2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ogrendiklerimizi burda paylasiriz
ben doktoruma soru hazirliyorum gidince herseyi unutuyorum
heyecan yapiyorum onu dinliyorum kafami salliyorum cikiyorum
iste yapip gitmek lazim tek tek soru yagmuruna tutmak laizm

ben hamıleyken şampu olayı hiç aklıma gelmemişti :) valla ben her zaman kullandıgım sampuanı kullandım. ence korunmamız gereken gdo lu ürünler hem hamıleyken hem doğurduktan sonra gdo lu urunlerden uzak durmalıyız.

Rimelde mi yok hıggkk ben çalışıyorum ama hortlak gibi olurum rimelsiz
Deo kullanmıyorum ama bebe pudrası kullanıyorum ondan bişey olmaz sanırım
Ama bildiğin parfüm hastasıyım oda zarar mı Gerçi bende tenime sıkmıyorum kıyafete sıkıyorum şimdi :44:
Şampuanda paraben içermeyen Down Under Natural's NUDE diye bir marka var, gratislerde satılıyor

Son düzenleme:

tatlım seçim sana kalmış ,
allık ve ruj da yeterli olmazmı bilmiyorum :)

ben 5 yıldır bekliyorum ve tedavi görüyorum dr gebelik kesin dediğinde bütün hayatımı durmuma göre düzenleyeceğim ,

kozmetik konusunda çok hassasım ,çalışsaydımda aynı şey olurdu

yani biraz araştırmak lazım netten ve arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla , bir kısım kullanmış bir kısım kullanmamış ,

seçim sizin

bebe pudrasını nasıl kullanıyorsun direk sürüyormusun

Son düzenleme:

Tabii ki canımm ama birazda sakınılan göze çöp batar misalide çok üstüne düşmek istemiyorum
Rabbim sana emanet ettim diyorum ama önlemde almadan olmaz
Zira eskiler rimelmiş,deomuş,parfümmüş,duş jeliymiş gibi kullanmıyorlardı
Gayet organikti herşey
Ben pudrayı elime sıkıyorum ordan koltuk altıma yayıyorum
Hem terleme açısından sıkıntı olmuyor hemde bebek gibi kokuyorum
Yazın ben hep böyle yaparım
Bide makyaj pamukları var ya yuvarlak onada johns kolonya dökerim sütyenın arasına sıkıştırırım
Oda vucut ısındıkca güzel koku yayıyor oyüzden fıııss fıııss her dakika parfüm sıkmıyorum
Göz makyajımı mesela gül suyuyla temizlerim ben
Dolaba atarım hem buz gibi gözlere iyi geliyor hemde kimyasal olmuyor
Azcık zorlanıyorsun ama göz pınarları kimyasalı daha cabuk cekiyormuş

Son düzenleme:

canım benımde öyleydi troidlerim çalışmıyırmuş ondan dökülüyormuş doktoruna söyleistersen yapsın bı tahlil

sende haklısın canım , hım bu pudrayı ben düşünüyüm en doğal deodaranttan daha iyi dir hangi marka özelden yazarmısın ,dr sorayım pazartesi bir gelse hayırlısıyla :)
bende gülsuyunu çok kullanırım :) teşekkür ederim

Son düzenleme:
Dsde seninle ayniyiz hastalik bakimindan ,insallah sorunsuz gecer hamilelik

Benim de dokuluyor sac kalmadi valla kafamda,dr a diyecegim bakalim ne diyecek

inşallah canım ALLAH korusun tüm meleklerimizi... henüz bi sorunum yok tatlım da ıkı gündür kusuyorum bulantı başladı.. benım afacanın aklı başına yeni geldi galiba 9 haftalık oldu şimdi başladı bulandırmaya:)) 9 haftada 3,5 kilo aldım 2 gündür 1 kılo geri verdim

aslında çok güzel canım meleğimi hissediyorum.. anneciği rahat bırakmıyor ne güzel diyorum uğraşıyor benimle işte :)) ama çıkarması hiç iyi olmuyor boğulcak gb hissediyorum ((((((((

mrb canım preseed ten tanıyorsun kullandıgım ay hamıle kalamdım bır sonrakı aya nasıpmıssendemı hamıelsın

amin canım

audanda gectı halım ama ara ara oluyor artık cekcek eslerımız bu durumu

bulantı yok canım halabelım agrıyo hıc gecmedı dogru durust gazım cok var uykusuzluk varburaya kadar aynı bırde kabızlık basladı arıcam doktoru ne kullanayım dıye

sabahları ılık su iç aç karnına kayısı ye ilaç kullanma bence ekmek tüketmemeye çalış sağlıkla sıhatle meleğine kavuş inşallah

bende de kabizlik,,hepsi birebir kayisi ise yariyor ben cerez tabagima kuru uzum va kayisi da koyuyorum yiyorum gunluk birkc tane

Cumanız mubarek olsun kızlar umarım herkes iyidir. havalar soğumaya başladı çok yağmur yağıyor şimdi evde olmak vardı :) napalım şartlar ...

bugünlerde biraz daha iyiyim Allaha şükür ara ara bulantılarım oluyo , iştahım hiç yok zorla yemeye çalışıyorum. ayın 10 'da dr kontrolümüz o günü sabırsızlıkla bekliyoruz .

kızlar ben deli gibi acıkıyorum sonra da bişeycik yiyemiyorum
minik bir kase çorba bide tost istedim, sanırım 45 dakikada zor yedim

bu akşam kendime bir hamiş pantolonu bakıcam biliyorum erken ama göbüşüm çıktı sanki normal pantolonlarımı giyince düğmesini açıyorum

yok erken degil
inanilmaz rahatlar
ben ilk gunden beri giyiyorum
ve hicbir seye degismem :)

mec gebe giyim fiyatları konusunda bizi bilgilendirisen sevinirim , açıkman normal canım bol bol ye kilo olmasın bebeğe vitamin olsun :)

yok erken degil
inanilmaz rahatlar
ben ilk gunden beri giyiyorum
ve hicbir seye degismem :)

canım iş arkadaşım da öyle dedi
neden almadın hemen bir iki tane dedi ama ne bilim bana erken gibi gelmişti
hadi hafta sonları rahat ediyorum eşofman tayt tunik falan ama hafta arası cok rahatsız oldum
eşime söyledim o da alalım ayakkabı da alalım diyince sevindirik oldum:)

sanki kendim alamıyormuşum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…