımm masaya göçtükce göçtümm
Piiss herif içmiş leeşş gibi sigarayıı,fırçalamamışş sanırımda dişlerii nasılll kubura düşmüş gibii hissettim kendimi anlatamam
Bide müdürsün Allahım Yarabbimm, ben utandımm bişey söylemeyee o hala püüfleye püffleyee anlattı dayanamayıp tamam tamam mail at bana dedim
İnsan 35-40 yaşına gelirde dişini nasıl fırçalamaz anlamıyorum yaa
Oyy biziiimm güzell teyzoşlarıımmm
Sizinn güzel güzel bakan gözlerinizz benim sıpamı güzel gördüüü
ve biliyorsunuz kii hepinizin içinde böyle şahane bir mucize varr
Hepinize teşekkür ederrr kokulu kokuluu öperizzz
Gülsevdam buarada hallettim o işi kuzuuAnladın sen
Canım bi kıpırdanma var ama daha öncesi gibi hissettiğim yoğunluk değill
Busefer hakikaten gaz hareketleri gibi ama bekliyorum büyük bir sabırlaa
Rabbim hayırlısını kılsın hakkımızdaa
Gebelik kategorisi B'dir. Gebelik ve emzirme döneminde kullanımı ile ilgili yeterli çalışma olmadığından, hamile ve emzirenlerde, ancak potansiyel yararının fazla olduğu durumlarda kullanılmalıdır.Sanırım canımm
Bu tepik işine çok kafayı takıp stres oldumm
Hatta kafam dağılsın işle yoğunlaşamıyorum,sabah netten alışveriş yaptımm
Hemen eşimi aradım dedim kafamı dağıtmak için bişeyler aldım msj filan gelirse kabus sanma dedim
Senin bu stres atma olayın beni strese sokuyor dedi
Sanada geçmiş olsun canım, doktor verdiyse antibiyotiği ve güveniyorsan doktoruna bence iltihabın cocuğa etkisi kadar zararlı olamaz dimii
Hamileler için hangi sınıf bu ilaç ona baktın mı :44:
doktorun kullan diyorsa iç canım, onlar risk-zarar konusunu değerlendirip öyle veriyorlar..bazen vücudumuzdaki bakteriler bebeğe antibiotikten daha çok zarar verebiliyor..ben başta idrar yolu enfeksiyonu için, bu ay da sinüzit için kullandım..doktorum kullan dedi..alerji hapı ve burun damlasını 1-2 gün kullan sonra bırak ama antibiyotiğini bitir dedi..bende öyle yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?